10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• riha96
    köszi
  • QuippeR
    gc controller kell.
  • riha96
    Hali!
    Lenne egy kérdésem ha meg venném a Super Mario Sunshine-t, de nincs game cube-om de mivel a wii kompatibilis a game cube játékokkal le tudom játszanmi, nyah a lényeg hogy kell a gc kontroler a gc játékokhoz vagy jó a remote is irányítónak??????
  • Aschil
    "Help! Ha valaki tudna segíteni, hogyan, és milyen progival lehet NES-SNES-GbAdvanced-N64 romokat DVD-re kiírni, hogy WII-n lehessen futtatni őket, akkor megköszönném!"

Itt a megoldás, kipróbáltam működik!!!!!!!!

HOW TO CREATE YOUR EMULATOR-DISC (NES, SNes, GBA, Sega, and more:

1. Download and unpack WiiEmus.rar

2. Copy your ROMS to the corresponding folders.
    (Make sure GBA-ROMS have [SIZE="5"]exactly[/SIZE] 4 / 8 / 16 MBytes... 32 MB Roms do not work with this EMU)
    -->If you leave a folder empty, the respective Emulator isn't placed on the DVD (!)]
    -->If you like to use zipped ROMS or Sub-Folders with ROMS sorted alphabetical, place at least ONE unzipped ROM in your SNES/NES/etc-Folders and all others zipped (or unzipped... it's your choise).

3. Execute "MakeWiiEmus.bat"
    4. Choose your region (PAL, USA, JAP) and press <RETURN>
    5. Burn the resulting "WiiEmus.iso" ... Have fun
  • MaDFoX
    Schtamasnak mar nem, de talan a tobbieknek segit a (wii)brickblocker (keressetek ra nem reklamozok)...
    Meg kiiras elott az .iso-bol kiveszi az upgrade-t, azaz meg veletlenul sem patcheltek rosszrol...
    Regionfree is van (szinten keress) ;) ami kiveszi a regiokodot igy region override nelkul is futnak az ntsc-k... Azaz maradhat kikapcsolva a RO es nem kell azon aggodni, hogy a baratno/kiskutya random nyom igent mindenre ami a kepernyon megjelenik...
  • MaDFoX
    schtamas: Mit csinaltal elotte? Ez olyan hibanak tunik, mint amikor valaki rossz regioval updatel... Ebben az esetben sajnos ugy nez ki, kampec... Ezt hivjak "full bricked"-nek az angol forumokon es a pro-k is csak alkatresznek javasoljak utana a gepet... :( A "half bricked" gepek amiknek csak a menujebe nem lehet bemenni meg eselyesek, a kovetkezo hivatalos patch segithet...
    Nem ertem miert nem kapcsolja ki valaki a region override-t, amikor kell...
    Siras pl itt: http://www.wiichat.com/nintendo-wii-online/28360-problem-opera-please-help-me.html
  • TDC Geronimo
    Hm köszi, utánanézek.
  • solti
    tv tunerrel simán megtudod oldani, talán ez a legcélszerűbb...persze biztos van átalakító is, de ezt egyből megveheted bárhol. (én használtam 1 hónapig úgy, és nem volt semmi gond)
  • TDC Geronimo
    Valaki nem tud valami olyan cuccot/kábelt, amivel ki lehet kötni a Wiit monitorra? 20as wide tft-m van, arra szeretném.
  • schtamas
    Teljesen lefagyott a wii.Csak az opera help lap jön be,de nem lehet semmit sem csinálni.SMG-vel(eredeti)probáltam indítani,de így sem csinál semmit.
  • donatus13
    lesz wii re tessék itt egy bizonyíték :)
  • shenmuedc #7219
    Én úgy tudom csak a gamecubera megjelent emulátorokkal lehet wii-n nyomni.
    Bár ez nem baj csak kellenek gc kiegészítők.
    Tényleg nem tud valaki memóriakártyát? Joypadot már rendeltem az 576-tol 2500 ft-ért. Kb ennyiért szeretnék memóriakártyát is. Természetesen nem eredetit.
  • Aschil
    Help!
    Ha valaki tudna segíteni, hogyan, és milyen progival lehet NES-SNES-GbAdvanced-N64 romokat DVD-re kiírni, hogy WII-n lehessen futtatni őket, akkor megköszönném!
  • Aschil
    Mario Kart [PAL]
    Várható megjelenés: 2008 I. negyedév.[forrás:www.tothegame.com]

• Aschil
    Worms: A Space Oddity [PAL]
    Várható megjelenés: 2008 március 28.[forrás:www.tothegame.com]

• Bucsek
    star warsrol mit lehet tudni? jo meg szép a borito de hiaba minden ha nincs a hivatalos oldalon a wii jel. vagyis szerintem :D
  • shenmuedc #7214
    hát nekem pc-n megvan ott lehet nyomni a neten de wii-n lehet-e azt nem tudom. Úristen worms lesz wii-re? Sürgősen szereznem kell mégegy irányítót.
  • donatus13
    gondolom neten nem lehetséges -_- de nem baj igy is biztos jó lehet amugy a worms a space oditty is nagyon várom jol emlékszem márciusba jön :)
  • shenmuedc #7212
    Szerintem isteni játék! Most voltam haveroknál ott ps2-n nyomtuk egymás ellen, rengeteg taktikázásra ad lehetőséget , ahogy fejlődsz meg nagyon baba varázslatok jönnek be. Ennyire multi játékot a worms óta nem élveztem.
  • donatus13
    Puzzle questről valaki kis infot pls ezt lehet többen játszani vagy itt hogy müködik ahogy láttam itt a harc amolyan golyo rakosgatás . valaki játszott vele más konzolon pls mondja el milyen thx.
  • donatus13
    Bezony jó játékok jönnek :)
  • QuippeR
    egyébként a január és a február is nagyon jó hónapnak ígérkezik európai szemszögből.
  • QuippeR
    lehet, de csak egy az egy ellen.
  • donatus13
    Ezt majd lehet neten nyomni nem tudjátok ? mnert sztem marha jó lenne :D
  • donatus13
    jaja király gamek lesznek engem ez a battalion war érdekel :)
  • Elveon
    Line Rider!
  • Sephi
    Igen de jo nehez is :P
  • Richard90
    Húúúú a Zack and Wiki nagyon jó játék!! Nagyon ajánlom mindenkinek! :)
  • shenmuedc #7202
    Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!
    Ilyen máskor is jöhet!!!
  • Aschil
    Battalion Wars 2 [PAL]
    Várható megjelenés: 2008 február 15.[forrás:www.tothegame.com]

• Aschil
    Donkey Kong Jet Race [PAL]
    Várható megjelenés: 2008 január 25.[forrás:www.tothegame.com]

• Aschil
  • Aschil
    Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure [PAL]
    Várható megjelenés: 2008 január 18.[forrás:www.tothegame.com]

http://www.tothegame.com/res/game/5581/boxshot_us_large.jpg
  • Aschil
    Puzzle Quest: Challenge of the Warlords [PAL]
    várható megjelenés:2008 január 25. [forrás:www.tothegame.com]

• shenmuedc #7196
    Nincsen ez usa relase. De más ntsc játékom is van azok mennek. Várjam meg palosan igaz? Tud valaki megjelenési dátumot? Bár megvan pc-re is de mégiscsak wii-re lenne nekem az igazi!
  • QuippeR
    van pal-os puzzle quest?
  • shenmuedc #7194
    Hogy az anyámba tudom elindítani a puzle questet wii-n? Mert startképernyő bejön aztán csak a nagy fekete semmi. Ide is 1.9g kell?
    Mert az sajnos nekem nem megy fel.
  • fradigy
    hat az h latja az 1 dolog, attol meg nem biztos h be is engedi az a wifivalami amitol te a netet kapod.
    ha "open" akkor csak ip kell (ha nincs dhcp ami osztja)
    ha van rajta valami titkositas, akkor meg kell tudd annak a parametereit, esetleg be kell engedjek a mac cimet a wiinek...
    az a leg1xubb ha a wiiben megprobnalsz csatlakozni ra, ha nem sikerul kezdhetsz nyomozni h miert nem :)
  • donatus13
    CSő
    Nekem alapból wifis a netem de a routerem nem a wii n megnéztem és látja a netet akkor elvileg csak egy ip t kérek és akkor tudok rá csatlakozni wii vel ?
  • Sephi
    Elado :

Nintendo Wii Sports Pack (Modositott : WiiKey 1.9b)

2x WiiMote
    2x Nunchuck
    1x Eredeti komponens kabel
    1x Classic Controler
    1x Super Mario Galaxy (EREDETI)
    1x Wii Play (EREDETI)

+ egy csomo "olyan" jatek.

Kizarolag Pesten! A gep es minden hozzavalo, tokeletes alapotban vannak!

85.000 Huf.

Email: [email protected] vagy itt privi.