banner
  • Harlekin
    Semmi extra miatt nem... Egyszerűen titanfall megjelenésekor még nem volt jó eszköz, így bele kényszerültem éles helyzetben a kontroler+fps használatba.
    És szerencsére a titanfall az az fps játék aminek az irányítása nagyon fexik számomra....Pont ideális a gyorsulás a deadzon stb...Így "megtanultam" célozni.Igaz 2 kontroller azért bánta, de megszoktam...Arról nem beszélve, hogy bill+egérel unalmassá vált a dolog egy idő után...
    Amúgy meg multiban nálam egy szempont van, hogy akkor élvezem ha a K/D 1 fölött van, ha nem így van akkor nem multizok vele..BF4 et ezért hagytam abba, mert az nem adta... Most itt a BF1 és baszott jól megy!!COD ok is jól mennek szal ennyi...Az hogy 1.5-1.6 kontrollerrel vagy 2 környékén van egérrel már nem érdekel...Többet ölök mint halok már szórakozás számomra, ráadásul hasznosan tudom kivenni a részem a csapat munkában, mert így bátrabban feláldozom magam a cél érdekében, ha nem megy 1 alá a statom!
    Látod lehet ennyire egyszerűen prózai okokon használni élvezni a játékokat.

Nekem sajnos nem jutott az a képesség, mint az itt is fellelhető "nagy" Gamereknek, hogy picsogjak a kinézet, a kevés fps, a különböző kiadók bojkottjából, a hogy néz ki, cső játék, tucat lövölde, 2 bites, mé, mé ,mé és lehetne BŐSÉGESEN sorolni dolgokból!!!!