Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is úgy olvastam IGN-en, hogy lesz, még egy speciális fícsört is leírnak: "The Wii version also adds an exclusive duel mode in which players can compete head-to-head with their friends to determine the ultimate Jedi Master."
kérdeznék valamit, lesz majd egy uj SW jatek, a az a force unleashed. az lesz wiire?

eddig ugy tuttam hja 😊 de most kijött valami uj hir (gamster asszem) hogy PC-re nemlesz, és felsoroltam mindenféle ratyi konztol, kivéve a wii-t
. még egy NYOMORÉK MOBILTELEFONT IS BERAKTAK... jééézusom. hova süjjedt a lukászárc 😞
Ez csak azt bizonyítja, hogy Wii-tõl szinte senki nem akar megválni, boxtól igen...

Aschil
Akinek nem megy az 1.3-as setup disk, az töltse le ezt!

pass:aschil

.:asChil:.

Csibe001
Már a wii sem hiány.Ma voltam médiába s tele volt...

fishBNS
Nya meggondoltam. Veszek egy xboxot,azt legalabb lehet kapni...

Csibe001
Igen, a legújabb nintendos frissítés miatt nem tudja a wii dvd-je olvasni a wiikey bootlemezt.Nem a wiikeyt kéne szídni hanem utánaolvasni dolgoknak szerintem.

Keviny
lehet hogy ez a para, de a wiikey-es gyerekek igazán kinyomhatnának egy új verziót. de cserébe még a honlapjuk sem mûködik.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

fishBNS
Hi! WiiKey-es Gépet vennék 60E piz körül még ma! Ha valakinek van sikiccson! 30-527-5587

Mindenesetre nálam még 3.0 van és beveszi a setup disc-et...
õõõ, nekem így nagyon úgy tûnik, hogy a 3.1 firmware szûri a setup disc-et, javítsatok ki, ha tévedek. Lehet, h én nem értettem meg a problémát rendesen <#vigyor2>
Keviny
ugyanez nálam, lassan agyfaszt kapok, kb 4 DVDt írtam ki és mind kuka. próbáljam meg másik íróval? eddig mindent a Samsungommal írtam Verba és TDK lemezekre, ment is minden hibátlanul. kivéve ezt.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Én csak gyûjtögetõs játékot ismerek, amivel Wii-t lehet nyerni. Össze kell gyûjteni 65ezer ft-t, és azt beváltják egy wiire...

Beast Machine
miva?<#confused>

...vágod?

Fodek
mondanátok 1 nyereményjátékot, ahol Wii-t lehet nyrni! kérlek

You cannot change your fate... ...No man can

jo kérdés, énse tudom û😄
HI
Ebben a zeldaban nekedk ell a kardal csapkodni vagy skilleket kell nyomkodni?

Pedig megy még a Galaxy is. Sõt sikerült 1.9b visszafrissíteni is. Csak a setup disk nem indúl. Segítsen valaki.
Sephi
Ez ismerõsnél is bejott. Gazos nagyon.

Csodálkozom hogy sikerült 1.9g-re frissítened.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!

Segítsen valaki.

Elöször frissítettem 3.1U-ra a WII frim...utánna wiikey 1.9q-ra. Megy is rajta tökéletessen minden. Futtatni szerettem volna NTSC játékot, de ehez a Setup DVD kellene futtatni. Na ennél mindíg hibát ír ki.

4x írom, Ashampoo Burning Studio-val.

Se az 1.2-1.3 setup dvd nem ismeri fel. Mi lehet a gond?

Segítsetek....
Ha érdekel nekem van egy alig használt.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Totis
XBOX360-ra is lehet kötni billentyûzetet meg egeret. Kérdés mire jó!
Nem értem a Ghost Squad miért lenne jó FPS-ben? Van FPS Wii-re. A Ghost Squad az olyan embereknek jó többek közt akik régen játékteremben játszottak hasonló játékkal. Nekem pl. a fiatalkoromat idézi épp úgy mint PC-n anno a Mad Dog McRae vagy a Virtua Cop. Vannak FPS-ek, vannak TPS-ek és még jó csomó játékstílus. A Zapper egy nagyon jó kiegészítõ a Wii-hez ahogy a WiiFit is az lesz és tuti megveszem. A PS3-hoz illetve a X360-hoz mikor jelent meg ennyi kiegészítõ? Esetleg más színû a kontroller vagy az önfõzõ szakkört helyettesítõ kormányra is gondolhatunk...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

perpill a wii driver chipeket még nem tudják kiszûrni, tehát, igen, lehet neten játszani, minden különösebb következmény nélkül.
nézz körül pl a vatera.hu-n.
Üdv emberek!

Nagyon-nagyon szeretnék már én is eszeveszetten hadonászni veletek együtt,
de sajnos anyagi lehetõségeim igen szûkösek, ezért leginkább chippel szeretnék venni egyet, és mivel az új D2Ckey 20 papíros árát nem igazán tudnám (és nem is akarom) kikesselni ezért érdeklõdnék, hogy nem tudtok-e használtan, chippelt cuccost? Ha valaki netán tudna segíteni, igen hálás lennék ha bármilyen elérhetõséget betolna ide.

Köszesz!
Nekem is wii tetszik a legjobban egyszerû és jó egy kérdés ha chippelt a wii d és lesz olyan netes játék amit lehet tolni multyba neten azt lehet tolni chip nem zavar be?

én azért vettem meg a wiit mert emberbarátibb 😊 egyszerüen fenomenális hogy mit lehet mûvelni vele. a játékairol annyit h tuti h lesznek rajta ojanok amiért majd a többi nyomi ps meg ikszboksz majd epekedik 😄 szal wii powa 😄 hétfõn végre jáchatok vele 😄 Zelda powaaaaa
Per pill én pont az az ember vagyok akit graf nem érdekel tudod most jó graffal kitörölheted ha semmi játék élményed nincs és csak ülsz és gyönyörködsz azzal sokat nem érsz de jó játékmenettel élvezed ajátékot és kiváncsi vagy meik story után milyön az már megér idõt mint gyönörködni a szép grafikába amivel sajnos sokat nem érsz 😊

Csibe001
Pokemont én is gyûlölöm, de ott van Mario Galaxy, Manhunt2, Metroid Corruption, Paper Mario, Resi4 wii edition s akkor még alig soroltam amit érdemes játszani rajta.S jön még rá elég jó játék.De legtöbb embernek a graffal van gondja, s igazuk is van, olyan amilyen, kinek tetszik kinek nem.Persze sztem.

Sephi
Lol én vittem el az utolsó SMG-et ma délután az 576-bol 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mert ötlet tetszik és van egy két játék ami jóó csak ez a pokemon meg stb meg hiányzik netes multy pl ahol 32 64 ember tol egyszerre és nem tom lesz e egyáltalán hozzá XD

Csibe001
Ha a játékai nem tetszenek akkor miért tetszik a wii? 😄

Ps3 ra lehet kötni billt is meg egért is . De mind 1 ez magán vélemény .
Én nekem egyedül amin wii n nem tetszik az a játékai amugy meg nagyon jó .

Csibe001
Butaság.Addig volt helyes a mondandód, hogy kinek mi számít jónak.
Pl. Én billentyûzet+egér párti vagyok, tehát tuti nem jó kontrollerrel az fps, wii-re meg csak Red Steel és Metroid 3 jön be irányításban.
De kontrollerrel fps...hááát...inkább ne.

Valójában nem sok jó game van wii re persze kérdés kinek mi számit jónak jó fps akarsz akkor ps3 at válassz ... wii az több emberrel király...

Csibe001
Akkor nem fogod csipázni, mert valóban on-rail shooter.

én megkérdeznlém hogy a legujabb resident evil az az ámbéllá korpöréjsön az most mijen? olyan mint egy játékterem? magátol megy és te csak lõsz? mert valahogy ez esett le nekem :/

az ijet nemcsipázom 😞
Csibe001
Akkor sem értem, hogy a Resident miért is silány szerinted.Meg miért lenne jó a Ghost Squad fps-ben.A wii meg még mindig nem erõgép s nem is lesz.Teljes mértékben hadonászósak ezek az on-rail shooterek is.

Csibe: a játéktermi elményt hozza, de ezt a régi noname tv-re köthetõ gagyi konzolok is tudták az ócska pisztolyaikkal. Wii számomra mást jelent, nekem ez a hadonászós konzol, aminél ilyenre nem vágyom. Ghost Squad is jó lenne ha sima fps-ként én irányítanám a játékost... NA mindegy, zappert gondolom a játéktermi élmény miatt csinálták, arra valszeg tényleg jó.
Én most guitar herozom, aminek mondjuk köze nincs a wii élményhez, de qrva jó😄
Sziasztok,

Van itt valakinek D2Ckey-es gépe?
Hogy mennek a játékok?
Tényleg nincs gond a frissitésekkel?
Közsi!
Csibe001
Upsz, akkor jókor vettem (múlt hét péntek du.) s akkor még annyi volt.

Solti: Resi uc sokkal jobb zapperrel.S mit jelent nálad a sivár kifejezés?Mert tény hogy a Crossbow training elég gyenge progi, de Resi uc és Ghost Squad nem nevezhetõ sivárnak.Teljesen játéktermi feeling. 😊
Legalábbis nekem az.

csak 1.9g van...q még nincs...
Próbáld kihúzni a gépet meg visszadugni, mert néha a mienk is csinálja, hogy nem hajlandó beolvasni valamit. Meg DVD-re kell kiírni például, elején ezt is elcsesztük.

Ezt a zapper õrületet nem is értem, nekem abszolúte nem tetszik, nem akarok, inkább majd ilyen pisztoly féle valamit. Próbáltam ki zapper-es játékot zapper nélkül és elszomorított, hogy mennyire sivár. Pl resi UC-nél sokkal jobban tetszett az elõzõ resi...bár ezzel csak 5 percet játszottam...
igen, egy darabig annyi volt, de már vagy 4 napja nem annyi (Árkád mm)
Erdekes ez, pl.a 2000 wii pont is 19.99$(3600), nalunk pedig 7-8 ezer Ft. Vagy a nunchuk 16.99$(3400), nalunk 6 ezer Ft. Az sw-k nagy atlagban 30-50$-ig (5500-9000) vannak, az oreg kontinensen pedig kb. 50%-al dragabban(pl.:SMG 12900), vagy az alapgep, stb.., stb.. . AZ euro az erosebb valuta, de valahogy usd-nek van nagyobb vasarlo erteke <#szomoru1>. A zapper is csak 1 muanyag keret, nem tobb eloallitani mint pl 1 szappantartot, megis jol megkerik az arat (igaz + sw is van, de akkor is). Az amcsi arak lennenek realisak (talan<#smile>).
Segítsetek!

Wiikey van a gépemben. 1.9q van frissítve és nem megy a setup disk.

Ezt írja ki:

An error has occurred.
Pres the Eject Button.......

Ha 1.9b frissítést futtatom akkor is az Setup 1.3-nál akkor is ezt írja ki.
Csibe001
Ne haragudj de mirõl beszélsz?
Én 8990Ft-ért vettem, annyi mint máshol, tudtommal csak elõrendelve 8000Ft.

11990 ftért na ne vicceljünk már, mikor 19.99usd...
exCat
Az a baj, hogy ha nem fõvárosi vagy, akkor nem sokra mégy ezzel.. de mindegy, talátlam, meg is rendeltem. 😊

Most már csak az ISO írásra kellene vmi megoldás. Senkinek semmi ötlete?

Csibe001
Aki zappert akar az miért nem fogja magát s megy be egy media markt-ba??Én is ott vettem s rengeteg volt plusz láttam a pólusba is meg az árkádban is.Gondolom hogy akkor több helyen is van.