Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki az az õrült aki megvonná tõlünk?
mindenki mindenben a nyereséget látja, nemhiszem hogy ha lesz RE5 Wiire veszteséges lesz....
Money Talks....
Lalikum
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
gondolom nem vok egyedül vele...
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
"Partial support for NTSC region Wii games/backups on PAL consoles"
azaz, van ami elmegy van ami nem.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
egyébként meg: SUPER MARIO GALAXY-T AKAROK!!! :)
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Lalikum
[email protected]
egyébként eszetlen állat ez a Super Paper Mario, ajánlom minenkinek!!
...vágod?
Annyi hogy ellenõríz valamit senki sem tudja hogy mit, õszintén szólva nekem még soha nem fordult elõ ilyen ellenõrzés.2.2e-n van a wii-m s még semmit sem láttam ebbõl a dologból, annyit olvastam amit írtam már, hogy ellenõríz de nem frissít, csak ilyen címszóval fut.
De ha neked a Paper Mario frissített (nekem ez is szó nélkül indult, semmi frissítés) akkor nem hiszem hogy a Metroid csinálni fog akármit is frissítés címszó alatt.
...vágod?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
ha emulálom az egeret a remotéval akkor ki lehet uttána lépni abból a programból hogy újra az egérrel irányítsam????
(nekem még nincs wii-m csak elõre érdeklõdöm...)
Lalikum
Próbálta már valaki?
Hogyan kell csinálni?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nem akarom a wii-t el***ni!
.:asChil:.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Olvastam, hogy van már 3.1 firmware a netröl frissiti a wii, de mivel nekem nem elérhetõ az opció menû igy ez nekem nem megoldás.
Szerintetek létezik a 3.1 firm lemezre írható verzióban?
Lalikum
Dobozában, összes tartozékával. A gyári sport wii play játéklemezzel + Zelda játékkal.
Legutolsó kis zacskó, papír is megvan!!!!
Ja és /pill. így,amúgy sem adnám el,max javítás után.
Sacano ez neked is ment!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!