10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• TrIp
    kössz a segítséget

remélem nem lesz gáz vele
  • trsi
    gar hianya miatt erdemes lenne kiprobalni (nehogy trukkozzon). probald bele alkudni az arba a raymant es vedd meg
  • TrIp
    nincs rá gar. már több mint egy éves. mediamarktos. csippet majd én éntizek bele valószinüleg mert nincs még benne
  • trsi
    tul.kepp 1 alap gepet kinal neked (+ 1 wiimotet ill. 1 nunchukot) es a hozzatartozo sw-ket. van-e garancia ill. ki van-e okositva csip ugyileg?
    kb 20-25e-rel adja olcsobban a mostani arakhoz viszonyitva
  • TrIp
    wiiplay van meg wiisport amit ad hozzá. viszont hirdet még egy raymant meg egy nfs-t is.
    mit nézzek még meg rajta?
    bocs a sok kérdésért, volt már pár konzolom, de egyiken sem volt nintendo felirat... :)
  • trsi
    esetleg + lehet, ha wiimoteban aksik vannak
  • trsi
    hat nem, le kell tesztelni mindent. milyen jatekok vannak hozza?
  • TrIp
    igen, azt jelenti. kössz mindenkinek. gondolom ha nem karcos meg nincsenek herélve a joyok akkor nagy gáz már nem lehet vele ugye?
  • trsi
    a "azert huje nem vagyok" boltban talan most szinten ennyiert aruljak az ujjat. ha a 2 full iranyito azt jelenti h. 2 par, akkor az korrekt
  • CHEAPBOY
    nem rossz, csapj le rá, ha minden oké a masinával.
  • TrIp
    szevasztok, jó ár egy wii-ért 2 full irányitoval 50e? szeretnék egyet venni mostanában ... :)
  • Hustler_hu
    Ne haragudj , nem téged akartalak megsérteni . De elismerheted, hogy azért egy idő után unalmas mindig ugyanazokat a kérdéseket olvasni. Amúgy mint ahogy kiderült , rossz választ adtam (gamecube isokra asszociáltam).
    Tehát még 1x: Mea culpa , nem ellened irányult :)
  • Inside123
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
    Természetesen a kronológikus sorrend a guglival kezdődött, de sajnos érdemben nem találtam sok mindent ezzel kapcsolatban.
    Hustler hu-nak is köszönöm szívbemarkolóan kedves hsz.-át.

Üdv.
  • trsi
    tenyleg jo, ezek se rosszak
  • trsi
    mi ezt szerintem teljesen megtudjuk erteni. meg tavaly olvastam 1 cikket a konzolok hasonlitgatasarol, es kabe ez volt a vege fele: ar/teljesitmeny szempontbol a wii a legdragabb, viszont forintra lebontott szorakozasi elmenyben is a wii a nyertes. ezzel talan egyet tudunk erteni
  • trsi
    itt 1 kis segitseg. gugli neha tenyleg csodakra kepes
  • Probatbicol
    Hehe, a nemrégen lezajlott vitához egy ideillő idézet az index Crytek cikkének a végéről:

"Még azt sem tudom meg, hogy fejlesztői szemmel melyik a legerősebb konzol, de kapok helyette egy igazi bölcsességet: senkit nem érdekelnek a processzormagok és gigahertzek, az a legerősebb konzol, amin a legjobbak a játékok. És abból ítélve, hogy a Crytek Hungary pihenőszobájában melyik konzol körül csoportosul a legnagyobb tömeg, ez bizony a Wii."
  • 0ckH4M
    Anno kellett hozzá valami unscrambler. Nem lehet simán átnevezni és kiírni mint a gcnél. De amúgy tényleg hihetetlen, hogy mindenki azt hiszi hogy a kereső dísznek van. Hetente ugyanazok a kérdések a warezzal kapcsolatban. Elég unalmas már...
  • Hustler_hu
    Tudod ... erről mindig az jut eszembe, hogy régen a scenen féltek attól, hogy mindenki warezolni fog és igy elveszik a scene varázsa... tehát ha valaki csak kérdést tud feltenni és arra sem veszi a fáradságot, hogy előtte használja a f*ckin keresőt (akár google akár itteni keresés a hozzászolásokbant...) az nem érdemli meg az információt, imho valoszínüleg semmi köze a scenehez ... de ezek a régi idők (nosztalgia parancs leáll) így neked , csak neked, most az 1x és utoljára : nevezd át isora és voila, máris irhatod is ki ...
  • Inside123
    Sziasztok!

A kicsomagolás után iso. helyett egy ilyen fájlt kaptam: raw dump (wii fájl). Ezzel mit kell tennem, hogyan írjam ki lemezre? Ezzel a formátummal még nem találkoztam.

Köszi a segítséget.

• PootieTang
    ja okés, de azt hittem már van olyan multiboot készítő.
    csak nem értem miért nem azt csinálták előbb, aztán scrubbereltek mindent.
  • trsi
    ja, hat sok ertelme nincs, de pl ahogy Csibe is irta esetleg multi game lemez is lehet majd kesobb, v. archivalas celjabol tobb tomoritett iso 1 dvd-n, v. egyszeruen kevesebbet kell leszedni a torrenten ill. vissza seed-elni , na persze ilyent nem szabad ugye
  • Csibe001
  • PootieTang
    na jó addig endben.
    de így hogy megy rá 1 dvdre több játék?
    mert annak nem sok értelme van ha egy megscrubberelt kb 1 Gigás játékot kiírok 1 dvre.
  • CHEAPBOY
    Megvetted de nem tudsz játszani véle?
  • ColdFire
    ez tetszik!
  • TDC Geronimo
    US No more heroes itt porosodik...leporolgatom akkor :o
  • trsi
    kiprobaltam a Wiiscrubbert a geometry wars-on, 4.5gb-bol 613mb a hasznos adat, tomorites utan ~500mb lett.
  • CHEAPBOY
    JÓNÉPEK!

Megjelenik jövő héten a Freeloader Wiire!! Oldalon is fent lesz.

GC/Wii játékok régiómenetesítése, ugyebár (várjona franc a smashra:P, véres No More heroes... :P)

• trsi
    Ugy mint eddig, kicsomagolod (kapsz 1 isot)es kiirod
  • Csibe001
    Biztosan lesz wiire is mint GC-re multiboot készítő progi.
  • PootieTang
    sejtettem hogy vmi ilyesmi lesz, de az jó hogy nem veszít semmit a grafikából.
    már csak az a kárdés ezeket hogyan kell kiégetni?
  • Beast Machine
    váágom, htx
  • Csibe001
    "This will allow you to extract files from ISO images and also fill the garbage space with zero's making the ISO more compressible."
  • Beast Machine
    mit értesz "felesleges dolgok" alatt?
  • Dorel0
    mikor egy dvd kb 50 forintba kerul. komoly jovo előtt áll a program.. hehe
  • Csibe001
    Semennyit nem veszít semmiből, csak levágja a felesleges dolgokat a játékról, ugyanolyan elv gondolom mint a GC-nél, s azért lesz jó, mert tudsz majd multilemezt csinálni így.Vagyis egy DVD-re több játék mehet.
  • PootieTang
    Nemtudjátok mire jó ez a Wiiscrubber féle tömörítés?
    a kevésbé jó játékokat megértem, de egy Mario vagy Medal of Honort minek kell tömöríteni?
    mennyit veszíthet a grafikájából?
  • TDC Geronimo
    Nem február végére volt írva?
  • Lyan Kyj
    UUU, asszem megtaláltam, mivel játszok majd az elkövekezendő hetekben!