Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Na talán így.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Nagyon jó kis dolog és szerintem jobb is mint a zapper.
Adott 10 db wii iso. Bármelyikbe megpróbálok belenézni, mind tök üresnek látszik, holott, ha vmi más PC, DVD, PS2 ISO-ba kukkantok bele, akkor látom a benne leõ állományokat.
Próbálkoztam 2 gépen, 2 különbözõ íróval, 4 különféle programmal. A programok vagy visszautasították, hogy nem megfelelõ ISO formátum, vagy úgy tettek mintha kiírták volna, de csak a legbelsõ sávba írtak némi adatot és utána semmi. Gyakorlatilag dobhattam ki mind az 5 lemezt a szemétbe.
Gondolom az egész probléma vhol abból adódik, hogy eleve nem látok az ISO-ban semmit, így az író üresnek érzékeli, és ezt az üres (semmi) adatot "írja" ki a lemezre, ami persze nem ad értékelhetõ eredményt.
Abszolút nincs elképzelésem, hogy mit tehetnék. Bármi ötletnek nagyon örülnék!
A programok: nero v6.6, nero v8.1, magiciso v5.4, imageburn v2.3.2
Elképzelhetõ, hogy újabb nero-t kellene használni? - de minden más esetben meg tök jó ez a régi is..
Bucsek: ha wifis routered van (márpedig az van), akkor semmit se kell venned, csak beállítania Wii-t. Fejbõl nem tudom, hogy mit,hogy,merre, de nem bonyolult és felhasználói útmutatóban is benne van egyszerûen leírva.
Sephi: MÁV segítségével😄
Mindenkinek ajánlom.
Hajdu Bihar megyebe hogy a turoba szerzek egy PAL-os erdeti Super Mario Galaxy-t ???
Plz help.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintetek megéri küldeni levelet 576-hoz (meg homárhoz), hogy nevetséges, hogy rendeltem náluk guitar hero 3-at elõre, 22-ére ígérték (november) és azóta még csak egy kurva mailt se küldtek, hogy sorry, késik...(persze megvan már máshonnan, és kúúúúúúva jóóó)
"Teljesen ingyenes, átfogó csereprogrammal orvosolja a Guitar Hero III Wii verziójának kínos problémáját az Activision. A 2008 elejére datált és immáron hibamentes lemezek a megjelenéskor észrevett mono hang kérdéskörét vizsgálják felül, a Wii tulajok számára is elhozva a rocktörténelem legjobb számaiból mazsolázó repertoár sztereó és surround világát.". Szerintem ahol vetted ott fogjak majd cserelni az sw-t.
csak azért kérdem nehogy véletlen NTSC-s legyen azt elbassza...
egyébként már a Tescoban és az óósönben is lehet kapni Wii csomagot.
csak szar az ára...
Azt szeretném megtudni, hogy van vmi extra módja, vagy vmi extra program, amivel ki lehet írni a wii iso-t?
Én 6.6-os Nero-val próbálkoztam, de az lett az eredménye, hogy elvileg kiírtam 6 iso-t, de a PC nem olvassa be a directoryt sem, ha megnézem a lemez hátulját, úgy látszik, mintha csak épp elkezdte volna az írást, és a lemez 99%-a tök üres lenne. Szóval elszöszmötölt a gép 4x írási sebességgel egy csomó idõt és végül csak elcseszte a lemezt.
PC-s, PS2-es iso-kat gond nélkül írok, szóval nem hinném, hogy az íróval van a gond.
vmi ötlet erre? - nem szeretnék még több lemezt kukázni, ha nem muszáj.
köszi.
Mielõtt kritizálsz olvass kérlek, köszi a választ...
(legalább 1 eredeti játékot vettél volna, hogy tudjad mit hol merre...)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Találtam egy lemezt (eredeti Mario Party 8), nincs hozzá semmi. Kér a Wii a játék indításakor valami azonosító kódot, ami esetleg a dobozában lehet?
de kösz az infot thx
576 ban: 70k +1 mysims game a saturnban 65k
ollyan jóóó lenne........... <#finom>#finom>
jah, és nekem az elsõ medal of honor is nagyon bejött, bár kb 8-10 óra alatt simán végigjátszható
...vágod?
Én most guitar herozom, az is jó😄 jah, mario es sonic olympics is nagyon jó, de azok minigame-k
Zeldára gondoltam meg Mario galaxira.. vagyis a 2 közül valamejik, de ha tudtok jobbat segitsetek 😊