Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kevés hozzá a konzol
Ezenkívül találhatóak benne training-gyakorlatok, mindegyik sporthoz 3 db.
...vágod?
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Features
--------
- Supports DMS/D2A/D2B chipsets
- Wii originals
- Wii original imports*
- Wii backups
- Wii backup imports*
- Gamecube originals
- Gamecube original imports**
- Gamecube backups
- Gamecube backup imports**
- Gamecube homebrew
- All medias (DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW)
- Dual Layer support
- Fully configurable speed setting
- Automatic region detection
- Stealth (well, at least as much "stealth" as any other Wii modchip currently available)
- "Safe" Configuration disc
- Optional status LED
- Optional disable switch (solder wire to reset switch)
- GameID overriding for some GameID's that was blocked by firmware 3.0
- Support for Super Mario Galaxy backups
*Partial support.
See http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List for more info.
**Partial support, for 100% support use GCOS.
See: http://psx-scene.com/forums/yaosm/55455-gcos-multigame-version-howto.html and http://psx-scene.com/forums/404629-post1.html
ahhoz, h. a loader menjen csip kell, de csip melle nem kell loader<#smile>#smile>. en probaltam 1-2 backup wiis ntsc-et, es volt amelyik ment es volt amelyik nem, gondolom a gamecube is hasonlo. ezt forumokon v. kompatibilitasi listan tudhatod meg (linket sajna nem tudok)
lehet neten multizni wiivel pl cod 3 at ?
Olvastam hogy van egy freeloader cd amivel ellehet inditani a nem EU-s dolgokat,ez valóban létezik vagy csak kamu?
Amúgy én már várom a Wii Fit-et is, amennyire ellene voltam elõtte annyira kell már most, láttam videoreview-t s síelés nagyon ott van, asszony meg stepaerobicozhat. :)
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Vagy valami konkrét dolog miatt kérdezed?
Akkor ma este úgysincs dolgom, asszem egy kis zeldas gyakorlás után, Resi móka lesz hajnalig. :)
Már csak a Medal of Honor Heroes 2-õt kell megvennem...:-)
Akkor én zapper nélkül maradok, de mivel úgyis most Resi mánia van nála (gyûlöli a zombikat ezért imádja lõni õket)valóban zapper-less leszek. :)
S amúgy kényelmes?Jobb vele lõni mint simán a mote-al?
Azért arra figyelj oda, hogy nem igen fogsz hozáférni a géphez ha megveszed (asszony)!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Valakinek van tapasztalata a Golemkonzol-ról?
Kééérek szépen tippet!!!
Köszi
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ha USA-bol rendelek 1 játékot akkor az menni fog az EU-s Wii-n merrt valaki azt mondta,hogy nem és akkor nem rendelném meg fölöslegesen a játékot?
-the invisible-
Sephi, megmondanád az elérhetõséget a chip-eléshez? Szeretném ha megbízható helyen csinálná meg valaki. Rémhírek is terjengenek ez ügyben a neten és nem szeretnék használhatatlan vagy halott gépet.
Vagy ha valaki tud olyan boltot mondani, ahova bátran vihetem, megköszönném.
Lehet ugy neten nyomni mint gépen,ugy értem cod 3 lehet emberekkel tolni egymás ellen multyba vagy csak single player van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Általában vissza szoktam olvasni, de most kissé ideg voltam.
Ugyanis most vettem egy Wii-t és mondta a srác, hogy ennek chipelése, 8eFt, de gari ugrik.... szószó, infó, ez tehát egy régebbi gép, és akkor ugye a nagy aggódás, hogy miben jobb az új gép. De ezek szerint semmiben. Köszi mégegyszer.