Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Tényleg annyira rossz?Én ki akartam próbálni azért...
Egyébként a Wrath of fire-rõl néztem elég videót meg képet, s hát sztem God of War-al össze sem hasonlítható.Sajnos.

Az elsõ nagyon rossz, a második meg nem megy PAL Wii-n.

Escape From Bug Island PAL WII-SUSHi

Dragon Blade Wrath Of Fire NTSC Wii-VORTEX
Helló!

A Golemkonzollal van valakinek tapasztalata? Megbízhatóak?

Árulnak Wii-t úgy hogy már benne van a wiinja chip.
wiikey update-t én felraktam, de semmi különbséget nem látok, bár nem használok GC-t.Ami érdekelne, hogy hogy lehet eltüntetni a duplikált csatornákat😄
Hi! Nemrég jött egy levél a nintendo-tól hogy van új firmware ami kijavít bizonyos hibákat a lan adapterrel kapcsolatban stb... és rámegyek az update-re és azt írja hogy a legfrissebb van fent!Ilyenkor mi van? Van valakinek tapasztalata ti is megkaptátok a levelt?
Nights képek!
A Wii most nagyon kezd beindulni jó játékok terén!
pedig ez jó...és van multiplayer is...úgy tûnik Wii-re csak fociba van multiplayer, de ott már 2:0 😄
Nem szeretem már a focis játékokat 😊

Soulcalibur Legends!
Számomra a Nights mellett most ez lett a favorit Wii-re!
nemcsak a csocsó miatt érdekes a FIFA 08, hanem mert hogy ez az elsõ "rendes" focis játékunk, nekünk Wii-seknek.......
Totis
Én még nem raktam fel. Amit olvastam róla az nagyon pozitív. Viszont ehhez már nem kell GC kontroller?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Wiikey update-t felrakta valaki?

Én azért is várom wii-re ezt a Fifa-t mert csocsó mini játék van benne😄😄 és csocsózni meg imádok
Fifa 2k jó volt, de az új Fifa-k nem jönnek be nekem :-S

hy...letöltöttem egy játékot(rayman) kiírtam ,be is olvasta ,rámegyek hogy start... fekete a képernyõ és semmi hang...Valaki meg tudná mondani hogy mi a baj? <#rinya>
A fifa-t énis szedem , már nagyon vátam😄
FIFA 08 PAL Wii-WiiERD
ezaaaazz
Sziasztok!Nem tudtok baranya vagy tolna megyében valami boltot vagy embert aki foglalkozik wii key beszerelésével?
Nintendo Játékok vegyesen eladóak: pl Resident evil4, Super MArio 64
érd😛Ü
Ja és persze a Rayman eredeti!
Valakit érdekel egy eladó alig használt Rayman Raving Rabbits?

Más:

A Golemkonzol megbízható?
FIFÁZNI akarok máááár!!!
WiiFIFA..........<#zavart2>
nem, mivel wiire nincs tort jatek, csak biztonsagi masolat. azt viszont igen <#kacsint>
A Golemkonzol megbízható?Valakinek van tapasztalata velle kapcsolatban?
Még 1 kérdés.A wiihez lehet tört játékokat is letölteni?És azt sima iróval kiirni?
Jah thx
james69holden
egy modchip; amelyet a Wii-be építve lejátsza a biztonsági másolatokat...

(amúgymeg use google!)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fiuk lehet hülyének néztek de mi az a wiikey?
VLB
igen de az a graf kell a colin mcrae dirthöz amivel nagyon szeretnék, játszani, és ha ps3at vagy pc-t vennék sokkal többe jönnék ki ,mint gy 360al(+kormány ugye), szóval nekem ezér kéne csak 360. de még van idõm agyalni, még 2-3 hét mire megjön a fizum.

A zapper télleg állat, meg az új kormány is ami szintén egy darab múanyag.
Telódat sajnálom😄 én pont ezért nem mertem rá custom firmware-t tenni.

Lalikum

Totis
Én az irányítás miatt vettem Wii-t. A graf-on kívül nem tud újat mutatni nekem az X360. Egyébként bocsi a tegnapi kirohanásért csak el-flash-eltem a telómat és most nem mûködik.

Alig várom hozzá a Zapper-t. Irtózatos jó kis kiegészítõ pedig csak egy darab mûanyag. Ghost Squad nagyon jó lesz vele illetve a MOH Heroes 2.

Üdv.

Olyan embereket kersek akik foglakoznak a Wii chipelésévrl,mert a gépemet szeretném chipeltetni.Írj ide vagy privi!
VLB
fuck yeah, télleg jó a 360, de valóban hibás széria, amúgy nagyon jó lenne autoós játékok miatt, dehát nem telik mind2 gépre, na talán majd jövõre.

Lalikum

Totis
Én csak megemlítettem. Nekem nincs XBOX360-am. Csak Wii-m meg XBOX Classic-om van. Nintendo DS kézikonzolom. Sõt még konzolboltom sincs. Egyébként ajánlottam, hogy ha a grafika a fontos akkor az XBOX 360 jobb alternatíva.
Amúgy szerintem nem rábeszélni akartalak az XBOX360-ra. Eléggé hibás széria a mostani. Sõt az új se jobb. De nem is magyarázkodom. Fõleg mert rá akartalak beszélni és a falvédõre akartlak ragasztani...

Totis
Ez az én tv-m hátulja...😊

Meert jobb a monitorom mint a tv-m xD
Miért akarsz vele pc monitoron játszani vele? Miért nem jó a tv?

És gépen h lehet vele játszani?Márt láttam egy kiegészitõt aminek a neve: V-Box Wii nem tudom h ez arra van e vagy van valakinek ilyene?
Ez egy tv-nek a hátulja!Lásd:6005-ös hsz!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

http://www.p4c.philips.com/files/3/32pf5420_10/32pf5420_10_cow_.jpg
ez a kép szerit a Wii-n van dvi kimenet? Mert a monitoromon van dvi kimenet és akkor lehet hozzá csatlakoztatni ugye?
Sziasztok! Azt tervezem h veszek Wii-t de igazabál nem tudok róla sokmindent.Lenne pár kérdésem róla:Sz.gépre is lehet csatlakoztatni és ott játszani vele?Milyen a grafikája?Milyen nehéz kezelni? Nah ennyi kérdésem lenne köszönöm a választ/válaszokat<#worship><#worship><#vigyor5><#wink>
miért holden nem jõtt be a házi chippelés???

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

http://www.konzolgame.hu itt bár csak optikai lézer csere van.

james69holden
nem tudjátok ki foglalkozik itthon wii javítással?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ez a pakk már elment, de lesz még hasonló áron játék.. byebye
VLB
én tudom mire vágyom, és a wii az, nem kell nekem ajánlani más konzolt, nem most jötem le a falvédõrõl.

Lalikum

Totis
Végülis ha grafikára vágysz akkor XBOX360. A Wii nagyon frankó egyedül is de többen az igazi. Asszony nem szereti a régi XBOX-om. Újat nem engedett venni. Viszont a Wii-ért odavan. Nagyon kretén játékok vannak rá...

VLB
akkor ebbõl wii lesz a kövi hónapban😄

Lalikum