10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• donatus13
    MIlyen programmal érdemes játékot kiirni ?
  • Keviny
    jé, te még élsz? király, küldök máris privit! :)
  • Csibe001
    Ez előfordul, ilyen volt nekem eredeti játékkal is :)
  • donatus13
    Ja azt irja nem tudja olvasni de van amikor beolvassa :S nem eredeti ...
  • donatus13
    Hát jah lehet rosszul lett kiirva milyen progi ajánlott ?
  • Csibe001
    Hogy érted hogy néha megy néha nem?
    Nem elsőre olvassa be normálisan a játékot vagy mi?
  • donatus13
    Azt hogy néha megy és néha nem a játék azt az a frissités megoldja ??
  • donatus13
  • Beast Machine
    kinyitod, oszt mögnézed:)
  • donatus13
    hol lehet megnézni milyen chip van a gépembe?
  • Toportyán
    Hallkan megjegyzem, hogy a 24c3-on demontsráltak egy wii-t, amin wii modba saját kódot futattak!!!

Ergo fel van törve a Wii... álmaimban egy külső HDD látok mountolható image-ekkel :)
  • Toportyán
    Nyugodtan rakd fel, az smg ezzel menni fog. De voltak akik inkompatibilitásról számoltak be pár régi backupokkal (1.9b-vel is), de ez kevés és hát ekkor még mindig ott van a recover disk...

summázva: rakd fel az 1.9b-t, ha pedig kell az smg, akkor 1.9g
  • Toportyán
    wiikey a nyerő... imho...
  • Toportyán
    Lehetséges, főleg a sok klónnak köszönhetően, mivel ugyanaz a csapat áll a d2ckey mögött, lehet arra fokuszálnak, mindeazonáltal ettől még minden szükséges dolog elérhető. Egy külföldi fórum a nagy túlterhelésre hivatkozot állítólag a csapat... ami eléggé olcsó kifogás :)

igazából lényegtelen
  • Toportyán
    Ingyenese letölthető és kiírva tudod használni.
    Érdemes az 1.3-ast letölteni, ebben sok alkalmzás is helyet kapott, SDload, linuxos mediaplayer, diskdumper, stb
  • donatus13
    Amugy ezeket s chipeket lehet cserélni ha netán másik kéne?
  • Csibe001
    Nekem is ugyanekkora a fájl mérete s én még a hivatalos oldalról szedtem le.S nekem semmi problémám nincs vele azóta hogy feltettem.
  • Petroczy
    Valaki megmondaná, hogy mekkora annak a "wiikey update 1.9g" fájlnak a mérete amit a hivatalos wiikey oldalról szedett le, mert én torrentről szedtem le és nem igazán bízok az ilyenekben. Az anyém az: bootdisk.pal iso, mérete pedig: 41 713 664

És nyugodtan fel lehet ezt a "g"-s updatet tenni? Eddig nem volt vele probléma?

A választ előre is köszi.
  • FECOKING
    na valaki ???????????????????????????????????
  • MaDFoX
    Eddigi frissítéseket keress torrent oldalakon nagyon hamar találsz, csak figyelj hogy a megfelelőt tedd fel...
    A hivatalos oldal eltűnése viszont tényleg zavaró, vajon lesz-e további firmware?...
    Lehet, hogy CycloWiz lesz a nyerő mégis?
  • Petroczy
    Ez a kérdés engem is felettébb érdekelne, mert szerettem volna wiikey frissítést letölteni az oldalukról.
  • Dorel0
    ja és a hivatalos wiikey oldal sem elérehtő meg hosszabb ideje. Bezárták a "céget"?
  • Dorel0
    ha beraknak a gépbe egy wiikeyt, ahhoz kéne kapnom vmi setup lemezt vagy hasonlót? vagy ők ott beállítják és rendben van.

• donatus13
    USA s játékokat kiadják ide is nem ?
  • Beast Machine
    ???
  • Beast Machine
    az X360 mióta bukott termék? a mai napig jönnek ki rá egész jó játékok...

Ja, megkérem a jelenlévőket, h ne alacsonyodjunk le a PS3/X360 fanboyok szintjére, akik néhanapján bejönnek ide mocskolódni. Tartsuk tiszteletben egymást, és egymás konzoljait.
  • Kolpi
    PARÁZS
  • FECOKING
    na vetem ujra egy wiit miután ugye oktoberban tuladtam rajta...na nem fontos most végre itt van.heuréka.na problemám van mert vettem hozzá ugye akkoribanegy routert is eladtam .most vettem egy lan adaptert amit nem tudok beállitani.de ez olyan amihez nem kell router hanem a lan kábeles jelből csinál wifit asszem.sőt biztos..segitsen nekemvalakihogyan kell akinek van vagy konyit hozzá nagyon kérem PLEASE.nem megy.d-link modemem és t-online netem van segitsetek de minnél hamarabb köszi.irjatok privit vagy akármit csak tudjam hogy kell.
  • repffc
    joestet. +24ora miatt sikerult hellyel-kozel elolvasnom a topicot, de kerdesem lenne, debrecenben vki tud egy helyet ahol foglalkoznak wii chippelessel? nyiregyhazarol oda viszik, de itt meg raknak ra gondolom, 10-15be akarta elvallalni. egyenesen debrecenbe kellene. valaszt koszontem.
    rep
  • Bucsek
    dikk :( most halottam hogy faszboksz haromszazhatvanra is nyomnak valami mozgaserzekelos cuccot... tiszta szégyen.. bukott a termék és a wii nyomdokaiba akar lépni.
  • ocell
    Persze, lezárom a lemezt. Írtam már rakás pc játékot, dvd-t stb. De konzollal először van dolgom.
  • ocell
    Leszedem az iso file-t, kiírom a játékot és nem látja a lemezt a wii. Valami feltörő kód vagy frissítés kellene?
  • ocell
    Honnan lehet Wii key-t szerezni?
  • Bucsek
    oksa, köszi szépen ;)
  • Richard90
    be van kapcsolva a WiiConnet24 szolgáltalás ezért sárga a led... ajánlott kikapcsolni, mert csak feleslegesen melegszik tőle a gép
  • Bucsek
    nekem csak egy kérdésem lene de megköszönném ha válaszolnátok :D

a wii szokott ojat csinalni h magátol bekapcsol?:)

mert nekem ez emgtörtént 1x-2x és nemtom miért...
    amikor kikapcsolom akkor sárgán világit a ledje, mikor bevan kapcsolva akkor zöld.

ha kivan lőve nem pirosnak kéne lennie? nah nemértem :D
  • Csavez
    Köszi!
    ez miatt nem tum frissíteni a wiikey-t?
    még 1 kérdés
    1.0 wiikey setup van fent,1.3-as felrakom (amit nem tudok),1.2-est avval mit érek el?
  • Csibe001
    Akkor várhatsz egy újabb wii frissítésre, az majd rendbehozza elvileg.
  • Csavez
    ja,ja "opera help"ezt irja +még jó pár mondat
  • Csibe001
    Opera jön hibaüziként?Mármint a hibaüziben ír az operarol nem?