XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ha nem támogatná nem is müködne. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Nincs még semmi új gameplay az új MoH-ról? Csoda, hogy nem került még ki a warez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
ha támogatná bármi, nem lenne nézhetetlen a kép. de nem támogatja.

Forza.

Moby
Nincs valahol egyben kigyûjtve?

Adversus solem ne loquitor

Moby
<#nezze>

És akkor azt még nem is említettem mennyire el van baszva a 3d-je :( Gyakorlatilag semmire nem jó az egész, úgy ahogy van.

DarkSector
Másik megoldás a 2 kijelzõ,mert ugye ezt is egyszerû megoldani

Miért egyszerû?
Akkor 2 X360 és 2 játék kell nem? Nem beszélve a 2 monitor áráról. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Nem mind 1 1 dolognál van jelentõsége az fps gamánál autosnál nincs hátránya az osztott képernyõnek.<#kacsint>
Másik megoldás a 2 kijelzõ,mert ugye ezt is egyszerû megoldani.<#kacsint>
Totti5
Magasan a legjobb rész, kezd felpörögni durván a cucc. Eddig 53 percnyi filmet kaptunk! Meg lesz a Halo film és a minõségre sem lehet panasz, hiszen nem moziba szánják, mindenkinek aki betéved, hanem a kemény magnak, ráadásul ingyen.

AC3 vagy a Halo 4 márketing a drágább?:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nagyon gyenge. Azt ígérték hogy fejlesztett grafika lesz. Semmi nincs benne, csak 720p kitudja milyen fpsel... a karakterek egyszeûren rondák a játék látványra elmegy, amitõl kimagasló volt anno abban még mindig jó és még mindig fekete lyuk minõségûek az árnyékok:)))

A vételen már nem is filózok, max használtan vagy valami zavvi akcióban 4kért januárban, de egy demót megnéznék belõlek...

DarkSector
Neked és a többieknek:

Hát nem mondta senki hogy ez miatt venném csak meg, más felhazsnálásra is.

De ha átjön haver nem érdekel minket multiban az ha csak feleakkora meg nyujtott...hiszen mi is a másik megoldás?
Képernyõfelezés....huh akkor inkább ez!

DarkSector
Igen meggondoltam. :)

DarkSector
Tökmindegy, nem minõségre irtad hanem azt írtad hogy 0 játék támogatja...:D

Totti5
5ször néztem és a hatása alatt vagyok... nagyon tetszik hogy hangsúlyosan mutatják be hogy egy Spartan élete maga a pokol, és hogy a Halo 4 hangulatra nem diadalmenet lesz, de azt már a Bándzsi elkezdte az ODST és Reachal, de itt még fajsúlyosabban van ábrázolva.

igen

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

És még az volna még hogy ha veszek egy 800pontkártyát akkor azt feltudom tölteni vele gold elõfizetés nélkül is?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

ugy tudom csak bankartyaval (sõt már csak hitelkartyaval lehet).. de ajanlom figyelmedbe:Ezt itt... ..szerintem nem draga es paypallal fizetsz es ugye azonnal kapod emailben a redeem kodot.. amit boxba potyogve vagy xbox.com on profilodban aktivalod.

Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy xbox live gold elõvizetést lehet csinálni mobilról is? És ha lehet akkor mobilról vonja le a pénzt?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

arty
pécén meg alig pár játékban van splitscreen

Forza.

TDC Geronimo
get hype!

http://www.youtube.com/v/mVRRXfc0Kws&version=3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jo meg szep.. meg minden..de nyujtott a kép..

orichalcos
http://www.youtube.com/v/ibofF4e8ajM&version=3

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Nincs egyszerû verzió. Ha nincs támogatva szoftver oldalról mindenképp elveszted a képtartalom felét*, és ebben most mindegy, hogy mekkora felbontásról beszélünk, ráadásul ez egyben azt is jelentené, hogy a konzol a képtartalom felét feleslegesen rendereli, és ebben megintcsak mindegy, hogy nextgen vagy sem.

*AR-t csak croppal fogsz tudni javítani, legfeljebb nem lesznek baltával faragott pixelek, de ami kiesett azt nem fogod látni.

orichalcos
Még 18 nap...

Én egy egyszerû verziót vázoltam fel ami jobb minõségûvé tenné ezt a megoldást, továbbá bármilyen játékkal mûködne visszamenõleg is. És akkor tökmindegy hogy a Samsung támogatja-e vagy sem mert ez egy feature és ezért vennének ilyen TVt.

-tRs-Landor

Macccy
A gépezet beindulni látszik, ekkora marketing kampány bontakozik ki ... Vagy ezeket Te csinálod otthon??:)) Nagyon jók ezek a videók!

"John, John ...!"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Nevén nevezve a gyereket: ha a Samsung is átállna a passzívra, akkor el tudom képzelni, hogy néhány nagyobb címbe talán belekerülne. Így erre semmi esélyt nem látok, minthogy az elmúlt 2 éve nem is történt ez meg.
PC-n esélyes lehet, hogy a modképes mocival rendelkezõ játékok megfirgelhetõek. Házilag-utólag.

Moby
Nem érted a probléma lényegét.
A technológiával nem technikai probléma van, egyáltalán nem kell hozzá sem nagyobb felbontás, sem nextgen konzol.
Ahhoz, hogy ez jó legyen, nem kellene mást tenni, "hibás" AR-el rendereleni T&B-ban.
A technológiával az a baj, hogy a kisebbik nagy gyártó támogatja csak széles körben a passzív 3d technológiát, és ez csak azon megy. Amíg ez így van, ebbe plusz munkát nem, vagy csak nagyon kevesen fognak tenni. Épp a múltkor papoltam, hogy amíg 1 éve gyak. majd minden játékba belekerült a 3d, ez mára ritka kiváltsággá zsugorodott csupán, PEDIG nem kell külön akítv és passzív-ra megcsinálni.

orichalcos
És akkor még egy videó:

http://www.youtube.com/v/WbBYG77VeCE&version=3

orichalcos
http://www.youtube.com/v/b7dqtgkSWeQ&version=3

És...és...és...ott a végén az a lény...

Szerintem a technológia innovatív és jó, csak max várni kell a 1080p feletti kijelzõkre és a nextgen konzolokra, amik majd tudák ezt <#vigyor>

-tRs-Landor

arty
engem érdekelnek a jamesbondos játékok, elnézõ vagyok a sutaságaikkal is - ezért kérdeztem, hátha be tudom lõni, hogy milyen :)

Forza.

gduck
Ez nekem is tetszik már régóta, de így iszonyat illúzió romboló, hogy a játék nem támogatja :( Nyújtott autók, pffff

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Semmilyen. Szeretem a lövöldözõs játékokat, de ez olyan szinten gyerekes, béna, nyomi, hogy arra nincsenek szavak. Persze ez az én véleményem.
Macccy
Oooh, libabõrzés!!!! De a legendás fanfárok mellett ez az új theme is már kedvencem! Fantasztikus. Epic. Mintha valami Lord of the Rings filmzenét hallgatnék ... és tuti, hogy a zene rendezése is rendben lesz.
Ki köll bírni bro' ... Már közel a megjelenés!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
Engem sem gyõzött meg, bár én kb 2 órát nyomtam vele.Nameg jött a Halo 4, most azzal játszok (nyúlfarknyi vélemény spoilerben)

nemsoká vége, és 1 -2 tényleg nagyon hatásos részen kívül kb semmi érdekes nem történt benne, baromi rövidnek hat.A Chief és Cortana-n kívül a többi karakter két dimenziós senkik. Pedig baromi jól tud kinézni, 1-2 helyszín gyönyörû, az átvezetõkben a karakterek végre jól mozognak, jók az arcok kidolgozása.A fõboss is hasonlóan egy senki, semmi fenyegetést nem érzek a játékban, pedig újfent az emberiség sorsa múlik rajta.Tökugyanaz mint a Harbinger a Mass Effect-bõl, állandóan "hangosbemondón" pofázik nekünk, talán még a hangja,hanglejtése is ugyanaz
A harcokkal az a bajom,mint a korábbi Halo részekkel. Állandóan egy aréna szerû területen zajlanak,amit már elõre lehet látni,ha odaér az ember. Minden pályaelem direkt azért van ott, hogy majd jól lehessen taktikázni a falak között. Az ellenfelek elleni harc meg ebben a részben a legfrusztrálóbb szerintem( és csak normalon tolom). A covenantok a szokásos mozgásokat csinálják, uncsi már a harc ellenük. Az új ellenfelek között meg van egy idegesítõ repülõ gépezet, meg az össze vissza rohangálókutyaszerû valamik, amiktõl agyfaszt kapok, baromi frusztráló tud lenni. Fegyók jók,azokkal nincs bajom, sokféle. Bár az újak megfelelnek a hagyományos fegyvereknek, csak más skinnel.Na de elég lesz, majd ma a végére érek és meglátom átértékelõdik e a sztoriról a véleményem.

eddig talán 7/10

PSN ID.: Beegabor

arty
elõzõ 007 játékokhoz milyen a viszonyulásod?

Forza.

mrmilan
Basszus, most néztem rá a neten! Ez most lesz XBLA-n is? Imádom az ilyen szép grafikával megáldott platform játékokat. Plusz adalék, hogy Giana...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

007 Legends : Röviden összefoglalva; 20 perc játék után letöröltem. Ennyi.

Egy jó hír, kedden jön a Giana Sisters: Twisted Dreams, nagyon várjom már.
Moby
hopp...beelõztél :D

Moby
Ez sajnos egy kvázi használhatatlan technológia :(
Ugyanis a játékok nincsenek erre felkészítve, és az ugye, hogy a félképernyõs, de még jó képarányú játékot kifeszíti a teljes képernyõre, hát az ugye rohadtul tré, és teljesen tönkreteszi az élményt.
Az egyetlen megoldás az lenne, hogy széthúzná horizontálisan is, és kroppolná a széleken, csak ugye lóbaszó pixeleket eredményezne, és lemaradnál a képtartalom felérõl, ezért inkább bele sem építik.

Mindez tök jól látszik a videón is, nem is értem hogy nem verte ki a szemeteket, amikor elkezdtetek tapsikolni hozzá :)

arty
igény lenne rá, ha a játékokban ott lenne az az '1 sor' :) még a felbontás felezõdést is elviselném...

nade a fos képarány gyakorlatilag játszhatatlanná degradálja az egészet - akkor inkább játszok jó képarányban, fele akkora képernyõn (osztott képernyõn)

Forza.

Harlekin
aha valóban elég olcsó hogy 2-é szedi az osztott képernyõ jelet és külön külön küldi a sorokra.Amit amúgy 1 játékba beletenni csak 1 "mozdulat" lenne ha már 3D-s.De mivel nem nagyon van volt erre igény és rohadtul nem akarták a graf minõség rovására meglépni.Mert most itt mi történik Kapsz 1 olyan "3D" szemüvegeket amikbe mind a 2 lencse csak 1 bizonyos sort lát a TV-n.Tehát csak a fele felbontást kapod 60 ezerér.Remélem verekedni fogsz érte ha valóban megjelenik<#eljen>
orichalcos
http://www.youtube.com/v/3zXWmonCH6w&version=3

És 6:10-nél ott a klasszikus téma...Kell a játék. MOST.

Macccy
:O

Na ez állat!!!

Macccy
Te ... Te?? Na de az Alan Wake elé? Nanee ... Átgondoltad ezt? ... Na meg a Halo -k elé? :)

arty
az, hogy van kép nem ellentételezi, amit mondtam: szarabb felbontás (mint 2dben), nyujtott kép. ez utóbbit még a rossz minõség ellenére is látni!

Forza.

DarkSector
Miért érzem úgy hogy cáfolva van ezzel a videóval a 0 támogatás elmélet? :)

DarkSector
Jó lenne. :)

davidka003
http://www.youtube.com/v/R0XiKptpqZE&version=3

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
egy apró szépséghibája, hogy nulla, zéró, ohne, 0, nil játék támogatja :(

anélkül pedig negyedfelbontáson, élvezhetetlenül nyujtott képarányban játszhatnál. csak mazohistáknak!

Forza.