XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
14 perc környékén elég nagy Crysis deja-vu.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xbox vagy pc verzió? Kipróbálom és visszaírok, hogy mi van.
Geró, neked melyik LG-d is van?

-tRs-Landor

DarkSector
gondolom hd textura ON....?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most már lehet annyira olcsóak hogy pár ezres választja el, de mikor mi vettük 720p-s 110 volt, a 1080p-s meg vagy 40-60-al drágább.
Ennyire nem jobb a képe, ha rendes szoba távolságból nézed...
Vagy csak nekem nem látszott az eltérés, mert van 1080p-s tv is már a családban de egy normál szobának a végében van én meg a másik végében ülök egy fotelben és nem igazán látok nagy eltérést.

Persze ma ha bemész a boltba és van 110 ezred már nemhogy 1080p-t kapsz de még 2D-t is...csak régebben más árak voltak.

De ez függ a képmérettõl is, nekünk mind2 tv 82cm.

Egy 100+ -os tévénél talán nagyobb az eltérés.
majd a következõ generációnál.

TDC Geronimo
MoH boxos gameplay, elsõ 20 perc, de franciáúl

http://www.youtube.com/v/rG8pRW8Tfao&version=3

davidka003
Hát azért tuti nem vennék már TV-t FullHD felbontás alatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Én elhiszem de szerinted én mit mondtam havernak...hogy ne hogy megvegye a 3d meg smart miatt de most erre mit mondjak?
Ha nem akar meghallgatni, és nem kell a segítségem akkor ennyi. :)
Részemrõl még a FullHD is kacsa és szerintem nem annyira nagyon fontos mikor a játékok is 720p-ben futnak ....

Moby
Ráadásul ha LCD és Samsung, akkor innentõl tökéletesen mindegy, mert a 400K-nál belépõ 8-as szérián kívül egy crosstalkos fostenger az egész 3d-ben, felbontástól függetlenül.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nincs mit nézni, Samsung, tehát aktív.
Persze ha 2011-es és 180 volt, akkor biztosan valamilyen 6-os széria, ami QHD-ban tud csak 3d-t (960x540), szóval az még a LG-féle passzívnak is csak a fele felbontásban. Az ideieket meg nem is tudom, pedig épp most volt nálam kölcsönbe kettõ 6os, 2012-es modell, de a 3d-t meg sem néztem rajtuk (ránézésre ugyanaz a fos mint a 2011-es 6-os szériások).

Arra gondoltam hogy a konzol lead 1080p-t a TV megmutatja 2160p-ben és ahogy mondod minden második sorát mutatja csak meg. Ez a pixelsûrûség nem hiszem hogy egy 40"os Tvn annyira gáz lenne.

-tRs-Landor

grebber
Ott crashel szinte mindenkinek a warez verzió az autos üldözéses rész végén.

Next PC upgrade: 2022

Az az amerikai megjelenés. <#vigyor>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

gduck
Eddig úgy tudtam hogy október 23 <#rinya>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mert az a hivatalos megjelenési dátum? <#beka3>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Milyen 48 percig? Amúgy mi lehet az a NFS.Main.xex meg az a speed könyvtár a második lemezen?
gduck
Az 576 ugyan miért írta át péntekre a FORZA Horizon megjelenést...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Azt nem néztem hogy passzív-e vagy aktív, de ha kicsit drágábban de nem 180ezerért vettem volna.
Inkább egy olcsóbbat amiben nincsen Smart és egy PS3-at.

grebber
Ameddig lehetett tolni a warez miatt 48 percig addig egész tûrhetõ volt pörgõs meg minden.

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Muttley
Medal of Honor Warfighter - kijött elvileg
aki tolja, jöhet az éljenzés vagy a savazás :)

Just do it :)

orichalcos
Vagy simán összevágják a részeket és az egyik rész bõvített lesz, vagy tényleg egyesével felpakolják õket. Felirattal talán.

Moby
Errõl sajnos nem beszélhetek <#vigyor>

Macccy
Ahogy én is. Ezért mondtam, hogy a "limitált" gyûjtõi kiadás egyik lemezén lesz elõször egyben, összefûzve a közel 90 percnyi Forward Unto Dawn és azt követõen válik majd elérhetõvé public ...
Na arra kíváncsi leszek hogyan fûzik össze majd a részeket ... Megvágják e rendesen, esetleg egy eredeti release lesz amibõl (!) csinálták ezt az epizodikus vágást ... Vagy csak simán egymás mögé teszik az öt részt minden meló nélkül ...?

:) Én a 'Scanned' -bõl néznék meg szívesebben egy 2 órás filmet :))

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
A FUD-ról beszél. :D Ha kijött az utolsó rész akkor meglesz a normál esti hosszúságú film.

Macccy
Hogy mi? Mi mi mi?! ... <#wow2> Mi-miféle H-Halo f-film??! <#merges2>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Biztosan a HALO4 -é a nagyobb büdzsett! Egészen elképesztõ mekkora kampányt tolnak a marketingesek! (hehe, érted, Halo 4 Campaign -t tolnak a marketingesek, érted ... hehe) <#zavart1>

Amúgy csak percekkel a 'Scanned' trailer megnézése után jöttem rá, hogy EZ AZ az anyag, aminek a producere a Game, a Se7en és a Fight Club -os David Fincher volt és a rendezõje is valami menõ arc! Bár hozzáteszem, hogy amikor mondták, hogy lesz ilyen, akkor valami 6-8 perc hosszú szuper trailerre vágytam titkon tõlük, de így is baszottul elkapták!

"John, John!"

Macccy
Egyben majd a HALO4 limitált egyik lemezén lesz rajta ... ergo ha az megjelenik, utána lehet majd keresni Youtube -on és hasonlókon egyben a ~90 perc Forward Unto Dawn -t.

Amúgy te már játszod a HALO4 -et és azért akarod/fogod lepuskázni Seth-et, vagy azért mert várakozó fan vagy, mint Ori és én? <#hawaii>

Macccy
Ohh ...
... de azt kifelejtettem, hogy "de ugye nem lesz most mobiltelefón helyett LCD és 3D a téma, ugye ... ?" <#nevetes1>

Macccy
OFF

Na ebben most egész rendesen egyetértünk! Nevetségesen szar az összes TV, monitor, minden az árához képest legalábbis mindenképp! A népek meg veszik, viszik mint a cukrot ...
Én két éve vettem egy akkor legminimálabb 32" LG LCD tévét, csak hogy a boxnak legyen már fullHD. Háát nem mondanám, hogy be vagyok szarva a fullhádé csodájától, ellenben tisztán látszik, hogy a tévé sem ért többet mint 95 ezer (akkor 2 éve), mert minimalista taiwan dzsunka mégdzsunkább táppal (már sípol), tökmindegy milyen zongoralakk fekete körítésbe is csomagolták. De ugyanez a Samsung és a többi vacak ...

Ja és azt kifelejtettem, hogy bár kezdetben sajnáltam, hogy nem egy 37" vagy 40" méretût vettem, de a 720p körüli felbontás és fel-skála miatt - na meg a romló pixel sûrûség miatt - azzal csak tovább romboltam volna a lépcsõs élekre érzékeny látóidegeim állapotát. 100Hz CRT -t a népnek!! Viva Las CRT!! <#vigyor>

grebber
"Nem gáz hogy most 110ezer ft körül kapni 3D FullHD-t"

110ezres 3D tv az olyan is. És szinte 100% hogy az passzív 3d ami nem full HD-be jeleniti meg a cuccot.

DarkSector
<#nevetes1> Milyen jóízûen nevetnek...

http://www.youtube.com/v/-CVWAYSjPGs&version=3

http://www.youtube.com/v/yjKsORWe9t8&version=3

már megint buzgalkodtok??? ne buzgálkodjatok.

Ne buzgalkodjatok...

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
Oks én is régebben a 40 ezres monitort választottam mert nem kellett a drága, mert nem érdekelt.
De 60 ezerért ez a monitor sokat tud vagyis ár/értékben nagyon jó....az egy dolog hogy énsem 3D-znék orrba szájba.

Haverom nemrég vett 180ezerért egy Samsung 3D Smart LED TV-t.

Hát erre most mit mondhatnék.
már alig várja hogy megmutogassa.

Kb nemsok tudománya volt hogy mit vesz és mennyiért, csak hallotta másoktól hogy 3D meg Samsung...stb.
Nem gáz hogy most 110ezer ft körül kapni 3D FullHD-t. :)

Jah bocs meg van Smart is rajta 180ezerért, de kár hogy a böngészõ meg youtube meg Angry birds lófaszt nem fogja használni tudván hogy 1 méterre a PC-je és a kezében egy okostelefon....:D
Kinek jutna ilyenkor eszébe a tV-n böngészni? :DDDD

Ja és nem említem meg hogy NINCS Routere.
Vett nemrég mobit most meg 180ezres tv-t ami eleve arra éhezik hogy wifi-t köss rá.
Erre ígycsinál háát még meggondolja hogy költsön-e routerre ami 5000ft. :D

Mondom OMG, hagyjuk....

most ott tart hogy a vezetékes kábelt ami a modembõl megy a PC-be azt dugdossa jobbra ballra.
Erre egyk nap mondja hogy a youtube-ról hogy szedhet le filmet...(reklámokat)
Mondom mivel egy szaros pendrive-ra sem akar költeni, van youtube downloader töltse le kérjen kölcsön egy pendrive-ot és ennyi, vagy ÉSSZERÛBBEN dugja be a kibaszott netet és ASSZEM EZÉRT SMART TV MERT VAN RAJTA YOUTUBE.
Erre mondja hogy lusta a kábelt ezért átvinni.

mondtam ere hogy: Bocs de mennem kell aludni, jo8!

Moby
Koma, épp arról beszélek, hogy célszerû olcsóbbat venni, mert nem maradsz le semmirõl (a maradékból viszont veszel inkább játékot, vagy bármit :) ) Van egy szint, ahonnan a minõség valóban megugrik, de az csak nagyon keveseknek megfizethetõ, és én is csak a munkám miatt jutok ezekhez, magánemberként akkor sem lenne ilyenem, ha bankóval fûtenék, de sajnos nem. Magánemberként éppen az ésszerûségre törekszem, ami fõleg az árra vonatkozik.

TDC Geronimo
11 nap...

http://www.youtube.com/v/MwJgNtvjtUo&version=3

Moby
Namost ezt csak azért úsztad meg, mert tilos minden ezzel kapcsolatos poszt. Hatodika után viszont puskával jövök :D

DarkSector
Egyrészt, kötve hiszem hogy ilyen monitort olcsóbban találsz, másrészt meg nem mindenki tehetõs mint te...
Tudom van $999-ért is monitor, de én nem fantáziaországban élek...:)

Egy szó nem esett arról hogy nem lehet drágább és jobb és nagyobb monitorokat venni.
De Dell + IPS + LED + 3D-t nehezebben találni.

Moby
Viccesz szórakozol ugye? :) Elõbb fûrészelném le mindkét karom vállból, minthogy kifizetnék egy csumpi monitorért 60K-t. Mer vagy veszek normálisat, ott nem számít az ár, vagy veszek bármilyet, ennek a feléért.
3D-s 24-es van nekem is, az életbe nem fogom bekapcsolni rajta a 3d-t, és nem azért mer aktív :D és ha saját pénzbõl kéne vegyek mûszaki cikket, beérném sokkal szarabbakkal is, merthogy amúgy ezek is kurvaszarok ám, a nagy lófaszt fizettetik meg a népekkel, a jó cuccok kurvára nem itt kezdõdnek.
Fel nem foghatom a fogyasztói társadalom ésszerûtlen mûködését. Láttál egy kurvára, tökéletesen középszerû termék egyetlen halálosan semmire sem jó featurét, és rögtön rásütötted a "megéri" cimkét, és ezen kívül a világon semmit nem tudsz a monitorról ténylegesen. Óriási :D

DarkSector
Nem értem mi a hézag..milyen szart?

Ez csak 1 lehetõség, ha ezt nem veszem figyelembe akkor is simán megér 60 ezret a monitor.
Nem ez miatt venném meg, gondolod annyit multizok?

Moby
Szimplán sügér vagy. Neked minden szart el lehet adni :D

DarkSector
Ez ezzel jár.
Ez olyan minthogy a 3D-s filmek sem tökéletesek egyformán mégsem viszed vissza a TV-t. :)

Látom milyen, vannak hibák de még mindig jobb mint venni még egy monitort/tv-t, még egy gépet és még egy Forza-t...

arty
ha a most vett telefonodon el van csúszva a menü és alig látni, visszaviszed, hogy nem mûködik (hibás) vagy sem?

Forza.

arty
mi kamu? ott a video, látod, hogy nézhetetlen szar és a forza4 sem támogatja ezt a módot...

Forza.

DarkSector
Nekem mindegy hogy minek nevezzük, támogatásnak vagy nem, de mûködik ez a lényeg. :)
Egy pendrájvot ha bedugsz valahová és mûködik akkor sem a pendrive támogatja a cuccot, de mégis megy, vagyis müködik.

orichalcos
Tippre:

Halo 4 :D

Moby
Ahogy jelenleg mûködik, azon nincs mit támogatni.
Ezt mindenki addig gondolja kibírhatónak, amíg ki nem próbálja.

DarkSector
Akkor a videó kamu?

arty
nem is mûködik!

Forza.