Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van lehetõség a Wii-t sima LCD monitorhoz lehessen kötni VGA-n keresztül?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Még új vagyok ebben a témában és jó lenne ha kicsit kisegítenétek mi is az a D2C-s Wii. Ez miben tud többet a régebbi Wii-knél?
én tuti befizetek rá ha meglesz a WII-m karira. ezt az egy játékot mindenképp. nekem a Nintendo = Mario 😊
van még egy retros nintendom is Snes uuuu mennyit gyürtem rajta a Super mariot 😄
kedvencem volt. meg a Mario Kart.
A monitoromra csak VGA vagy DVI bemenetel van
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elcserelnem fullos Xbox360-omat Wii0-re.
Xbox360-hoz van NME360 chip, két wireless eredeti joy,HD/VGA kábel, hûtõ rendszer be szerelve és GPU-ra olyan cucc. Nincs bannolva a LIVE-rol. Adok meg hozza játékokat.
Cserebe kerek egy Nintendo Wii alap vagy sport csomagot + egy wiimote. A gép legyen módosított.
Hajdu Bihar megye elõny!
E-mail : [email protected]
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Sztem konzolboltban érdeklõdj. 😊
Wii're friendz!
Tudok ezekkel az alapból beépített sportjátékokkal (tenisz, box,golf, stb.)másokkal is játszani neten ?
Nem találtam multiplayer opciót, mert lehet, hogy nincs is ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
lolmá .-.
...vágod?
Amúgy nekem mind1, hogy 16:9-re vagy 4:3-ra tervezték, ezen ne vitatkozzunk szerintem. 😊
- Szia! Érdeklõdni szeretnék, hogy Nintendo Wii-hez Zapper megjelent-e már és hol találom.
Srác nézi a központi adatbázisban, majd
- Csak PC-re jelent meg egyenlõre.
tehát ha megvan a wiim akkor nemakarom egybõl csippeltetni wiikeyyel. mert ugrik a garancia.
De lehet hogy veszek vagy kapok a wiikeyeztetés elõtt egy játékot ami frissiti a gépem, én ugyhalottam hogy akkor kell belerakni a wiikeyt amikor émg tök szûz a rendszer. ezért kérdezem hogy ha frissitett Wii be beleveszek egy wiikeyt akkor az is müködik e rendesen, mintha tökszûz wiibe rakatnék wiikeyt 😊
asszem most érthetõ, néha iszok aztán hülyén irok 😄
Frissíttesd fel a wiikeyt mielõtt beteteted. 😛
ez nemértem most 😄
vagyis a wiikeyes frissitést felrakom a wiimre?
ha megvan a Wiim, és véletlen kapok egy játékot hozzá karácsonyra pl a legújabbat vagy a Mario galaxi izét az a SMG-asszem igy hivjak. akkor ha frissitem vele a Wiimeg utána is belelehet rakatni wiikeyt? mert egyenlõre nemtervezek wiikeyt, mert lehet h nemfog tetszeni a wii de remélem nemigy lesz, nameg a garancia ugrik a wiikeymiatt 😞 és tudom hogy a Nintendo nemarrol hires hogy elromlana, csak elõvigyázatosság.
Tehát agyonfrissitett Wii-be lehet rakni Wiikeyt?
elõre is kösszenet.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
más: BLEACH vagy NARUTO ??<#nyes>#nyes> szerintetek?
más: plusz gitárt nem tudjátok hogy mikortól lehet venni?
-the invisible-