Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keviny
de, lehet... viszont cserébe küldök egy privit, mer nem akarom szétoffolni a topikot.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Koszi.akkor inkabb varok a pal-os gamekre.altalaban mennyi idovel jon ki kesobb a pal-os verzio?

Jimi Hendrix

Csibe001
Tegyél fel a chipednek megfelelõ frissítést amit pont a Galaxy miatt készítettek, aztán írd ki a Galaxy s hajrá. 😊

Aschil
MO-n hol lehet wii pontot venni?

.:asChil:.

Aschil
PAl-os Wiin, csak ovatosan az NTSC gamekkel!
Itt nézelõdj...

Aschil
Nekem segítsetek, hogy indul a SMG (PAL)?
Firm 3.0E, wiikey-el?

Wii ninja chipnel mukodnek az ntsc-es gamek is?

Jimi Hendrix

james69holden
nem gondolod h ez egy kicsit kevés info ahhoz hogy valaki is segíteni tudjon?
pl. milyen klienst használsz? ill. annak tracker állapotánál mit ír? (annál a torrentnél aminél 0 a peerek száma)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Keviny
vágom, de még egy fél privi sem érkezett benne a segítségnyújtással.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Csibe001
Sõt mindegyik chipnél kell, mivel újfajta védelem van rajta.

Csibe001
Wiikeynél igen.

ehhez a verzióhoz szükséges frissíteni a chipet?

fishBNS
Te vagy a lama... =]

Keviny
nemtom biztos én vagyok a láma, de regeltem annó erre a blackcats-re, de még egy bitet se tudtam eltölteni eddig. megnyitom a torrentet és 0 seed, 0 leech. nem tudom mi a pics van, de ha valaki keni a szitut akkor nem fogok anyázni ha segít priviben 😉

Igen,de ott seedelnek is normalisan.

Jimi Hendrix

james69holden
az is torrent oldal <#conf>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Off:valaki tud kuldeni megivot a blackcats-re elore is koszonom.

Jimi Hendrix

Torrenten kivul tud valaki jo wii game letolto helyet?fizetos is lehet.koszi.

Jimi Hendrix

Super.Hol lattad?torrenten meg nem talatam.

Jimi Hendrix

Aschil
Super Mario Galaxy PAL Wii WiiZARD

Whoáááá!!!!

Keviny
most jöttem meg egy wiipartyból ahol egy projektorral küldtük ki a falra a gamát, teljesen rákattantam. tiszta mozi fílingje volt az egésznek.

Aki komponens kábelt szeretne venni, akkor eredeti Nintendot most vettem 4990-ért az Árkád MediaMarktban. Ugyanannyi volt mint az utángyártott, szóval nem volt kérdés.

-the invisible-

Kosz az infot.Akkor megprobalok ugy venni,hogy 3nap levasarlas legyen,es ha nem lesz jobb mint a tv-en,akkor csere pc hardverre.

Jimi Hendrix

BONO
Köszi!<#worship><#worship><#worship>

Keviny
nem hinném. bár én egy régi tvtunerrel nyomom (PCI), de a kép közel sem olyan szép mint egy TV-n.

Keviny
nincs tapasztalatom a wiinja-val, de úgytom az is upgradeable.
a legelterjetteb csipp a wiikey, ha volt gémkjúbod akkor talán mond valamit a xenogc csipp, ami az egyik legkedveltebb volt GC körben. Na, a Wiikey ugyanaz a csapat munkája. Nyugodt szívvel ajánlhatom.

BONO
Tehát a három általam említett chip közül a WiiKey az egyetlen amit lehet upgradelni?

Totis
Valahogy úgy. A munkatársamnak a PS2-je is egy ilyen kártyára van dugva. Õ monitoron keresztül játszik...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Koszi.lattam olyan nem usb-set,amin van s-video,rca,sound bemenet,szerinted azzal mukodne,ugyanugy mint tv-en,csak a kartyaba dugnam bele?

Jimi Hendrix

Totis
Hát jó kérdés. Sajna ebben nem tudok segíteni.
Viszont arra figyelj oda ha képen keresztül küldöd a képet akkor legyen rajta RCA mert a Wii TV-be menõ kábelje alapból RCA.
A hang az más tészta. Azt nem tudom hogyan lehetne.

Oké kosz,korulnezek.wide monitorra kotnem inkabb,mert nagyon regi kis tv-em van,monitoron szebb lenne.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Totis
Szerintem inkább tv-re kellene kötni a Wii-t.
PC-re esetleg még PCI-os PCI-E-s TV-Tuner-el lehetne megoldani.
Sajnos nem tudok árat mondani illetve típust mert nekeme nincs és egy TV-re van kötve.

Oké koszi,akkor veszek egy usb-es tv-tuner egyseget,rakotom a wii-t,és mukodni fog a tft-monitoron.mindegy milyen tv-tunert veszek?milyen arkategoriaba nezzek?

Jimi Hendrix

Totis
A Wii csak azon a port-on ad ki videó jelet amin eredetilag van. Ha az a kérdés, hogy a Wii-rõl pl. PC USB csatijára akarod a videó jelet küldeni akkor szerintem vegyél egy USB TV-Tuner egységet. Arra talán rá tudod kötni. Az USB driver nélkül nem fog neked videó jelet feldolgozni...

😄,mar korulneztem,de csak tv-re kotheto kabelt lattam,ha tudsz kuldj linket.koszi.

Jimi Hendrix

QuippeR
na igen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ja-ja (zapper, guitar hero 3), van mire kolteni<#smile>
hat szerintem usb-n a wii nem ad ki rgb jelet, egyeb lehetoseg gugli<#vigyor4>
Totis
Nem tudom nekem van 4db 2300mAh-ás akksim. Azzal nyomom. Lehet majd idõvel én is beruházok egy ilyenre de a Zapper elõtt semmiképp...

nincs<#buck>, lentebb azert irtam, h. van ilyen lehetoseg is. amikor nekem volt ez problema, en ugy oldottam meg, h. vettem AA alkaline aksikat es a hozza valo konektorba dughato toltot. az asztali toltohoz jar sajat aksi, mert nem mindegy milyen aksit hasznalunk, a toltes a wiimote also csatijan keresztul tortenik siman belehelyezve. tobb helyen kaphato, ra tudsz keresni, esetleg kerdez meg toluk bovebben. ha megszalad fogok venni<#smile>, mert elegans megoldasnak tartom
Monitoron neznem a wii-t,usb-en kell bekotni?es miket kell bealitani?

Jimi Hendrix

QuippeR
ilyened van? ha igen, van tapintással észrevehetõ különbség az eredeti hátlap és az ehhez adott között? (vagy hogyan csatlakozik a wiimote a töltõhöz, ha nem a hátlap kicserélésével?)

Keviny
én vásároltam már náluk, szerintem korrektek.

csippek közül a wiikey, volt openwiim is de nem regionfree és nem lehet ápgrédelni.

Sikerult😄.kicsit gagyi volt a hala animacioja.

Jimi Hendrix

QuippeR
milyen dokkolóba?

A guitar hero-t joy-al is lehet jatszani?

Jimi Hendrix

BONO
magyarán futárral nyomattad a témát igy már értem!!!

Metroidba az elso boss-t hogy lehet megolni?a piros reszeit lovom amikor van neki,de nem megy le a hp-ja.koszi.

Jimi Hendrix