banner
  • Harlekin
    Hali mindenki!

Eljött az a dolog amit már elég régen terveztem és a ma történt dologgal ez teljesen világossá vált,hogy ezt kell tennem!

A miért!

Kaptam 2 bünti pontot (12 év alatt ezek az elsők)olyanért ami egy poén volt, és akinek ment poénnak is vette! Beszéltem vele!
    Kezdve azzal, hogy a MÁS ÁLTAL sérelmezett hszben szereplő dolgok NEM is léteznek! Nem értettem mi benne a sértő vagy a felháborító
    És miután ezt a dolgot és az ehhez tartozó észrevételemet felvetettem ott ahol kell teljesen normális hangvétellel.
    Kaptam még 2 bünti pontot!

NEM kérdőjelezem meg a döntést biztosan így jó! Elfogadom!

Így viszont nem maradt más...

Kezdem azzal,hogy köszönöm mindenkinek a régiek és az újak közül azokat a dolgokat amik számomra és remélhetőleg számukra is felejthetetlenné tették az ittlétemet!
    Egy dolgot biztosra vehet mindenki éspedig, hogy soha senkit nem akartam szándékosan megbántani! Tehát ha valaki lelkében szálka vagyok vagy voltam akkor attól most ezúton szeretnék elnézést kérni!
    Öröm volt segíteni azoknak aki segítségre szorultak így rengeteg pozitív privát üzenetem van.
    Viszont egyetlen egy negatív sincs!!!

Én az SG fórumot mindig mindenkor egy poénos vicces dolognak tekintettem és ezt nem a szavak rossz vetületében vagy ledegradáló módjában mondom. Egyszerűen így alakult régről. Mert itt mindig mindenről lehetett beszélni nyíltan, de ez az elmúlt 2 évben teljesen kifordult magából. Most soha semmiről nem lehet érdemben főleg és mindig mindenkor mindenki nyílt támadásnak vél mindent.
    Erről a régi tagok bőségesen tudnak mesélni, ja de sajnos azok is egyre kevesebben vannak.

Így most még egy taggal kevesebb lesz.

IGEN!

Kértem a profilom TELJES törlését, tehát minden eddigi üzenetem és hozzászólásom ami a 12 év alatt történt törlésre kerül és a regisztrációm is.
    Nincs bennem sértődés vagy bár mi olyan ami hirtelen felindulásból történne. Egész egyszerűen nem tudnék a továbbiakban itt ugyan olyan lenni mint voltam! Azaz magam!
    Ezért mindenkinek még egyszer köszönet mindenért és aki egyéb elérhetőségemre kíváncsi az privátban még pár napig elérhet. Vagy a későbbiekben esetleg, de csak, ha nagyon muszáj, de tényleg csak akkor Moby-n keresztül!

Mindenki megnyugodhat ez a döntésem végleges és a törlés után soha többet az SG közelébe nem jövök(még olvasni se) és NEM NEM csinálok új regisztrációt. Tényleg nem akarok ezek után ide semmilyen formában tartozni!

Mindenkinek további jó fórumozást és jó játékot!

BY! PEACE!