10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Beast Machine
    nem rpg.
  • donatus13
    zelda ?
  • szando
    ez nagyon jónak tűnik :) remélem lesz usa release legalább..

btw: melyik a legjobb rpg wii-re?
  • Lyan Kyj
    Chocobo's Dungeon

Random generált pályák, specializálódás, egyetlen baja, hogy japánon kívül nem kapható:((
  • donatus13
    Battalion wars ban lehet 1 gépen is többen játszani?:)net nélkül:) hot seatre gondolok
  • trsi
    Na most jol megnyugtattal, mar azt hittem, h. a gamet csesztek el, de most mar tudom a tv 82cm-revel van baj . BW2 tenyleg jo kis game.
  • Hustler_hu
    Battalion Wars 2 nagyon jo kis gama :) ajanlom mindenkinek :)
  • 0ckH4M
    Nálam a 112cm-es tévén olvashatók a feliratok :D
  • donatus13
    Na ja a betűméret elég kicsi:S
  • trsi
    hat ja, csak az ember szeme ne folyna ki, ha olvasni is akar
  • Totis
    Visszakaptam a Wii-met. A haveromnál volt eddig. Nem tudott dönteni, hogy XBOX360 vagy Wii...:-)
  • donatus13
    Kiprobáltam puzzle questet nagyon jó ajánlom mindenkinek:)
  • donatus13
    MEgjelen a puzzle quest és a battalion wars:)
  • Keviny
    amiket már említettem + néhány pl:

-elhaladsz egy gyalogos mellett, és eltűnik
    -elütöd a gyalogost aki csak hátrahőköl, mintha csak leleheltem volna hagymásan
    -gyalog nekimész a gyalogosnak és eltolod mint egy sakkfigurát
    -motorral ütközöl frontálisan egy autóval és nem brunyálsz el, az autó se törik, csak mindketten szépen megálltok
    -ha be akarsz lépni egy épületbe és túl közel parkolsz le a mocival, akkor nem bemászol hanem motorrapattansz.
    -néha (mikor már komoly fénykardod van) ha egyszerre 5 embert vágsz félbe akkor kicsit beszaggat és átláthatatlanná válik.

kb ennyi volt ami nem tetszett, de mindezt leszámítva állat! :)
  • Csibe001
    Miféle szarvashibák?
  • Keviny
    Most értem végére a No More Heroes-nak. Néhol igencsak szarvas hibái ellenére nagyon kellemes és jó játék!
  • donatus13

Megjelent valaki kiprobálta az irja meg milyen thx :)
  • Hustler_hu
    idezet : ""should be ok on my 32" hi def then denkipoop ? "

Not really, on my roomates 32" hd tv it's hard as hell to read Fun game but it looks like they spent 10 minutes porting it from DS.
    "

azaz mint ahogy eredetileg mondottam , olvashatatlan a szoveg :)
    de a pc hatter sound effekjeiben igazat adok neked :)
  • Probatbicol
    :(
    Megpróbálok reklamálni a clubnintendonál, csak attól félek simán lepattintanak, hogy a mi országunkban nem is elérhető a szolgáltatás.

A röhej az, ha tényleg lopás történt az simán lenyomozható lenne, itt vannak a kezemben a kártyák, nyilván megvan, hogy milyen accounton regisztrálták a kódokat, azt tudnák bannolni, de még az is lehet, hogy a gép mac addresse is tárolva van ahova letöltöttek róla.
  • shenmuedc #7491
    Lessz ám!

A wii nem mondja azt pl játék közben pl hogy: WWWWWWrrrrrrruuuuuuummmmmm!!! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! (mint egy pc)
  • shenmuedc #7490
    Hát a mai világban bármi elképzelhető!

Nekem működött, abból lett nekem is a böngésző.Amit gyorsan meg is bántam ugyanis eléggé használhatatlan. Persze csak ha van pc-d.
  • Probatbicol
    Helló !
    Vettem a hétvégén egy wii-t.
    Találkozott-e valaki olyan problémával, hogy amikor regisztrálni akarom a product-key-t amit a géphez ill. a sports-hoz adtak, akkor nem fogadja el, azt írja, hogy invalid product key. Ráadásul az első körben még elfogadja, de a regisztáció végén a join gomb után írja a hibát.
    Vettem egy wii play-t is, annak a kódját már kaparni kellett, azt el is fogadta, így legalább regisztrálni tudtam egy accountot.

Elképzelhető, hogy a valahol felhasználták már a kódjaimat? Media markt-ban vettem, látszólag bontatlan csomagolásban.
    Eléggé bosszant a dolog, mert ha jól számoltam a 2 kulccsal pont lenne annyi pont, hogy a browsert letöltsem.
  • hairdresser
    call o
  • Csibe001
    Sztem nagyon is...
    Meg most komolyan Wiiről beszélünk aminek a legnagyobb előnye az irányítás...Hm? :)
  • Hustler_hu
    De most komolyan ... szerinted lesz valami külömbség egy puzzle játékban irányitás szempontjából ? :)
  • 0ckH4M
    Hivatalos megjelenési dátum még nincs. Elvileg 2008 vége. De sebaj, mert Blizzard nem fog félkész játékot kiadni.
  • donatus13
    Igen ? én ugy halottam aztsem tudják mikor jelenik meg :)
  • 0ckH4M
    Szerintem ez butaság, de ez a téma nem ebbe a fórumba való. Van Wii-m, DS-m, de mégis van 1-2 pc-s játék, amivel szívesen játszok, és fogok játszani. Pl Starcraft2. Már elő is van rendelve.
  • donatus13
    Szerintem a pc játékra szar,lehet az akármilyen .így értette nem kell egyből neki rontani -_-
  • 0ckH4M
    Huh, nyelvtanból hányas voltál? "Szerintem a pc játékra szar lehet az akármilyen." Ezen egy nyelvtanár sírna komolyan mondom...
  • donatus13
    :D ez érdekes hsz :)
  • shenmuedc #7479
    Nem szeretek pc-n játszani. Vettem egy pc-t játszani aztán nem is használom. Szerintem a pc játékra szar lehet az akármilyen.
  • Hustler_hu
    szedd le pc-re , az abszolut jatszhato :)
  • shenmuedc #7477
    Ps 2-n is tetszett haveroknál. Gondolom annál nem rosszabb.
  • Hustler_hu
    ne vard annyira , csak rosszat olvastam rola : pl. olvashatatlanok a betuk igy eleg sok feelinget elvesznek ...
  • shenmuedc #7475
    MIKOR LESZ MÁR PAL PUZZLE QUEST??????
  • Richard90
    Én benne vagyok! Csak egy időpontot kellene megbeszélni. Amúgy ntsc-s medal-lal lehet játszani? mármint Pal-os ellen. A múltkor játszottam a neten, de nagyon laggolt.
  • 0ckH4M
    Valamikor össze kéne ülnünk sg-seknek nyomni multiban egy kis medal of honor heroes2-t.
  • PootieTang
    tényleg elég jó lett a medal of honor heroes.
    végre van mivel játszani.........
  • Lyan Kyj
    Shaft