Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már hogyne kéne nekünk Resident Evil 5!?
ki az az õrült aki megvonná tõlünk?
mindenki mindenben a nyereséget látja, nemhiszem hogy ha lesz RE5 Wiire veszteséges lesz....
Money Talks....
VLB
hogy tudom megnézni hogy a wiikeyemen milyen fw van? Ja és olvasgattam, hogy van egy cd wiikeyhez amivel lehet dvd-t nézni, mp3-at hallgatni, na ezt honnan szerezzem be...

Lalikum

A gcm. kiterjesztést átnevezed iso.-ra % go!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Keviny
de vazze én jáccani akarok már, nem mozizni. :)
gondolom nem vok egyedül vele...

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Mostanában rengeteg videó jött belõle: Katt ide!
Keviny
a wiikey manual szerint:
"Partial support for NTSC region Wii games/backups on PAL consoles"

azaz, van ami elmegy van ami nem.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
igen, azt raktam fel. nincs is vele gond, csak a kb 50 GC játékomból 5öt nem visz. azon csodálkoztam hogy pont egy eredetivel kekeckedik...

egyébként meg: SUPER MARIO GALAXY-T AKAROK!!! :)

Totis
Felraktad a WiiKey-hez az 1.9b-s frissítést? Azzal elméletileg mennie kell.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Keviny
hát nemtom vazze, nekem NTSC-s wii-m van, megbarátkoztattam egy wiikey-el, ennek ellenére nem viszi az eredeti Mariokart-Double Dash-omat... szóval nem tudom mi a barbi van, nyilván majd lesz frissítés.

Totis
Én úgy értelmeztem a WiiKey infóját, hogy csak a GameCube-os játékokat eszi meg más lokalizációból. Lehet én értelmeztem félre a dolgot.

VLB
ha ntsc játékot akarok futtatni wiikey-es pal gépen, akkor be kéne vmit állítani a csippen, vagy alapbûl mennie kéne? Mer nekem kék halál jön be a rockstar table tennis-nél, miután elindítom.

Lalikum

Csibe001
Sok a duma benne, de amúgy tényleg nagyon jó!!

Sziasztok! Nintendo Gamecubra KÉNE SEGÍTSÉG lécc csak azok vegyenek fel akik már töltöttek netrõl(torrent) játékot vagy ha tudják milyen kiterjesztésbe indul e a gc-n a játék! mert én leszedtem vmi mariot s csak 2 file van s ( sms.gcm/1.2gb-s/)LÉÉÉCCI!
[email protected]
Beast Machine
aha, értem, köszi:)

egyébként eszetlen állat ez a Super Paper Mario, ajánlom minenkinek!!

...vágod?

Csibe001
Errõl volt régebben szó, vagyis errõl a "frissít és mégse" jelenségrõl. :)
Annyi hogy ellenõríz valamit senki sem tudja hogy mit, õszintén szólva nekem még soha nem fordult elõ ilyen ellenõrzés.2.2e-n van a wii-m s még semmit sem láttam ebbõl a dologból, annyit olvastam amit írtam már, hogy ellenõríz de nem frissít, csak ilyen címszóval fut.
De ha neked a Paper Mario frissített (nekem ez is szó nélkül indult, semmi frissítés) akkor nem hiszem hogy a Metroid csinálni fog akármit is frissítés címszó alatt.

Beast Machine
én most vettem meg a Paper Mario-t, az szépen felfrissítette a Wii-met. Ha most meglesz a MP3, és tényleg nincs rajta a frissítés, ami kell neki, akkor most mi lesz?

...vágod?

Csibe001
Úgy tudom, hogy a PAL-os Metroid csak ellenõríz, nincsen tényleges frissítés rajta.Szóval úgy hagyja a firmware-t ahogy volt.

Hello! Aki tud megbízható wiikey beszerelõt budapesten, az küldjön lécci egy privit. Kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

huh nagyon állat ez a metroid prime 3 , olyan sztar wars-os érzést kelt bennem + szerintem nagyon szép!Akkor mi van ha felfrissitette a gépem de a settingsbe ver.2.1 E van?? nem 3. akárhanyasnak kell lennie?
Eladó egy wii 1 hetet használt. Természetesen wiikey-el, komponens kábellel+remote+lan adapter(eredeti)+kb 20 játék. 80 eft.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Denes888
Ha ntsc-s a Metroid akkor nagy szívás. Ugyanis ntsc-s frissítést rak a palos wii-dre.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

leszedtem metroid prime 3-t beraktam a wiibe, elkezdte rakni a frissítést és kb. az 1/3 ánál megállt és nem csinál semmit már 20 perce csak csipog meg megy körbe az a cucc. ilyenkor mi van?

majd ha lesz wii-d gyere vissza és meglátod tudsz te értelmesebbet is kérdezni <#buck>
Beast Machine
mivan?

...vágod?

Hy,
ha emulálom az egeret a remotéval akkor ki lehet uttána lépni abból a programból hogy újra az egérrel irányítsam????
(nekem még nincs wii-m csak elõre érdeklõdöm...)
Hali nem tudjátok hogy hogy kell beállítani a remotén hogy az addig oké hogy egyes és kettes játékos de hogy hármas és négyes azt hogy állítsam be?<#szomoru1><#confused><#confused><#help><#help><#conf>
muszáj lesz majd frissítened

VLB
60an ért, jópár írt játékkal, naon jól muzsikál, asszem 2.1 van rajt. oké hogy lehet frissíteni de meg is éri? Vagy itt is muszály mint psp-nél hogy menjenek az új játékok?

Lalikum

Aschil
És gyakorlatilag?
Próbálta már valaki?
Hogyan kell csinálni?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nem akarom a wii-t el***ni!

.:asChil:.

Denes888
Van wiikey-hez 1.9 recovery. Ha rosssz frissítést tettél a wii-re akkor elvileg ezzel vissza lehet csinálni.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Aschil
"A Metroid Prime 3: Corruption NTSC updatelte a wii-met (wiikey) és a beállítások menû helyett az Opera böngészõ help-je jelenik meg."

Olvastam, hogy van már 3.1 firmware a netröl frissiti a wii, de mivel nekem nem elérhetõ az opció menû igy ez nekem nem megoldás.
Szerintetek létezik a 3.1 firm lemezre írható verzióban?

Totis
Ha meg szabad kérdezni mennyiért?

VLB
akkor fél 6tól lesz egy wiim. hiphip...hurá.

Lalikum

Igen, 8ért wiikey lesz. Láttam én is hogy jön az Okami. Nagyon várom már! Resi U:C e for all trailerét láttátok? Nagyon durva...

Totis
Az akkor Wiikey! Ez mondjuk személyes vélemény. A WiiFree kicsit olcsóbb. Magát a chip-et pár forintért elõ lehet állítani. Mondom ez személyes vélemény. 8e-ért megy a WiiKey beszereléssel.

VLB
8at mondott

Lalikum

Azt sem tudja, hogy mennyiért rakták bele? Mert az árból tudnál következtetni.

VLB
van egy eladó wii, de a tulaj nem tudja hogy milyen chip van benne. Azt mondta hogy ahol beletették ott wiifree és wiikey van, tehát 2re szûkült a kör. Szét nem meri szedni, a lányáé a gép, aki szntúgy nem tudja a chip típusát. mit mondjak neki hogy nézze meg, mer jó áron adja és lehet megvenném, és én örülnék ha wiikey-es lenne a gép.

Lalikum

VLB
wiikey a legjobb chip? nemtom milyet vegyek bele....

Lalikum

Csibe001
Rockstar Table Tennis-t mindenkinek!! :)

jaszy
Jaaj...
Ára 62.000 Ft.

Érd Privátban.

jaszy
Nintendo wii, garanciális, nagyonkeveset használt! Sport pack-os + remote. ( Wii play)
Dobozában, összes tartozékával. A gyári sport wii play játéklemezzel + Zelda játékkal.

Legutolsó kis zacskó, papír is megvan!!!!

hy
Csibe001
Mert a nagy nevek között van s már ritkaságszámba megy sztem azért tartja így az árát. :(

Figyu!Poénnak szántam,egyszerü fehér gép,de egyébként valszeg fejhibás,van rá fél év garancia,viszem javíttatni.
Ja és /pill. így,amúgy sem adnám el,max javítás után.
Sacano ez neked is ment!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

testerlnx
Hát ez az :( GC-re nem értem miért nem ment le legalább 6e-re...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sikerült.