Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig ugy tuttam hja 😊 de most kijött valami uj hir (gamster asszem) hogy PC-re nemlesz, és felsoroltam mindenféle ratyi konztol, kivéve a wii-t
. még egy NYOMORÉK MOBILTELEFONT IS BERAKTAK... jééézusom. hova süjjedt a lukászárc 😞
.:asChil:.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
You cannot change your fate... ...No man can
Ebben a zeldaban nekedk ell a kardal csapkodni vagy skilleket kell nyomkodni?
Csodálkozom hogy sikerült 1.9g-re frissítened.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Segítsen valaki.
Elöször frissítettem 3.1U-ra a WII frim...utánna wiikey 1.9q-ra. Megy is rajta tökéletessen minden. Futtatni szerettem volna NTSC játékot, de ehez a Setup DVD kellene futtatni. Na ennél mindíg hibát ír ki.
4x írom, Ashampoo Burning Studio-val.
Se az 1.2-1.3 setup dvd nem ismeri fel. Mi lehet a gond?
Segítsetek....
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Nem értem a Ghost Squad miért lenne jó FPS-ben? Van FPS Wii-re. A Ghost Squad az olyan embereknek jó többek közt akik régen játékteremben játszottak hasonló játékkal. Nekem pl. a fiatalkoromat idézi épp úgy mint PC-n anno a Mad Dog McRae vagy a Virtua Cop. Vannak FPS-ek, vannak TPS-ek és még jó csomó játékstílus. A Zapper egy nagyon jó kiegészítõ a Wii-hez ahogy a WiiFit is az lesz és tuti megveszem. A PS3-hoz illetve a X360-hoz mikor jelent meg ennyi kiegészítõ? Esetleg más színû a kontroller vagy az önfõzõ szakkört helyettesítõ kormányra is gondolhatunk...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nagyon-nagyon szeretnék már én is eszeveszetten hadonászni veletek együtt,
de sajnos anyagi lehetõségeim igen szûkösek, ezért leginkább chippel szeretnék venni egyet, és mivel az új D2Ckey 20 papíros árát nem igazán tudnám (és nem is akarom) kikesselni ezért érdeklõdnék, hogy nem tudtok-e használtan, chippelt cuccost? Ha valaki netán tudna segíteni, igen hálás lennék ha bármilyen elérhetõséget betolna ide.
Köszesz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én nekem egyedül amin wii n nem tetszik az a játékai amugy meg nagyon jó .
Pl. Én billentyûzet+egér párti vagyok, tehát tuti nem jó kontrollerrel az fps, wii-re meg csak Red Steel és Metroid 3 jön be irányításban.
De kontrollerrel fps...hááát...inkább ne.
az ijet nemcsipázom 😞
Én most guitar herozom, aminek mondjuk köze nincs a wii élményhez, de qrva jó😄
Van itt valakinek D2Ckey-es gépe?
Hogy mennek a játékok?
Tényleg nincs gond a frissitésekkel?
Közsi!
Solti: Resi uc sokkal jobb zapperrel.S mit jelent nálad a sivár kifejezés?Mert tény hogy a Crossbow training elég gyenge progi, de Resi uc és Ghost Squad nem nevezhetõ sivárnak.Teljesen játéktermi feeling. 😊
Legalábbis nekem az.
Próbáld kihúzni a gépet meg visszadugni, mert néha a mienk is csinálja, hogy nem hajlandó beolvasni valamit. Meg DVD-re kell kiírni például, elején ezt is elcsesztük.
Ezt a zapper õrületet nem is értem, nekem abszolúte nem tetszik, nem akarok, inkább majd ilyen pisztoly féle valamit. Próbáltam ki zapper-es játékot zapper nélkül és elszomorított, hogy mennyire sivár. Pl resi UC-nél sokkal jobban tetszett az elõzõ resi...bár ezzel csak 5 percet játszottam...
Wiikey van a gépemben. 1.9q van frissítve és nem megy a setup disk.
Ezt írja ki:
An error has occurred.
Pres the Eject Button.......
Ha 1.9b frissítést futtatom akkor is az Setup 1.3-nál akkor is ezt írja ki.
Én 8990Ft-ért vettem, annyi mint máshol, tudtommal csak elõrendelve 8000Ft.
Most már csak az ISO írásra kellene vmi megoldás. Senkinek semmi ötlete?