Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok
van benne vmi.
döntetlen
😄
Keviny
"ps3 jobb a wii-nél"

ezt így objektíve kijelenteni nem túl bölcs dolog, már azért sem mert nem minden aspektusból állja meg a helyét. sõt.

na mind1, felesleges ezen vitatkoznunk, te nagy ps fan vagy én meg nagyon védem a nintendo-t, egyikünk sem alaptalanul hiszen mindkét szóban forgó gép a maga nemében kíváló, ezt a "konzolháború" hülyeséget hagyjuk meg a martin szintû gyökereknek.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

TDC Geronimo
A most kijött NTSC-s Manhunt 2 megy wiikey-el, valakinek valami tapasztalata?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

VLB
eladó egy big ben gamecube controller, zsír új, nem használtam, 1 év garival. wii-hez is jó, róla lenne szó:

Lalikum

de a kettõ konzolnak nem lesz öszesen annyi szar játéka mint a wii-nek összesen.
engem a statisztika nem naon érdekel a ps3 jobb a wii-nél de ezt itt mindenki tudja,,és híába adott el többet gondoljál már bele annak a fele vagy aannál is több japán aki +vette.
a szmájlit lehagytam persze nem komolyan gondoltam😄
Keviny
tény hogy sok szar játék jelenik meg Wiire, nade azt ne mondja nekem senki hogy a ps3ra meg az x360ra csak makulátlan csodajátékok jelennek meg, mer megeszem a wiimote-omat!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
"a játékokat nem kell ki be rakosgatni"

ezt remélem nem komolyan mondtad. egy ilyen után illik legalább egy szmájlit kitenni.

Keviny
néd már meg az utóbbi 1 év eladási statisztikáit!
Wiibõl eddig 4x annyit adtak el mint ps3ból, DS-bõl meg nemrég lépték át a százmillát asszem.

akárhogy is nézem, ez nem a csõd felé vezetõ út...

Totis
Tény, hogy amennyi játékot leírtál annak a 10x-e jelenik meg Wii-re. Szóval lesznek itt játékok.
A Zelda-t még nem sikerült kipróbálnom sajnos.
Viszont ami meglepett az a Kororinpa! Mit mondjak eszméletlen játék. Fõleg ketten!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Csibe001
De én jelen meg múlt idõben írtam,hogy mostanság indul a dömping, én csupán erre reagáltam meg arra, hogy azt írtad egyre kevesebb játék jelenik meg rá, holott pont hogy eddig nem nevezném játékoknak a sok megjelent szemetet.Tisztelet a kivételnek.

Ghost Squad nagyon jó , bár csak 3 fõ mission van benne, hacsak nem lehet majd unlockolni bár nem hiszem, viszont több útvonalon juthatsz el a mission-ök végéig.

Totis
Paper Mario megjelent már.
Ghost Squad-ot ki tudja meddig tolják bár nagyon várom.
MOHAA Heroes2-t szintén nagyon várom.
Mario Kart-ot szintén.
Szóval remélem nem fognak kérni vele.
Nem a Wii ellensége vagyok de ha megnézzük, hogy USA-ba és Japánba jelenik meg a játékok nagyrésze és csak pl. 1 hónap után ér ide...

A Zapper-rõl meg annyit, hogy a duplájába fog itthon kerülni. Igaz a sok hülye - köztük én is - meg fogja venni. Ráadásul én kettõt veszek mert a Ghost Squad-t majd dualba kell nyomni...😊

Szóval a Wii-re eddig csak pár jó játék jelent meg. A többi nem valami nagy szám. Tudom, hogy új meg bele kell jönni az irányítás programozásába de ha havonta nem fognak 2-3 nagynevû játékot megjelentetni akkor a kemény játékosok át fognak pártolni másik konzolra.

Én nem tervezem, hogy eladom mert azóta mindenki ezzel akar játszani. Ez van. Nekem meg nincs szabadidõm, hogy játszak vele. Bár majd a Horeos2-re talán lesz...😊

JohnnySmith
😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

xbox és a playstationt biztos fennmarad legalábis tovább mint a nintendo mert a nintendo az n64 óta minden a csõd felé halad mindenhol ezt lehet hallani.
hozzászólnék énis akkor már 😊
persze mindegyiknek van elõnyösebb és hátrányosabb része.
de gondolj bele ha Wii-t évekik feljlesztik (márpedig fogják)
ez a wii csak valaminek a kezdete.
lehet olyat hozna ki belõle amiben mindez benne lesz:
textura, vinyó, HD, BR, jobbnál jobb játékok stb.
és sztem addigra azt se fogod már tudni mi az az xbox vagy playstation.

a játékokkal csak annyi baj van, sok ratyi van (értsd a japán ching chang chong pokemon dragon ball hülyeségek) amiket természetesen a japánokon kívül alig játszik valaki.
ja igen az n64 téll jobb volt a ps1 nél nekem volt mindkettõ de a n64 mindenben jobb volt...😊
lehet a box360 és a ps3 20millio texturát tud de azértfogják+venni mert garafika is számi és nem ezért aztfogják +venni hogy egésznap hadonászannak a joyal ,és a vi anyit újított ho a saját játékaibon tudja ezt a "hadonászást"jól kihasználni......vincseszter + pont azért jó ha van nem kell vened mem,karit +feldobálod rá a játékokat nem kell ki be rakosgatni õket fõleg ha nem csipelt a géped akkor+csak kölcsönkéred havertól és nem került pénzedbe vagy netrõl csak rányomod a vinyóra a gemrt, a GTA-ban nem kell a fos saját rádiókat halgatni hanem halgothatod azt a zenét amit te felraksz..ja és 1 bluerayd olvasó nem 1ft...
Csibe001
"Egyre kevesebb játék jelenik meg rá ami kielégítené a játékos társadalmat nem csak a japán 70 éves nagypapákat..."

Egyre kevesebb meg nagypapa duma??Éppen hogy most indul/indult a dömping: Paper Mario, Mario Galaxy, Manhunt 2, Resi4, Umbrella chronicles, Brawl, Mario Kart, Ghost Squad, PES 08, Metroid Corruption...soroljam még?

Ne csak a casual címeket nézd..s még azokkal is el lehet lenni egy darabig.

Totis
Ez tény, hogy nincs olyan sok nagy cím ami elõrevinné...
Egyre kevesebb játék jelenik meg rá ami kielégítené a játékos társadalmat nem csak a japán 70 éves nagypapákat...

bocs, nálunk egy party úgy kezdõdik, hogy elmegyünk valahova😄 De ha mégis nálunk van, az már nagyon a party vége, ha TV elé ülünk és wiizünk😄 bocsi mégegyszer😄
james69holden
resi 4 nem a capcomé, sonic meg a segaé? <#nemtudom>
de mind1 is...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

JohnnySmith
Elismerem sarkosítottam picit. A PGA valóban jobb...Res4,sonic nintendo 😊
A többirõl nem tudok nyilatkozni.
Szvsz amihez a Nintendonak köze van ergo házon belül portolják, jó lehet.
De WII POWA meg minden!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

james69holden
"A többi portolás,multi platformos egy rakat szar."

resi 4, madden 08, t.w. pga tour, guitar hero 3 sz.tem joak, még a cod3 is elmegy
sõt a sonic és a godfather wii változata is jobb mint a konkurens platformokon szvsz

JohnnySmith
(és akinek mondjuk van Wii-je is meg PS3-ja is)
Wii-t csak a nintendo saját játékai viszik elõre (wii sport,play,mario)
A többi portolás,multi platformos egy rakat szar.
A Wii tökéletes egy társaság,család szórakoztatására. Én még nem tudtam egyedûl elszórakozni vele...(Red Steel-el mondjuk elvoltam)
Nálunk a party-k úgy kezdõdnek hogy kaja,pia X360,PS3 játékok, demok.
Aztán amikor kezd laposodni a hangulat elordítjuk magunkat hogy "Wii Time" 😊))
Persze ilyenkor már ittasak vagyunk 😊 4en tenisz😊))

Szóval ne emljük oltárra a Wii-t...az igaz hogy leginnovatívabb, de egyedûl játszani vele szar.

Totis
Amennyit képes a Wii procija kiszámolni arra elég az 1 DVD. Ha belegondolsz, hogy a mostani PC-s játékok nagyrésze még mindig DVD5-ös holott már messze meghaladta a teljesítmény a Wii-ét...

Keviny
már ne is haragudj, de ez az egész egy butaság. baromira nem az számít hogy támogatja-e a dvd9-et, ha annyira nagy lesz a játék hogy nem fér fel 1 dvd-re, hát kiadják 2 dvd-n, na és akkor mi lesz?

aztán nem értem hogy mi most ez a nagy mellverés a ps tulajoktól: a nintendo eddig technikailag mindig sokkal jobbat produkált a konkurenciánál (lásd, N64 kb 2x bivalyabb volt egy ps1nél, vagy a GC kb másfélszer keményebb volt a ps2nél), mégis "megbuktak" (ezt azért tettem idézõjelbe mert lehet hogy nem adtak el annyit ezekbõl a gépekbõl, de bukásnak semmiképp sem nevezném õket, mert szvsz a generációjuk legjobbjai voltak)

most a nagy N másfelé nyitott és nagyon jól tette. míg a sony és a microsoft azon vannak hogy feltápolják a gépeiket csillagoségbe, mellette valójában semmit sem fejlõdtek, semmi újat nem tudnak felmutatni, csak elmondhatják hogy az õ gépük már 20csillió textúrát tud kezelni 100admásodpercenként, meg viszi a blúréjt is, haha, meg 80 gigás vinyó van benne blabla (tényleg, minek egy konzolba vinyó? ilyen nagyok lennének a savegame fájlok? 😊

ami igazán elõre mutat az a wii, és ezt szerencsére a vásárlók is észrevették. ezért van az hogy a világon mindenhol siker, a ps3 pedig bukás.

hát azért fog alul maradni mert 4gb-on nehéz lesz oan mutatni mint a box360 dvd9-en(amit még a ps2 is támogat én boldog ps tulajdonos vok) vagy amit a ps3 a bluerayd-en..
azt elismerem az umbrela cronicle nagyon ütös lesz,siránkozok is ho nincs ps-re,,de a nintendo alulmarad a másik kettõ konzolgyártóval 100% ha nem most de idõvel igen,,,habár idõvel lehet fejleszti majd a wii-t a nintendo mint a gamecub-et hogy elején nem támogatta a divx-et a kéesõbiek már igen...
aki mott vett wii-t anak a sima dvd olvasófejjel van ellátva ée lehet a késõbiekben duplarétegûolv.fej is lesz benne és akkor majd fõhetnek a levükben a wii-sek
Keviny
jóvanna

james69holden
miért is? 😊

deha nem támogatja a dvd9-et akkor naon alulfog maradni a többi könzollal szemben nem?? (idõvel 1-2 év)
james69holden
miért nem lehet türelemmel lenni?
örülj h ingyen beszerezheted a játékot

Keviny
nem értem mit kell ennyit töketlenkedni azzal a fáking update-tel amikor már kész van a fix, miért nem lehet publikálni?

Keviny
igen, erre várok már 2 napja. félóránként nézegetem a wiikey hómpédzsét 😊

Csibe001
Ez már régi hír, most már az lenne a hír ha kijönne az a bizonyos frissítés.

gneoka
örömhír a wiikey tulajoknak :
07.10.29] Update on Super Mario Galaxy Issue

In addition to the announcement made earlier today about Super Mario Galaxy, we are pleased to confirm that we have now identified the copy protection method responsible and created a fix.

In order to guarantee stability, we have had to make a fairly major change to the way the code works. While all tests have proven positive, the challenge now is to create a delivery system to allow existing Wiikeys to be updated.

As ever, we appreciate your patience and support while we do this.

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Hmmm... Semmi. Olvastad volna a fórumot...

Sziasztok,
akkor mi van ha a Mario Galaxynál engedélyezve lett a frissítés? Utána a settings menünél az Opera-n keresztül az internethez csatlakozna,pár játék elindul pár nem. Mi segíthet,csak a chip csere?
james69holden
nem támogatja

a wii duplarétegû dvd-vel is megy megy vagy azt nem viszi?
Totis
Csak a régiókra vigyázz. PAL-os Wii-be csak PAL-os update-et...😊

Keviny
kiirgyod egy dvdre és lefuttatod a wii-n. ennya.

És hogyan kell frissíteni a chipet? <#wow1>
Mert eddig, még nem nyúltam hozzá...

Keviny
ááá, wiikey ápdétet a népnek gyorsan sokat!!! 😊
(már nehezen bírok magammal)

Jah és ha valaki érdeklõdni szeretne akkor [email protected] lehet emailt küldeni
Sziasztok!Eladó egy 2 hetes wii alig használt természetesen wiikey van benne és van hozzá plusz 1 Nunchuk és 1 remote (az alapon kivül).Ára:80 000 ft
Totis
De már igen. A Cyclowiz és a D2C chip-ekkel már megy. A WiiKey-esek dolgoznak az update-en.

Viszont a Ghost Squad jó lenne ha megjelenne Európában is. Egybõl mennék és vennék mellé 2 Zapper-t. Feltéve ha az is megjelenik lassan...

konkrétan senkinél nem fog, mert a másolásvédelmet nem bírták feltörni 😄

(azóta lehet már sikerült valakinek..)

-the invisible-

Csibe001
Ghost Squad-al játszatok!!!Nagyon játéktermi hangulata van!!! 😊)

james69holden
kijött a Mario Galaxy NTSC változata, de nem mindenkinél fog futni, ha jól olvasom...
a Nintendo valami új másolásvédelmet alkalmazott a játékon...

Super_Mario_Galaxy_ReadNFO_Wii-PROMiNENT

NOTE: So apparently, there are some new security from the Nintendo people?
looks like we got some new copy protections on this bad boy. We had too much "juice" at the halloween parties so couldn't think well enough to bypass. Thought someone else who was more 'sober' could do it...Happy Halloween...Let's-a GO!