176875

-
És miért akarsz olyan játékokkal játszani, amik a feleárat sem érnek meg neked? Ez nekem kurvamagas. Unatkozol? Szándákosan játszol olyanokkal, ami szart se ér neked? Nincs elég a jobbakból?
Mi vezet ide? Függőség? -
Ja vágom...
Akkor oké, azt hittem hogy van pofájuk 50% alatt akciózni a wolfot.
Nagy rakat fos lett szerintem.
Evil messze többet ér.
De ja a felénél is a fele mindig jobb.
Én beszállnék, ha lenne kapacitásom, de se xem nincs, meg ps mellett ugye.
Nekem x-re egyelőre csak exclusive a prio.... -
Hát etetni/itatni. :) -
Digitben olcsóbb most a Black Friday keretében..
Nekem max 5 ezret érne meg. -
Most is -50 az evil within és a wolfi is, de még annyit sem ér meg nekem. Ezért kéne a home partner, mert anniyért már vinném. -
Evil Within 2 Simply Games-szen eleg jo arban van.
http://deals.simplygames.com/p/the-evil-within-2-xbox-one
Szallitanak Mo-ra is. -
Mit jelent a fenntartás? Elviszed őket hetente mosatni?
-
Ez a baj a sok platfommal, mindet fenntartani.....:( -
Mákod lesz szerintem, jön nek az évvégi akciók, ha becsusszan az 50 off, akkor meg is van....:)
Evil Within 2 sanszos....
Origins necces mert most akciós, szóval karácsonyra gondolom ugyanennyi lesz....
Wolfi meg ha jogosan nézzük, már rajtkor kellene egy 50%-off, mert kb annyit ér az átlaghoz képest...átlagos játékhoz átlagos árcédulát... :D -
Igen, belépve nem akarok hatvan accountot látni, ráadásul mindet egyetlen játék miatt fenntartani. -
IDEGESÍTENE??? 
Nagyon ideges szoktam én is lenni emiatt. Alig alszom!
-
Engem az idegesítene :-D
PS-en nekem is van most vagy hat, de mindegyiket vagy egyedül használom, vagy egy barátommal, azaz, összesen ketten osztozunk. 6-8 játék miatt fenntartani 6-8 accot ismeretlenekkel, hmmm, ez nem annyira szimpi. -
És?
/ps4-en jelenleg 9 account van ha jól rémlik, boxon is van vagy 4-5 :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.20. 08:59:53 -
De akkor annyi home accountnak is kell a gépben lenni, nem? -
Annyi emberrel homeolsz, amennyivel csak akarsz :) -
De most főként, ami érdekelne:
* AC Origins
* The Evil Within 2
* új Wolfenstein
-
Én meg valakivel összeállnék állandó vásárolgatásra. -
Hay #171995 Szevasztok!
Lehet már tudni, hogy mik lesznek a decemberi "játékok gold-dal"? -
Ez a jó, hogy neked nem kell ezzel törődni, max azt gondolsz ebbe bele amit akarsz. Elég ha én tudom biztosan, hogy nekem mi a jó.
"ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel"
EXTRA DRÁGÁN!? Mi volt azon extra drága??? Nekem nem volt extra drága??? Ráadásul MIT szívtam???
Elkezdem mindjárt bedobálni, hogy PS4 en mi ment fórumon megjelenés után minimum 1 évig, hogy ez nem megy, az nem megy, rohadna meg sony mikor jön frissítés, meg mikor jön pecs mert x en jobban fut mint ps 4 en.... Tehát lehet álmodozni, de én nem szívtam...
Ti szeretnétek azt hinni, hogy nekünk mennyire szar, de hát ez olyan savanyú a szőlő ISMÉT!
"és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg" nem jövök ezzel,mert TUDOM NEM NEM ÉRDEKEL!
Kérdezd meg Mobyt hányszor ajánlotta fel, hogy nézzek meg ps ex játékot....KB 1000 x és egyszer SE érdekelt, mert NEM ÉRDEKEL!
Eleve nem is tetszik maga a konzol se! Ráadásul nem akarok részese lenni egy olyan társaságnak, ahol a divat az örökös elégedetlenség...Tehát mi olyan furcsa ezen....Miért nem lehet ezt elhinni????
Főleg így,hogy most MS odatette magát és a sárba tolta a sonyt prostól mindenestől!
-
nem állítom, hogy kilóra nem volt meg :D (=játék darabszám)
ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel, aminek jórészét má' el is temmette az ms....
(és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg :D jatudom, neked a gears of war és a halo a tuti.... (tudom h nem!!!! :D )) -
Valakivel összeállnék egy BF2 vásárlásra. Priviben a többit. -
Más is találkozott azzal a jelenséggel hogy amikor a Spotify és játék egyszerre megy akkor recseg a zene? Amint megállítom a játékot(akár pause menü) akkor nem recseg. Vannak olyan játékok (pl F1 2017) ahol különösen erős. -
Miért is???
Én az előző nulla napos xoval és a hozzá tartozó (szolgáltatás, valagam kinyalása,stb)körítéssel a végletekig meg voltam elégedve.
Számomra az elmúlt 4 év hibátlan volt. Misem bizonyítja jobban mint ez a kép és ez mind mind digitális tartalom.
Én nem unatkoztam, nem panaszkodtam csak játszottam... sajnos nem értem rá elmerülni az alantas FPS számolgatásokba és az egyéb értelmetlen marhaságokba. Az következő 4 év is pontosan így fog eltelni... Tegnapi napon 6 játékot húztunk be,
úgy, hogy tegnap előtt vettünk 2-t
-
-
pláne ha előtte 4 évig lenntartották a fejed a víz alatt :D -
Ha 4 évente ilyen konzolt tolnak nekem, akkor meg leszek elégedve...
-
bazzze az ACO ugy vitathatatlanul szép a BF 2 meg baszott jó!!! És ahogy ezek futnak az valami eszement. MS odatette magát ezzel az x el! 

-
Hát meg hogy jön ki 5500ft-ra 500ft áfa azt kellett volna megkérdezni a supporttól, hátha tudna válaszolni.
Ezzel nem az a baj hogy 500ft, hanem, hogy 10-1 ember venné a fáradtságot betelefonálni.....
A többi 4500 zsebpénz. -
:D -
Na, vettem tegnap egy éves EA Accesst. A honlap szerint áfásan 5500, mégis 5.990-et számláztak. Nem az összeg miatt, de baszta a csőröm. Írtam az Xbox Supportnak, ahol a srác azt válaszolta, hogy igen, látja az adatokat, de azért számláztak annyit, mert abban benne volt már az ÁFA is.
Mondtam neki, hogy barátom, ez nem talált, ugyanis a weboldal áfával együtt ajánlja fel 5.500 forintért a szolgáltatást. Mondta, hogy akkor ő nem tud segíteni, ő nem a Microsoft Store support, hanem az Xbox support. Mondtam, hogy nekem tök mindegy, ők egy cég.
Átirányított a Store ügyfélszolgálatra, ahol be voltam online jelentkezve a fiókomba. Kaptam egy support ticketet még az Xboxos sráctól, mondta, hivatkozzak arra a számra, és akkor nem kell elmondanom megint az egészet. Megtettem, erre a Store agent mondja, hogy írjam le röviden a problémát. Mondom neki, azért adtam meg a ticket számát, hogy ne kelljen megint klimpíroznom az egészet.
Most 10 perc után ott tartunk, hogy sikerült beazonosítania (mondom, be vagyok jelentkezve a storeba). Ezt követően elismerte, hogy túlszámláztak, és hogy visszautalják a különbözetet.
45 percbe tellett ezt elintézni. Vicc, na. A 21. században. -
Te csak semmit ne szólj, mert te egyedül is tudsz TÚL sok lenni, ha csak a fórumot nézzük! Konkrétan elmondható, hogy belőled egy is BŐVEN SOK
-
"Moby és Harlekin nickhez tartozó személyek NEM tetvérek!!!"
TESTVÉREK!!! Mert ugye ez a hihetetlen ITT!
Tehát ezzel nem azt bizonyítottad, hogy nem vagyunk testvérek csak azt, hogy nem voltunk egy ugyan azon helyen ugyan abban a pillanatban amikor te ott voltál!..Ez szimplán időbeli és helyrajzi kérdés.
-
Persze,, hiszen nem bír saját magával meglenni egy légtérben!
Akkor mi mit szóljunk? :D
Tudja ő is, hogy 1 embernek túl sok, még így is, hogy 2 részre szakadt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.17. 22:45:12 -
mobyval párszor összefutottam, de mindig EGYEDÜL volt. te sose voltál ott. sőt, olyan se volt, hogy moby nem volt ott, de te igen!
Kertész Xuan
10030000-58988852-588777991
köszpá!
-
azért pár címet a sony mostanság elvásárolt x-ről... :( (street fighter 5, persona 5, ...)
---
egyébként az uj dashboardon ezeket a félképenyős Y-al kilőhető notifyket nem lehet agyonlőni? (azzal együtt aki kitalálta?)
iszonyuan irritál.... -
Hát igen lenne mit cserélgetni egyéni izlés alapján. :) -
TomStorm #171976 Best Next.Gen-hez odatenném AC.Origins-t
Aztán:Best Platformer:Little Nightmare
Best Fighting:Injustice 2
Best Storytelling:Hellblade
Best Role Playing:Nioh
Nálam inkább ilyen a lista -
kb ezeket a játékokat várta mindenki...
Horizon és Zelda szinte nyílt titotok volt hogy képviselteti magát.
-
TomStorm #171974 "Best Multiplayer Game: Playerunknown’s Battlegrounds"
-
Golden Joystick Awards győztesek:
Best Storytelling: Horizon Zero Dawn
Best Visual Design: Cuphead
Best Audio: The Legend of Zelda: Breath of The Wild
Best Gaming Performance: Ashly Burch – Horizon Zero Dawn
Best Indie Game: Friday the 13th The Game
Best Multiplayer Game: Playerunknown’s Battlegrounds
Studio of the Year: Nintendo EPD
eSports Play of the Year: Agilities’ five-man Dragonblade at Overwatch Contenders
eSports Team of the Year: Seoul Dynasty (formerly Lunatic-Hai)
eSports Game of the Year: Overwatch
Best Streamer/Broadcaster: Markiplier
Handheld/Mobile Game of the year: Pokémon Sun and Moon
Nintendo Game of the Year: The Legend of Zelda: Breath of The Wild
PlayStation Game of the Year: Horizon Zero Dawn
Xbox Game of the Year: Cuphead
PC Game of the Year: Playerunknown’s Battlegrounds
Critics’ Choice Award: The Legend of Zelda: Breath of The Wild
Breakthrough Award: Ashly Burch
Hall of Fame Award: Final Fantasy
Most Wanted Game: The Last of Us Part II
Still Playing: World of Tanks