Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
<#vigyor>#vigyor>
http://www.wiinja.com/index.php?contain=features <-- Ilyet tudnak belerakni. Szerintetek jó-e ez a chip? És ha kicsipeltettem, akkor honnan tudok játékot leszedni hozzá és ezeket hogy kell kiírni? Elõre is kösz.
De csak annyit értem el vele hogy elpirult!<#love11>#love11>
Tényleg:egyedi színü Wii-m kis hibával eladnám.....<#papakacsint>#papakacsint><#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Egyik nap még semmi gond,másnap meg kerreg mint egy kávédaráló.<#nevetes1>#nevetes1>
Na mindegy: ij! (így jártam)<#nyes>#nyes>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
De nem is használtam jóformán,nem tudom a Wii Sports volt-e benne 15 alkalommal!
Nintendo géptöl azért ERRE nem számítottam.... <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Megy a PALos Wii-n? Érdemesebb megvárni a PAL-os verziót, vagy ugyanolyan jól megy a PAL-os konzolon az USA-s?
a favoritok nálam:
-Umbrella
-Soul Calibur
-No more heroes( lehet ki rakom hírbe az új movijait egyszerûen ász!)
-rygar ( bár még nem sokat tudni róla)
Ezek tuti beszerzésre lesznek.
Kivancsi vagyok, mit tud a kutyu. Talan ez technikailag a PS3 mellett all?😛
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64