10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• donatus13
    Most jön ki majd puzzle quest elvileg ma remélem télleg kijön jó lenne :D
  • Csibe001
    On-rail shooter a neve, de az csak egy mód nevezetesen Arcade a játékban, van Campaign mode ahol normális fps-ként kell irányítani.
  • fradigy
    ez is olyan h magatol megy az urge neked csak celoznod es lonod kell (nemtom mi a matematikai meghatarozasa ennek a gamestilusnak :P)
  • Csibe001
    S egész hangulatos is lett. ;)
  • Denes888
    Kijött Palosan a Medal Of Honor Heores 2 !!!
  • MaDFoX
    Tényleg, ha már előjött a weather channel...
    Béna vagyok, vagy tényleg nem tudom ugy beállítani az országot, hogy valamennyire közelebb legyen magyarországhoz az időjárásjelentés ÉS maradjon angol a felület(?)...
  • 0ckH4M
    Ez a fórum szerintem egy tökéletes válasz a kérdéseidre, csak keress egy kicsit vissza, vagy írd be a keresőbe.
  • donatus13
    medal of honor heroes 2 32 fős multival van felszerelve azt mondják az okosok ^^
  • XRV
    Wii chippelés és a másoltakkal való játszás mennyiben rontja a játékélményt? Ill. ha a gépem meg van chippelve, akkor a netre fel tudok vele menni? Ugyanis a közeljövőben lenne egy wifi-s router vétel, és gondoltam a neten rejlő lehetőségeket is kiaknáznám. Van valami netes multiplayer is, ha igen akkor azokkal lehet játszani? Meg a wheater, és a többi channel...
    Kérnék egy jó kis leírást a chippelés előnyeiről és a hátrányairól.
  • MaDFoX
    128MB 2038-2056 blokk. Ez a maximum... :)
    Néhány kártya nem "teljesen" 128MB, ezért eltér a blokkszám... :D
  • CéZé
    Medal of Honor Heroes 2 most jelent meg.
  • Csibe001
    128 (1024 blokk)- tudtommal ez a max.
  • fittyfene
    Nintendo: Soha jobban!
  • fradigy
    erre gondoltam, elozo linket torolnem ha tudnam :)
  • fradigy
    csajoknak is van
  • CHEAPBOY
    gondolom a cooking kitet a Cooking Mamához találták ki... amúgy más ötletem nincsen... mondjuk oltári nagy baromság:)
  • CHEAPBOY
    Elég kellemesen használható a Zapper a rá kitalált játékokban... igaz csak egy műanyag darab de nagyon faszán van kivitelezve...

A mellé csapott Crossbow Training pedig kellemes időtöltés tud lenni.
  • fradigy
    valami ilyensmi volt emlekeim szerint:

http://www.amazon.com/Automatic-style-Light-Gun-Remote-Nunchuck/dp/B000VX6RF8
  • fradigy
    mmarktban megjelent valamu zapper "szeruseg" light gun kit volt talan a neve? 5e ft. (plusz polusban valami 8e-ert latni veltem zappert, nem vagom hogy...)

tenyleg errol tud valalki valamit h mennyire hasznalhato?

ja es van "cooking kit" is, az h mi a fenere hasznalhato.....
  • CHEAPBOY
    64eset tudok (1019blokk, tudtommal ez a kocka maximuma amit lekezel egyszerre) 4é.

• MaDFoX
    Ahha, asszem hülyeséget kérdeztem... :C
    Adapteres megoldásra nem lehet csak úgy símán menteni mi? :)
    OK Ha így van, hol a legolcsóbb a 128MB-s kártya?
  • MaDFoX
    Használ valaki SD adapteres GC memóriakártyát? Olyan GC memóriakártyára gondolok, amibe SD kártya dugható...
    Olcsóbb lenne vennem egy olyant és beledugni egy régi 1GB-s SD-t (hever itt pár), csak nem tudom, menne-e 1GB-vel...
    Szóval, ki mit tapasztalt? (Igen, GC-s jatékokhoz, nem férnek el a mentések... ;D)
  • Csibe001
    Na igen, sajnos. :(
    Nintendo szarik Európára...
    Tök hülyeség a régiófüggőség. :(
  • Gordianmail
    :( Sajnos....
  • Csibe001
    Ez azt jelenti, hogy ez az első wii játék ami dual layer-es dvd-n van vagyis DVD9-esen.S ami kint van belőle az le van vágva hogy ráférjen egy DVD5-ös lemezre.S ez azzal jár, hogy nem elég hogy duplikálja a wheather és news channelt ha PAL-os wiibe próbálod hanem nincsenek benne a videók s nagyon sok játékmódnál ki fog fagyni.Tehát egyáltalán nem éri meg kipróbálni.Március 9.-e azt hiszem az USA megjelenés ami véleményem szerint szintén nem fog PAL gépeken futni de remélem tévedek.
    Európai megjelenés meg TBA...ez van.
  • fittyfene
    A Wii a legnépszerűbb a fejlesztők között!
  • kilcsir
    itt van
  • Beast Machine
    hogy nálunk még nem lesz egy darabig:(
  • Gordianmail
    Akkor ez mit jelent a gyakorlatban?
  • Keviny
    jappul már kint van a SSBB.
  • trsi
    Megjelenesi lista pl. ez. A zapperrel kapcsolatosan, Stuttgartban jan. 3-an 29 euro volt, 1 polccal lejjebb szinte ugyanaz csak utangyartott, szoftver nelkul 14 euro volt. Tudom ezzel nem sokra mesz , csak azert irtam h. elvileg nalunk is kabe fele kell h. legyen. Tipusa, neve passz
  • Elveon
    Face Breaker: első kép!
  • Keviny
    Manhunt2 meg MOHH2 nem jöttek ki PALba??
    tengerentúlon már vagy 3 hónapja megjelent... ez kibaszás.
  • PootieTang
    Tudja vki mikor várható PALos:
    No more Heroes
    Manhunt 2
    Medal of Honor Heroes 2?

Meg Devil May Cry 4 lesz Wiire?

Zappert honnan lehetne a legolcsóbban rendelni?
    (ebbe a szaros MM-be basznak hozni)

kösz a válaszokat....
  • Keviny
    hogyhogy vérnélküli lesz?
    ennyi erővel a Kill Bill-t is lecenzúrázhatták volna...

egyre jobban bejön a játék, egyre nehezebben teszem le. :)
  • fradigy
    hello,
    BPen nem tudtok helyet ahol VAN wiikey (mformatba vittem, elfogyott...)
    ccornerben meg 12 ami mashol 8...
    mas otlet?
  • Lyan Kyj
    Rock Band confirmed!!

• Csibe001
    Húú, hangulatot azt csináltál. :)
    Várom már az európait még ha vérnélküli is lesz..
  • Keviny
    azt hiszem kereken 60 csillagom van :)

Bugok: tévedtem, annyira nem vészes, csak én csináltam a DVD-ről egy másolatot és azzal játszottam, azt meg valahogy nem szerette a Wii és ott voltak olyanok h bementem egy épületbe és lefagyott, meg szalad a nyílt terepen és egyszercsak láthatalan falakba ütközik, stb.

de most hogy az "eredetivel" játszottam egy órácskát azt kell mondjam, nagyon jó kis gamma! annyi bug van ami az elején kicsit zavart, hogy amikor elmész egy gyalogos mellett akkor mihelyst kilép a látószögedből eltűnik. de ezt leszámítva nincs vész.

nagyon hangulatos, olyan mintha a GTA-t kutyulnád a Killer7-el és mindezt egy C64-en játszanád! nem vicc, egy csomó minden C64es jellegű, kezdve a betűtípusoktól, jópár zenei megvalósításokon át, pályavégi képernyőkig... és tele van szürreális poénokkal amiket imádok!

pl: csinálod a küldetést, mész a folyosón, gyilkolod le az ombrékat ahogy illik, aztán belépsz egy szobába ahol egy sorban baseball játékosok vannak, majd az első hozzádbasz egy labdát amit úgy kell visszaütnöd hogy lemészároja az összes játékost és még az ajtót is kivigye.
  • Csibe001
    De akkor mégis mennyi?Mert a főszálat már 60 csillagnál be lehet fejezni azt hiszem, nekem 104 csillagom van. :)

Milyen bugok?Erről csak annyit olvastam,hogy néha rossz kamera meg ütközéseknél vannak.