Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem tudja akkor hogy lesz e gondom az ntsc SMG frissítés után?
Minden megy csak ez a forecast és news chanel dupla.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ja és még annyi hogy Zelda kezdetekrõl van valami leírás? vagy a wikipédia kinaiul 😉
a játék baromi jo de már az elején elakadtam xD asse tom mit kel csinálni 😞
Mondjuk SMG-t érdemes eredetibe venni, megérdemli. ^^
😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ebbõl lehet valamilyen problémám ha ntsc marioval fissítettem vagyha késõbb frissítek pal játékkal nagyobb verzióra akkor ez eltûnik? Vagy ezzel már nicsen mit tenni?
Köszi.
1-2 apró kérdés. a zelda akinek emgvan annál van hang? mármint emberek hangja mert csak a szöveget feliratozza. lehet h kivan kapcoslva nálam nemnéztemmeg, de.. na mind1 😄 nagyon fasza game 😊 csak nemtom mit kell csinálni xD
a másik h kiprobaltam a netet. mármint a wirelesses cuccot. de elkezdett frissiteni valamit és azt irta nekapcsoljam ki, de megált kb 40% nál 😞 egyszerûen nemcsinalt semmit és nemtudtam mit cisnalni kilõttem a rendszert, ugye nemlesz problema? 😞 mintha lefagyott volna...
köszi mindent szevasztok 😊
Na most akkor gondolom palos volt mert minden megy rendben ami eddig is. DE a super mario galaxy nem indul most sem ha elindítom a start után azt írja hogy illetéktelen valamit talált. Gondolom ez a chip. Na most a wwikey frissítés tesztlés után mindíg kidob hibával. Akkor lehet hogy nem wiikey chippem van? Vagy én cseszek el valamit?
De va egy kis bibi miden megy csak a mario galaxy nem. Na most olvastam én mindenféle fórumokon hogy kéne a wiikeyhez az 1.9g frissítés na most ezt én letöltöttem kiírtam el is kezdett valamit frissíteni 100%-ig eljutott de hibát írt ki a végére. De a gép újraindítása után a mario galaxy lemezre már nem azt írta ki hogy rossz a lemez hanem hogy updateljem a gépet. Na most ezt nem mertem megtenni mert félek az ntsc gamek frissítése úgytudom szétcseszi a gépet.
Na most elõször is azt kérdezném hogy a hiba amit kiírt a frissítés végen az miatt még fissített a wiikey (mivelhogy mást produkál a mario galaxival)? És persze azt hogy a rendszer fissítést hogy tudom net nélkül megoldani (ugyanis nincs wifi routerem) Esetleg egy újabb pal játék megoldaná e a problémát.
Nagyon,nagyon megköszönnék minden segítséget.
Jó hadonászást mindenkinek!!
-the invisible-
Bulldog Karácsonyt!
...vágod?
ilyenkor örülök a fejemnek, hogy egy nap híján egy éve boldog Wii tulaj vagyok😄
...vágod?
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
nem nem, ertem en mi a kerdes,
sztem pl a prizee.com-on ezt is lehet nyerni...
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
csakmer NTSC-s Wii-m van.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)