176876

-
joss68 #170572 Sziasztok!
Nem ingyenes nálam a Goldos SW Force Unleashed.
Mit csinálok rosszul? -

-
Xbox One - Layers of Fear (március 1-31.)
Xbox One - Evolve (március 16. - április 15.)
Xbox 360 - Borderlands 2 (március 1-15.)
Xbox 360 - Heavy Weapon (március 16-31.) -
Ha tudod milyen az első rész akkor olyan ez is. Teljesen, minden téren ( nyilván kurrgen teknóval ).
Olyan hangulattal indít a story, hogy besír az ember. Zene, CGI, rendezés, jelentek végtelen profik. Halo a köbön, a gameplay visz előre, nagyon látványos, nagyon szép a világ. Hasonló mint az első rész, persze idő kell mire kitapasztalja az ember, éppen csak belenéztem.
-
Jó lenne ha írnál róla pár szót,mert én is megvenném,de még csak 80 százalékban vagyok meggyőzve arról,hogy ez nekem kell... -
Magyar, holnap kényelmesen nekikezdek, nem hajt semmi. -
Ha SG Store-ban aktiválod már ma játszhatsz vele. -
Töltődik lefelele a Halo Wars 2. 

Már csak 1 nap!
-
axelfolie88 #170564 udv! Még új xbox one tulaj vagyok és figyelmetlenségemből adódóan vettem egy olyan live gold kódot, amit Magyar régióban nem lehet aktiválni. Tudtok valami ötletet a tovább adáson kivül? :) -
Megbaszós lesz.
-
-
Halo Wars 2 is an absolute masterstroke, taking console RTS limitations and somehow not only bypassing them, but making them unmissable features. This is one of the most well-made and cleverly designed games I have played in a long time. I hope it sets a precedent for other games to follow.
Halo Wars 2 delivers a superb story that ends with a million possibilities on what could happen in future games.
Halo Wars 2 brings back the RTS genre for the console players. Featuring a very direct and not complex action, this game is accessible for everybody who wants to try this kind of game.
While some challenges are simple and involve exploring every corner of the surprisingly large maps, others like keeping certain units alive are much harder. Only those who truly understand Halo Wars 2 will be able to accomplish this. Not only does this enhance replayability aside from the fantastic multiplayer offerings, it also gives you a reason to go back to the campaign.
Halo Wars 2 does a fantastic job building on the foundation laid out by the original game. New modes and new characters highlight what is a fun return to the Halo universe, even if the campaign is shorter than I’d prefer.
Halo Wars 2 has an epic campaign, a complete multiplayer and amazing cinematic moments. Meet a new and fearsome enemy Atriox that endangers the entire galaxy and the UNSC must stop it by all means. It improves all aspects and adds new things like the addictive Blitz mode. Play alone or in company and enjoy one of the best experiences.
Halo Wars 2 isn't afraid to mess with the standard RTS formula, and it's a better game because of it. Simply put, this is one of the best reasons to own an Xbox One.
Bigger, faster and... better. Halo Wars 2 is a great sequel. Visuals are great, the Xbox One's controller works fine and the sound is a masterpiece. However, the best part of the game is Blitz Firefight, a new card-mode which is really fun. If you enjoyed the first Halo Wars, this sequel is perfect for you.

-
Ja oks, csak elsőre hihetetlennek tűnik. :D Nem a nők miatt, hanem hogy fejből bármi megy nekik. -
Gyuszopapa #170559 Hát elég korán hívtam őket én marha mivel éjszakás voltam és előre elnézést kért hogy nem elég gyors mert még nincs bekapcsolva a gép nála és fejből segít először hátha így is tud segíteni.Majd közben bekapcsolta mert így nem boldogultam és kellett a rendszer segítsége a dologhoz tehát be kellett azonosítania.Utána rájöttünk a megoldásra közösen.
Vágta a dolgokat a hölgy nem volt "szőke". -
Gép nélkül? Ezt ő mondta? :) -
Gyuszopapa #170557 A microsoft support tegnap jól vizsgázott nálam.Ugyanis gold előfizetés mellett sem tudtam behúzni ingyen a 360-as játékokat.
Tehát telefont ragadtam és felhívtam őket.Egy kedves hölgyemény vette fel és 20 perc alatt megoldottuk a problémát.
Külön pont a hölgynek hogy gép nélkül fejből vágta a weboldalak menüpontjait azonnal,tehát felkészült volt.Persze utána egyes dolgokhoz például a beazonosításomhoz kellett a gép is.
-
-
Halo Wars 2 normál fokozaton 6 óra 55 perc volt... Vége csalódás kicsit. -
-

-
The Forza series has come a long way: By the end of 2016, the beloved racing franchise had topped the $1 billion mark in lifetime sales at retail, developer Turn 10 Studios announced today.
Forza Horizon 3, the latest entry in the nearly 12-year-old series, catapulted the franchise above that milestone with sales of 2.5 million units. The game helped maintain Forza’s spot as the best-selling racing franchise of the current console generation, according to NPD Group data from November 2012 through January 2017.

-
Haha, Grunt powa.
-
Szép!
-
pedig ez már simán lehetne :( -
Play Anywhere, de nem cross play. -
cross playes? -
-
-
Halo Wars 2 digit ( X1-PC ) éppen most pre ordereltem, 11.458 huf. -
Xbox One-ra is jön a Black Desert Online
-

-
Nem tudom mi alapján repül az egyszerű fogyasztó autós játékra, mert nekem kb minden megvan és mindegyikkel játsztok így pontosan tudom hogy miben mások. -
egyszerű fogyasztóként a videók alapján nem az jött le, hogy teljesen más lenne a két játék -
Teljesen más a két játék. Felépítésben, tartalomban, hangulatban. -
forza mellett fogalmam sincs hogy milyen létjogosultsága van egy ilyen játéknak, főleg hogy már pc-re is van -
-
2 napja próbálom, de nem kapcsolódik az xbox 360 a live-ra. a tesztet lefuttatva a konzol - wiifi - internet részig eljut problémamentesen, csak live-ra nem hajlandó kapcsolódni...
az xbox one viszont tökéletesen működik.
mitévő legyek szerintetek? -
Olyan érzésem van, mintha ez egy Dusk Shadow lenne, csak "fordítva" festve. A Dusk megvan, nagyon csecse amúgy...
https://www.youtube.com/watch?v=TEY-uT0DjUo -
bejövős -
S8DJ #170533 Köszönöm a válaszokat!