Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Mindkettõ 11 körül van e-bayen. 😊
Itthon biztos drágább...

testerlnx
Paper Mario-t tud vki ocsóért? Akár GC-re akár Wii-re?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

A sírköveken 4 külömbözõ jel van azokat bejelöltem de nem történt semmi. Idáig 3szor nyomtam végig a játékot de ezzel soha semmit nem bírtam kezdeni.
A Választ nem mondom el😉 de annyit segítek hogy nézd meg a sírköveket és szerintem rá fogsz jönni
Hi. A Resident Evil 4-ben a templom mellet van valami kõ amin szimbolumok vannak és hármat vagy négyet lehet rajta forgatni? Melyik szimbolumokat kell bejelölni, hogy történjen valami?
A kis hiba allat mit értesz?<#confused><#confused><#confused>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

CSOCSO
inkab a megastation 3 mellett... az a sargakazettas.. tudod...
sziasztok!Megvan valakinek a boogie?Mi a vélemyéned róla? Milyen vele játszani ?
<#vigyor>
Beast Machine
mi megvesszük eredetiben (én legalábbis)

...vágod?

Na, találtam egy oldalt vmi blackcats-games asszem, de nem lehet regelni. Ti honnan szeditek a játékokat?

james69holden
lap alján találsz egy keresõt
júz it

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

kössz, mind a 78 oldalt?

Csibe001
Akkor inkább olvass vissza nyavajgás helyett.

ne kelljen már itt nyavalyognom. 😄

na de most tényleg. mondjátok már meg légyszi!

james69holden
nem tudjuk, itt mindenki eredeti játékokkal játszik!

Sziasztok, lenne egy pár kérdésem. Akarok chipet rakatni a wiimbe.
http://www.wiinja.com/index.php?contain=features <-- Ilyet tudnak belerakni. Szerintetek jó-e ez a chip? És ha kicsipeltettem, akkor honnan tudok játékot leszedni hozzá és ezeket hogy kell kiírni? Elõre is kösz.

Ahh!Két napja csókolgatom,hátha.....
De csak annyit értem el vele hogy elpirult!<#love11>
Tényleg:egyedi színü Wii-m kis hibával eladnám.....<#papakacsint><#buck><#vigyor2>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Az is lehet hogy csak meg sertodott, mivel ritkan hasznaltad <#smile>. Probalj vele beszelni, hatha meggondolja magat <#nevetes1>.
Na jah.....,de azért bosszantó.
Egyik nap még semmi gond,másnap meg kerreg mint egy kávédaráló.<#nevetes1>
Na mindegy: ij! (így jártam)<#nyes>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Elõfordul sajna ilyen is. Az ember pont kifog egy selejtes darabot...

Csibe001
Az elég klassz...nekem még nincs bajom vele, azonkivül, hogy néhány játékot másodszorra v. harmadszorra olvas be.

Nekem a fél éves Wii-m sz@rt be tegnap fél évesen,nem olvassa be játékot.Még szerencse hogy nem buzerálltattam,így él a garancia.
De nem is használtam jóformán,nem tudom a Wii Sports volt-e benne 15 alkalommal!
Nintendo géptöl azért ERRE nem számítottam.... <#nemtudom><#szomoru1>

Az is jónak ígérkezik!
moon08
Ciripel az enyém is!
joon nekem is sípol a táp már a kezdetektöl!Ha ez táphiba az tönkreba.zhatja a gépet?Az én gépemnek még semmi baja pedig már junius eleje ota megvan
Emberek! Nem tudom, hogy most jött-e elõ vagy a keztdetek óta ilyen, de folyamatosan ciripel a Wii tápja. Nappal még nem gond, de este már zavaró egy kicsit. Valaki tapasztalt hasonlót, vagy már csak nagyon rá vagyok kattanva? Ha táphibás, akkor szerintetek lehet külön venni?
Srácok! Nézegettem most videket Dewy's Adventure-rõl, próbálta már vki? Elvileg szeptember elején jött ki.

Beast Machine
jrpg?

...vágod?

CHEAPBOY
tales of symphonia 2 jon rá, az pedig jrpg😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

testerlnx
Ja még a No More Heroes is érdekel. Ami érdekes, hogy JRPG-rõl nem is tudok, hogy jönne a gépre 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Szerintem sokan kedvelik, ezt várom legjobban Wii-re... Utána a Zak&Wiki és a Paper Mario érdekel, azt kifújt 😞 A Wind Walker-hez méltó folytatás jöhetne még Zeldából mert a TP nekem nem tetszik (azért még majd neki futok...)!

Denes888
Ez ilyen játékokat azért nem írják mert azokat mindenki szereti <#rolleyes><#rolleyes><#wink>

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

CHEAPBOY
A Super Mario Galaxy senkinek sem tartozik a kedvencei közé...?😮

CHEAPBOY
beindult... ja, a játék majd jõ hírek jönnek róluk, csak mire a normális cuccok kijönnek, az ezer ev..😞

CHEAPBOY
hááát, ha a ps2es rygarra gondolok, s ez nagyon ugyanugy nez ki, akkor koze sem lesz a god of warhoz azt kell mondjam. szerintem tulzoak az elvarasok😊

Valaki próbálta már az USA-s Crash of the Titans-ot?
Megy a PALos Wii-n? Érdemesebb megvárni a PAL-os verziót, vagy ugyanolyan jól megy a PAL-os konzolon az USA-s?

Csibe001
Számból vetted ki a szót, s elõ a videókkal drága barátom. 😄

szerintem se nagyszám csak megjegyeztem, hogy mi merre 😊

a favoritok nálam:
-Umbrella
-Soul Calibur
-No more heroes( lehet ki rakom hírbe az új movijait egyszerûen ász!)
-rygar ( bár még nem sokat tudni róla)

Ezek tuti beszerzésre lesznek.

Csibe001
Jól van. 😄
Csak akkor is sztem elég silány.De azért még kipróbálom majd.

KÖsz 😛
Senkkik
üdv! Gondolkodok egy wii beszerzésén, persze wiikeyt is rakatnék bele.. A kérdés: tud valaki veszprém megyében olyat aki csinál ilyet? Esetleg fehérváron..? (arra szoktak ilyeneket csinálni..)

"God of War-al össze sem hasonlítható.Sajnos." Nem is azt készült leverni. Az a rygar lesz 😊

james69holden
a Wii kínai változata (Vii)

ez micsoda 😄 ?
CHEAPBOY
legjobb😊

Kivancsi vagyok, mit tud a kutyu. Talan ez technikailag a PS3 mellett all?😛

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

tudom hogy nem megy palon, csak azt akartam szimbolizálni hogy megjelent. s mivel megjelent nemsokára jön az EURO-s is.
Hmmm.. Egyre inkább azon goldolkodom, hogy eladom a PS2-t és veszek egy Wii-t. 😊