Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van benne vmi.
döntetlen
😄
ezt így objektíve kijelenteni nem túl bölcs dolog, már azért sem mert nem minden aspektusból állja meg a helyét. sõt.
na mind1, felesleges ezen vitatkoznunk, te nagy ps fan vagy én meg nagyon védem a nintendo-t, egyikünk sem alaptalanul hiszen mindkét szóban forgó gép a maga nemében kíváló, ezt a "konzolháború" hülyeséget hagyjuk meg a martin szintû gyökereknek.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lalikum
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
ezt remélem nem komolyan mondtad. egy ilyen után illik legalább egy szmájlit kitenni.
Wiibõl eddig 4x annyit adtak el mint ps3ból, DS-bõl meg nemrég lépték át a százmillát asszem.
akárhogy is nézem, ez nem a csõd felé vezetõ út...
A Zelda-t még nem sikerült kipróbálnom sajnos.
Viszont ami meglepett az a Kororinpa! Mit mondjak eszméletlen játék. Fõleg ketten!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ghost Squad nagyon jó , bár csak 3 fõ mission van benne, hacsak nem lehet majd unlockolni bár nem hiszem, viszont több útvonalon juthatsz el a mission-ök végéig.
Ghost Squad-ot ki tudja meddig tolják bár nagyon várom.
MOHAA Heroes2-t szintén nagyon várom.
Mario Kart-ot szintén.
Szóval remélem nem fognak kérni vele.
Nem a Wii ellensége vagyok de ha megnézzük, hogy USA-ba és Japánba jelenik meg a játékok nagyrésze és csak pl. 1 hónap után ér ide...
A Zapper-rõl meg annyit, hogy a duplájába fog itthon kerülni. Igaz a sok hülye - köztük én is - meg fogja venni. Ráadásul én kettõt veszek mert a Ghost Squad-t majd dualba kell nyomni...😊
Szóval a Wii-re eddig csak pár jó játék jelent meg. A többi nem valami nagy szám. Tudom, hogy új meg bele kell jönni az irányítás programozásába de ha havonta nem fognak 2-3 nagynevû játékot megjelentetni akkor a kemény játékosok át fognak pártolni másik konzolra.
Én nem tervezem, hogy eladom mert azóta mindenki ezzel akar játszani. Ez van. Nekem meg nincs szabadidõm, hogy játszak vele. Bár majd a Horeos2-re talán lesz...😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
persze mindegyiknek van elõnyösebb és hátrányosabb része.
de gondolj bele ha Wii-t évekik feljlesztik (márpedig fogják)
ez a wii csak valaminek a kezdete.
lehet olyat hozna ki belõle amiben mindez benne lesz:
textura, vinyó, HD, BR, jobbnál jobb játékok stb.
és sztem addigra azt se fogod már tudni mi az az xbox vagy playstation.
a játékokkal csak annyi baj van, sok ratyi van (értsd a japán ching chang chong pokemon dragon ball hülyeségek) amiket természetesen a japánokon kívül alig játszik valaki.
Egyre kevesebb meg nagypapa duma??Éppen hogy most indul/indult a dömping: Paper Mario, Mario Galaxy, Manhunt 2, Resi4, Umbrella chronicles, Brawl, Mario Kart, Ghost Squad, PES 08, Metroid Corruption...soroljam még?
Ne csak a casual címeket nézd..s még azokkal is el lehet lenni egy darabig.
Egyre kevesebb játék jelenik meg rá ami kielégítené a játékos társadalmat nem csak a japán 70 éves nagypapákat...
de mind1 is...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
A többirõl nem tudok nyilatkozni.
Szvsz amihez a Nintendonak köze van ergo házon belül portolják, jó lehet.
De WII POWA meg minden!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
resi 4, madden 08, t.w. pga tour, guitar hero 3 sz.tem joak, még a cod3 is elmegy
sõt a sonic és a godfather wii változata is jobb mint a konkurens platformokon szvsz
Wii-t csak a nintendo saját játékai viszik elõre (wii sport,play,mario)
A többi portolás,multi platformos egy rakat szar.
A Wii tökéletes egy társaság,család szórakoztatására. Én még nem tudtam egyedûl elszórakozni vele...(Red Steel-el mondjuk elvoltam)
Nálunk a party-k úgy kezdõdnek hogy kaja,pia X360,PS3 játékok, demok.
Aztán amikor kezd laposodni a hangulat elordítjuk magunkat hogy "Wii Time" 😊))
Persze ilyenkor már ittasak vagyunk 😊 4en tenisz😊))
Szóval ne emljük oltárra a Wii-t...az igaz hogy leginnovatívabb, de egyedûl játszani vele szar.
aztán nem értem hogy mi most ez a nagy mellverés a ps tulajoktól: a nintendo eddig technikailag mindig sokkal jobbat produkált a konkurenciánál (lásd, N64 kb 2x bivalyabb volt egy ps1nél, vagy a GC kb másfélszer keményebb volt a ps2nél), mégis "megbuktak" (ezt azért tettem idézõjelbe mert lehet hogy nem adtak el annyit ezekbõl a gépekbõl, de bukásnak semmiképp sem nevezném õket, mert szvsz a generációjuk legjobbjai voltak)
most a nagy N másfelé nyitott és nagyon jól tette. míg a sony és a microsoft azon vannak hogy feltápolják a gépeiket csillagoségbe, mellette valójában semmit sem fejlõdtek, semmi újat nem tudnak felmutatni, csak elmondhatják hogy az õ gépük már 20csillió textúrát tud kezelni 100admásodpercenként, meg viszi a blúréjt is, haha, meg 80 gigás vinyó van benne blabla (tényleg, minek egy konzolba vinyó? ilyen nagyok lennének a savegame fájlok? 😊
ami igazán elõre mutat az a wii, és ezt szerencsére a vásárlók is észrevették. ezért van az hogy a világon mindenhol siker, a ps3 pedig bukás.
azt elismerem az umbrela cronicle nagyon ütös lesz,siránkozok is ho nincs ps-re,,de a nintendo alulmarad a másik kettõ konzolgyártóval 100% ha nem most de idõvel igen,,,habár idõvel lehet fejleszti majd a wii-t a nintendo mint a gamecub-et hogy elején nem támogatta a divx-et a kéesõbiek már igen...
aki mott vett wii-t anak a sima dvd olvasófejjel van ellátva ée lehet a késõbiekben duplarétegûolv.fej is lesz benne és akkor majd fõhetnek a levükben a wii-sek
örülj h ingyen beszerezheted a játékot
07.10.29] Update on Super Mario Galaxy Issue
In addition to the announcement made earlier today about Super Mario Galaxy, we are pleased to confirm that we have now identified the copy protection method responsible and created a fix.
In order to guarantee stability, we have had to make a fairly major change to the way the code works. While all tests have proven positive, the challenge now is to create a delivery system to allow existing Wiikeys to be updated.
As ever, we appreciate your patience and support while we do this.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
akkor mi van ha a Mario Galaxynál engedélyezve lett a frissítés? Utána a settings menünél az Opera-n keresztül az internethez csatlakozna,pár játék elindul pár nem. Mi segíthet,csak a chip csere?
Mert eddig, még nem nyúltam hozzá...
(már nehezen bírok magammal)
Viszont a Ghost Squad jó lenne ha megjelenne Európában is. Egybõl mennék és vennék mellé 2 Zapper-t. Feltéve ha az is megjelenik lassan...
(azóta lehet már sikerült valakinek..)
-the invisible-
a Nintendo valami új másolásvédelmet alkalmazott a játékon...
Super_Mario_Galaxy_ReadNFO_Wii-PROMiNENT
NOTE: So apparently, there are some new security from the Nintendo people?
looks like we got some new copy protections on this bad boy. We had too much "juice" at the halloween parties so couldn't think well enough to bypass. Thought someone else who was more 'sober' could do it...Happy Halloween...Let's-a GO!