Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
Én ITT vettem Zapper-t.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Na talán így.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Akit érdekel írjon és elküldöm a képet.

Hát én feltöltöttem a képet de miiért nem látszódik???

Itt eg kép. Sajnos nagyobban nem tudtam felrakni.
Nagyon jó kis dolog és szerintem jobb is mint a zapper.

exCat
Bocs, hogy már a 4. üzeneetet írom, de egyszerûen nem jutok dûlõre a dologgal.

Adott 10 db wii iso. Bármelyikbe megpróbálok belenézni, mind tök üresnek látszik, holott, ha vmi más PC, DVD, PS2 ISO-ba kukkantok bele, akkor látom a benne leõ állományokat.

Próbálkoztam 2 gépen, 2 különbözõ íróval, 4 különféle programmal. A programok vagy visszautasították, hogy nem megfelelõ ISO formátum, vagy úgy tettek mintha kiírták volna, de csak a legbelsõ sávba írtak némi adatot és utána semmi. Gyakorlatilag dobhattam ki mind az 5 lemezt a szemétbe.

Gondolom az egész probléma vhol abból adódik, hogy eleve nem látok az ISO-ban semmit, így az író üresnek érzékeli, és ezt az üres (semmi) adatot "írja" ki a lemezre, ami persze nem ad értékelhetõ eredményt.

Abszolút nincs elképzelésem, hogy mit tehetnék. Bármi ötletnek nagyon örülnék!

A programok: nero v6.6, nero v8.1, magiciso v5.4, imageburn v2.3.2

exCat
Egy utolsó kéréds mára.. 😊 Wii zappert hol tudnék venni?

exCat
ISO-ként írom és a lezárás is be van állítva, de az a fura, hogy látszólag a lemezre szinte semmi adat nem is kerül, mégis elszöszmötöl vele egy csomó idõt.

Elképzelhetõ, hogy újabb nero-t kellene használni? - de minden más esetben meg tök jó ez a régi is..

exCat
Ez a pisztoly engem is érdekelne, de nem lelem ilyen néven, hogy bigben.. lehet ezt online rendelni vhol?

az 576 õsi román cég, aki ott vásárol sikeres ember nem lehet...bocs😄

Bucsek: ha wifis routered van (márpedig az van), akkor semmit se kell venned, csak beállítania Wii-t. Fejbõl nem tudom, hogy mit,hogy,merre, de nem bonyolult és felhasználói útmutatóban is benne van egyszerûen leírva.

Sephi: MÁV segítségével😄
Én nem zappert vettem , mert az kétkezes. Viszont az 576-ban volt egy Bigben gyártmányú piszoly 3700ft-ért. Nagyon jó minõségû és a fogó ajlán lehet csatlakoztatni a nunchukot. Marha jó vele residentezni. Szerintem jobb mint zapper ugyanis itt külön van a két dolog. A pisztoly maga nagyon igényesen van kidolgozva.
Mindenkinek ajánlom.

Sephi
Sziasztok!

Hajdu Bihar megyebe hogy a turoba szerzek egy PAL-os erdeti Super Mario Galaxy-t ???

Plz help.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

oksa, de én nagyon amatõr vagyok. valamit tuti kel vennem a routeremhez hogy müködjön ez a wifi cucc csak nemtudom mit. nameg ez a wep meg wpa is kinai xD
Wii-be van integrálva wifi, úgyhogy elvileg csak a beállításokban kell megkeresned a wifi részt, ott megkeresned az ap-t és csatlakozni (ha van wep vagy wpa, azt is belehet állítani).
Ne legyél agresszív, te vagy a hülye.

halihoo. az lenne a kérdésem hogy ha van egy ijen Routerem: U. S. Robotics Wireless maxG router, ami csatizva van 2 gépre +net. akkor a wii-t ráehet kötni? vagyis gondolom hogy rálehet de nem kábellel, mert akkor vagy 10 méter kéne 😄 hanem ugye jol tom hogy a wiinek van valami cucca amivel kapcsolatba tud lépni a ruterrel nem?😊 na és hogy mûködjön ez a "kapcsolat" mit kell vennem a routeremhez? és hogy állithatom be hogy mûûûûködjön, elõre is kösszenet 😊
még mindig nem tok wii zappert találni 8e forintért. Az elõzõ hely amit valaki ajánlott 8990Ft ami nem egészen 8 +a postaktg is rájött.
én múltkor egy wiikey találtam, azóta meg sok játékot találtam...de sajna mindegyiknél fel kell rajzolni wiimote-tal a szériaszámot meg telefonon beregisztrálni a japcsi nintendohoz...
szerintetek megéri küldeni levelet 576-hoz (meg homárhoz), hogy nevetséges, hogy rendeltem náluk guitar hero 3-at elõre, 22-ére ígérték (november) és azóta még csak egy kurva mailt se küldtek, hogy sorry, késik...(persze megvan már máshonnan, és kúúúúúúva jóóó)
A MM-ben parnapja lattam sima sport packot 59.990-ert.
Idezet az 576 konzoltol:
"Teljesen ingyenes, átfogó csereprogrammal orvosolja a Guitar Hero III Wii verziójának kínos problémáját az Activision. A 2008 elejére datált és immáron hibamentes lemezek a megjelenéskor észrevett mono hang kérdéskörét vizsgálják felül, a Wii tulajok számára is elhozva a rocktörténelem legjobb számaiból mazsolázó repertoár sztereó és surround világát.". Szerintem ahol vetted ott fogjak majd cserelni az sw-t.
srácok Guitar Hero 3 Updatelni kell?
csak azért kérdem nehogy véletlen NTSC-s legyen azt elbassza...

egyébként már a Tescoban és az óósönben is lehet kapni Wii csomagot.
csak szar az ára...
Beast Machine
én is találtam egyszer a fûben egy Animal Crossing DS-t, azóta van meg😄

...vágod?

...bocs, triplikálva...
Íme a korong...

http://www.sg.hu/forumkepek/2007_12/NMP8.jpg

MarioP8
Csibe001
Nero simán írja a wii-ket, lényeg hogy iso-t írj ki s a legfontosabb, hogy zárd le a lemezt s akkor nem lehet gond.Nálam mûködik.

exCat
Sziasztok

Azt szeretném megtudni, hogy van vmi extra módja, vagy vmi extra program, amivel ki lehet írni a wii iso-t?

Én 6.6-os Nero-val próbálkoztam, de az lett az eredménye, hogy elvileg kiírtam 6 iso-t, de a PC nem olvassa be a directoryt sem, ha megnézem a lemez hátulját, úgy látszik, mintha csak épp elkezdte volna az írást, és a lemez 99%-a tök üres lenne. Szóval elszöszmötölt a gép 4x írási sebességgel egy csomó idõt és végül csak elcseszte a lemezt.

PC-s, PS2-es iso-kat gond nélkül írok, szóval nem hinném, hogy az íróval van a gond.

vmi ötlet erre? - nem szeretnék még több lemezt kukázni, ha nem muszáj.

köszi.

tudnál errõl valamilyen képet készíteni?

Akkor még egyszer leírom: A lemez eredeti és nincs hozzá se doboz, se kód. Ennyi. Nem vettem semmit, így ok?
Mielõtt kritizálsz olvass kérlek, köszi a választ...

Azt elfelejtetted, hogy a mote-al fel kell rajzolni a vonalkódot <#idiota>

elõször be kell írni egy speckó kódot, ami a dobozon van, majd annak a blokknak a számát is kéri, amivel vetted a programot. Ha ez nincs meg, akkor sajna nincs mit tenni, nem fog mûködni.

(legalább 1 eredeti játékot vettél volna, hogy tudjad mit hol merre...)
kakaoskalacs
hol találtad??? 😄D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sziasztok!

Találtam egy lemezt (eredeti Mario Party 8), nincs hozzá semmi. Kér a Wii a játék indításakor valami azonosító kódot, ami esetleg a dobozában lehet?

kakaoskalacs
jah hat én hatarközelben élek 😛 lehet ausztria lesz belole mert ott 270Euro Wii+wii sports+Zelda

de kösz az infot thx

ja megvettem életem elsõ wii játékát 😊 a Zeldára esett a választásom.
én a duna plázában vettem meg az 576 ban. de a saturnban is volt még jo sok. mármint nekem ez a hely esik közel hozzám, tehát it vettem.

576 ban: 70k +1 mysims game a saturnban 65k
kakaoskalacs
vki mondana nekem oylan helyet ahol hete kapni Wii-t karacsony elött?

oksa, köszi skacok
Devil May cry 4 lesz Wiire gyerekek?
ollyan jóóó lenne........... <#finom>
ha csak magának veszi, akkor a minigame-es játékokat szerintem hagyjuk. jah, régi, de szerintem nagyon sok idõt ellehet vele játszani: excite truck, ha szereted az egyszerû (arcade?) játékokat.
jah, és nekem az elsõ medal of honor is nagyon bejött, bár kb 8-10 óra alatt simán végigjátszható
Második csak multiban jó. Egyedül 2 óra alatt végigviszed. De multiban sokkal de sokkal jobb!

Beast Machine
a Rayman Raving Rabbids sorozatról már nem is beszélve. MOndjuk én csak az elsõvel játszottam, remélem a 2. is megüti legalább azt a szintet...

...vágod?

Csibe001
Paper Mario szintén jó befektetés.

metroid prime, super mario galaxy, zelda <- ezekkel jól jársz...bár Zelda nekem annyira nem jött be, szvsz nintendobuzinak kell lenni hozzá.
Én most guitar herozom, az is jó😄 jah, mario es sonic olympics is nagyon jó, de azok minigame-k
Beast Machine
Metroid Prime 3.

...vágod?

vennék valami jo kis wii gamet karira amgamnak, mi a jo szerintetek?😄 valami jo kis hosszu játékot szeretnék mert baromi drágák a játékok és nemakarok hamar másikat venni 😄

Zeldára gondoltam meg Mario galaxira.. vagyis a 2 közül valamejik, de ha tudtok jobbat segitsetek 😊
Ui : kár hogy cod 4 et nem csinálják meg wiire 😞

Az elég király lenne😄

Majd a Medal of Honor: Heroes 2 lesz az. 32 fõs multi ha jól tudom.

Van wiihez olyan játék amit jol lehet neten nyomni ugy értem többen is nem csak 2 ember hanem akár több is😊?