Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shenmuedc
De nem lesz ez a védelem az összes játékba ami innentõl megjelenik?
Senki nem tudja akkor hogy lesz e gondom az ntsc SMG frissítés után?
Minden megy csak ez a forecast és news chanel dupla.
Beast Machine
angolul mennyit értesz? a Zelda játékoknál nagyon elkél...

...vágod?

Sephi
Ez az elsõ zeldad?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hali. Zeldaval kapcsolatos honlapokat irnatok nekem? mármint a princesses.

ja és még annyi hogy Zelda kezdetekrõl van valami leírás? vagy a wikipédia kinaiul 😉

a játék baromi jo de már az elején elakadtam xD asse tom mit kel csinálni 😞
Csibe001
Szerencsére én a maradék 30-ban vagyok. 😄
Mondjuk SMG-t érdemes eredetibe venni, megérdemli. ^^

Sephi
Ez sajnos egy klasszikus problema. 70% a Wiikey felhasznaloknak problemaja van vele. Ismerosomnek is az volt es vegul megvette a SMG-et es hagyta a faxba.

😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shenmuedc
Ja és sajnos a frissítés nem megy mert a tesznél amit a frissítés elõtt csinál azt ahibát írja hogy nemtud frissíteni ellnõrizzem a csatlakozást. Nem tudom mit kéne ellenõrizni (lehet hibás a bekötés?).
shenmuedc
Elõször is köszönöm a válaszod!

Ebbõl lehet valamilyen problémám ha ntsc marioval fissítettem vagyha késõbb frissítek pal játékkal nagyobb verzióra akkor ez eltûnik? Vagy ezzel már nicsen mit tenni?

Köszi.
Hustler_hu
Nem lessz problema , de azert engedd neki hogy vegigmenjen maskor ... igen, nekem is neha lelassul kozben, dehat turelem rozsat (wii updatet 😊 ) terem 😊
Hustler_hu
Ha duplázott csatikat látsz akkor az bizony NTSC Mario volt ... Wiikeyt kell frissiteni majd config disk-el beallitani , hogy jatsza le a NTSC gamakat. Ha veletlenul nem megy a config disk akkor itt a forumban talalsz egy linket egy masik config diskhez (nekem ment , pedig 3.1-re frissitettem , így nem tudom miert nem mukodik valakiknel ...)
üdv. tegnap végre kiprobéálhattam a wiimet 😄 nagyon fasza.
1-2 apró kérdés. a zelda akinek emgvan annál van hang? mármint emberek hangja mert csak a szöveget feliratozza. lehet h kivan kapcoslva nálam nemnéztemmeg, de.. na mind1 😄 nagyon fasza game 😊 csak nemtom mit kell csinálni xD

a másik h kiprobaltam a netet. mármint a wirelesses cuccot. de elkezdett frissiteni valamit és azt irta nekapcsoljam ki, de megált kb 40% nál 😞 egyszerûen nemcsinalt semmit és nemtudtam mit cisnalni kilõttem a rendszert, ugye nemlesz problema? 😞 mintha lefagyott volna...

köszi mindent szevasztok 😊
Hi! Nem nagyon tudok válaszolni a kérdéseidre, csak 1 jó tanács, ha nem vagy biztos abban, hogy egy játék PAL-os vagy NTSC-s, használj pl RegionFrii nevû progit, amivel meg tudod nézni, hogy az .iso pal-os vagy ntsc-s. A rendszerfrissítés router/lan adapter hiányában csak játékról lehet (A mario galaxy 3.0-ás), van újabb a 3.1-es, de nem tudom, hogy van e játék, amelyen, ez a frissítés van fent... A 3.1 frissítéssel az a baj, hogy nem engedi használni a wiikey config disc-jét, legalábbis nagyon nem úgy tûnik.
shenmuedc
Mégegy hülye kérdés (biztosan már a pokolba kívántok) A mario galaxy-s frissítés óta két weather és forecast chanell van a kezdõképernyõn . Ez baj?
shenmuedc
Na mégis rányomtam a frissítésre és le is ment rendben (A mario galaxiéra)
Na most akkor gondolom palos volt mert minden megy rendben ami eddig is. DE a super mario galaxy nem indul most sem ha elindítom a start után azt írja hogy illetéktelen valamit talált. Gondolom ez a chip. Na most a wwikey frissítés tesztlés után mindíg kidob hibával. Akkor lehet hogy nem wiikey chippem van? Vagy én cseszek el valamit?
shenmuedc
Na wii tulaj lettem én is. Kis feleségem lepett meg eggyel karácsonyra.
De va egy kis bibi miden megy csak a mario galaxy nem. Na most olvastam én mindenféle fórumokon hogy kéne a wiikeyhez az 1.9g frissítés na most ezt én letöltöttem kiírtam el is kezdett valamit frissíteni 100%-ig eljutott de hibát írt ki a végére. De a gép újraindítása után a mario galaxy lemezre már nem azt írta ki hogy rossz a lemez hanem hogy updateljem a gépet. Na most ezt nem mertem megtenni mert félek az ntsc gamek frissítése úgytudom szétcseszi a gépet.

Na most elõször is azt kérdezném hogy a hiba amit kiírt a frissítés végen az miatt még fissített a wiikey (mivelhogy mást produkál a mario galaxival)? És persze azt hogy a rendszer fissítést hogy tudom net nélkül megoldani (ugyanis nincs wifi routerem) Esetleg egy újabb pal játék megoldaná e a problémát.

Nagyon,nagyon megköszönnék minden segítséget.
Hustler_hu
Wii love Christmas 😊
Hustler_hu
Amúgy van harmadik videó is : itt
Merry Christmas and Happy Hanuka!
Jó hadonászást mindenkinek!!
Boldog, Wii-zésben teli karácsonyt mindenkinek! 😊

-the invisible-

Boldog Karácsonyt kívánok minden egyes Wii és nem Wii tulajnak 😊

Én is csatlakozom hozzátok, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Beast Machine
hogyhogy mik? nézd meg a jelzett hsz-ekben talélható videókat, akkor nenm lesz kérdésed😄

Bulldog Karácsonyt!

...vágod?

moon08
Mik is ezek pontosan?

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
Csibe001
Így is van, mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!

Boldog karácsonyt mindenkinek!!! 😊
Beast Machine

ilyenkor örülök a fejemnek, hogy egy nap híján egy éve boldog Wii tulaj vagyok😄

...vágod?

Beszarás ez a faszi.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

okés köszi

Sephi
Kb 10000ft beszerelessel.

És mibe is fáj komplett egy ilyen ?😄

Sephi
Alitolag jelenleg a legjobb chip a piacon. De van valami yaosm vagy mi...

Most pontosan ez a wiikey ez micsoda ?

james69holden
Wiimote érdekesség

nézzétek meg kurva jó szvsz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sephi
Game City... azok nagyon rendesek.

Tud vki olyan konzol boltot vagy más helyet, ahol eredeti (nem klón) wiikeyt raknak be a gépbe? +kiváncsi lennék a konzol boltos tapasztalatokra. Hova nem érdemes vinni/venni stb. és hol vannak korrekt eladók?
Én prizee-n 1 év kemény játék után nyertem egy USB-s ventillátort... Nem hiszem, hogy ott bárki összeszedne egy Wii-t.

Sephi
ámen.

Beast Machine
Egy a Wii, és a Samus az õ prófétája😄

...vágod?

A Wii egy
Aschil
Ez azért megy, mert "ez" nam az a "másik"!
Próbáld ki!

.:asChil:.

Sephi
Ugyertem ez miért menne ha a másik nem megy ?😞

Sephi
Miért ez micsoda?

hehe, gyujtogetos jatek 😄
nem nem, ertem en mi a kerdes,
sztem pl a prizee.com-on ezt is lehet nyerni...
Aschil
Ez csak PAL.

.:asChil:.

Csibe001
Szóval nem. 😊

Keviny
szídta a wiikeyt az afgán bohócok nemzeti szövetsége...

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
uram, ön egy darab isten. már csak egy kérdésem van: ez csak PAL systemekre jó avagy universal PAL/NTSC/JAP?

csakmer NTSC-s Wii-m van.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

najovan akkor. a wii itt a lényeg.. sztm bekéne tiltani ps-t meg x360-at 😄DDDD minek az... veszel gamepadot azt ugyanaz 😉
ja meg ez is: "The Wii is a great platform for The Force Unleashed, because the console's motion-oriented controllers really bring the game to life," said Jim Ward, president of LucasArts. "We've worked hard to make the Wii version of the game unique in order to truly let you unleash the Force."