176876
banner
  • partizan182
    Néha visszasírom a jó öreg easy/medium/hard triumvirátust. Büntiponthoz : mindig azt szabad amit hagynak, remélem sikerül tisztázni.
  • arty
    a kampányt te balanszolod magadra ;)
    segítségek ki/be
    visszatekerési lehetőségek ki/be
    AI nehézsége 7(?) lépésben
    AI agressziója 2 lépésben
    autó fejlesztések

... és MOD-ok - ezek ilyen kártyácskák, amiből 3-at rakhatsz a versenyre, egyik ad plusz pénzt, másik növel 5% tapadást SPA-ban, harmadik pedig kötelez a törés használatára, cserébe +30% pénz. vannak egyszer és végtelenszer használható kártyácskák. jópofa lenne, egy árkád játékban, de a forza más tekintetekben ennél szvsz komolyabb akarna lenni. ráadásul ez a balanszt is eléggé el tudja cseszni :(
  • arty
    őszintén szólva nemtudom....
  • TBTPumpa
    Mit követtél el tesó?
  • partizan182
    Igaz, utolsó komolyabb FM élményem a 3-mal volt utoljára, a többit csak pár kör erejéig próbáltam (majd megállapítottam hogy ez kb ugyanaz).

A kérdés hogy a kampány mihez van balanszolva? Visszatekerés on vagy off?
  • arty
    és fogsz játszani az fm5-el? ;) nane. nincs is értelme, totti leírta miért. digitálisan gyűjtögetni meg akkor volna értelme, ha lenne végre konzolon is game library, amit nézegethetsz. nincs. (ami van, az nem az)
  • arty
    :(

bf3at nemrég megvettem, ahogyan a hydro thundert is egy éve. fm5 nyilván megvan, a másik oneos meg tökéletesen nem érdekel.
    ez se az én köröm :(

:)
  • arty
    intended play style-ban azok játszanak egy forzát, akiknek szükségük is van arra a 413 visszatekerésre.
    aki akkora kazuár, hogy sose megy be az optionsba, csak heti félórára elindítja az aktuális ótósgémet (noha az valszeg nem az fm7 lesz), annak ez így perfekt (láttad a youtuben hogyan játszanak, köröznek ezek az emberek? siralmas! :D https://www.youtube.com/watch?v=7OQ5N6Qxr0s )

a főmenüben kilövöd a visszatekerést, így nem lesz egyáltalán visszatekerésed és izzadhatsz endurance verseny alatt ;)
    igazad van, anno az fm3-ban nem volt ilyen és ez hiba volt, hiszen sokszor(!) nyúltam ehez a tisztességtelen eszközhöz, tét nélküliek voltak a versenyek, mert kilőhetetlenül, mindig kéznél volt a funkció. viszont a főmenüben még tud racionális lenni az ember, ahonnan utána nincs visszaút...

(de abban is igazad van, hogy lehetne még opcio az on/off mellé: egy darabszámos... esetleg automatikusan a nehézség állításával állítódhatna ez is, mindegy)
  • Totti5
  • barmi
    Tegnap este (pontosan 10 nappal a megjelenés előtt ahogy ígérték) levonta az előrendelt játék ellenértékét a Microsoft. 263-al váltotta a dollárt a paypal.
  • partizan182
    +1, a sok hülye jártatja a lepcses pofáját ha nem tetszik neki valami ahelyett hogy jó droid módjára behúzná preorderbe a digital deluxe-ot a cgi trailer alapján. Megölték krekkdáont, szemetek!

Ha a játék jó lesz, pozitív lesz a user visszhang is. Amit eddig mutattak az nem volt jó, nyilván nem véletlen az újabb delay. Volt már rá példa hogy nagyot fordítottak fejlesztők a previewhez képest (így hirtelen az első bordernads ugrik be), őszintén kívánom hogy itt is így legyen.

De ezt a sértett teknősbéka stílust nagyon nem értem, többször leírtad már hogy nem mozgat meg a CD, akkor mit érdekel mit magyaráz a "nép"?
  • Totti5
    Érdekes olvasni, hallgatni hogy mennyire pozitív a Crackdown 3 demó próbakör utáni tapasztalatai a médiának... de hát mindegy, ez a játék is valszeg az enyészeté lesz, a nép negatív hozáállása miatt ami már rányomta a bélyeget legyen az majd akármilyen is megjelensékor.
  • Totti5
    Kisebb port kavart, amikor a Grinding Gear Games bejelentette, hogy PC-n elérhető akció-RPG-jük, a Path of Exile Xbox One-ra költözik. A játék kezelőfelülete jelentős változáson kellett, hogy átessen, a konverzió fejlesztése az illetékesek bevallása szerint több évig tartott. De megérte, mert mostantól konzolon is élvezhető ez a sötét hangulatú, kemény, hatalmas ARPG, ráadásul ingyen.

• Totti5
    Jön konzolokra is.

• Totti5
    AC on Xbox One X :

Assassin’s Creed Origins uses the power of the Scorpio engine to render the game in 4K resolution on 4K-capable screens. 4K allows us to make the work of our teams really stand
    out as we can display more of the details and textures they created. For players without 4K
    screens, the fact that the game renders in 4K will result in an oversampled image of higher
    quality on their 1080p displays.

With the Dolby Atmos feature, players will feel right at the center of Ancient Egypt, hearing
    more details with greater sound fidelity such as flocks of birds flying overhead for a unique
    immersive experience.

With HDR, skies appear more realistic than ever with tons of subtle color change in the blues.
    Sunsets look spectacular and torches and fire effects are displayed more vibrantly and
    beautifully. Shadows now use bigger texture buffers to appear sharper and more detailed than on any other console version.

The Draw Distance of elements like grass, plants, pebbles and flowers are twice as far on the Xbox One X as on the Xbox One. And due to the greater amount of memory and more powerful CPU of the Xbox One X, Assassin’s Creed Origins can maintain higher quality architectural models, vegetation, rocks and display them at longer draw distances in dense environments like the grand cities of Alexandria and Memphis.

Thanks to the additional memory of the Xbox One X console, the game will allow for faster transitions from Senu to Bayek. The world around Senu and Bayek is constantly loaded in memory, so that when the player comes back to Bayek from Senu after viewing the world and its opportunities, the transition feels instantaneous.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.25. 22:23:01
  • Totti5
    Megjelent.

• partizan182
    Mintha én is ezt írtam volna :P
  • Totti5
    Thanks to our Fans, Xbox One X is Fastest-Selling Xbox Pre-Order Ever
  • Totti5
    Ez mi akar lenni és honnan?

Vagy még mindig valami gyógyegérkedés azon hogy Xbox One X a neve? mi ezen olyan pokoli bonyolult.

Playstaton 4 Pro
    Xbox One X
    Nintendo Switch

?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.25. 16:12:21
  • partizan182
    Előre is elnézést:

The ONE XBOX ONE model that is the number ONE ONE from all XBOX ONEs in day ONE preorders is the XBOX ONE X. Aki tuggya cizellálhatja tovább, én eddig jutottam.
  • cenobite
    Az 5 hiányzik még a gyűjteményemből (no és az 1), úgyhogy ezért örülök neki. A 6-ot tolom én is (no és FH2, mert még abból is bőven van). A másik cím is kíválónak ígérkezik, szóval mindenképpen jó hónap - legalábbis nekem.
    Utoljára szerkesztette: cenobite, 2017.08.25. 15:34:34
  • QuippeR
    igen, világos.
  • Seth
    Nincsenek ingyen játékaid, fizetsz érte :D
  • Ulthanito
    Szerintem aki már egy játékos fórumon regisztrál, az az! :)
  • QuippeR
    lehet, az arányokat nem tudom, azt tudom, hogy én azért fizetek elő, hogy legyenek ingyen játékaim, és nem vagyok hardcore gamer.
  • Ulthanito
    a gold-elofizetok nagy resze hardcore gemer vagy legalabbis nem alkalmi alkalmi jatekos nem fizet elo goldra
  • QuippeR
    nem-mindenki-hardcore-gamer-en-eddig-egy-kezemen-meg-tudom-szamolni-hany-jatekot-vettem-a-free-jatekok-nagyreszt-elegendoek-a-szorakoztatasomhoz
  • Ulthanito
    Ez a Gold pont ezért parasztvakítás amúgy. Olyan játékokat osztogatnak, amiket ha valaki akart, évekkel ezelőtt végigjátszott. Ha meg nem akarta, most se fogja azért, mert ingyen van.
  • partizan182
    Ennél jobban tán a BF3 fejvakarósabb csak, játsza még azt egyáltalán valaki? Hydro+Oxen azért minőségi szal nem full veszett hónap.

Oled tulajok: Oxenfreeben számítsatok rá hogy itt-ott sötétedik majd a kép mert statikus képnek érzékeli a game-et (soxor 5-10 percig csak a szövegbuborékok változnak ami nem elég), néha nyomni kell egy guide-ot majd vissza...
  • Totti5
    Az érdekel és a Hydro is, mert kimaradt 360on.
  • Totti5
    A kérdés az hogy kinek. Én mint Xbox tulaj nem tudok ezzel mit kezdeni. 2013ban vetem meg, akkor volt jó és új akkor kellett ezzel játszani, mint újgenerációs autóverseny. Azóta jött a 6 ami mindenben sokkal jobb * 3. Nincs különösebben sok értelme az 5öt piszkálni, semmit nem tud jobban, többet mint ami a 6. Max az új xbox vásárlóknak öröm, de akkor meg miért nem a 6ot nyomja, max azoknak öröm akik sosem vettek eddig Forzát... de ha eddig nem érdekelte akkor most miért fogja.

Forza szériából ( beleértve a Horizont ) az FM5 az a rész aminek semmi értelme és létjogosultsága nincs már.

De persze ettől még jó játék, lehet velemi brümmögni.

Szóval ja jól néz ki hogy Forza. Másrészt ennél rosszabb nem is lehetne egy gyökeres Xbox tulajnak. 2 újabb indie jobb mint egy 4 éves löncs cím... legalább is nekem. Ilyen régi játékokkal én nem tudok mit kezdeni, túlvagyok mindegyiken.
  • partizan182
    Oxenfree nagyon jó, vegyétek vigyétek.
  • cenobite
    Na ez komoly!
  • orichalcos
    Szeptemberi GOLD
  • partizan182
    Nem értek egyet 100%-osan, minnyá kifejtem hogy miért. Az igaz hogy egy játékot sokféleképpen lehet játszani, de minden game-ben van egyfajta intended play style. Persze, ki lehet kapcsolni a visszatekerést Forzában, végig lehetet vinni a doom-ot ultraviolence-en kispisztollyal, meg lehet tolni NG+7 SL1 runt darkszószba', sőt, aki nagyon HC az csak simán háttal ül a tévének. Egyiket sem mondanám viszont intended play-nek.

Lehet hogy én vagyok a gyenge, de ha ott az opció nem tudom megállni hogy ne tekerjem vissza. Ahogy írtad, ki szeretne 1,5 óra után egy hibával kipörögni egy endurance versenyen? Senki. Viszont ha ezeket visszatekerem megfosztom magamtól azt a potenciálisan maradandó élményt amivel az utolsó fél órában utolsó helyről minden kanyart kicentizve, vért izzadva behozom a negyedik helyet. Na ez sose lesz meg mert a racionális agyam azt mondja hogy tekerjem vissza jó lesz az úgy.

Codie megoldása azért szimpatikus mert legalább valami döntési helyzetet állít: ha összesen van 3 visszatekerésem akkor ellőjjem most a közepes hibánál vagy tartalékoljam egy esetleges komolyabb miss-re? FM-ben nincs ilyen, akármit akárhányszor visszatekerek, max 10%-al kevesebb zsét kapok a végén. Ennyi erővel kiírhatná hogy press x to win, ha kitartó vagyok bármilyes skillel bármilyen pályán bármilyen körülmények között behozom az első helyet, elég csak addig visszatekerészni minden kanyart amíg nem sikerül tökéletesen bevenni.
  • Ulthanito
    Ez az a játék, amivel időnként szemezgettem, de szerintem sose szállok bele. Úgy vagyok vele, hogy egy kétéves címbe beleszállni már nem kifizetődő, hisz mások már olyan előnyt szereztek, amit sose hozok be.
  • arty
    multkorit kipróbáltam
    borzalom netes élmény, sok-sok-sok várakozással - a tapasztaltabbak azt mondták, nem bírta ubi a rohamot és amugy nincs gond a szerverekkel
    és persze borzalom játékélmény: kiscsirkéknek nem termett babér... általában nem is láttam, ki ölt meg :)) jó lett volna ha minket noobokat egymással hoz össze a sors (az ubiszerver)
  • arty
    dehogy casual! játszhatod úgy is, persze, de 0 segítséggel, komolyabb gépekkel, kemény AI / multi esetén már szó nincs könnyed szórakozásról... az MUNKA! :D

pont ebben nagyon jó a forza, a lehetőségekben.
    régen a konzisztens minőség is ment, talán majd a 8-ra magukra találnak... (és lesz végre mindenhol eső, akár éjjel is ;) )
    csak két év, simán kivárjuk ;)))

(azért milyen durva, hogy most ősszel két hetedik rész mérkőzik :D )
  • Totti5
    Rainbow Six Siege ingyenes hétvége

2017. augusztus 24. (csütörtök) 9:01 – 2017. augusztus 28. (hétfő) 8:59

Második évében jár a legutóbbi Rainbow Six játék – a Siege-dzsel pedig többen játszanak, mint valaha. Új pályák, operátorok és sok egyéb extra érkezett már az alapjátékhoz, amit ezen a hétvégén minden Xbox Live Gold előfizető ingyen kipróbálhat. Kezdetét vette a legújabb Free Play Days.

A hétvége során mindenki kipróbálhatja a teljes alapjátékot, az összes pályát, operátort és játékmódot. Szerezhető benne achievement, virtuális pénz, és minden, ami ilyenkor megszokott. Később, ha valaki úgy dönt, megveszi a játékot, minden előrehaladását viheti magával.
  • arty
    - használod, mert számodra a forza csak 10-15 perc funra kell
    - nem használod, de ott van a lehetőség rá, hogy a 2 órás versenyed ne egy hibán menjen el
    - másik opcioó: kikapcsolod a "főmenüben", így játék közben egyáltalán nincs lehetőséged használni

annyira nyomhatod hácéként, amennyire kedved van.

naja, a "szargétében" semmi nincs szinte, amit az elmult 10 évben "kitaláltak" a szimes világban, nem meglepő, hogy ilyen se :D
    de nem is csoda: jamakuccsiékat szorítja az idő és egyébként is a rengeteg tartalom előállítására fókuszálnak/-tak!!!4