XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-tRs-Landor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ennyire nem jobb a képe, ha rendes szoba távolságból nézed...
Vagy csak nekem nem látszott az eltérés, mert van 1080p-s tv is már a családban de egy normál szobának a végében van én meg a másik végében ülök egy fotelben és nem igazán látok nagy eltérést.
Persze ma ha bemész a boltba és van 110 ezred már nemhogy 1080p-t kapsz de még 2D-t is...csak régebben más árak voltak.
De ez függ a képmérettõl is, nekünk mind2 tv 82cm.
Egy 100+ -os tévénél talán nagyobb az eltérés.
majd a következõ generációnál.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha nem akar meghallgatni, és nem kell a segítségem akkor ennyi. :)
Részemrõl még a FullHD is kacsa és szerintem nem annyira nagyon fontos mikor a játékok is 720p-ben futnak ....
Adversus solem ne loquitor
Persze ha 2011-es és 180 volt, akkor biztosan valamilyen 6-os széria, ami QHD-ban tud csak 3d-t (960x540), szóval az még a LG-féle passzívnak is csak a fele felbontásban. Az ideieket meg nem is tudom, pedig épp most volt nálam kölcsönbe kettõ 6os, 2012-es modell, de a 3d-t meg sem néztem rajtuk (ránézésre ugyanaz a fos mint a 2011-es 6-os szériások).
-tRs-Landor
Next PC upgrade: 2022
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Inkább egy olcsóbbat amiben nincsen Smart és egy PS3-at.
aki tolja, jöhet az éljenzés vagy a savazás :)
Just do it :)
My streams: https://beam.pro/oriic
Na arra kíváncsi leszek hogyan fûzik össze majd a részeket ... Megvágják e rendesen, esetleg egy eredeti release lesz amibõl (!) csinálták ezt az epizodikus vágást ... Vagy csak simán egymás mögé teszik az öt részt minden meló nélkül ...?
:) Én a 'Scanned' -bõl néznék meg szívesebben egy 2 órás filmet :))
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy csak percekkel a 'Scanned' trailer megnézése után jöttem rá, hogy EZ AZ az anyag, aminek a producere a Game, a Se7en és a Fight Club -os David Fincher volt és a rendezõje is valami menõ arc! Bár hozzáteszem, hogy amikor mondták, hogy lesz ilyen, akkor valami 6-8 perc hosszú szuper trailerre vágytam titkon tõlük, de így is baszottul elkapták!
"John, John!"
Amúgy te már játszod a HALO4 -et és azért akarod/fogod lepuskázni Seth-et, vagy azért mert várakozó fan vagy, mint Ori és én? <#hawaii>#hawaii>
... de azt kifelejtettem, hogy "de ugye nem lesz most mobiltelefón helyett LCD és 3D a téma, ugye ... ?" <#nevetes1>#nevetes1>
Na ebben most egész rendesen egyetértünk! Nevetségesen szar az összes TV, monitor, minden az árához képest legalábbis mindenképp! A népek meg veszik, viszik mint a cukrot ...
Én két éve vettem egy akkor legminimálabb 32" LG LCD tévét, csak hogy a boxnak legyen már fullHD. Háát nem mondanám, hogy be vagyok szarva a fullhádé csodájától, ellenben tisztán látszik, hogy a tévé sem ért többet mint 95 ezer (akkor 2 éve), mert minimalista taiwan dzsunka mégdzsunkább táppal (már sípol), tökmindegy milyen zongoralakk fekete körítésbe is csomagolták. De ugyanez a Samsung és a többi vacak ...
Ja és azt kifelejtettem, hogy bár kezdetben sajnáltam, hogy nem egy 37" vagy 40" méretût vettem, de a 720p körüli felbontás és fel-skála miatt - na meg a romló pixel sûrûség miatt - azzal csak tovább romboltam volna a lépcsõs élekre érzékeny látóidegeim állapotát. 100Hz CRT -t a népnek!! Viva Las CRT!! <#vigyor>#vigyor>
110ezres 3D tv az olyan is. És szinte 100% hogy az passzív 3d ami nem full HD-be jeleniti meg a cuccot.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
De 60 ezerért ez a monitor sokat tud vagyis ár/értékben nagyon jó....az egy dolog hogy énsem 3D-znék orrba szájba.
Haverom nemrég vett 180ezerért egy Samsung 3D Smart LED TV-t.
Hát erre most mit mondhatnék.
már alig várja hogy megmutogassa.
Kb nemsok tudománya volt hogy mit vesz és mennyiért, csak hallotta másoktól hogy 3D meg Samsung...stb.
Nem gáz hogy most 110ezer ft körül kapni 3D FullHD-t. :)
Jah bocs meg van Smart is rajta 180ezerért, de kár hogy a böngészõ meg youtube meg Angry birds lófaszt nem fogja használni tudván hogy 1 méterre a PC-je és a kezében egy okostelefon....:D
Kinek jutna ilyenkor eszébe a tV-n böngészni? :DDDD
Ja és nem említem meg hogy NINCS Routere.
Vett nemrég mobit most meg 180ezres tv-t ami eleve arra éhezik hogy wifi-t köss rá.
Erre ígycsinál háát még meggondolja hogy költsön-e routerre ami 5000ft. :D
Mondom OMG, hagyjuk....
most ott tart hogy a vezetékes kábelt ami a modembõl megy a PC-be azt dugdossa jobbra ballra.
Erre egyk nap mondja hogy a youtube-ról hogy szedhet le filmet...(reklámokat)
Mondom mivel egy szaros pendrive-ra sem akar költeni, van youtube downloader töltse le kérjen kölcsön egy pendrive-ot és ennyi, vagy ÉSSZERÛBBEN dugja be a kibaszott netet és ASSZEM EZÉRT SMART TV MERT VAN RAJTA YOUTUBE.
Erre mondja hogy lusta a kábelt ezért átvinni.
mondtam ere hogy: Bocs de mennem kell aludni, jo8!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tudom van $999-ért is monitor, de én nem fantáziaországban élek...:)
Egy szó nem esett arról hogy nem lehet drágább és jobb és nagyobb monitorokat venni.
De Dell + IPS + LED + 3D-t nehezebben találni.
3D-s 24-es van nekem is, az életbe nem fogom bekapcsolni rajta a 3d-t, és nem azért mer aktív :D és ha saját pénzbõl kéne vegyek mûszaki cikket, beérném sokkal szarabbakkal is, merthogy amúgy ezek is kurvaszarok ám, a nagy lófaszt fizettetik meg a népekkel, a jó cuccok kurvára nem itt kezdõdnek.
Fel nem foghatom a fogyasztói társadalom ésszerûtlen mûködését. Láttál egy kurvára, tökéletesen középszerû termék egyetlen halálosan semmire sem jó featurét, és rögtön rásütötted a "megéri" cimkét, és ezen kívül a világon semmit nem tudsz a monitorról ténylegesen. Óriási :D
Ez csak 1 lehetõség, ha ezt nem veszem figyelembe akkor is simán megér 60 ezret a monitor.
Nem ez miatt venném meg, gondolod annyit multizok?
Ez olyan minthogy a 3D-s filmek sem tökéletesek egyformán mégsem viszed vissza a TV-t. :)
Látom milyen, vannak hibák de még mindig jobb mint venni még egy monitort/tv-t, még egy gépet és még egy Forza-t...
Forza.
Forza.
Egy pendrájvot ha bedugsz valahová és mûködik akkor sem a pendrive támogatja a cuccot, de mégis megy, vagyis müködik.
Ezt mindenki addig gondolja kibírhatónak, amíg ki nem próbálja.