176876

-
Van több találat, van aki postáz ide is :}) -
jó, hogy csak az államokon belülre postáz :D -

Xbox One S White Controller 9000 FT !!!
-
Wáo!
-
Ingyen van az Xbox Live, tolhatjátok a Star Wars Battlefront 2 bétát -
Fiók nélkül a chat sajnos nem működik, úgyhogy ez az opció még is kilőve. :/ -
Ez megnyugtató. Angollal nincs gondom, csak ha jelszó és fiók hibára mentem, akkor nem jött fel ez az opció, de akkor megpróbálom. -
toza #171406 penzedet igy is ugyis vissza kapod vegul. az miatt nem kell aggodni.
u is latjak h valtozasok tortentek.
kartya tiltas azonnal.jelenteni banknak is.mindenkepp vissza kapod idovel.
angol nyelvu chat mukodik.probald ott google forditoval ,ha mashogy nem megy. -
Sajnos már nem az én címem dobja fel ahova a jelszó módosítás menne. Van rá esély, ha telefonon tudom igazolni maga, hogy a játék váráslást vissza lehet törölni?
Sajnos csak munkahelyről tudom majd hívni supportot, milyen adatok kelhetnek a gyári számon és az azonosítón kívül? -
Email fiók alapján szokták nem? először azt, utána ami ahhoz van kötve, onnan egyenes az út.
Hétvégén nincs support.
Sajnos az email semmire nem biztonság.
Telefonos app / sms / hívás ( diktálás ) kötelező... azt már nehezen avagy nem tudják kikerülni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.07. 12:36:45 -
amit üsz nélkül tudsz gyorsban tenni: tiltod a társított kártyád...
amugy van tipped, hogy törtek meg?
rendes, komplex jelszavad volt?
volt kétlépéses auth bekapcsolva? (mobilos kódgenerátorra gondolok pl) -
Sziasztok!
Feltörték a fiókom és vettek egy rohadt Madden NFL-t 29 900 Ft-ért az én kontómra a jelszót persze megváltoztatták így nem tudok belépni. Jelszó módosítást nem tudok a másodlagos e-mait is megváltoztatták. Amikor resetelném az egészet a visszaélés miatt megadom a személyes és egyéb adatokat akkor az újonnan megadott másodlagos címemre érkező levélben azzal utasítja el a módosítást "Mivel a kétlépéses ellenőrzés be van kapcsolva ehhez a fiókhoz, a kérést figyelmen kívül hagyjuk, de Önt értesítettük róla."
Itt van egy link, ha nem tudnék bejelentkezni, de ez ugyanoda dob vissza, ahol elutasít a a végén a kétlépeses miatt.
support.xbox.com oldalon próbálnám felvenni a kapcsolatot de erre egy inaktív csak hétköznap működőd visszahívási opciót, illetve egy angol nyelvű fórumot ajánl fel. Fiókkal kapcsolatos probléma miatt, ami igen súlyos következményekkel jár, tényleg nem is tudok intézkedni hétvégén? -
Csak előre belőtt dolgok vannak, minden másra ott a Project Cars 2.
Talán majd a Forza 8. -
-
LMNO #171399 Eddig még csak single race-t mentem. Az időjárást lehet állítani (persze nem minden pályán), a napszakot nem. Az vagy random, vagy némelyik pályán fix. -
partizan182 #171398 Kampányban ez normálisnak tűnik, single race-ben csak lehet állítani a time of dayt meg az időjárást. Vagy nem? -
-
LMNO #171396 "Lett benne végül dinamikus napszak?"
Elég random... mentem egy esti pályán, és a végére világos lett. + némelyik pályán random hogy reggel vagy délután lesz, vagy hogy mennyire felhős az égbolt. Ez elég szar hogy ezeket nem lehet állítani (egyelőre?). -
partizan182 #171395 Klasszikus Microsoftos hátraarc, jön vissza a régi VIP duplázó egy jövőbeli peccsben. Tippre a Turn10 bulizta ki, biztos élmény lehetett a community managerek dolga az elmúlt napokban.
Az még nem világos hogy ha valaki tartogatja a VIP-duplázó kártyákat és csak akkor kezdi el használni mikor a klasszikus coin doubler feature már visszatért akkor 25 versenyt 4x-es szorzóval tolhat?
Csak hogy a játékról is legyen szó: aki tolja, jóe? Lett benne végül dinamikus napszak? -
partizan182 #171394 Olvasom hogy a segítségek kikapcsolásáért járó bónusz pénz/xp is átkerült egyszerhasználatos lootbox kártyára. Nem hüjék, tudják miben van a lóvé.
Lett is rá egy beszarásjó kifejezés: pay to earn :D
Szerencse (?) hogy kb minden más maradt a régiben. -
már csak ki kéne venni az áltimétből és annyival is csökkenteni az árat ;) -
partizan182 #171392 Forza 7 VIP tagság változás
Nehogy valaki meglepődjön, a végtelen VIP credit boosterből 25 alkalmas lett. Progress vanik. -
toza #171391 tobbinel ott van "£0.00 with Xbox Live Gold " .
azok valoban ingyen vannak.ez meg oda teved csak. -
Hay #171390 Hi!
https://www.xbox.com/hu-HU/live/games-with-gold Itt a Rayman 3 HD nem free (hanem 2.490 Ft)? -
Öröm látni hogy a Cuphead és a Forza 7 kiválóak lettek.
-
CDkeys.com:
Shadow of War - 27€ (8400Ft)
Elex - 27€ (8400Ft)
Black Ops 3 - 14.5€ (4500Ft)
GTA V - 21.5€ (6700Ft)
Play Anywhere (PC/Xbox)
Gears of War 4 - 28.5€ (8.900Ft !!!!!!!)
X1:
Gold 12 Hó - 37€ - (12.000Ft)
Halo 5 Deluxe - 23€ (7200Ft) -
crysis 1 x360-on lehet szebb volt, azt nem mondtam hogy nem. -
toza #171386 es rohadt jo a fedezek redszer is benne . es felelmetes volt a grafikaja 360 on is 10 evvel ezelott! szebb volt mint krizis 1.. nem -
-
Hú srácok, Cuphead-et azonnal vegye mindenki, mestermű! -
-
Kedvenc. Elejétől a végéig imádtam anno. Jó tíz éve már baszki. Mindegyik pálya tetszett, de egy különösen lenyűgöző volt: Der Flakturm. Régi szép idők... -

The Xbox One version comes in at 67GB, because it does not contain the 4K textures. Xbox One X owners will need to download these when the new console launches in November.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.28. 08:00:26 -
Hát az biztos hogy nagyon sok pálya van sötétben, de nem merek megesküdni, hogy mind este van....de ezt a grafikája miatt nagyon meg lehet különböztetni a többitől, egyedi volt, ha így tetszik....
Szerintem ejtőernyős kezdések a misszióknál, csak ebben voltak.
-
ez nem az, amikor a játék eleje végig éjjel játszódik?! mert AZT a moh-ot félbehagytam :)
viszont lehet keverem a pacific assaultal.... vagy ha volt még másik prevgenen, akkor azzal :)
---------------------
67gb az fm7 előtöltés. mivel a pécés 90+ giga, valszeg ez már az "intelligens" letöltés eredménye! (nem szedi a 4k tex pakkot one-ra)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.28. 00:20:57 -
Ú bameg pedig ez anno nagyon classic volt, mindjárt az elején mentél egy repülővel leszakadt az oldala vagy hátulja, és kiestek a repülőből azt ejtőernyővel kellett leesni a csatatérre, nagyon szépen nézett ki anno ez a játék, szerintem, az én gépemen akadt is mint a szar. :)
Nekem egyik kedvencem, nekem nagyon tetszett a story része, a pályák, meg úgy minden, olyan effekt volt a játékban mikor elkezdtél futni, mintha nem tudom milyen gyorsan futnál és oldalt elmosodott a látásod. :D
Szerintem jó kis játék. -
nem rémlik ez a moha, h toltam volna... meglessük majd :) -

Ezt nem hagyhattam ki...
/elnézést TOZA-tól nem személyes sértés akart lenni, csaka szójátéknak szólt a vicc. :) -
Ohhohohooo, Humor Herold :D -
Ez AC nem Uncharted. :D