Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem... sajna :(
Kevés hozzá a konzol

már csak ugy kérdezem hogy a cod4 megvalosulhat e wiii formában? csak olllyan jouuu lenne :)
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéé megvan a wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :D:D:D:D
5db minijáték található benne. Tennis, baseball, bowling, golf és box.
Ezenkívül találhatóak benne training-gyakorlatok, mindegyik sporthoz 3 db.

A Wii vel együtt kapható Sports. Hány darab is ven benne és melyek azok a játékok? Azok teljes értékû játékok amelyeket hozzá adnak?
hol lehet 8e forintért venni? tegnapelõtt láttam az árkádban a mm ben 9e forintért. tegnapra eldontottem hogy megveszem, megyek vissza, és már 11990.. kapják be.
Beast Machine
nem tudtok olyan programról, amely lehetõvé teszi, hogy használat közben folyamatosan világítson a Wii-n a lemeznyílás körülötti kék fény?

...vágod?

KapuBen
Valaki próbálta a Winter Sports The Ultimate Challenge 2008-at?Sok helyen azt írják rossz....

LAMBORGHINI THE BEST CAR

na gyerekek eladtam ugy nyár körül a wiimet és most megint ezt akarok venni, kérdésem a következõ mi a külömbség a WII+D2CKey chip és a wiikey között válaszotokat elõre is köszönöm...ja meg azt is hogy ez ntsc-és régiot is támogat vagy csak pal os rendszert meg hogy mit tud ez egyáltalán..köszi

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

pl. ok, nincs tapasztalatom veluk,a neten talaltam. passz h. fog-e menni ,a neten probalj rakeresni
nincs benne multi software resz megirva, a nintendo vmiert kesobb adta ki ezt a featuret a devkithez<#szomoru1>,tehat nem
ez felre ment<#smile>, az ntsc-es kerdeshez szantam
ntsc-s gamet pal-os wiin nem, csak csippel (ez forumos tapasztalat, en nem probaltam), csip is cak annyit csinal, h. a dvd regio kodjat ellenorizeskor a wii pal-osnak latja, es ilyenkor is nem art a wii menujeben a tv type-ot ntsc-re allitani (persze ha a tv is birja)
Ok köszi.Tudsz adni egy linket ahol lehet venni chippet?A listán nem volt rajta a játék amit akkor venni,de ettõl függetlenül mehet vele ugye?
de ha eredeti játékod van akkor lehet toolni?

a wii tudna, az sw nem
az en csippemnel :
Features
--------
- Supports DMS/D2A/D2B chipsets
- Wii originals
- Wii original imports*
- Wii backups
- Wii backup imports*
- Gamecube originals
- Gamecube original imports**
- Gamecube backups
- Gamecube backup imports**
- Gamecube homebrew
- All medias (DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW)
- Dual Layer support
- Fully configurable speed setting
- Automatic region detection
- Stealth (well, at least as much "stealth" as any other Wii modchip currently available)
- "Safe" Configuration disc
- Optional status LED
- Optional disable switch (solder wire to reset switch)
- GameID overriding for some GameID's that was blocked by firmware 3.0
- Support for Super Mario Galaxy backups

*Partial support.
See http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List for more info.

**Partial support, for 100% support use GCOS.
See: http://psx-scene.com/forums/yaosm/55455-gcos-multigame-version-howto.html and http://psx-scene.com/forums/404629-post1.html
ahhoz, h. a loader menjen csip kell, de csip melle nem kell loader<#smile>. en probaltam 1-2 backup wiis ntsc-et, es volt amelyik ment es volt amelyik nem, gondolom a gamecube is hasonlo. ezt forumokon v. kompatibilitasi listan tudhatod meg (linket sajna nem tudok)
HI
lehet neten multizni wiivel pl cod 3 at ?

ok.Ha import gamecube játékot rakokbe loaderrel akkor menni fog vagy csak csip?
nem loader, hanem csip, azokbol pedig szinte az osszes tudja, bar nem mindegyik sw indul el, de mindegyik megprobalja
Hi
Olvastam hogy van egy freeloader cd amivel ellehet inditani a nem EU-s dolgokat,ez valóban létezik vagy csak kamu?
Csibe001
Oké megvan. :)

Csibe001
Most már én se akarok várni, most pont ráérek du/este szóval kénytelen leszek én is lustaságból akkor ezressel többért venni :)
Amúgy én már várom a Wii Fit-et is, amennyire ellene voltam elõtte annyira kell már most, láttam videoreview-t s síelés nagyon ott van, asszony meg stepaerobicozhat. :)

Totis
Ahol én vettem ott 8000Ft ha megrendeled és 2 nap a szállítási idõ. Viszont én nem rendeltem hanem bementem a boltba és mondta a srác, hogy úgy 9000Ft...:)

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Csibe001
Miért?Ugyanannyi mm-be is.Mindenhol 9000Ft tudtommal.

Totis
3x voltam Electro World-be de egyszer sem volt. Ehelyett egy konzolboltba vettem 9000.-Ft-ért. Kicsit ideges leszek ha MM-ben lehet kapni. Mondjuk nem nagyon tudtam volna bemenni MM-be szóval az az 1000Ft betudható lustasági költségnek is.

Csibe001
Media Marktba, legalábbis tegnap volt még vagy 20db, tudtommal nincs hiány belõle amúgy se.
Vagy valami konkrét dolog miatt kérdezed?

Totis
:) Hol veszed egyébként a Zapper-t?

Csibe001
:)

Akkor ma este úgysincs dolgom, asszem egy kis zeldas gyakorlás után, Resi móka lesz hajnalig. :)

Totis
Nagyon kényelmes. Nincs vele semmi baj. A markolat kialakítsa hosszú távon sem zavaró. Mondjuk azért meg kell szokni, hogy nem úgy fogod mint egy pisztolyt vagy puskát. Nagyon jól lehet vele célozni. Szerintem mindenképpen megéri beszerezni.
Már csak a Medal of Honor Heroes 2-õt kell megvennem...:-)

Csibe001
Hm, elgondolkodtató. :)
Akkor én zapper nélkül maradok, de mivel úgyis most Resi mánia van nála (gyûlöli a zombikat ezért imádja lõni õket)valóban zapper-less leszek. :)
S amúgy kényelmes?Jobb vele lõni mint simán a mote-al?

Totis
1 hibát találtam a kivitelezésben. Maga az eszköz nagyon jó alapanyagokból van összerakva. Viszont ahova a Nuchuk-ot kell belerakni ott van egy kis kábelzáró. Arra vigyázz a kinyitásnál mert az nem olyan erõs anyag. Letörni mondjuk nem sikerült.
Azért arra figyelj oda, hogy nem igen fogsz hozáférni a géphez ha megveszed (asszony)!!!!

Csibe001
Akkor most épp megerõsítettél engem, mert gondolkodtam azon, hogy hazafele én is meglepem magam egy ilyennel. :P

Totis
Sikerült Zapper-t vennem Karácsonyra ajándékként magamnak... Nagyon frankó kis eszköz. Viszont az a probléma, hogy asszony jobban lõ mint én. A Crossbow Training nagyon frankó kis játék hozzá. Mindenkinek ajánlom a beszerzését!

Sephi
Ha valakinek van itt Wii Key plz privizzen ram lenne par kerdesem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem ismerek senkit, aki bele tudná rakni, ezért kérdeztem Sephit az ismerõsérõl. Biztos van olyan bolt, ahol normálisan meg tudják csinálni.
Valakinek van tapasztalata a Golemkonzol-ról?
Kééérek szépen tippet!!!

Köszi
QuippeR
sajnos nem fog menni. a PAL verziós játékok mennek csak az európai gépeken.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hi
Ha USA-bol rendelek 1 játékot akkor az menni fog az EU-s Wii-n merrt valaki azt mondta,hogy nem és akkor nem rendelném meg fölöslegesen a játékot?
ha megbízhatóságot akarsz, akkor neten rendelj wiikey-t+triwing csavarhúzót, keress egy havert aki ért kicsit a forrasztáshoz és csináltasd meg vele.

-the invisible-

Sziasztok!

Sephi, megmondanád az elérhetõséget a chip-eléshez? Szeretném ha megbízható helyen csinálná meg valaki. Rémhírek is terjengenek ez ügyben a neten és nem szeretnék használhatatlan vagy halott gépet.
Vagy ha valaki tud olyan boltot mondani, ahova bátran vihetem, megköszönném.

HI
Lehet ugy neten nyomni mint gépen,ugy értem cod 3 lehet emberekkel tolni egymás ellen multyba vagy csak single player van?

szivesen<#smile>. csak azert irtam, mert szinte 1 napja se volt, h. szo volt rola
Sephi
Nekem személyes ismerõsöm van aki Wii-ket módosit és szét tudja úgy nyitni a gépet, hogy ne szaljon el a gari.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ezt kifejtenéd?
egy picikét talán off, de tudtok olyan konzol boltokat mondani, ahol korrektek az eladók? (játék, kiegészítõk, kábel stb. vennék wii hez) pl. ha jól emlékszem a konzol kornerrel nem voltak túl jók a tapasztalatok
Sephi
Nem kell feltétlenül hogy ugorjon a gari ha óvatos az aki bele szereli a chippet.

Röstellem.... Azért köszi, hogy szépen válaszoltál :-)
Általában vissza szoktam olvasni, de most kissé ideg voltam.
Ugyanis most vettem egy Wii-t és mondta a srác, hogy ennek chipelése, 8eFt, de gari ugrik.... szószó, infó, ez tehát egy régebbi gép, és akkor ugye a nagy aggódás, hogy miben jobb az új gép. De ezek szerint semmiben. Köszi mégegyszer.
Sephi
Hol lehetne ilyet szerválni?