Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Kölcsön adtam a wii-met és sikeresen frissítették smg-ntsc-vel!
A setup menü helyett valami opera...-jön be.
A játékok elindulnak!
Probáltam feltenni a wiikey updatot 1.9g felmegy 100%-ig,azt kapcsolodási hibát ír .A netre akar felmenni vagy mi..
Valaki tud rá v. megoldást?
Kölcsön adtam a wii-met és sikeresen frissítették smg-ntsc-vel!
A setup menü helyett valami opera...-jön be.
A játékok elindulnak!
Probáltam feltenni a wiikey updatot 1.9g felmegy 100%-ig,azt kapcsolodási hibát ír .A netre akar felmenni vagy mi..
Valaki tud rá v. megoldást?
😄😄😄: EZ A ZELDA WÁÁÁ 😄 Baromi nagy játék 😄 hihetetlen akcio uuuuuuuuuu 😄😄 nemtom letenni akkora gamma xD
most tanultam meg a pajzsos támadást valami nagyonnagy 😄 meg most volt valami fõmufti amikor pacival egymásnak zuzunk az akkora volt uu ihajcsuhaj 😄 dejo h ezt kaptam karácsonyra a jézuskátl 😄
vegyétek meg megéri 😄
most tanultam meg a pajzsos támadást valami nagyonnagy 😄 meg most volt valami fõmufti amikor pacival egymásnak zuzunk az akkora volt uu ihajcsuhaj 😄 dejo h ezt kaptam karácsonyra a jézuskátl 😄
vegyétek meg megéri 😄
A Boogie mikrofonja pl USB-s...
A képeket inkább SD kártyán keresztül...
Wiikey-ben tudna valaki segíteni nekem? Erõs hiányérzetem van vele kapcsolatban... 😉 Összekarcolódik a sok sok szép gyári lemez 😉 backup megoldás kell...
A képeket inkább SD kártyán keresztül...
Wiikey-ben tudna valaki segíteni nekem? Erõs hiányérzetem van vele kapcsolatban... 😉 Összekarcolódik a sok sok szép gyári lemez 😉 backup megoldás kell...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
hja , meg USBs billentyuzetet , ezt mar a 3.0 update utan lehet rajta hasznalni (pl. internet channelhez ...)
Mit lehet wii-re usb-n rákötni? Csak fényképezõt? Vagy azt sem? Nem jó rajta az semmire? Mert nem jöttem rá mi értelme.
bezony 😄😄😄
azt mondjak erre a verebek: csip-csip-csip <#smile>#smile>
mario party 8 at ellehet inditani valahogy ? ha tegyük fel nem teljesen eredeti 😄
magyar konzol mindig PAL-os jelet ad , miutan EUROPAI standard.
amcsi standard NTSC-U
japan NTSC-J
nem lehet jelet valtani 😊
amcsi standard NTSC-U
japan NTSC-J
nem lehet jelet valtani 😊
fuh nekem a purple star-okhoz már nem volt iegzetem 😄 neked viszont grat! <#eljen>#eljen>
-the invisible-
végigtoltam az SMG-t! <#mf1>#mf1> most Luigival is végig lehet. tök lol
volna egy kérdésem:
hol tudom kiválasztani a Wii menüben hogy milyen jelet adjon le a konzol ? (PAL vagy NTSC)
hol tudom kiválasztani a Wii menüben hogy milyen jelet adjon le a konzol ? (PAL vagy NTSC)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Nem cserélne valaki el velem egy bontatlan wii classic controllert egy gamecube kontrollere+memóriakártyára (Természetesen nem kell hogy eredeti nintendos legyen).
na az elõzõ hozzászolásom nemtéma már 😄
van ez a nintendo club izlé ez jo valamire? mert van már 2250 csillagocskám, de hiába akarnáék rendelni valamit ha valamiért aangolország van berakva 😉 mikor én ungarn vagyok
van ez a nintendo club izlé ez jo valamire? mert van már 2250 csillagocskám, de hiába akarnáék rendelni valamit ha valamiért aangolország van berakva 😉 mikor én ungarn vagyok
haliho. olvastam hogy a wii letud jatszani mp3-at meg avi filet. ez igaz? mert a könyben is bennevan de beleraktam egy dvd-t oszt semmi xD ja meg az usb cucc se tudom hogy müködik 😞
meg az internet hogy megy? akárhányszor frissitenem naaagyon naagyon lassu 😞
meg az internet hogy megy? akárhányszor frissitenem naaagyon naagyon lassu 😞
Zalában nincs véletlenül valaki, aki foglalkozik wiikey-el? Privi pls!!!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
muszáj frissítened, mert nem indulnak el a játékok egyszerûen.
amúgy szerintem mindegy, hogy elõbb vagy utóbb rakod be a wiikeyt, de elõbb-utóbb úgyis berakod 😄
amúgy szerintem mindegy, hogy elõbb vagy utóbb rakod be a wiikeyt, de elõbb-utóbb úgyis berakod 😄
-the invisible-
wiikey kérdésem lenne. Adott egy gyári állapotú gép 2.2 szoftverrel.
mi lenne a "frissítés" menete?
1. update a 2.2õt 3.0/3.1 re, aztán bele a wiikey 1.9g?
2. elõbb a wiikey, aztán utána a szoftver frissítés?
+úgy tudom, hogy a 3.0/3.1 letilt néhány GC játékot, és ezáltal pár wii s biztonsági mentéses lemez sem indul el. Ha ez így va (így van?) akkor van értelme frissíteni a 2.2rõl egyáltalán?
mi lenne a "frissítés" menete?
1. update a 2.2õt 3.0/3.1 re, aztán bele a wiikey 1.9g?
2. elõbb a wiikey, aztán utána a szoftver frissítés?
+úgy tudom, hogy a 3.0/3.1 letilt néhány GC játékot, és ezáltal pár wii s biztonsági mentéses lemez sem indul el. Ha ez így va (így van?) akkor van értelme frissíteni a 2.2rõl egyáltalán?
Köszönöm szépen 😊
Örülök, hogy tetszett <#vigyor0>#vigyor0>
Örülök, hogy tetszett <#vigyor0>#vigyor0>
És csak a zöldek müködnek jól?
Lehet mind2õt futtatni de vannak játékok amelyek 1xruen nem futnak PALon amugy egy hasznos link : PAL lista
köszi a gyors választ.Van NTSC játékom is,de az tökéletesen fut.Amit írtam játékokat akkor szerinted hogyan futtathatnám??Van olyan állapot, hogy a PAL ill. NTSC játékokat is futtathatunk egy konzolon?
a fekete kepernyo nem azt jelzi hogy nincs frissitve, hanem hogy valszeg nem PAL regios a gama és nem is lehet PALoson nyomni ...
Sziasztok!Nekem a 3.1E van rajta,de ti úgy írjátok,hogy le kell tölteni a wiikeyt 1.9g-t,SMG-t, de vajon honnan?Nem találom sehol pedig már úgy akarom csinálni, ahogy mondjátok, de nem találom.Nekem nincs meg a super mario galaxy,csak pár játéknál csinálja/Dragon Blade,Crash of the Titans,Chicken Shot/, hogy indítás után fekete marad a képernyõ, talán ez jelzi a frissítés hiányát??válaszotokat elõre is Köszi.
Kössz erre voltam igazán kiváncsi 😊
Az iso-t nem adatként írod ki,tehát nem 1db iso lesz a DVD-n, hanem képfájl kiírása DVD-re (tartalmát).
DE magát a képfájlt irom ki ugye ? vagy annak a tartalmát remélem értitek mire gondolok 😊
ha meg .wii fájlt szedsz le, azt egyszerûen átlehet alakítani .iso-ra (nem átnevezés!)
Leszeded az iso file-t és kiírod nero-val mint képfájl kiírása dvd-re.
Rakass bele egy wii keyt de én azt nem tudom milyen formában irjam ki...
Szia. Kiírni. ki tudom én is. De nem megy a konzolon a kiírt játék.
Hi abban kéne segítség letöltök egy játékot azt hogy kell kiirni ?
Szia. Huh... akkor nem is olyan egyszerû... Mint a pc-knél. Azért köszi.
én is amatõr kezõ vagyok a wii terén de ha másoltak a dvd-k akkor meg kell csippeltetni a konztolt. Ilyen ügyben nemtudok segiteni mert nekem még nincs és nem is lesz csippeltetve
Kellemes Ünnepeket Neked is 😊
Kellemes Ünnepeket Neked is 😊
Sziasztok. Segítene valaki, kérem?
Vettem a fiamnak egy Wii konzolt. Soha nem volt konzolunk, ez az elsõ. Egy helyrõl szereztem pár iso file-t (Wii játékok), amiket dvd-re kiírtam. Nem mennek. A hely, ahonnan jöttek a cuccok, megbízható. A file-ok jók. Mit lehet a probléma?
Elõre is köszi a segítséget.
És kellemes ünnepeket mindenkinek.
[email protected]
Vettem a fiamnak egy Wii konzolt. Soha nem volt konzolunk, ez az elsõ. Egy helyrõl szereztem pár iso file-t (Wii játékok), amiket dvd-re kiírtam. Nem mennek. A hely, ahonnan jöttek a cuccok, megbízható. A file-ok jók. Mit lehet a probléma?
Elõre is köszi a segítséget.
És kellemes ünnepeket mindenkinek.
[email protected]
értem értem köszi 😄😄😄😄😄
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, de szerintem engem nagyon átbasztak ezzel a chippel. Nem hiszem hogy ilyen hülye lennék hogy nem tudnám frissíteni 1.9g-re . Márpedig sajnos bármit teszek a frissítés a flashing test után (ami 100%-ra lefut) a következõ hibaüzenettel megáll:
check your connections and try again.
Fogalmam sincsen milyen csatlakozást kéne ellenõriznem. Gondolom vagy nem wiikey a chip vagy rosszul van bekötve.
check your connections and try again.
Fogalmam sincsen milyen csatlakozást kéne ellenõriznem. Gondolom vagy nem wiikey a chip vagy rosszul van bekötve.
Itt egy nagyon hasznos _link_ (érted a poént😄): Legend of Zelda retrospective. Elmeséli a történetet és bemutatja az összes eddig megjelent Zelda játékot. Nekem nagyon tetszett 😊
-the invisible-
Ez nem minden esetben van így, én frissítettem a wiikeyt 1.9g-re, aztán wii firmware-t frissítettem, majd kiírtam az SMG-t betettem (Nem kellett kétszer kiírni, meg tápmegszakítással megállítani a frissítést), lefutott kb 10s-alatt a frissítés (ami sztem csak ellenõrzés) és voilá, ment/megy is a játék, nincs duplikálás.
Amúgy nagyritkán így is kiírja, hogy chip detected vagy mi, de ki a lemez be a lemez s már megy is újra a játék, nekem eddig ezt kétszer írta ki.
S SMG-ben van már 78 csillagom, szóval egyáltalán nem sûrûn írja.
Amúgy nagyritkán így is kiírja, hogy chip detected vagy mi, de ki a lemez be a lemez s már megy is újra a játék, nekem eddig ezt kétszer írta ki.
S SMG-ben van már 78 csillagom, szóval egyáltalán nem sûrûn írja.
mér ilyen bonyolultan?
pal-os játékról frissíted 3.0-ra a wiit, brickblockert lefuttatod az NTSC iso-n, kiírod, és már mehet is a játék.
pal-os játékról frissíted 3.0-ra a wiit, brickblockert lefuttatod az NTSC iso-n, kiírod, és már mehet is a játék.
-the invisible-
super mario galaxy meg hasonloknal mit is kell csinalni:
- wiikey legyen 1.9g-re frissítve (ha nincs,akkor írja ki, hogy illegal valami van a konzolban)
- kiirod az SMG-t, elinditot a frissitest (ami a lemezen van) és kb 10 másodperc után kihúzod a tápkábelt és vissza. A legrosszabb ami történhet (és általába történik), hogy 1-2 channel duplázódik..na bumm..
- majd kiirod az SMG-t újra, úgy hogy elõtte brickblocker-t lefuttatsz az image-n. Ez leszedi róla a frissítést, és innentõl kezdve a BB-s lemezt használod.
- regionfree-t én sehol nem használtam és eddig hálistennek nem is kellett
- wiikey config disc-jében belehet állítani, hogy mindent lejátszon, az se nagy szám
A wii az elsõ konzolom és minden kezdõ nyugodtan elhiheti, hogy semmi extra trükközésre nincs szükség, csak tessék fórumokat olvasni arról, hogy mit, hogy merre. Akár az összes kommentet elolvasni visszamenõleg, mielõtt kérdezel...
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
- wiikey legyen 1.9g-re frissítve (ha nincs,akkor írja ki, hogy illegal valami van a konzolban)
- kiirod az SMG-t, elinditot a frissitest (ami a lemezen van) és kb 10 másodperc után kihúzod a tápkábelt és vissza. A legrosszabb ami történhet (és általába történik), hogy 1-2 channel duplázódik..na bumm..
- majd kiirod az SMG-t újra, úgy hogy elõtte brickblocker-t lefuttatsz az image-n. Ez leszedi róla a frissítést, és innentõl kezdve a BB-s lemezt használod.
- regionfree-t én sehol nem használtam és eddig hálistennek nem is kellett
- wiikey config disc-jében belehet állítani, hogy mindent lejátszon, az se nagy szám
A wii az elsõ konzolom és minden kezdõ nyugodtan elhiheti, hogy semmi extra trükközésre nincs szükség, csak tessék fórumokat olvasni arról, hogy mit, hogy merre. Akár az összes kommentet elolvasni visszamenõleg, mielõtt kérdezel...
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Kíváncsi vagyok majd az eladás összesítésekre, hogy karácsonykor mennyi Wii fogyott ^^
angolul elvagyok 😊 Zeldábol pedig ez az elsõ gamem 😊