Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Denes888
Kitaláltak valami kábelét 11k,de elég rossz minõségû.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Sephi
Gyerekek!

Van lehetõség a Wii-t sima LCD monitorhoz lehessen kötni VGA-n keresztül?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pl. kevesbe csippelheto. egy kicsit lejjebb (pl. hsz: 6843, 6846). neha nem art egy nagyon kicsit vissza olvasni, ha a kereso esetleg nem mukodik<#smile>
Itt vagy itt .
Csibe001
Pl Gamepark de ott most elõrendelhetõ mert elfogyott... 😞

Sziasztok!

Még új vagyok ebben a témában és jó lenne ha kicsit kisegítenétek mi is az a D2C-s Wii. Ez miben tud többet a régebbi Wii-knél?
hol hol hol ?😊
Csibe001
12.900.-ért is lehet kapni. 😊

a SMG 14k HUF nem?😊

én tuti befizetek rá ha meglesz a WII-m karira. ezt az egy játékot mindenképp. nekem a Nintendo = Mario 😊

van még egy retros nintendom is Snes uuuu mennyit gyürtem rajta a Super mariot 😄

kedvencem volt. meg a Mario Kart.
Sephi
Igaz hogy nincs VGA kabel Wii-hez? ugyertem monitorra nem lehet kotni?

A monitoromra csak VGA vagy DVI bemenetel van

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

biziclop
Hát,akkor majd jövõre.
Sajnos a bolti árat én nem tudom megfizetni.

Talan itt.
Sephi
Bocs, hogy ide íróm.

Elcserelnem fullos Xbox360-omat Wii0-re.
Xbox360-hoz van NME360 chip, két wireless eredeti joy,HD/VGA kábel, hûtõ rendszer be szerelve és GPU-ra olyan cucc. Nincs bannolva a LIVE-rol. Adok meg hozza játékokat.

Cserebe kerek egy Nintendo Wii alap vagy sport csomagot + egy wiimote. A gép legyen módosított.

Hajdu Bihar megye elõny!

E-mail : [email protected]

Totis
Meg tudnátok mondani, hogy valakinek van Zapper-je? Hol lehet kapni?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

A d2c egy újfajta chip a wiiben, ami miatt egy ideig nem lehett csipelni az ilyen wiiket. Ha ilyen chip van a gépedben, akkor nem wiikey-t kell belerakni hanem d2ckey-t. Utánna meg minden ugyanaz mint régen.

Csibe001
Szerintem most még nem fogsz kapni így, mivel most jött ki s elég hosszú a játék én 38 csillagnál járok s még sehol sem vagyok pedig már jóideje játszom.
Sztem konzolboltban érdeklõdj. 😊

biziclop
Még mindig vennék Mario Galaxy-t.
Köszi

Totis
Az egy olyan fene, hogy a Nintendo megpróbálta a drive chip-eket kiküszöbölni. Az eddig drive-chip-hez használt lábak kivezetéseit levágta az IC-rõl. Viszont már ennek a chip-elését is vállalják. Viszont magát a folyamatot nem tudom. Nézz utána a google-ba...

halmi most hallom hogy van valami d2c. az meg mi a fene ?😊
Totis
Tényleg TV-hez...<#vigyor>
Wii're friendz!

Wii sportsban nincs online multiplayer, csak egymás ellen lehet
Kaptam kölcsönbe kipróbálásra egy wii-t.

Tudok ezekkel az alapból beépített sportjátékokkal (tenisz, box,golf, stb.)másokkal is játszani neten ?
Nem találtam multiplayer opciót, mert lehet, hogy nincs is ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Zelda: Wind Waker (Special Edition, Ocarina of Time-mal) + Animal Crossing (Nintendo memkarival)+ Final Fantasy + Action Replay (Freeloader) csak egyben, 20 ezer Ft !!!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

^^

Csibe001
Basszus tényleg... 😊

Beast Machine
Sztem a Wii-t TV-HEZ tervezték, aztán az már csak extra, hogy elbánik mindkét képaránnyal.

lolmá .-.

...vágod?

Csibe001
De kemény 😊))

Amúgy nekem mind1, hogy 16:9-re vagy 4:3-ra tervezték, ezen ne vitatkozzunk szerintem. 😊

james69holden
😄

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Totis
Szombaton bementem az EW-be megkérdezni Zapper van-e. A következõ párbeszéd zajlott:
- Szia! Érdeklõdni szeretnék, hogy Nintendo Wii-hez Zapper megjelent-e már és hol találom.
Srác nézi a központi adatbázisban, majd
- Csak PC-re jelent meg egyenlõre.

Totis
Ezen nem vitatkozok. Egy régebbi Nintendo-s cikkben volt benne, hogy az elsõdleges cél a 16:9 volt.

akkor én nemértem 😄 hát még nincs wiiim nemkompatibilis az agyam veletek akiknek van 😄
Csibe001
Én leírtam hogy miként nem lehet gondod.Úgylátom te nem értetted, benne van a válaszod az én mondandómban is, ne idegesíts. 😊

És mi van akkor ha ugrik a gari? Ha hazaviszed a gépet, bekapcsolod, és megy, akkor semmi baja nem lesz 1 éven belül. Sõõt több éven belül.

de látom nemérted 😄 az egésznek az a lényege hogy én nagyon ovatos vagyok.

tehát ha megvan a wiim akkor nemakarom egybõl csippeltetni wiikeyyel. mert ugrik a garancia.

De lehet hogy veszek vagy kapok a wiikeyeztetés elõtt egy játékot ami frissiti a gépem, én ugyhalottam hogy akkor kell belerakni a wiikeyt amikor émg tök szûz a rendszer. ezért kérdezem hogy ha frissitett Wii be beleveszek egy wiikeyt akkor az is müködik e rendesen, mintha tökszûz wiibe rakatnék wiikeyt 😊
asszem most érthetõ, néha iszok aztán hülyén irok 😄
Csibe001
Jó kérdés, gondolom akkor nem tudod a wiikeyt frissíteni csak körülményesen.De javítsatok ki ha tévednék.
Frissíttesd fel a wiikeyt mielõtt beteteted. 😛

najo de arrol van szo hogy ha megkapok egy eredeti wii játékot, az alapbol frissiti a wiit nem? és utána mivan az egésszel ha rakatok bele wiikeeyt.
Csibe001
A lényeg, hogy a wiikey-t frissítsd elsõnek, mert valamelyik hivatalos frissítés (official nintendos) letíltja, hogy frissítsd a wiikeyt, ezért kell elõször a wiikeyt frissítened.

a wii akkor van frisitve ha játszok vele nem? mert a játék kiirja hogy frissités van ami új. vagyis gondolom én, eddig igy állt össze a kép.
??????????????????????????? 😄
ez nemértem most 😄
Csibe001
Szerintem elõször a wiikeyt frissítsd a legújabbra s utána a wii-t.

tehát ha megvan a Wiikeyem a gépben, hazamegyek egybõl felmegyek netre a wiikey honlapjára, letöltöm a cuccot aztán kiirom a muccot, majd berakom a izét és felrakom a mizét? 😄

vagyis a wiikeyes frissitést felrakom a wiimre?
lehet 😊 csak utánna frissítened kell egybõl a legújabb wiikeyre

hali, tuti elhangzott már a kérdés de nemszeretnék visszakeversni 1367. évi ebjegyzésre...

ha megvan a Wiim, és véletlen kapok egy játékot hozzá karácsonyra pl a legújabbat vagy a Mario galaxi izét az a SMG-asszem igy hivjak. akkor ha frissitem vele a Wiimeg utána is belelehet rakatni wiikeyt? mert egyenlõre nemtervezek wiikeyt, mert lehet h nemfog tetszeni a wii de remélem nemigy lesz, nameg a garancia ugrik a wiikeymiatt 😞 és tudom hogy a Nintendo nemarrol hires hogy elromlana, csak elõvigyázatosság.

Tehát agyonfrissitett Wii-be lehet rakni Wiikeyt?

elõre is kösszenet.
Bocsi valamit bénáztam Sikerült.
Ma vettem egy Wii-t system update sikarült wifis routeren keresztül, de news channelre és a többire nem engedett fel.Utánna átállítotam az országot UK, de utána se enged be. Mi lehet a gond?
Beast Machine
Ghost in the Shell: Stand ALone Complex.

...vágod?

Keviny
csak aztán vigyázzatok, nehogy a következõ a Heroin Hero legyen!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Hi! Megtudnátok mondani, hogy milyen FINAL FANTASY címek jönnek ki wii-re? köszönöm

más: BLEACH vagy NARUTO ??<#nyes> szerintetek?
nekem is van foglalásom 576ban de szánalmas hogy még mindig nincs.. félek, hogy ha lesz is, akkor is csak pár darab az összes boltnak, nekem meg nem jut januárig. akkor elnézek gameparkba jövõ héten, és ha van akkor lemondom a foglalást.

más: plusz gitárt nem tudjátok hogy mikortól lehet venni?

-the invisible-

a reklám helye: gameparkba. Elvileg 576-ban is nemsokára lehet kapni...ott elvileg van még 1 foglalásom, ha kell a tied lehet, ha máshol már nincs