Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starforce-t, vagy micsodát feltörni, te? Lol, nem hinném, de, ha mégis, hát így jártál. Vedd meg, senki nem fog cd keyt adni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem sry én letöltöttem a gamet azé kéne a cd-key 😄 me van rajt egy progi ami védi azt föltörtem de egy kcsit bonyorultabb mint gondoltam ezé kéne pls

Elõször anno én is néztem, hogy mi van, hova dugták a cd kulcsot, de aztán megtaláltam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Carlos
Ottvan a kézikönyv hátulján.
Ha lemaradt valami technikai malõr folytán, akkor vidd be a fejlesztõkhöz és kicserélik. Gondolom...

Þór vígi þessi rúnar

Serpa
a dobozban kellene lennie.

hello megint! valaki tudna adni egy cd kulcsot a játékhoz nagyon megköszönném pls pls pls!?!?!?!?

Serpa
úgy olvasom a patchek ellenére elég bugos még.

lol

Jaja... és miért nem tanultál meg olvasni? 😊

Axon
Mikor érkeztél erre a bolygóra?

Császtok! nekem az a problémám hogy nem indul me valami Starforce progi van rajta és az eredeti kéne de a cd-key kellen nincs meg valakinek vagy valami segitség?? pls

grebber
Nincs crack!

Next PC upgrade: 2022

Hali!
Tud már valaki cracket hozzá?

sikerült.
hogy lehet magyarra megcsinálni? 1.2 fennt van.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

törtel hogyan inditsam? kiirtam jo dvd rw re(tesztek alapján jo) , mini imagem is volt, de nem lett jó.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Max nem játszok vele akkor se lesz semmi. Van más játék is.
Eredetivel naná, törttel meg néhánynak..olvass vissza😛.

Még mindig ne madja oda neked senki<#hehe>

Charly
Sziasztok sikerült már valakinek indulásra birni??

Még mindigvennék Rush for Berlin CD t
Részletesebben a géjmrõl katt a bannerra. Ott mindent megtudsz.

Hecker007
itt nem tudsz építkezni, de vannak épületek amiket ha elfoglalsz tudsz egységeket gyártani, pölö: gyalogosokat, tankokat
de nem minden pályán van erre lehetõség

Serpa
fõmenü --> #366

SZiasztok!
Mielött elkezdenék játszani ezzel a játékkal, söt mielött megvenném szeretnék megtudni pár dolgot rola!😊
ha jol tudom egy magyar csapat készitette ezt ajátékot, szoval magyar menü is van benne ill. hogy a játék arrol szol hogy kapok 2 tankot és azzal kell elindulnom vagy fejleszgetnem kell meg épitkezni??elöre is köszi ha válaszol valaki
Serpa
RfB GC trailer

pont a lényegrõl egy fránya képet nem látni.

.... nc ........

Humesz
Te szegény kivert köcsö ... izé ... kölyök! Te sokat fogsz majd szenvedni még az életben, szüleid nélkül sehol sem lennél hülyegyerek, viselkedjél már és kezdj el dolgozni, hogy megtudd hogy a pénz csak könnyen megy, de nehezen jön.
Serpa
Nem értitek és nem is fogjátok megérteni😛.

7000 ezerért adok én egyet neked 😊))

Hol van 7000 ezerért? Annyiért vennék én is de mindenhol 8 ezerért látom + posta igy már majd egy 10 es az már sok nekem. 7 ért vennék én is.
Amúgy is, ha az a 7 ezer forint nem sok, miért kellett kunyizni? Itt volt az egész nyár, mért nem melóztál valamit...

Ez beszarás... ha a fiam majd igy áll hozzám is, megy a rákba a mcdonaldsba dolgozni, azt majd vesz abból játékot magának. Meg minden mást is...<#wow1>

Axon
Na meg gondolom etetik, ruházzák, iskolába járatják és még a villanyszámlát is fizetik, hogy mûködjön a kölöknek a masinája...

rage
Azért csak megvették...
Meg ahhoz kell egy elég erõs gép is.
Gondolom, az is van otthon. Meg Internet is.

Tényleg rosszak hozzád nagyon
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

azok....^^

Serpa
"szüleim köcsögök"

<#guluszem1>

te aztán jóviszonyban lehetsz velük.

Ne izélj már. Vedd meg oszt kész. Jómagam is szinte mindent warezosan szerzek, nem tagadom, pedig sok yo játékot vennék meg eredetibe, de nem tehetem, szüleim köcsögök, nem adnak ki rá pénzt, de ezért kuyniztam nekik, mer magyar csapat és megengedték...7ezer az nem sok...

valakinek mûködik a #439 szerint
nekem nem mindig csak valamikor indul
Axon
Szomorú.
Csak azért kérdeztem, mert a Cossack 2-n is starforce védelem volt, amit nem sikerült feltörni, majd jött az utolsó patch (teljesen véletlenül ott is 1.2-es volt) és azon már nem volt védelem, így mostmár mindenki játszaht vele törés nélkül is.

Carlos
Teljesen véletlenül igen.

Þór vígi þessi rúnar

Axon
A patch után is rajta marad a starforce védelem?

Serpa
grebber
Le van irva már olvass vissza!

Next PC upgrade: 2022

littleNorbi
A "próba verziós" változatot hogy lehet elindítani?

loálll...nem. Vedd meg.

Nem akarja valaki eladni?
Axon
Nincs

Hecker007
mért van hozzá crack is?

valakinek elindult a crack-kel?