176876

-
valószínűleg karcos/piszkos a lemez
pucold meg aztán restart! -
WinStar #170692 Sziasztok.Régen votl egy fehér fat gépem,most van egy fekete slim-em(250 GB-os) és anno megvotl a Forza Hirozn,most pedig megvettem egy kódot hozzá,beaktiváltam,letöltöttem és ezt írja ki a játéknál amikor lement az intró az egyszemélyes játékmódra kattintáskor:
This Disc is uncreadable
1. Clean the disc with a soft cloth
2. Restart the console.
For more help,visit:
www.xbox.com/support
Mi lehet a megoldás?
Mondjuk a kód beaktiválásakor kiírta hogy ez a játék már megvan nekem....
Egész pontosan ezt írja ki:
Ez már megvan Önnek
Nem kell beváltania a kódot. -
toza #170691 egy baratom kerdezi h slim 360 hoz- xk3y 52 dollarnal olcsobban beszerezheto e barhonnan esetleg!?
es h van e olcsobb-egyszerubb megoldas esetleg!?
egy baratomat nagyon erdelli csak a vicc kedveert. koszonom..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.04.14. 08:31:08 -
Ha egy játék valamiért nagyon nem tetszik, vagy nem jó, vissza lehet adni a digitális példányt, de ez bizonyos feltételekhez kötött:
A vásárlástól számított 14 napon belül lehet visszakérni egy játék árát
Csak akkor érvényes, ha 2 óránál kevesebbet játszottunk vele az adott gépen
A játék legalább egyszer el lett indítva
A játék első indításától legalább 1 nap eltelt
DLC-k és Szezonbérletek ára továbbra sem igényelhető vissza
Bizonyos Windows 10 appok (a fejlesztők kérésére) kibújhatnak a visszatérítési lehetőség alól
Tilos a rendszerrel visszaélni (vagyis nagyüzemben vásárolni és visszaadni játékokat)
-
Jön a Refund Xboxra, alábbiak szerint. 
You’ve spoken; we’ve listened. In support of offering gamers the freedom of choice, we’re making changes to the Microsoft Store purchase experience by offering customers a simple way to instantly return digital products like games and apps through account.microsoft.com.
When a game or app leaves you wanting more, we're here to help. Self-service refunds on Xbox One and Windows 10 provide a quick, simple way of returning a digital product.
To request a self-service refund:
1. Navigate to account.microsoft.com and sign-in.
2. From the top menu bar, select Payment & billing > Order history.
3. Navigate to a purchased game or app, and select Request a refund.
Please note the below conditions for requesting a self-service refund:
• Games and apps are eligible for self-service refunds within 14 days of purchase if you have less than 2 hours of play time across all accounts.
• DLC, season passes, and add-ons are not eligible for self-service refunds.
• The game or app must be downloaded and launched before requesting a self-service refund.
• You must wait for at least 1 day after the game or app's release before requesting a self-service refund.
• Certain Windows 10 apps may not be eligible for self-service refunds.
• Microsoft reserves the right to block access for users who abuse self-service refunds. -
ha esetleg valaki hasonló cipőben járna:
Xbox Support szerint max 72 óra elteltével befrissül a gamescore -
-
Skorpio DEVKIT.
Remélem lesz fekete, mert ha csak fehér akkor tökön szúrom magam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.12. 18:39:09 -
xbox360-on offline szedtem ki pár achievementet, azóta felmentem live-ra, adott játéknál mutatja, is hogy unlockoltam őket, viszont a teljes gamescore-ba nem számolja bele így 4 óra elteltével sem...
meddig kell még várni szerintetek, normális az ekkora késés??
+ a digitálisan megvett l.a. noire-ból valamiért hiányzik az összes küldetés, letölteni őket nem tudom - a marketplace-n valamiért nem listázza. gondolom az is közrejátszhat, hogy a magyar profilom földrajzilag svájcban használom... -
Scorpio: Belső részletek -
Kezdődik.
-
Gyuszopapa #170682 A Xbox one-al sincs semmi gond.Meg vagyok vele elégedve nem az exluzívok miatt vettem hanem mert szimpatikusabb volt mint a PS.Családi gépnek megfelelő a két fiú itthon tud vele együtt játszani elég sok játékkal.2 pc elég sokkba került volna. Az hogy kevés rá az exluzív az a Mikro hibája nem a konzolé. -
partizan182 #170681 "hogy hozhatnánk vissza ezeket a fejlesztőket"
Tetszik egyébként hogy full őszinték, nem a marketing ("we have the best exclusives") bullshit megy, hanem ki lett mondva hogy itt bizony valami csúnyán mellément. Látványos az excl hiány, most már csak a belső studiók foglalkoznak ilyennel.
Kérdés hogy önmagában egy erősebb gép azt fogja-e eredményezni hogy újra az X lesz a lead platform, origi X is erősebb volt a PS2-nél, de ez nem sokat ért. Meglátjuk, ha a Sony tovább pöffeszkedik az első helyén és az MS jól megtolja a sombre kommunikációt még az is lehet hogy tudnak fordítani (a la PS3). -
Eurogamer biztosra veszi, hogy egy, a PS4 Pro-nál drágább gépet kapunk majd: ők 499 euróra tippelnek.
"A Scorpio azoknak a prémium vásárlóknak készül, akik a játékok lehető legjobb verzióira vágynak" - mondta a Microsoft gaming részlegének alelnöke, Mike Ybarra.
A redmondiak tisztában vannak azzal, hogy a nyers erő önmagában még nem elég: a fejlesztőket is szeretnék visszacsábítani a platformra.
"Az Xbox 360-mal miénk volt a legjobb platform a fejlesztőket tekintve, az Xbox One-nal azonban ezt az előnyt két év alatt elvesztettük. Feltettük tehát a kérdést: hogy hozhatnánk vissza ezeket a fejlesztőket?"
"Azt szeretnénk, hogy a legjobb játékok elérhetőek legyenek a gépen, és megvannak erre az eszközeink. Ez egy komoly prioritás volt a termék tervezése során."
g365 -
partizan182 #170679 Mindennel egyetertek amit irtal bar nem latom hogy jonnek ide :)
Csak arra akartam utalni hogy aki 400 dodós Scorpiora számít az nagyot fog lepődni. Olcsósított S ezerszer jobban adja, HDR>>>4k, ha lenne rá forzán kívül barmi emlitesre melto behuznam, ezert irtam h sok fog mulni az oszi felhozatalon, krekkdaon 3, zombis marhaskodas meg kalozos mmo finoman szolva nem fognak meg. Sunset talán még de kb ennyi. -
skinner
-
Simán lehet hogy az E3on az S kap egy árcsökkentést is, ami még vonzóbb lesz, ami egy jó gép. Olcsó dolog manapság konzolt venni erről a PS4 és X1 gondoskodik és ahogy elnézem az árakat digitbe ( most pörgettem végig a Sony sale-t ) potom pénzekért lehet rahedli 1-2-3 éves játékot venni. Ilyen nem volt előző genben ilyen tájt.
2 évig még mindenkit kiszolgál a PS4 és X1. Valamikor majd váltani kell, a 4K Tv árak pedig folyamatosan csökkennek, az is vonzóbb lesz, pláne reklámozva lesz most már két fronton is.
Elite kontroller annyi amennyi, nagyon nem lóg ki hisz a gémer perifériák mindenhol drágák. Ugye most a mechanikus prémium billek mennek PCn jó sok pénzért. A legötbb HW gyártó gémer periféra kollekciókkal árasztotta el a piacot az elmúlt években, órási a reklámértéke minden yutuber, twiccser reklámozza és ki ne venne egy olyan gémer cuccot amitől gémer lesz ( amúgy nagyon jó cuccok ezek, de mocskosul drágák is emellé ).
Szeptember-október ki kell dobni a gépet, az idei címeket agyonpromózni és eladni a gépet. -
partizan182 #170676 499 mininum, szvsz fájvhandrednájntinájn is beficcenhet. Emiatt gondolom:
- custom, nem off the shelf alkatrészek drágábbak, minden szanaszét lett customizálva
- egyedileg optimalizált voltage az adott soc karakterisztikájának megfelelően
- ultra high end hűtés
- tonna drága ram
- egyenként ellenőrzött/optimalizált back compat játékok a teljes xone katalógusra
- "prémium" szó minden második mondatban
- elite kontrollernél láttuk mi az MS elképzelése a prémium termék minőségéről/árazásáról
- pspro nem robbantott akkora bankot, simán nincs meg az az igény mint a Neogaf hozzászólások alapján hinnénk
- hulla felesleges árversenybe kezdeni, sony simán vág 50 dodót a pro árából ha kell
Kérdés hogy lesz ebből kvázi relaunch, sokat fog számítani az őszi játék felhozatal. -
4 perc Dirt 4 ingame vegyesvágott
-
-
Bandicoot #170673 Ennek? Kizárt.
Felsőkategóriás gpu erő - irodai gépbe való cpu-val. -
Bandicoot #170672 Nagyon harmatos. Iszonyat cpu limitbe futnak itt is. Ahogy a pro többszörös gpu ereje nem jön ki a ps4-hez képest úgy itt is lesz gond bőven.
Kíváncsian várom de ez egyelőre karcsúnak tűnik a proci miatt. Pont ettől tartottam, hogy megint a cpu lesz a spóroló..... -
499 max. -
Akra #170670 Nem normálisok ezek. Igaz, előre megmondták prémium ára lesz. -
-
ps4 pro 1.2
Várjuk a következő konzolokat jobb cpuval. -
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy lehet valahol a neten barátságosabb áron goldot venni és megbízható is? -
partizan182 #170665 Jogos, közben látom h le vagyok maradva 10 évvel, a péz már rég nem a játékeladásokban van:
"EA's Ultimate Team now worth $800 million annually"
20% növekedés YoY. Na ez tényleg őrület. -
Nem jött ki semmi, hisz a Fifa 18 szeptember lesz. -
partizan182 #170662 Mi őrület van benne, tudtommal erről szólna a szolgáltatás (ha a fizetős demót nem számítjuk). Ha megnézed ez abandonware a köbön: sport cuccok azonnal elértéktelenednek mire kijön az új verzió, DA:I kb 2-3 eur minden második héten (gondolom dlc nem jár), Moha:airr el is felejtettem h valaha létezett.
Nem azt mondom h szar, csak hogy nem őrület. Egyébként aktívan pörgetitek a vaultos cuccokat? Mindig csak azt látom h darky megveszi 5 napra hogy ingyen demózhassa a day0 cuccokat azt visszamondja. -
Ez egészen örület amit az EA művel.
We’re excited to announce EA SPORTS™ FIFA 17 will be available later this month for EA Access members to play as much as they want!
+ még bekerül az
Dragon Age™: Origins
Medal of Honor™Airborne

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.05. 19:13:08 -
Nocsak, akkor nem volt kamu, hogy a héten látjuk. -
Hopphopp.
Digital Foundry
@digitalfoundry
To clear up the speculation: @digitalfoundry will have an exclusive Xbox Scorpio reveal on @eurogamer this Thursday at 2pm UK / 6am Pacific. -
Dishonored 2 trial lesz Április 6tól. Első 3 pálya lesz játszható
-
Sziasztok!
Egy kolléganőm vett a fia One-jához egy fejhallgatót, de ugye nemigen ért hozzá, ezért olyan sikerült amin külön csatlakozó van a hangnak, illetve a mikrofonnak. Létezik erre valami megoldás, adapter amivel működésre lehet bírni, vagy mindenképpen olyant kell vásárolni aminek kombinált csatlakozója van? -
TheHUNgunner #170656 Valaki kipróbálta már a profilkép módosítását? Én nem igazán jöttem rá hogy lehet saját képet feltölteni profilképként. -
raymond01 #170655 Most hogy a Mafia 3 demo megjelent, gondoltam kipróbálom de valami nem stimmel szerintem.
Nálam akad a játék, másnak is tapasztalt hasonlót?
Nem játszhatatlan, viszont nagyon idegesítően, sűrőn megakad kicsit a kép, függetlenül attól, hogy gyalog vagy autóval megyek benne...
A konzolon lehet vmit jaítani, karbantartani e tekintetben?? Clear cache vagy hasonló létezik?? -
Nincs megállás, csak is előre. Megérkezett az Xbox Live Tavaszi Frissítés
Új Xbox Guide menü.
Mostantól nem dupla, hanem egyszeri gombnyomásra nyílik meg a Guide, bárhol is legyünk éppen (a dashboardon, játékban vagy alkalmazásban). Az új menü nemcsak gyorsabb, de több funkcióval rendelkezik. Közvetlenül ebből érhetjük el a nemrég futtatott appokat, a kitűzött játékokat, de egy gombnyomással azonnal streamelhetünk is, és a Game DVR-t is kezelhetjük.
Beépített Beam stream.
Az Xbox Guide-ból azonnal indíthatunk közvetítést a Microsoft saját Beam szolgáltatására. Ezt nagyjából ugyanúgy kell elképzelni, mint a Twitch-et, előnye viszont, hogy sokkal gyorsabb annál: a késés akár kevesebb, mint 1 másodperc is lehet csupán. A Beamhez kapunk saját appot is, amin nézhetjük és követhetjük a többiek adását.
Xbox Live Arena. Végre elindul (még ha nem is azonnal) az Xbox Live saját e-sport csatornája, amin maga az ESL szervez bajnokságokat. Az első játék, ami ezt támogatja majd, a World of Tanks lesz, de később jön a Killer Instinct, és egyre több más e-sportra alkalmas játék. Ez egy nagyon komoly fejlesztés, ami új szintre emelheti a konzolos e-sportot, hiszen egyszerűbb benne részt venni, így még több játékos előtt nyílik meg a versengés lehetősége.
Xbox Co-Pilot.
Ezzel a funkcióval egy játék irányítása tetszőlegesen felosztható két irányító között. Így a speciális igényű játékosok könnyebben játszhatnak, de ezzel akár bármelyik játék helyi kooperatív élménnyé is alakítható. Ez is egy nagy lépés, hogy a játékok mindenki számára elérhetőek és élvezhetőek legyenek.
Módosított Home képernyő.
Az eddigi hatalmas kép helyett az utolsóként használt játék kisebb ikont kap, így nemcsak a háttérképet takarja ki kevésbé, de mellé több információ és opció fér ki.
Blu-Ray bitstream pass-through.
A Blu-Ray lejátszó képes lesz feldolgozás nélkül tovább küldeni az audio jelet a hangrendszer felé, ezáltal jobb hangminőség érhető el. Ugyanezzel a frissítéssel érkezik a Dolby Atmos és a DTS:X támogatás is.
Egyedi profilképek.
Lehetőség lesz konzolról, PC-ről vagy telefonról saját képet feltölteni, így végre mindenkinek valóban egyedi profilképe lehet.
Join Broadcast.
Ha egy játékos éppen közvetít, a profiljáról egyetlen gombnyomással bekapcsolódhatunk az adásba, Beamen ráadásul ez interaktív, hiszen ott valós időben kommunikálhatunk, sőt bizonyos játékokba akár be is avatkozhatunk nézőként.
Activity Feed fejlesztések.
Lehetőség lesz külön-külön elrejteni bejegyzéseket, bizonyos postokat a feed tetejére kitűzni, illetve szűrni az üzenőfalon barátok, klubok és játékok szerint.
Klub és LFG fejlesztések.
Itt túl sok a kisebb-nagyobb változás ahhoz, hogy mindet felsoroljuk. Lehetőség lesz LFG szűrésre például egy-egy adott achievement alapján, az LFG-k a Játék- és Klub központok tetején megjelenhetnek, a Klub tulajdonosok pedig egyedi képeket tölthetnek fel a Klub profilképe és háttérképe helyére. A Klub tulajdonosok és adminok külön ikont kapnak a nevük mellé, és a Klubok üzenőfalára tűzhetnek fontos bejegyzéseket.
My Games & Apps fejlesztések.
Lehetőség lesz külön szűrni Xbox 360 vagy Xbox One játékokra, beállíthatjuk a Kinect automata zoomját, ha épp közvetítünk, a konzol pedig kap Captive Portal Wi-Fi supportot, amivel böngészőben megadott jelszóval ellátott nyilvános hálózatokra kapcsolódhatunk (ilyenek lehetnek például hotelekben vagy kollégiumokban).
Szülői felügyeleti fejlesztések.
Gyerek profil esetén beállítható lesz, hogy az adott profil mennyit játszhat egy nap (Screen time limit). Minden profilra külön megadható az Xbox One és a PC limit is.
-
#NHL17 EA Access Vault.