banner
  • Harlekin
    Ez a jó, hogy neked nem kell ezzel törődni, max azt gondolsz ebbe bele amit akarsz. Elég ha én tudom biztosan, hogy nekem mi a jó.
    "ettől még négy évig szívtál az extradrágán vett gépeddel"
    EXTRA DRÁGÁN!? Mi volt azon extra drága??? Nekem nem volt extra drága??? Ráadásul MIT szívtam???
    Elkezdem mindjárt bedobálni, hogy PS4 en mi ment fórumon megjelenés után minimum 1 évig, hogy ez nem megy, az nem megy, rohadna meg sony mikor jön frissítés, meg mikor jön pecs mert x en jobban fut mint ps 4 en.... Tehát lehet álmodozni, de én nem szívtam...
    Ti szeretnétek azt hinni, hogy nekünk mennyire szar, de hát ez olyan savanyú a szőlő ISMÉT!

"és ne gyere azzal, hogy téged nem érdekel a frém. odaát jobbat kaptál volna, olcsóbban, ez a lényeg" nem jövök ezzel,mert TUDOM NEM NEM ÉRDEKEL!
    Kérdezd meg Mobyt hányszor ajánlotta fel, hogy nézzek meg ps ex játékot....KB 1000 x és egyszer SE érdekelt, mert NEM ÉRDEKEL!
    Eleve nem is tetszik maga a konzol se! Ráadásul nem akarok részese lenni egy olyan társaságnak, ahol a divat az örökös elégedetlenség...Tehát mi olyan furcsa ezen....Miért nem lehet ezt elhinni????
    Főleg így,hogy most MS odatette magát és a sárba tolta a sonyt prostól mindenestől!