990
  • Hompi01
    me pl: a startwars empire at warnál is ilyen problémáim voltak de ott egy patchet és egy cracket kellett illeszteni és ment is itt nem lehet ezt megcsin. ?
  • Hecker007
    úgy nem ez egy kicsit trükkösebb itt ki kell írni mediakód ott van ahol a serial is volt
    olyan dvd-t szerezz és arra írdki
  • Hompi01
    értem akko most irjam ki ??? me deemoon toolsba billesztem és akko ugy nem jo ???
  • Hecker007
    nem a kód rosz csak szólok, ha kiírtad dvd-re akkor rosz a dvd média kódja, ha nem írod ki a megfelelő dvdre ugyan ez a hiba
  • Hompi01
    ide kellene egy kód
  • Hompi01
    na kössz ez az ez a bajj
  • Hompi01
    [IMG]http://[/IMG]
  • Hompi01
    pille
  • Hompi01
  • Serpa
    tölsd fel ide, majd linkeld ki, de ügyesen
  • Hompi01
    na kössz a cd-keyt de nem jo nem tuom mié a starforce nem fogadja el szerintem egy sor kimaradt amugy ha föltudnék töltenu képet akko megtudnám mutatni miről is beszélek vagy ha msnen nekem ugy is jo azé kössz :(
  • Hompi01
    [IMG]http://C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Asztal\izé.JPG[/IMG]
  • Hompi01
    [IMG]http://[/IMG]
  • Hecker007
    az igaz hogy nem megy minden gépen, akinek VIA-chipkészlete van az előny mert azon megy, nForce4-t 1x próbáltam de azon nem akart indulni
  • lammaer
    micsoda hozzáállás :)
  • lammaer
    Azért ez a kijelentés szvsz erős... pont azért kell az átverős programokkal tökölni, mert az SF-et eddig nem igazán sikerült feltörni úgy, mint a többi védelmet (tudod, amikor mellékelik a tört exe fájlt, vemásolod azt már megy is).

És még az átverés sem megy mindenhol mindenkinek - nem azér mert nagyon béna az illető, hanem azért, mert elég rigolyás az SF. Ami trükk megy az egyik gépen, az nem megy a másikon :)
  • merai
    A #420
  • haata
    Hompi01, olvasd el a privid, találsz benne meglepit:-)
  • Hompi01
    jo nem érdekel mi a véleményetek csak egy cd kulcs kéne nem iagz hogy senkinek sincs wa..
  • Hecker007
    a starforce-t átverni nem nagy kaland, ennél gagyibb másolásvédelmet még nem láttam
  • Dexantreal
    Starforce-t, vagy micsodát feltörni, te? Lol, nem hinném, de, ha mégis, hát így jártál. Vedd meg, senki nem fog cd keyt adni.
  • Hompi01
    Nem sry én letöltöttem a gamet azé kéne a cd-key :D me van rajt egy progi ami védi azt föltörtem de egy kcsit bonyorultabb mint gondoltam ezé kéne pls
  • Dexantreal
    Először anno én is néztem, hogy mi van, hova dugták a cd kulcsot, de aztán megtaláltam.
  • Carlos
    Ottvan a kézikönyv hátulján.
    Ha lemaradt valami technikai malőr folytán, akkor vidd be a fejlesztőkhöz és kicserélik. Gondolom...
  • Serpa
    a dobozban kellene lennie.
  • Hompi01
    hello megint! valaki tudna adni egy cd kulcsot a játékhoz nagyon megköszönném pls pls pls!?!?!?!?
  • Serpa
    úgy olvasom a patchek ellenére elég bugos még.
  • Dexantreal
    lol
  • lammaer
    Jaja... és miért nem tanultál meg olvasni? :)
  • Axon
    Mikor érkeztél erre a bolygóra?
  • Hompi01
    Császtok! nekem az a problémám hogy nem indul me valami Starforce progi van rajta és az eredeti kéne de a cd-key kellen nincs meg valakinek vagy valami segitség?? pls
  • grebber
    Nincs crack!
  • haata
    Hali!
    Tud már valaki cracket hozzá?
  • samhun
    sikerült.
    hogy lehet magyarra megcsinálni? 1.2 fennt van.
  • samhun
    törtel hogyan inditsam? kiirtam jo dvd rw re(tesztek alapján jo) , mini imagem is volt, de nem lett jó.
  • wid22
    Max nem játszok vele akkor se lesz semmi. Van más játék is.
  • Dexantreal
    Eredetivel naná, törttel meg néhánynak..olvass vissza:P.
  • Dexantreal
    Még mindig ne madja oda neked senki
  • Charly
    Sziasztok sikerült már valakinek indulásra birni??
  • wid22
    Még mindigvennék Rush for Berlin CD t