Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akkor milyen chippet tegyek a gepembe?? ;D Jo az a WiiKey??
CYCLOWIZ <- ezzel a chippel valami tapasztalat?
CYCLOWIZ <- ezzel a chippel valami tapasztalat?
valaki felrakná valahova a all-rr2.r71 fájlt csak mert nekem hibás és játszanák😞
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Wiinja chipen probalnam ki a galaxy-t,de a hivatalos oldalrol szedett fix-et nem lehet kicsomagolni,valaki tud egy linket,ahol fentvan jol?koszi.
Jimi Hendrix
szerintem kérdezd meg annál akinél chippelték és annál aki a wiikeyt adja.....
LAMBORGHINI THE BEST CAR
majd kipróbáljuk
ok, köszi
lenne egy kérdésem azokhoz, akik nagyon vágják a témát: meg lehet azt csinálni, hogy kiveszem a wiinja chippet és rakatok bele egy wiikey-t?
Megneztem,2.ra sikerult elinditanom..Az iranyitas nagyon rosz,meglehet szokni de nem elvezetes,gondolom mert inkabb szimulatoros lett,mint arcados.Szar a hangulata,egy jo kameranezet van,valami jo belso nezetet hianyoltam.Megnezem a carboon-t remelem ott jo lesz az iranyitas.
Jimi Hendrix
Húúú most próbáltam ki a mario and sonic olympic games-t! Nekem nagyon tetszik
Nekem nincs fent az 1.9g és megy.
wikipediás compatibility list szerint mûködik a pro street, 3.1E/1.9g, regionfrii+brickblocker
Én is kipróbáltam. Én szerencsére egyáltalán nem laggoltam, de az emberek azok nem igen akarnak meghalni, jó esetben 1 tártol ha meghalnak, vagy fejbe kell kb 4-5 golyó. Számomra kicsit furcsa ez a multi, olyan összevisszaság az egész, ami még annyira nem is lenne baj ha halnának az emberek. Jah és ami még idegesítõ volt számomra hogy ha lelõttem valakit szinte észre sem vettem, hacsak nem figyeltem gyorsan a jobb alsó sarkot hogy én öltem meg. Semmi halál effect csak elborúl és eltûnik, semmi találat jelzés pl: egy kis vér, vagy kicsit érezze már meg hogy eltalálta a golyó. Így olyan érzésem van mintha soha nem találnám el. Legalább egy kis CoD szintü jelzés mehetett volna a célkereszthez. Hát kb. ennyi így pár perc multi után.
Hi. Valaki probálta már a Pro Streete?
Ok,köszi.
Alcohol-al próbáltam de valami kérdést tesz fel és itt megriadtam!😊
Amit neroval írtam pedig nem indult el.(verbatim DVD-R re írtam 4x sebességgel).Akkor nekiesek az imbburn-al és utánna a clonecd-vel is hátha.KÖSZI!!
Alcohol-al próbáltam de valami kérdést tesz fel és itt megriadtam!😊
Amit neroval írtam pedig nem indult el.(verbatim DVD-R re írtam 4x sebességgel).Akkor nekiesek az imbburn-al és utánna a clonecd-vel is hátha.KÖSZI!!
ugynúgy kell kiírni mint minden más képfájlban letöltött dolgot
legyen az film/program/játék...
tehát minden - képfájlt írni tudó - íróprogi jó lesz (nero, imgburn, ccd, alcohol etc.)
a lényeg h ne valami olcsó szar nyersanyagot használj
legyen az film/program/játék...
tehát minden - képfájlt írni tudó - íróprogi jó lesz (nero, imgburn, ccd, alcohol etc.)
a lényeg h ne valami olcsó szar nyersanyagot használj
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Egy kis HELP-re lenne szükségem.
Leírná valaki pontosan lépésenként hogy mivel és hogyan kell kiírni egy játékot DVD-re.Elöre is köszi.
Ha esetleg már volt errõl szó (gondolom 1000x) akkor a hsz számát kérném.
Hiába olvasgattam már vagy fél órája,nem találotam meg.
Köszi
Leírná valaki pontosan lépésenként hogy mivel és hogyan kell kiírni egy játékot DVD-re.Elöre is köszi.
Ha esetleg már volt errõl szó (gondolom 1000x) akkor a hsz számát kérném.
Hiába olvasgattam már vagy fél órája,nem találotam meg.
Köszi
OFF:
psp-t cserelnek chippelt Wii-re + radobnek meg pizt. a psp-hez van 4gb sony memoria,3.52 OEA,
Ha valakit erdekel privi.
psp-t cserelnek chippelt Wii-re + radobnek meg pizt. a psp-hez van 4gb sony memoria,3.52 OEA,
Ha valakit erdekel privi.
húúú de felidegesített a multi!! Sajna laggoltam sztem és alig bírtam valakit lelõni! 10 tárat kellett az ellenségbe beleereszteni mire meghalt :@
mûködik!!!
még nem, de mindjárt kipróbálom 😄
😄,Gondolom wifi van benne,barmilyen wifi halokartyaval mukodne?
Jimi Hendrix
Mi kell ahoz hogy chipelt wii-vel mukodjon az online?
Jimi Hendrix
Ok köszi, akkor nem rakom fel. Most frissítettem 3.1E -re, asszem az a legújabb.
Te próbáltad már neten a játékot?
Te próbáltad már neten a játékot?
köszönöm a segítséget sörrácok! már ketyeg a zútorrent. 😊
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
nem kell felrakni... simán megy nélküle is (legalábbis nekem mûködik)
Az a lényeg, hogy a legfrisebb firmware legyen fent! Ha nincs fent, akkor ne engedd, hogy telepítse az ntsc-s játék! Vagy netrõl tölsd le, vagy PAL-os játékról frissítsd
Az a lényeg, hogy a legfrisebb firmware legyen fent! Ha nincs fent, akkor ne engedd, hogy telepítse az ntsc-s játék! Vagy netrõl tölsd le, vagy PAL-os játékról frissítsd
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a MoH:Heroes2 -höz fel kell rakni a 1.9g updatet a wiikeyhez, vagy az csak az SMG miatt adták ki és semmi köze nem lesz a többi gamehez.
Jah és még valami, ezeket a wiikey updateket letöltöm aztán kiírom egy lemezre, berakom és csak ennyi?
Egy olyan kérdésem lenne hogy a MoH:Heroes2 -höz fel kell rakni a 1.9g updatet a wiikeyhez, vagy az csak az SMG miatt adták ki és semmi köze nem lesz a többi gamehez.
Jah és még valami, ezeket a wiikey updateket letöltöm aztán kiírom egy lemezre, berakom és csak ennyi?
Ha game kozbe kapcsolom ki a wii-t az nem tesz roszat neki?
Jimi Hendrix
Igazad van,inkabb elolvasom,azzal is gyakorlom az angolt😄.nem veletlen van benne ennyi szovegeles..
Kiprobaltam a Mortalt,nem vartam tole sokat,az ertekelesek alapjan,de szerintem az egyik legjobb resz lett,a 3.volt a kedvencem..sok karakter,jo hangulat,az irnaiytas nem konnyu,de ha jol kilehet tanulni,akkor ezzel jobb mint kontrolerrel.Multiba utos lesz.
Kiprobaltam a Mortalt,nem vartam tole sokat,az ertekelesek alapjan,de szerintem az egyik legjobb resz lett,a 3.volt a kedvencem..sok karakter,jo hangulat,az irnaiytas nem konnyu,de ha jol kilehet tanulni,akkor ezzel jobb mint kontrolerrel.Multiba utos lesz.
Jimi Hendrix
"amit nem olvasok el"
nem érted majd a sztorit, és a fordulatokat, intrikákat, magyarul a VELEJÉT...
nem érted majd a sztorit, és a fordulatokat, intrikákat, magyarul a VELEJÉT...
...vágod?
😄koszi.Kiprobaltam a papir mariot,hihetetlenul hangulatos,jo game,egyedul a sok beszed zavar,amit nem olvasok el..kivancsi leszek a mario galaxira is,remelem nehez lesz.
Jimi Hendrix
elõször csinálni kell profilt ami jelszóval kell zárolni. Elõször ad eggyett amit be kell írnod aztán asszem meg kell ismételni és harmatszorra amit te szeretnél. Én mindíg ugyanm azt írtam és jó lett 😄 .
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
sorry a gepelesert,kovetkezokben odafigyelek😄.
Jimi Hendrix
Kiprobaltam az wii mortalt,az utos resz bejott,de engem a normal jatek resze erdekel,at hoyg tudom behozni?mert valami kodot ker.
Jimi Hendrix
na mármost belehülyültem, össze vissza próbálgattam kerreg, error vagy nem ismeri fel, galaxy:error és újra és újra
mert mondom a 3.-nál kerreg(mintha frissítene valamit) de van amikor ott is error-t ír ki de valamikor nem ismeri fel a lemezt a 4. meg csak simán nem kerreg, szóval nem értem <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
hogy tudhatom meg h a frissítést irtam ki szarul vagy h a nem fejleszthetõ chippem van?
légyszi segítsetek! nem tom milyen fajta wiinja van a wiimbe de letöltöttem a 3-as meg a 4-es frissítést hozzá, beraktam a 3asat kerreg mint a hülye aztán kiírja h nem ismeri fel (ez elvileg jó, legalábbis máshol ezt olvastam) aztán kiveszem, újraindítom, bereakom a 4eset de az nem kerreg meg semmi csak kiírja h nem ismeri fel, aztán megint újraindítom, berakom a SMG-t és még mindig error001. ha mégis a nem-fejleszthetõ wiinjám lenne akkor mit tudok csinálni, hogy játszhassak vele? légyszi segítsetek, erre vártam egész évben
Nem gondoltam volna hogy ennyi jo a game van wii-re,es meg mennyi jon,pc-re mar nem is lesz idom😄,szerencsere.
Jimi Hendrix
Az biztos 😄
Alig tudom eldönteni melyikkel játszak annyi van 😄
Alig tudom eldönteni melyikkel játszak annyi van 😄
wááááá játékdömping van!!!!!
persze biztos ilyen is csak 1évben 1szer van.....
Keviny nem csak a fekete macska nem szereti a bitcometet....
használj utorrentet
persze biztos ilyen is csak 1évben 1szer van.....
Keviny nem csak a fekete macska nem szereti a bitcometet....
használj utorrentet
na miközben írtam a privit rájöttem a turpisságra: fekuszmacskus nem barátkozik a bitcomet-tel. jótunni.
akkor következik az offolás ték tú: ki milyen klienst ajánl/használ?
ha lehet priviben. köszi
akkor következik az offolás ték tú: ki milyen klienst ajánl/használ?
ha lehet priviben. köszi
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)