10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Csavez
    Hi!
    Kölcsön adtam a wii-met és sikeresen frissítették smg-ntsc-vel!
    A setup menü helyett valami opera...-jön be.
    A játékok elindulnak!
    Probáltam feltenni a wiikey updatot 1.9g felmegy 100%-ig,azt kapcsolodási hibát ír .A netre akar felmenni vagy mi..
    Valaki tud rá v. megoldást?
  • Bucsek
    :D:D:D: EZ A ZELDA WÁÁÁ :D Baromi nagy játék :D hihetetlen akcio uuuuuuuuuu :D:D nemtom letenni akkora gamma xD

most tanultam meg a pajzsos támadást valami nagyonnagy :D meg most volt valami főmufti amikor pacival egymásnak zuzunk az akkora volt uu ihajcsuhaj :D dejo h ezt kaptam karácsonyra a jézuskátl :D

vegyétek meg megéri :D
  • MaDFoX
    A Boogie mikrofonja pl USB-s...
    A képeket inkább SD kártyán keresztül...

Wiikey-ben tudna valaki segíteni nekem? Erős hiányérzetem van vele kapcsolatban... ;) Összekarcolódik a sok sok szép gyári lemez ;) backup megoldás kell...
  • shenmuedc #7107
    Aha.
    Kár hogy az usb joy gc játékhoz nem megy. Nincsen valakinek eladó joy gc?
  • Hustler_hu
    hja , meg USBs billentyuzetet , ezt mar a 3.0 update utan lehet rajta hasznalni (pl. internet channelhez ...)
  • Hustler_hu
    nintendo altal kiadott dolgokat lehet majd rakotni ...
  • shenmuedc #7104
    Mit lehet wii-re usb-n rákötni? Csak fényképezőt? Vagy azt sem? Nem jó rajta az semmire? Mert nem jöttem rá mi értelme.
  • donatus13
    bezony :D:D:D
  • trsi
    azt mondjak erre a verebek: csip-csip-csip
  • Csibe001
    El.
  • donatus13
    mario party 8 at ellehet inditani valahogy ? ha tegyük fel nem teljesen eredeti :D
  • Hustler_hu
    magyar konzol mindig PAL-os jelet ad , miutan EUROPAI standard.
    amcsi standard NTSC-U
    japan NTSC-J
    nem lehet jelet valtani :)
  • szando
    fuh nekem a purple star-okhoz már nem volt iegzetem :D neked viszont grat!
  • shiftáj
    végigtoltam az SMG-t! most Luigival is végig lehet. tök lol
  • Keviny
    volna egy kérdésem:

hol tudom kiválasztani a Wii menüben hogy milyen jelet adjon le a konzol ? (PAL vagy NTSC)
  • shenmuedc #7095
    Nem cserélne valaki el velem egy bontatlan wii classic controllert egy gamecube kontrollere+memóriakártyára (Természetesen nem kell hogy eredeti nintendos legyen).
  • Bucsek
    na az előző hozzászolásom nemtéma már :D

van ez a nintendo club izlé ez jo valamire? mert van már 2250 csillagocskám, de hiába akarnáék rendelni valamit ha valamiért aangolország van berakva ;) mikor én ungarn vagyok
  • Bucsek
    haliho. olvastam hogy a wii letud jatszani mp3-at meg avi filet. ez igaz? mert a könyben is bennevan de beleraktam egy dvd-t oszt semmi xD ja meg az usb cucc se tudom hogy müködik :(

meg az internet hogy megy? akárhányszor frissitenem naaagyon naagyon lassu :(
  • MaDFoX
    Zalában nincs véletlenül valaki, aki foglalkozik wiikey-el? Privi pls!!!
  • szando
    muszáj frissítened, mert nem indulnak el a játékok egyszerűen.
    amúgy szerintem mindegy, hogy előbb vagy utóbb rakod be a wiikeyt, de előbb-utóbb úgyis berakod :D
  • Dorel0
    wiikey kérdésem lenne. Adott egy gyári állapotú gép 2.2 szoftverrel.

mi lenne a "frissítés" menete?

1. update a 2.2őt 3.0/3.1 re, aztán bele a wiikey 1.9g?
    2. előbb a wiikey, aztán utána a szoftver frissítés?

+úgy tudom, hogy a 3.0/3.1 letilt néhány GC játékot, és ezáltal pár wii s biztonsági mentéses lemez sem indul el. Ha ez így va (így van?) akkor van értelme frissíteni a 2.2ről egyáltalán?
  • Richard90
    Köszönöm szépen :)
    Örülök, hogy tetszett
  • Csibe001
    Na megnéztem én is, tényleg hangulatos, mókás videó!!Gratula!!
  • donatus13
    És csak a zöldek müködnek jól?
  • Hustler_hu
    Lehet mind2őt futtatni de vannak játékok amelyek 1xruen nem futnak PALon amugy egy hasznos link : PAL lista
  • csukizoli
    köszi a gyors választ.Van NTSC játékom is,de az tökéletesen fut.Amit írtam játékokat akkor szerinted hogyan futtathatnám??Van olyan állapot, hogy a PAL ill. NTSC játékokat is futtathatunk egy konzolon?
  • Hustler_hu
    Jó lett nagyon :) Nekem legalabbis tetszett :)
  • Hustler_hu
    a fekete kepernyo nem azt jelzi hogy nincs frissitve, hanem hogy valszeg nem PAL regios a gama és nem is lehet PALoson nyomni ...
  • csukizoli
    Sziasztok!Nekem a 3.1E van rajta,de ti úgy írjátok,hogy le kell tölteni a wiikeyt 1.9g-t,SMG-t, de vajon honnan?Nem találom sehol pedig már úgy akarom csinálni, ahogy mondjátok, de nem találom.Nekem nincs meg a super mario galaxy,csak pár játéknál csinálja/Dragon Blade,Crash of the Titans,Chicken Shot/, hogy indítás után fekete marad a képernyő, talán ez jelzi a frissítés hiányát??válaszotokat előre is Köszi.
  • donatus13
    Kössz erre voltam igazán kiváncsi :)
  • XRV
    Az iso-t nem adatként írod ki,tehát nem 1db iso lesz a DVD-n, hanem képfájl kiírása DVD-re (tartalmát).
  • donatus13
    DE magát a képfájlt irom ki ugye ? vagy annak a tartalmát remélem értitek mire gondolok :)
  • solti
    ha meg .wii fájlt szedsz le, azt egyszerűen átlehet alakítani .iso-ra (nem átnevezés!)
  • Csibe001
    Tanult kollégámat még kiegészíteném annyival, hogy mindenképpen ZÁRD LE a lemezt. :)
  • 0ckH4M
    Leszeded az iso file-t és kiírod nero-val mint képfájl kiírása dvd-re.
  • donatus13
    Rakass bele egy wii keyt de én azt nem tudom milyen formában irjam ki...
  • ocell
    Szia. Kiírni. ki tudom én is. De nem megy a konzolon a kiírt játék.
  • donatus13
    Hi abban kéne segítség letöltök egy játékot azt hogy kell kiirni ?
  • ocell
    Szia. Huh... akkor nem is olyan egyszerű... Mint a pc-knél. Azért köszi.
  • Bucsek
    én is amatőr kező vagyok a wii terén de ha másoltak a dvd-k akkor meg kell csippeltetni a konztolt. Ilyen ügyben nemtudok segiteni mert nekem még nincs és nem is lesz csippeltetve

Kellemes Ünnepeket Neked is :)