176867

-
"Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!"
te vagy a playerunknown nevű förtelem mintavásárlója :D
az igényeidet teljesen megsemmisítette az elmúlt 4 év, már nincsenek elvárásaid (soha nem is voltak talán), jöhet a szemét is, lecsúszik.... haccáz gémerpont ebből is kiesik úgyis, szal .... megéri :PPP :D (najo, ezt tényleg csak viccből-húzásból írtam, multkor átbeszéltük és tökoké a hozzáállásod mára az acsikhoz!)
mindenesetre remélem az a retek örökre retek marad és sok órát eltöltötök a derékig érő mocsárban, jól szórakozva! (cserébe lesz mint élcelődnöm az elköv. 10 évben :D )
-
Szerinted? :D -
Remélem csak irónia. Ez valami förtelem. -
A megfelelő tartalomhoz a megfelelő forma! :D
A videót is csak teljes testes óvszerben mertem megnézni, nehogy egyszerre kapjak szem és agyéct! :D -
Remek port.
-
TomStorm #172239 Dehogy nyomom a fejeseket te miről beszélsz lol:D
Inkább csak túlélek ameddig tudok:DD -
ezen a héten akciós játékok:
Major Nelson blog -
Maradjunk annyiban, hogy a legnépszerűbb. A jótól messze van ez nagyon. -
legjobb? szánalmas, inkább :) de tőled mit is vártam, gondolom nyomod ezerrel a "fejeseket" és még büszke is vagy a "tehetségedre" :D -
Na tegnap azt hittem kiugrik a szívem a helyéről néha..... Baszott jó móka... Az irányítást szokni kell, de iszonyat jó... -
Tudom nekem nincs is bajom vele!!! Én azonnal kiszúrom, hogy ki használja, pontosan azért, mert én is használtam.... 
És hát nagyon nagyon sokan használnak!
-
Semmi extra miatt nem... Egyszerűen titanfall megjelenésekor még nem volt jó eszköz, így bele kényszerültem éles helyzetben a kontroler+fps használatba.
És szerencsére a titanfall az az fps játék aminek az irányítása nagyon fexik számomra....Pont ideális a gyorsulás a deadzon stb...Így "megtanultam" célozni.Igaz 2 kontroller azért bánta, de megszoktam...Arról nem beszélve, hogy bill+egérel unalmassá vált a dolog egy idő után...
Amúgy meg multiban nálam egy szempont van, hogy akkor élvezem ha a K/D 1 fölött van, ha nem így van akkor nem multizok vele..BF4 et ezért hagytam abba, mert az nem adta... Most itt a BF1 és baszott jól megy!!COD ok is jól mennek szal ennyi...Az hogy 1.5-1.6 kontrollerrel vagy 2 környékén van egérrel már nem érdekel...Többet ölök mint halok már szórakozás számomra, ráadásul hasznosan tudom kivenni a részem a csapat munkában, mert így bátrabban feláldozom magam a cél érdekében, ha nem megy 1 alá a statom!
Látod lehet ennyire egyszerűen prózai okokon használni élvezni a játékokat.
Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!
-
TomStorm #172232 Ne reménykedj.Sokan fogják!Legjobb Multi móka -
TomStorm #172231 Persze,hogy jó dolog és aki használja örül neki közben leszarja ki sír ez miatt!Legjobb!:)) Ez ilyen.. -
sose próbáltam, s kérlek hagyd meg ezt a kapaszkodót: hihessem, hogy azé' lőtt le az ellen, mert billegeres! ;)))
(amugy one-hoz nem vettél?? mert??) -

csak árnyalni szerettem volna: konzolon se százas a multi, sajnos. (engem persze nem érint: szinte sose multizok / totál nem érdekel az eredmény: észre se veszem, hogy valaki billegeres, hiszen a kontis is lelő :))) ) -
Szerintem Live szarakodot vagy valakinél nincs open NAT! -
Ez a bill+egér adapteres nyavalygás csak a multiba bénák mentsvára....
Simán kezelhető konzolon ez a dolog, lószar előnyt jelent.(Tudom, mert 360 on használtam)Legalábbis töredékét mint PC-n az aimbot és a WH, ahol aztán nulla esélyed van ellene!!!! Ez a 2 dolog öli meg a multi játékot...
A bill+egér konzolon nem, mivel AZT is tudni kell használni!
Ráadásul még mindig emulálásról beszélünk!!!És nincs 2 egyforma játék, ahol minden megegyezik a stickek sebessége, a gyorsulása, a gyorsulás vége, az XY tengelyek közti különbség és még bőven van mit sorolni. És ez CSAK az egér!!!! A billnél ott az a sajátosság, hogy NINCS alternatíva NINCS lassan mozgok. Vagy mész vagy nem mész vagy teljesen kihajolsz vagy nem... Hiszen az egy GOMB!!!!
Nem véletlenül teszik ezt be a gyártók és engedik hiszen ezt pontosan ugyan úgy kell tanulnod és használnod!!!!
Egy előnye van a MEGSZOKÁS, az hogy 20 évnyi PC után az ember kezében, tudatában ott a dolog! És ennyi!!!
-
Ugye nem baj, ha ezen most csak mosolygok!
-
Zozo76 #172225 nem, kontrollerrel nyomom, de biztos lehetek benne hogy X-en nem lat at a falakon a masik jatekos.
PC-n is biztos vagy benne??? :) -
X-en bill+egér adapterrel, csalóként nyomod és az ottani egyenlőtlenség azért nem zavar? ;))) -
a képálcás kinézete (és h multionly, de ez meg nyilván az énbajom ;) ) -
Zozo76 #172222 "Amúgy 2 haverom most ezért vett X et, az egyik pc mellé, mert tele a töke a csalókkal ott!"
nalam az egyik ok hogy mar nem terek vissza soha PC-re, az pont a csalok. vagyis az hogy maga a PC platform melegagya a csaloknak. -
Elfelejtettem hozzá tenni, hogy ez a NBA Live 18-nál van. De most utána néztem és nincs ilyen opció a játékba....... -
Sziasztok,
csak akkor lehet játékba invitálni ismerőst ha van headset mindkét félnek?
Nem lehet valahogy kijátszani?
Köszi -
Most ezzel mi a bajod!?
Amúgy 2 haverom most ezért vett X et, az egyik pc mellé, mert tele a töke a csalókkal ott!
Fortnite battle royalt 20 millioan nyomták akkor gondolhatod ennek mekkora sikere lesz vagyis van!!!! -
CDKeys-en megvettem kb 7 ezerért, itthon elvileg olyan 10k körül lesz. ÉN nagyon rá vagyok most izgulva, mert bár a Fortnite is jó cucc, annak a grafikai stílusa nem jön be. (Meg annyira az építkezést sem bírom) -
remélen nem sokan :D

-
Nem is kérdés! 
Magyaron nem előrendelhető és nem is tudni mennyi lesz. Ha a boltokat nézem akkor 10 000....
Szerintem ma Amcsiból 8000 ér behúzom vagy inkáb ferdeszeműektől 8300 ér és akkor már előbb mehet a móka!
Amúgy FORTNITE BR is baszott jó!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.08. 13:24:58 -
Gyors kérdés. Vette/veszi valaki jövő héten premiernapon a PUBG-t? -
Köszi a biztatást "Főnök"! :) Délutánra bajos lesz a dolog, mert sajnos a mai nap és a hétvége sem erről szól most. A jövő héten abszolválódhat a dolog, ha minden jól megy. De, ha megvan, lesz kép az biztos. -
NE agyalj!!! VEDD meg!!!
Pénz megvan rá!
Akarod kell neked!
Jobb mint bár mi más sőt a legjobb!
Nincsenek ha-k tények vannak és az mind a vásárlás felé dől!
Egy veszteséged van az az idő amit ezzel az agyalással elvesztegetsz abból amit az X el tölthetnél és ezt pontosan így fogod érezni miután megvetted, hogy mi a szart agyaltál ennyit ezen...
Délutánra szeretnék egy büszke tulaj képet itt látni az X-ről!
-
Zozo76 #172212 vedd meg, ne toketlenkedj ezen! :) -
"Itt most ismét jön egy egyszerű kijelentés: nagyon szeretném az X-et. [...]Nem a pénz a kérdés."
ésszerűséggel érvelni ezekután? ;)
szerintem ez már itt eldőlt, amit tehetünk, hogy rábeszéljük a régi gép eladására, csökkentve a veszteségeket! ;))
(meg legyen má' sonykonkurrencia, lassan időszerűvé válik...) -

Ha kiteszed 1080p-be a tv-re nem kapsz natív minőséget, de kb be tudod határolni miben lenne jobb az X 1080p-ben..
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 20:34:16 -
Ja köszi, ezt már néztem! -
Megkövetlek öregem. Persze az a ki..szott birtoklási vágy, az más tészta. Jól levezetted ezt a gondolatmenetet. A lóvé nem para (Dark), igazából hála az égieknek sosem volt az, csak ésszerűen előre gondolkodunk/gondolkodok minden esetben. Moby basszus, mintha Édesapám szólt volna belőled (Isten nyugosztalja)...
Még agyalok rajta egy kicsit. -
Persze, én is ezt írtam a legelső HSZ-ban, csak ha nem para a lóvé, és a látvány esetleg szükséges, akkor nincs dilemma. :)
De amúgy igazad van.
Vagy Provident-re Pro Box S. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 18:57:32 -
Nem az a kérdés, hogy kell-e neki X. Persze, hogy kell. X-et mindenkinek.
Itt az a kérdés, hogy kell-e most, hogy még nem is tervezi a 4K-ra váltást. Rohadtul nem. A régi one ára olyan fos lett, hogy ezalá már talán sosem fog menni ebben a genben. A X viszont csak olcsóbb lesz. Mi valósznűleg az ártörténelmi csúcsán vettük meg az X-et, de mi egy állatok vagyunk. Nem kell mindenkinek annak lennie :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.07. 18:51:19 -
Szerintem ezt is nézd meg egy tv-n és akkor kb be tudod lőni, mit kapsz a pénzedért, megközelítően. :)