176877

-
jó az a because.. rész :D -
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Délután 5-re van most állítólag belőve. Legalábbis MS support ezt mondta valakinek.LINK -
Ha ma még kijön akkor nem késtek le róla. -
A trollkodás meg ezek után nagyon kell. -
-
szerintem nem szar. az első fél órában a megvétel után azt gondoltam, hogy kidobott pénz volt, mert az egyik nehézségi szint túl könnyű, a másik meg túlzásnak tűnt, de aztán elég gyorsan belejöttem, és élvezhető volt. az online mód is jó szerintem. beleöltem 67 órát eddig, ami messze a legtöbb, amit az x-en toltam egy játékkal. -
Semmiféle demó nem nincs ( még ) sztóron:( -
Sajna nincs. :) -
Nem számít már, nem tették fel abba a store-ba a játékot. Holott náluk már elmúlt hajnali 2. :( -
az mit tesz? nagyobb buhera nélkül én is le tudnám tölteni valahogy? -
Yeah! -
Ha valakit érdekel, Forza Horizon 3 demó elvileg új-zélandi store-ból már délután 4kor tölthető lesz.
katt -
Sosem értettem az ilyet, minek ezért töröltetni magad véglegesen? Ez csak egy netes account... Túl komolyan veszed. -
TomStorm #169114 Ahogy tesód írná:-fav.Aztán itt is van fél napra rá:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oh bazki.. Külön élvezet volt olvasni a Darkkal folytatott párbeszédeket :-/ Bánom, hogy offolod ezentúl az SG-t, de ha így érzed jónak, akkor nem lehet ezzel vitatkozni. -
Dafuq? Live-on majd dumálunk szerintem. -
Hali mindenki!
Eljött az a dolog amit már elég régen terveztem és a ma történt dologgal ez teljesen világossá vált,hogy ezt kell tennem!
A miért!
Kaptam 2 bünti pontot (12 év alatt ezek az elsők)olyanért ami egy poén volt, és akinek ment poénnak is vette! Beszéltem vele!
Kezdve azzal, hogy a MÁS ÁLTAL sérelmezett hszben szereplő dolgok NEM is léteznek! Nem értettem mi benne a sértő vagy a felháborító
És miután ezt a dolgot és az ehhez tartozó észrevételemet felvetettem ott ahol kell teljesen normális hangvétellel.
Kaptam még 2 bünti pontot!
NEM kérdőjelezem meg a döntést biztosan így jó! Elfogadom!
Így viszont nem maradt más...
Kezdem azzal,hogy köszönöm mindenkinek a régiek és az újak közül azokat a dolgokat amik számomra és remélhetőleg számukra is felejthetetlenné tették az ittlétemet!
Egy dolgot biztosra vehet mindenki éspedig, hogy soha senkit nem akartam szándékosan megbántani! Tehát ha valaki lelkében szálka vagyok vagy voltam akkor attól most ezúton szeretnék elnézést kérni!
Öröm volt segíteni azoknak aki segítségre szorultak így rengeteg pozitív privát üzenetem van.
Viszont egyetlen egy negatív sincs!!!
Én az SG fórumot mindig mindenkor egy poénos vicces dolognak tekintettem és ezt nem a szavak rossz vetületében vagy ledegradáló módjában mondom. Egyszerűen így alakult régről. Mert itt mindig mindenről lehetett beszélni nyíltan, de ez az elmúlt 2 évben teljesen kifordult magából. Most soha semmiről nem lehet érdemben főleg és mindig mindenkor mindenki nyílt támadásnak vél mindent.
Erről a régi tagok bőségesen tudnak mesélni, ja de sajnos azok is egyre kevesebben vannak.
Így most még egy taggal kevesebb lesz.
IGEN!
Kértem a profilom TELJES törlését, tehát minden eddigi üzenetem és hozzászólásom ami a 12 év alatt történt törlésre kerül és a regisztrációm is.
Nincs bennem sértődés vagy bár mi olyan ami hirtelen felindulásból történne. Egész egyszerűen nem tudnék a továbbiakban itt ugyan olyan lenni mint voltam! Azaz magam!
Ezért mindenkinek még egyszer köszönet mindenért és aki egyéb elérhetőségemre kíváncsi az privátban még pár napig elérhet. Vagy a későbbiekben esetleg, de csak, ha nagyon muszáj, de tényleg csak akkor Moby-n keresztül!
Mindenki megnyugodhat ez a döntésem végleges és a törlés után soha többet az SG közelébe nem jövök(még olvasni se) és NEM NEM csinálok új regisztrációt. Tényleg nem akarok ezek után ide semmilyen formában tartozni!
Mindenkinek további jó fórumozást és jó játékot!
BY! PEACE!

-
Ez mondjuk nem újdonság :D Kollégám is panaszkodott a szar PSN miatt, de persze azért még megy a fosboxozás -
IHS: Az Xbox Live a legjobb hálózat
-
júliusban több Xbox One fogyott az amerikai videojátékos piacon, mint PlayStation 4 konzol, ami különösen azért volt érdekes, mert akkor már mindenki tudta, hogy augusztus első napjaiban jelenik meg a kisebb, és több új funkcióval felszerelt Xbox One S.
a holtszezonban szerzett pici győzelem is győzelem, ami nyilván hama megfog fordulni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 11:33:21 -
Megjelent lehet tőteni. Kipróbálom, szeretném ha élvezhető lenne ( konzolon MMO? 10 fpsre számítok ótvar körítésben ).
-
Igen!
-
Jól hangzik! 
Harlekin?
-
Igen, digitben. -
Most ez hogy van amúgy? Az FH3 cross buy? Ha megveszem one-ra, és belépek winre a profillal, akkor tolhatom ott is?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.09. 09:36:49 -
Nem oszt nem szoroz, gondolom az eddig unalomig mutogatott bemutató verzió lesz, de jöjjön csak Playgorund / T10 mindg óramű pontossággal zúzza a dolgokat 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.09. 07:59:29 -
EErről a routerről megya net is. -
Forza Horizon 3 demó szeptember 12-től. -
Oda szerintem nem szól bele a sávszél, hiszen belső routeren megy, nem csatlakozol a nethez nem? ) -
Igen -
Belső hálózaton stream-eled pc-re?
Oda nem kell semmilyen sávszél. :D -
A PC-n való játékhoz milyen net/router kombináció kell? 30/30-as netem és azt hiszem 300 mbps-t tudó d-link routerem van, de még gyenge beállítások mellett sem tudok rendesen játszani. -
Sziasztok! Tegnap véletlenül találtam egy hazai oldalt, ahol végül is sikerült vennem újabb 12 havi live gold előfizetést. Lehet, hogy ismeritek is. Egy két ezer forinttal talán drágább, mint pl. a cdkeys.com, de OTP-ről (Paypal és posta is játszik) is lehet a srácnak utalni, számlaképes, és tuti hogy működik a kód. E-mail-ben küldi ugyanúgy mint ICE :( anno. Gyors, pontos és igaz, hogy egy ügyletből vontam le a konzekvenciát, de szerintem megbízható!. Itt a link, ha valakit érdekel:
http://www.xbox-live.hu/
Milán -
Ha nem akkor szólj. :) -
-pityu- #169092 Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, megoldjuk. -
Nem.
Na ez egyszerű.
Van 2 profil.
Amin van a gold! azt kell az ellenkező ember gépén HOME-olni, és ennyi elég 1x belépni és aktiválni, majd log Out.
Ha keresztbe, akkor egymásnak adjátok meg a profilt, de az nem fontos a gold szempontjából!
A gold-hoz a GOLD-os profilt tegyétek a NEM GOLDOS gépre és ott HOME (ha nem engedné, akkor az előző gépen kell deaktíválni, NEM TÖRÖLNI, csak leválasztani).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.07. 22:09:55 -
-pityu- #169090 Hali szeretnék egy kis segítséget.
Az egyik haverral homeoltam az XO-mat, neki van erre az évre goldja, az enyém meg nemrég lejárt, hallottam olyat hogyha homeolva van akkor nekem is elérhető a gold? Meg is néztem a menüben a (haver profiljával jelenik meg) jobb oldalt van az hogy share gold, erre rámenve kiírja hogy, nem ez a gép van beállítva homenak stb.. ezután már nem tudom hogy ha mégtovább mennék, akkor valamit elcseszek evvel a keresztbe homeolással, vagy nem is tudom megosztani így? Előre is köszönöm. -
Bazz most néztem meg a statom!!!
MARK V LANDSHIP
31 kill Time 1H 11M
Összesen kill 31 és minimum 2 teljes menetet kellet idő alapján mennem!!!!