Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van baloldalon egy details és ott láthatod miket húztál le eddig, és rájuk kattintva természetesen töltheted le újra majd vissza is...
ugyanitt a details-nél van egy sp details, itt látod, hogy kapsz-e az adott seedelésre pontot, ha nem, akkor miért és ha igen, akkor mennyit kaptál már és mennyi kell még
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
lehet h még csak valami tervként láthattam?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Több probémám is van)
1. ds-em is van és leszedtem vagy 30 játékot azt gondolva hogy majd a wii-s játékokkal visszatöltöm(mert nem tudtam volna visszatölteni csak simán a ds-es torrentet mert azokt már nem szedte senki)
2.nemtudom hogy kel jóváirni ezekkel a pontokkal, meg nem is tudom hol vannak
Jimi Hendrix
-the invisible-
-the invisible-
a, van egy globál arány, annak kb 1 felett jó lennie, de kiderül, hogy az nem annyira problémás (szerintem)
b, fontos, hogy minden torrentet tölts vissza legalább 0.8 arányban-> ez rendkívûl problémás, mert csak az új játékokat húzza mindenki-> bevezették a seed point rendszert.
A rendszer lényege, hogy kapsz pontokat bizonyos idõ után, és általában 1 pont = 100 mega feltöltés
A pontokkal jóvá tudod írni a torrentjeid arányát, és nem lesz hit'n'run. Ha ebbõl a h'n'r-bõl túl sok van->lefokozás majd kirúgás
Mikor kapsz SP pontokat?:
- ha a torrent aránya nem éri el az egyet (kb mindig) ÉS
- legalább 3 napja seedeled ÉS
- 20 feltöltõre jut egy letöltõ (seeder/leecher arány legalább 20) ÉS
- torrent arányod 1 alatt van (ergo nem töltötted még vissza)
Hátrány: amit SP pontokkal töltesz vissza, ott a pontok nem számítanak bele a globális arányodba, csak már nem lesz hit'n'run.
Jótanács: új torrentet érdemes azonnal letölteni, mert csak úgy tudsz visszaseedelni SP pontok nélkül és így a globál arány is jó lesz
Ha valami kihagytam, vagy rosszul írtam, szóljatok
ui: van a macskás oldalon errõl egy elég hosszú FAQ
Jimi Hendrix
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Apronet.hu,prohardver.hu-n nezz korul.
Jimi Hendrix
40 körül lehet-e vhonnan szerválni wiit?
akár használtan is
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Jimi Hendrix
egyik nagyerdemu megoszthatna velem, hogy hogy all a chippeles a wiinel es hogy netrol letoltott jatekok sima dvdre kiirva indulnak-e ?! koszi
irj privibe is ha lehet , koszonom
4,41 GB (4 736 698 368 bytes) meretu,es nem fer ra egy dvd-re😄.
MAsnak normal dvd-en van meg,vagy dual kell hozza?
Jimi Hendrix
pedig már elõrendeltem, de így nem fogom átvenni...
-the invisible-
(bocsi, csak kiprobaltam mukodik-e. :-)
Error: test failed!
Check your connection and try again!
Ti "paddoltátok" az iso-kat kiírás elõtt? v egybõl kiírtátok a wiikey honlapjáról leszedett fájlt (40 megás iso) és arról is ment a frissítés? még a readmeben is van róla szó hogy elõször paddolni kell filechoppal a fájlokat... ez miért van v mi ez a baromság? vki okos leírhatná
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888