Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snoopy66: nincs mit, de próbáld megemészteni, csak elsõre nagyon bonyolult, utána viszonylag logikus az egész. Ha van jó angolos ismerõsöd, akkor ültesd le, és elmondja, úgy hogy látod is, hogy mi micsoda (ne dobasd ki magad, mert most nincs reg)
köszönöm a válaszod solti (az az igazság hogy (hülye) vagyok ehez és nem értem , igy már csak várni kell hogy kidobjanak , azért még1x köszi)
keviny: te mennyi homebrew cuccot találtál wiire? mert van valami médialejátszó ami mûködik és kb ennyi tudtommal...a többi cucc már gamecubera van fõleg, csak itt is mûködik
macskás oldal:
van baloldalon egy details és ott láthatod miket húztál le eddig, és rájuk kattintva természetesen töltheted le újra majd vissza is...
ugyanitt a details-nél van egy sp details, itt látod, hogy kapsz-e az adott seedelésre pontot, ha nem, akkor miért és ha igen, akkor mennyit kaptál már és mennyi kell még
Keviny
sráczoklányok! közületek próbálkozott már meg valaki hombrew cuccokkal wiin? emukra gondolok pl.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
nemtom, lehet h én vagyok a hüje, de mintha láttam volna a virual console játékok közt a Goldeneye nagyszerû N64es játékot, viszont a Wii download centerben meg nem találom.

lehet h még csak valami tervként láthattam?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

köszönöm szépen solti(angolul nemnaon tok ,ezért nem értettem a dolgot)
Több probémám is van)
1. ds-em is van és leszedtem vagy 30 játékot azt gondolva hogy majd a wii-s játékokkal visszatöltöm(mert nem tudtam volna visszatölteni csak simán a ds-es torrentet mert azokt már nem szedte senki)
2.nemtudom hogy kel jóváirni ezekkel a pontokkal, meg nem is tudom hol vannak
Koszi a segitseget,sikerut.Akkor felteszem.

Jimi Hendrix

huu, ~751.000 eladott Super Mario Galaxy az 1. heten az usaban. aki teheti vegye meg, mert megerdemli<#worship>.
ja, és mondjuk használhatnál total commandert, akkor ilyen gondod nem lenne.

-the invisible-

windows vezérlõpult -> mappa beállításai -> nézet -> az ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése - ezt kapcsold ki, és utána írd át .wii-re

-the invisible-

amit kihagytam: nem seedelhetsz korlátlanul, felül jelezve van, hogy rangodhoz foghatóan hány torrent mehet visszafele egyszerre (nekem 5)
feketemacskának van egy érdekes rendszere:
a, van egy globál arány, annak kb 1 felett jó lennie, de kiderül, hogy az nem annyira problémás (szerintem)
b, fontos, hogy minden torrentet tölts vissza legalább 0.8 arányban-> ez rendkívûl problémás, mert csak az új játékokat húzza mindenki-> bevezették a seed point rendszert.
A rendszer lényege, hogy kapsz pontokat bizonyos idõ után, és általában 1 pont = 100 mega feltöltés
A pontokkal jóvá tudod írni a torrentjeid arányát, és nem lesz hit'n'run. Ha ebbõl a h'n'r-bõl túl sok van->lefokozás majd kirúgás
Mikor kapsz SP pontokat?:
- ha a torrent aránya nem éri el az egyet (kb mindig) ÉS
- legalább 3 napja seedeled ÉS
- 20 feltöltõre jut egy letöltõ (seeder/leecher arány legalább 20) ÉS
- torrent arányod 1 alatt van (ergo nem töltötted még vissza)

Hátrány: amit SP pontokkal töltesz vissza, ott a pontok nem számítanak bele a globális arányodba, csak már nem lesz hit'n'run.

Jótanács: új torrentet érdemes azonnal letölteni, mert csak úgy tudsz visszaseedelni SP pontok nélkül és így a globál arány is jó lesz

Ha valami kihagytam, vagy rosszul írtam, szóljatok
ui: van a macskás oldalon errõl egy elég hosszú FAQ
azt nem tudja vki hogy miért van az hogy a feketemacskán 1.17 es a átlagom és ha letöltök egy torreet azt irja ki hogy kicsi az arányom...(ezeknél mennyi számit jó aránynak 2.15 vagy mi??)
Igen mukodik,bovebben: Wiihun forum

Jimi Hendrix

ColdFire
aham, és még kérdezném, böngészõ, online gém müködik chipel is?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

En 45ert vettem hasznalt.wii-t 7honap garival.+7-et volt a modchip.
Apronet.hu,prohardver.hu-n nezz korul.

Jimi Hendrix

ColdFire
üdve!
40 körül lehet-e vhonnan szerválni wiit?
akár használtan is

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

A egy ket .wii kiterjesztesu jatekot akarok kiirni,mikor atirta .iso-ra nem fert ki egy dvd-re.a rawdump programal akarnam megcsinalni,ami .wii kiterjesztest ismer,atirom .wii-re de ugyanugy iso-kent latja,hoyg tudom viszaalitani az eredeti kiterjesztesere?😄

Jimi Hendrix

Ewergo
Ide nem is kell házigazda mod. Olyan szép tiszta fehér ártatlan ez a topik, hogy nincs gond vele. 😊

üdv
egyik nagyerdemu megoszthatna velem, hogy hogy all a chippeles a wiinel es hogy netrol letoltott jatekok sima dvdre kiirva indulnak-e ?! koszi
irj privibe is ha lehet , koszonom

CSOCSO
valaki atvehetne a hazigazdisagot... teljesen hangulatomat vesztettem a nintendotol...

sorry.
Leszedtem a wario-t,de nem tudom kiirni normal dvd-re,mert
4,41 GB (4 736 698 368 bytes) meretu,es nem fer ra egy dvd-re😄.
MAsnak normal dvd-en van meg,vagy dual kell hozza?

Jimi Hendrix

bazzeg

pedig már elõrendeltem, de így nem fogom átvenni...

-the invisible-

Keviny
Wow, fekamacsekon már kintvan a TR: Anniversary!!!

Keviny
Ez a bejegyzes Wii-vel keszult.

(bocsi, csak kiprobaltam mukodik-e. :-)

Én most akartam updatelni... test után kaptam egy szép nagy error üzenetet... Mit ne mondjak, nagyon örültem neki :@
Error: test failed!
Check your connection and try again!

Hustler_hu
Én filechopoltam , így átlépi a biztonságos DVD határt (azaz nem cd-t akar írni...) kiírod , update utánna config (kivéve ha már 1.9b-rõl 1.9g-be ott nem kell conf.)
Csibe001
Micsoda?!Dehogyis, amit kapsz iso fájlt azt image-ként kiírod s ennyi.Ha neroval írsz akkor elõször cd-re akarja kiírni, de ne engedd neki, zárd le ahogy a játékoknál is kell.S ennyi.

Wiikeyesek aki már updatelt legalább 1.9b-re!
Ti "paddoltátok" az iso-kat kiírás elõtt? v egybõl kiírtátok a wiikey honlapjáról leszedett fájlt (40 megás iso) és arról is ment a frissítés? még a readmeben is van róla szó hogy elõször paddolni kell filechoppal a fájlokat... ez miért van v mi ez a baromság? vki okos leírhatná

hát nem tom :S elvileg azt nem lehet frissíteni 😞

Ha most nincsen,kesobb meg lehet hogy kiadnak a v2-hoz is.

Jimi Hendrix

am nemtom van-e egyáltalán a galaxy-hoz valami fix hogy menjen wiinja v2-n is pedig az nekem is jól jönne

a 4eset máshonnan is leszedtem, de már nem emlékszem hogy honnan

hát én a wiinja honlapjáról leszedtem a 3asat meg a 4eset, nekem kicsomagolta, de mondom ezt írja ki, szóval vagy nem jól írtam ki vagy a sima v2-s wiinjám van amit nem lehet frissíteni és akkor ki kell cseréltetnem a chippet egy wiikey-re

fishBNS
Nights!!! Kemeny! Szep emlekeim vannak meg a Saturnos idokbol! Ideje volt a folytatasnak! =]

Nekem is ezt irja ki,probaltam leszedni valami fix-et a galaxy-hoz,de nem lehet kicsomagolni.hol talaok hozza fix-et?koszi.

Jimi Hendrix

na megnéztem ezt írja ki: an error has occured. press the eject button and remove the disc... blabla

alblink milyen wiinjád van? mert én nem tudom nekem melyik fajta van, de kiírtam a frissítést hozzá és amikor berakom valami olyasmit ír ki, hogy an error has occupied... vagy valami ilyesmi de ha wiinja v2-m van akkor hogy lehet megoldani hogy galaxyzhassak? légyszi segítsetek már

biztos nem lehet sehogy megoldani hogy wiinja v2-n menjen a galaxy? légyszii nagyon megköszönném ha tudnátok valamit segíteni.

Nekem WiiKey-m van. A Wiinja-hoz nem tom mi kell :S. Nézd meg a hivatalos honlapján hátha ott lesz a fix, ami kell hozzá.

Nekem a galaxyt automatikusan updateltet,wiinja-am van,de nem sikerult hozza leszednem fix-et,hol talalok a galaxyhoz fix-et?

Jimi Hendrix

Felraktam a mario galaxy-s firssítést. Nem indult el a játék. Kiírta, hogy ismeretlne eszköz észlelve. Szal kell hozzá az 1.9-es update. Hál Istennek más játéknak eddig még nem zavart be. (bár amikor beraktam a moh-t elég furán villogott a dvdbenyelõ ledje o.O

Denes888
Szerintem 100ból 10-en tudják hogy ez melyik játék 71-edik fájla. Most én is rájöttem, hogy a Rayman 2.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

KapuBen
nem mégse😞

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
megoldva!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
vaaaaaaaaalaaaaaaaakiiiii!már ezren írtátok hogy megvanD:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
ja jó az😛