10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• TrIp
    http://www.dealextreme.com/
    rendelj innen gc joyt, ingyenes a szállítás
  • gimesi
    Sziasztok!

Én új wii-ző vagyok(tegnap kaptam:D) és lenne egy teljesen hülyer kérdésem: Csatlakoztatok egy remote-t OK minden játszok vele király mondom. DE, ha a második remotot is csatlakoztatom valahogy (azis csak úgy megy hogy a remote optionba disconnectelem aztán mind a kettőt vissza) akkor azután még láltja, de ha belépek egy játékba akkor már nem:S
    Ennyi a probléma, ha tud légyszves valaki segítsen:D
    Gimesi
  • solti
    kb 3 percig játszottam a championship boxinggal, nagyon gagyinak tűnt.
    nincs valakinek fölös GC gamepadje? amitől szívesen megválna akár ingyen is (nem kell fizetnie...:D)
  • snoopy66
    tom , azért vettem ki a csomagból és raktam át az eladó ds litehomhoz:D:D
  • shenmuedc #7786
    Igaz nincsen is rá szükség!
  • snoopy66
    uj ára a wii-nek 78.000HUF(nem jár hozzá memória kártya)
  • Wolweine
    Eladó eredeti Wii játékok nagy választékban.
    vadi új Wii Remote 9000ft
    használt Wii Remote 7000ft

Üdv.
  • trsi
    vissza kell vinni, de ugy h. csak a mote-t csereljek. milyen jatekokkal jatszottok, mik nem tetszenek?
  • Dorel0
    a championship boxingot próbálta vki? mennyiben jobb mint a wii sportos változat (a grafikát leszámítva persze.)
  • Zozo76
    Nem birta egy evig... :)
  • snoopy66
    Eladó egy 2007.juniusában vásárolt szép állapotú nintendo wii játékgép dobozával ,papirjaival ,yaosm chippel.A chippel soha nem volt probléma , nem kell frissiteni meg ilyesmi , minden játékot visz.A gép soha nem fagyott le.Adok hozzá 26 írott és 2 eredeti játékot(wii sport , _link_'s crossbow raining),egy 2GB-os sandisk micro sd-t és a hozzá tartozó sandisk sd átalakitót.Adok még egy Wi zappert dobozával papírjaival.A géphez 1 nunchuck és 1 remote van, 1 karpánt , 1 sensor bar + kábelek.Adok még egy piros erős anyagú CD tartót amibe 20db CD fér.

Ár: 85.000 HUF

debreceniek előnybe

Ezen az email címen lehet elérni: [email protected]
  • TrIp
    tegnap este jó volt egy darabig... most megint rossz. remélem elhárítják a problémát :)
  • esceeper
    Az ntorrents.net nálam nem elérhetö pár napja,másnál is ez van?Valaki tud ehez hasonló oldalt ajánlani?
  • dixy
    Hello!

Nem ejtettem le. 2 hetes a készülék ,és nem igazán játszunk vele,a fiam nak nem tetszik,ezért nem értem én sem ,hogy mitől lehet baja.
  • trsi
    ha szereted az olyan fpst, ahol nem csak esznelkul kell irtani, jo kis 'jonnek az idegenek fillingel' es nemi agytornaval, akkor igen-igen
    wiimote es nunchuk is eleg jol ki van hasznalva
  • Bhalage
    na amugy ez a metroid3 tenyleg annyira jo?
    sokat hallotta mmar, nem lattam meg, lehet meg kene majd venni..
    ;)
  • Bhalage
    jah, ketsegtelen hogya Wii az partykonzol :D

ááá alig varom mar hogy a gitar hero-m megerkezzem
  • trsi
    egyebkent ugy oszinten, leejtetted?
  • trsi
    wiimote-ban van a mozgaserzekelo, a wii csipje meg egyaltalan a wii nem kell h. szoba jojjon. vissza viszed artatlan arccal elmondod h. mi van, es megkered a boltost h. probaljatok ki 1 masik mote-tal, proba mote-ot ra tanitod a wii-re es proba game a tenisszel, ha ok akkor mondod h. ez a mote pont jo is lenne cserebe, megkoszonod es haza viszed a wii-ddel egyutt
  • dixy
    Hello!
    Hogy garis-e? Chippelve van igy hát a garancia...............
  • trsi
    ha garis, vissza kell vinni
  • trsi
    ha suhingatni kell, akkor bizony elfaradhatsz (pl. wiisport box), sot izomlazad is lehet, de ez ritkan (nagyon ritkan) fordul elo. rengeteg party game van wiire, ami azt jelenti h. nem feltetlen egyedul gamelsz + a wiimote (nunchuk) interaktivitasa a gamekkel, nagyon fun tud lenni. (az is, szerintem, e miatt fogy ennyire vilagszerte) hc oldalrol is vannak jo jatekok, ezek lennenek a xbox-ps realisztikusabb gamek.itt van 1 listaamit vgchartz olvasoi(gamerek) pontoztak ossze, az elso 20-ban talan 3-4 van amitol 1 hc gamer hatast dobna (a pontozasrol csak annyit h. 8 feletti pont eddig megjelent 'osszes game osszes platformon' is nagyon ritka, tehat 7-8 pont az nagyon jo). itt van 1 masik lista az eu-s megjelenesekrol. van fps is sport is online tamogatassal. az en egyik kedvencem. en 15 honapja 'hadonaszok' a wiivel, de meg nem faradt el a kezem es nem is sikerult meg unni. szoval ne vegyel. ez vicc volt , szojal ha meg vetted a wiidet
  • dixy
    Hello!

Wii Remote Controller-m nem működik rendesen.A gombok működnek ,de pl. nem tudok teniszezni,mivel nem reagál semilyen mozgásra.A nunchuck-u val összekötve csak a nunchuck reagál. Mi lehet a probléma?

Semilyen külső sérülés nem érte.
  • Zozo76
    Trip: Megmontad a tutit!
  • TrIp
    én is nemrég vettem wii-t... és meg kell, hogy mondjam a kezdeti nehézségek után (nem olvas be akármilyen lemezt, és mire rájöttem hogy a tdk lemezeim rosszak, hát az egy hétvége volt:), nagyon bejön az egész.
    a nun-chuk az elég sok játékhoz kell, viszont ezek főleg single-ben játszhatóak úgyhogy szerintem nem kötelező mégegyet beszerezni.
    azt, hogy megvedd-e, azt neked kell eldönteni, de például ha jobban szeretsz egyedül ücsörögni, kényelmesen egy fotelben, kólát szürcsölve akkor az xbox jobb választás számodra. hameg inkább a barátaiddal/tesóddal/barátnőddel kockulnál akkor wii...
    szerintem
  • Zozo76
    Szia. Mint lathato en nem igazan vagyok WII fan. De ha erdekel egy velemeny a masik oldalrol akkor tessek :) :
    Szerintem a 3 konzol kozul a legaranyosabb a WII. Nem csak a jatekok nagy resze hanem a menuje is. Es megbizhato ami sajnos nem mondhato el a 360-rol, hiaba is vagyok XBOX fan, ez van. HDTV hianyaban en moncsin nyomom nagyreszt tehat azert a nagyfelbontas megvan, de van hogy a SDTVn is (Thomson 82, szeles). Egyatalan nem olyan "trauma" a moncsi utan sima TVn nyomni. Nyilvan persze rosszabb a felbontas, de valahogy nem olyan gaz mint egyesek beallitjak hogy csak nagyfelbontassal lehet elni. Nyilvan jo a HDTV de nem minden. Ha az adott jatek erdekel akkor igyis-ugyis elleszel vele, akar HDTVn nezed akar nem. Itt elsosorban a a WII miatt irom ami ugye nem tamogatja a nagyfelbontast. Nalam talan pont a jatekok azok amik miatt nem a WIIt valasztottam. Mint XBOX fan az egyik alap jatek nalam a HALO, meg a DEAR RISING, meg a COD3 a multi miatt. Mar az hogy nem tamogat multit a COD3 WIIn az nalam mar egy nagy ervagas lenne. Viszont a RED STEELt szivesen vegigvinnem WIIn. :) El kell dontened hogy milyen jatekok erdekelnek. Ha a fo csapasirany az FPS es a multi kapasbol nem jo a platform neked. Ha viszont az ari jatekokert vagy oda es szakitani akarsz a hagyomanyos iranyitassal akkor ne keress mast. :)
  • bfg900
    Sok olyan jatek van, ahol a masodik remote melle nunchaku is kell?
    A ketto egyutt eleg huzos es kivancsi vagyok, hogy mennyire szukseges?
  • bfg900
    Koszi :)
  • Bhalage
    hi,

en kb egy honapja vettem Wiit es meg mindig kurvara tetszik
    :D

a suhingatas sztem nem faraszto, de en mondjuk nem toltok napokat a gep elott. van amikor 10perc, van amikor par ora, de nem a suhingatasba faradok el.
    viszont ami jatekkal toltam eddig annak kurvara el van talalva az iranyitasa, ez a wiimote+nunchuck sztem odaver mindent.
    mivel nem volt meg mas konzolom ezert nem tudom nekem megmondani, hogy ps2hoz kepest milyen, de az tuti, hogy a Wii az ottvan a csucson.
    sokan szidjak, hogy gyik a grafika, meg a legocskabb stb, sztem egyaltalan nem olyan veszes a grafika, hogy mittud, foleg ha melle olyan hangulat tarsul, amitol nem tudod letenni...

ha megengedheted magadnak, akkor szerezz egyet. de azert hogy ne erjen csalodas, probald ki elotte vhol :)
  • bfg900
    Ez nem volt igazan segitseg nekem.

Elso kerdesre annyi valaszt kaptam, hogy nem kell suhintgatni minden jatekban. Szerintem abszolut jogos a kerdes, hogy nem faraszto-e?

Szerintem a masodik is megvalaszolhato.

Harmadik foleg, max annyival el lehet intezni, hogy nem tudni meg, vagy valami hasonloval.

A negyedik kerdesre megertem, hogy nem jott valasz (bar ketlem, hogy erre se tudna senki egy ertelmeset irni).

Ezek egyebkent nem ketsegek, hanem kerdesek, ahogy irtam is. Azt is tudom, hogy miert irkaltok nekem ilyet, higyjetek el...
    De nem lebeszeltetni akarom magam, csak tisztan latni a dolgokat. Mivel nincsen lehetosegem kiprobalni, ezert csak ratok tamaszkodhatok.
    Ha rajtatok mulna, sose vennek :)
    Meg szerencse, hogy nem torodok vele.

Van esetleg masvalaki?
  • Frutty
    Vhogy nem lehet megoldani, hogy zenét is lejátszon a drága? Mondjuk úgy, hogy beledugom a memória kártyám és pikk-pakk megy is? :)
  • donatus13
    Szerintem se vegyél...:)
  • QuippeR
    szerintem ha ennyi kétséged van, akkor jobban jársz valamelyik másik konzollal.
  • donatus13
    Nem sok játéknál kell suhingatni...
  • bfg900
    Most keszulok Wii-t venni es erdekelne a velemenyetek.

Bar elmeletben nagyon tetszik nekem ez az ujfajta iranyitasi rendszer, kivancsi vagyok, hogy hosszu tavon nem valik-e unalmassa, farasztova, hogy suhintgatni kell?

Eddig ps2-vel jatszottam es nem igazan jottek be a "komolytalan" jatekok. Kivancsi vagyok, hogy hany nem rajzfilmes stilusu, osszetett, elvezetes tortenettel rendelkezo es nem egyszeru jatek van? Masszoval vannak/lesznek-e playstationre/xboxra jellemzo realisztikusabb jatekok is?

Neztem a neten, de nem tudtam kitalalni, hogy lesz-e Metal Gear Solid 4 Wii-re? Mindegyik verziora talaltam cikket :)

Nem mulik-e el a cucc varazsa par het mulva? Kvara unom mar a standard jatekokat, de attol tartok, hogy hamar elszall majd a Wii hangulata egy ps2 utan (el akarom adni ugyanis) nem fog tobbet nyujtani?

Koszonom a segitseget!

• kisaba
    Elméletileg igen. Azért mondom elméletileg, mert az update is ilyen trükkös (lemez ki-be) módszerrel ment csak fel.
    De most kipróbáltam freeloaderrel, így nem jelenik meg a hibaüzenet, csak egyszerűen jön egy fekete kép, és ott áll meg.
    Kell még valamit állítani?
  • Aschil
    wiikey?
  • waspika
    Nekem van egy lan adapterem ha kell.
  • kisaba
    Más játék elindul, úgyhogy nem hiszem, hogy az update lenne a hunyó
  • kisaba
    Sziasztok!

A következő problémába ütköztem: leszedtem az NTSC-s SSBB-t, felpatcheltem, hogy menjen PAL-os gépen. Beraktam a DL lemezt, erre nyomott egy updatet, és utána beolvasta a lemezt. Viszont amikor elindítom a játékot, fekete képernyő jön be a következő üzivel: Error001: unauthorized device detected, és itt vége, semmire nem reagál. Ez most mi? Freeloaderrel kikerülhetném, vagy mit tegyek?