10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Bucsek
    banyeg :D ott voltam, előtte 20cm-el. metroid prime 3. pénzem is volt rá, és nemvettemmeg :D mivan velem?
  • MrJones
    nem vok annyira béna azér,csak nekem is fura volt h ilyen a chip hogy elrontja a ntsc,köszi
  • TrIp
    1. nem tudok olyan chipről ami lejátsza az összes ntsc és pal játékot is
    2. ha már letöltesz akkor megbízható forrásból tölts le, google-z és olvass hsz-eket is
    3. ha még ígyis sikerül betenned ntsc játékot és updateled is vele, akkor vegyél ps2-t...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    chipeket meg 8-10e között tesznek a régi gépekbe. az újakba 15 körül, alaplaptól függ
  • MrJones
    ohh bocsánat,ment privi
  • donatus13
    Bocs de már azzal a hsz el is tulléptem a hatáskört :)
  • MrJones
    és akkor hol lehet olyan chipet és olcsóbban?
  • donatus13
    HÁt kurvára drága ráadásul a chipek nagy része tolja az ntsc seket is de 10-15 ezer az szerintem rengeteg...
  • MrJones
    hi!van 1 wii-m,és 1 ismerősöm aki meg tudná chippelni,alaplaptól függően 10-15ezerér,de azt mondta h olyan a chip hogy csak palos játékokat jáccik le,ami nem is lenne gond,de azt is mondta ha másik fajtát teszek bele akkor meg is hal az egész,és persze direkt ilyet nem csinálnék de véletlen lehet,meg az is lehet hogy egy játék palosnak van irva véletlen azt mégsem az,tehát az a kérdésem hogy minden chip ilyen?meg hogy ez az ár mennyire jó,meg hogy hol lehetne máshol és mennyiért?köszi
  • Richard90
    :D :D
    Nekem erről a játékról a Crash Team Racing jut mindig az eszembe... sajna még nem tudtam kipróbálni :( Biztos jó játék lehet.
  • solti
    én is nyomtam már a Japókkal, basszus kicseszett egy szerencsejáték az egész...néha már földhöz vágnám a wiimote-t, mikor a célegyenes előtt lezúznak...
  • Dorel0
    most melyik az igen? :)
  • Aschil
    Ma reggel 11 japó tesóval nyomtuk online!
    Király!!
  • Aschil
    Igen!
  • Dorel0
    1.9g vel megy? és osztott képernyőn lehet vele ketten játszani?
  • TrIp
    naháát nektek már megvan a mariokart!?
    pedig csak pénteken jelenik meg...
  • GPx8
    Kösz az infót.
    (Én is féltem az eredeti lemezeimet.)
  • solti
    az én biztonsági másolatom jól fut, 1.9-es WiiKey chippel. A config lemezen először kikapcsoltam a lemezekről történő frissítést. Ezután betettem a Mkart-ot, és először a frissítésre kiírta hogy failed, de másodjára lefutott, és azóta gond nélkül működik.

Biztonsági másolatot természetesen csak azért használunk mert hiába minden szerzői jog és hasonlók, a karcos lemezt nem cserélik ki...
  • GPx8
    Nekem nem megy a MKart (PAL) biztonági másolata 1.9S WiiKey -en. Amikor betettem, frissített automatikusan, de utána nem futott... Kell még vmi hozzá?
  • SD456
    Hi all!

Nagyon jó lenne egy ilyen kis konzol. Nagyon tetszenek a játékok amik vannak rá, főleg a Mariok meg az akció játékok. Mennyi egy chipelve? Valamire figyelni kell e vételnél? Ki lehet kötni HDCPs monitorra?
  • Dorel0
    a kartot lehet játszani ketten osztott képernyőn?
  • Csibe001
    Már én is tesztelném, de nem jutok el odáig. :(
  • Aschil
    A "biztonsági másalattal" is megy online (tegnap még nem ment, szerverhiba) a Mario Kart.
    A játék renben van, változatos pályák, többféle játékmód, Mario Kart Channel.
  • Keviny
    nagyon kellemes lett a márjókarcsi. bár még csak egy kicsit tudtam nyomkodni, de határozottan kellemes.
  • Totis
    Előrendelni lehet ITT.
  • TrIp
    torrentoldalakon... 11-én meg a boltokban is. elvileg
  • Bucsek
    és hol lehet venni a mario kartot?
  • Denes888
    67-ért eladó a lejjebb említett wii !!!.
  • Totis
    Mario Kart Wii-re 12.990.-
    Remélem lesz jövő hónapban pénzem rá...
  • CHEAPBOY
    lehet szerezni gyári joyt kockára, csak drágák sajnos:(

Wavebird is megoldható amúgy-e.
  • moon08
    Már fent van.
    Mario Kart Wii [PAL]
  • GPx8
    Kösz a választ!
  • Probatbicol
    Lehet, de szvsz nem érdemes. Akkor már inkább töltsd le pc-re, mert még billentyűzettel is jobb mint wiimote-tal.
  • GPx8
    Sziasztok!
    A "Guitar Hero III"-at lehet "gitár kontroller" nélkül is játszani?
  • Keviny
    hát milyet! Nintendo-t! Gépparkban biztos van. Vagy ha azt drágának találod akkor ott az upXus, ami olcsóbb jóval, és olyat is találsz a gémparkban.
  • quack
    szerintetek milyen GC kontrollert érdemes venni (és hol)? ahogy nézem Wavebirdöt már nem gyártanak, mindenhol out of stock
    SSBB-hez kéne majd
  • donatus13
    Mi kell ahoz hogy monítorra lehessen kötni?
  • KapuBen
    "Lujdzsi őnakcióba kezdett és elveszett"
  • Bucsek
    haho. a mario galaxinál már van 100 nemtomhány csillagom és kell még egy kevéske a 120-hoz, de egyszerűen nemjelenik meg sehol se semijen szinu orbit rágogumi. se lila, se fehér, se mittoménmijen...

Hiába beszélek azzal a lila cuccal aki 20cukorért elárulja a hejeket, nemad ki semmit :( ijenkor most mi a hejzet? és még levelet se kapok h Lujdzsi őnakcióba kezdett és elveszett
  • QuippeR
    négyszeresen kell írni. nekem is beolvassa, de elég sokat nyaldossa.
  • TrIp
    jó, én pio 112d-vel irtam... :S
    és a maxell ment a tdk nem