10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Keviny
    jó vicc :)

viszont ez a No More Heroes baromi bugos... remélem csak valami béta van a kezeim közt, bár attól tartok nem.
  • Csibe001
    Grat!!
    Mind a 120 csillag? :D
  • Keviny
    na, végére értem a Super Mario Galaxynak... (ha nem lett volna rohadék vizsgaidőszak már rég megvóna :)

... hát feleim, ez a gamma már most kultnak tekinthető.
  • Lyan Kyj
    nem, csak pl ez a darab nem valami jól sikerült:)
  • Keviny
    jaja, occsóbb is vót, meg mindig minden elöbb megvan :)
  • Csibe001
    Nekem annyi problémám volt, hogy a maxell újraírhatómmal nem bírtam rábírni a működésre csak a mínuszos tdk-val...
  • PootieTang
    hy all!
    nincs baja senkinek a Palos Ghost Squaddal?
    1szer sikerült játszanom vele, mikor kiírtam, másnap már kiírta hogy:
    an error...please eject disc....
    kiírtam mégeccer de az se jó, eddig csak ezzel az 1el volt ez a probléma.
  • Elveon
    Nem értem, hogy az ilyen játékokat miért nem veszi senki, miért mindenki csak az fps-ekre van rákattanva?
  • Csibe001
    NTSC-s wii-d van? :O
    De jó neked, akkor duplán jól jártál, remélem tudod. :D
  • MaDFoX
    Forumok linkekkel / torrent oldalak / itt is volt par mirror asszem'... De lehet hogy nem itt volt ;)
    Google a baratod...

Es soha ne feledd, ami mukodik, azt nem kell megjavitani!
  • kisaba
    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a wiikeyhez a frissítő cuccot honnan lehet leszedni? Mert a wiikey.cn nem nagyon működik.

Köszi
  • Keviny
    egész jópofának tűnik ez a No More Heroes. igaz még csak kipróbálni volt időm, de ötletes.
  • Gordianmail
    Olyasmit olvasok, hogy vmi cucc kell hozzá, amit alapból nem adnak, és ha azt megveszed, akkor ugy lehet usb-sen pc-hez kötve frissíteni...

Vagy hoogy???c
  • Gordianmail
    Erről az Argonról tudtok vmit?
    Én nem igazán értem, hogy hogy lehet frissíteni a firmware-jét később??!?
    ....................................................

Most készülök venni egy gépezetet.
    Először úgy gondoltam, hogy xbox360 lesz, de aztán utánaolvasva összefolyt a szememben a sok nyűg, meg félelem, hogy mikor hal meg, meg stb...
    A másik meg hogy egyre inkább úgy vagyok, hogy francnak van ideje az embernek belemélyedni egy játék világába, a wii ezt úgy érzem nem annyira követeli meg.

Köszönöm a válaszokat! :)
  • donatus13
    sztem az visz mindent :)
  • gaboo7
    Sziasztok, melyik flasht ajánljátok ami viszi az összes másolt game-t(mario galaxyt is)? wiikey-el mindent vinne?
  • Hustler_hu
    zack and wicky rulez ! nagyon jo kis game , mindenkinek ajanlom :)
  • KapuBen
    Próbáltátok a Nights-ot?
  • TDC Geronimo
    Február eleje a PAL-os No More Heroes megjelenési ideje?
  • PootieTang
    amíg nem jön PALos No More Heroes addig énis előkaptam a Red Steel-t.
    kikardozom magam.
    a RedSteel 2 meg még ugyis odébb van....
  • Bucsek
    ezt hogy érted h valós időben ?:(
  • donatus13
    ehh :D nem mindig teszek vesszőt bocsi , tudom ugy értelmetlenebb :) nem játszottam azzal sem ez a lényege :)
  • Csibe001
    Biztos után vessző?Mert úgy nyer értelmet :P
    Vagy ha nem akkor cinikus s te már kipörgetted. :D
  • donatus13
    biztos nem játszottam azzal sem :D
  • Csibe001
    MOndjuk én most előkaptam a Rival Sword-ot mert anno Resi 4 miatt abbahagytam s mondom csak ki kéne végezni, s ez például nagyon csúnya de iszonyatosan szórakoztató. :D
  • Gordianmail
    Meg ott állsz egy droid mellett, és miközben beszél veled hopp... éppen úgy tartod a kardod, hogy benne van. Vagy hülyén néz ki (ha semmi sem történik) vagy lehetetlen továbbjutni (mert leölted éppen).

Azt meg, hogy úgy megcsinálni, hogy nem tud belemenni semmibe, amibe nem kéne a kard az meg lehetetlen, mert gondolom nem bírná el a hardver, ha minden, ami a pályán van + ilyen információkkal lenne még terhelve.

Mondjuk igazából nem értem ezt a Havoc motort, hogy hogy alkalmazzák wii-n meg ps2-őn....vagy teljesen újat írnak? Vagy simán bírja a gép?
  • donatus13
    Nalátod nem hiába vagyok válógatos :D:D
  • Csibe001
    Oké, ezek tényleg jó játékok.
  • Lyan Kyj
    Szerintem jobb, hogy nem 1:1, jópár vicces mozdulat és bug jelenne meg, ha kellően változatos és élvezetes lesz az erőhasználat, nekem már megfelel.
  • donatus13
    Amit eddig láttam összesen 3 játét tetszik kororinpa a wii sports meg az asterix mással nem is játszottam nem is fogok ennyi elég is :)
  • Csibe001
    De tényleg. :P
  • donatus13
    Jó ember ismerő vagy :)
    Igazad van baromi válogatos vagyok :)
    Magamra gondoltam nekem felejtős csak elfelejtettem oda irni :) sry
  • Csibe001
    Mitől lenne felejtős?Ha 1:1-ben lenne a kardozás akkor meg az lenne a baj, mert te nem úgy akartad rántani meg miért így követi le stb.Nem lesz tökéletes 1:1-ben kardozás wii-re soha sztem.Amúgy szerintem jó kis játék lesz ez, ha odafigyelnek rá..

Meg te nagyon válogatós lehetsz, sztem most már akad jónéhány pazar játék wii-re.
  • donatus13
    Akkor ez a játék is felejtős mind 1 valahogy csak ki huzom a civ ig addig el leszek tenisszel többi játékkal ugyse jáccom nem is szedek már hozzá semmit :D
  • Gordianmail
    Némi hír: Star Wars Unleashed (elvileg biztos forrásból)

"- Swing Wiimote to attack with lightsaber (direction matters, but motion is not 1:1)
    - motion controls for force powers
    - push Nunchuck forward while holding a trigger to use Force Push
    - full motion control details are still being worked out"

Szóval nem lesz sajnos lézerkardozás valós időben.....de talán jobb is így...
  • p00h
    van valami ilyesmi itt: WiiHack
  • Totis
    Tényleg nem lenne rossz egy alap FAQ-ot csinálni.
  • kisaba
    Milyen lemezre próbálod írni? Csak mert én sokáig próbáltam minuszos TDK-ra írni, de egy se sikerült, akkor kipróbáltam mással azzal jó volt.
    Szóval lehet a lemez a hiba. Másfajta lemezzel aztán már Nero-val simán 4x-esen.
  • donatus13
    Kéne egy FAQ t csinálni lehet délután megcsinálom össze szedem az alap progikat mert naponta megkérdezi valaki mivel irjon ki vagy ilyesmi :)
  • Totis
    A IMGBurn-el probálkozz. Ráadásul ingyenes!