10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• GraviGyerök
    És mivel töltödted fel?

Twilight-tal?
  • trsi
    7882 hsz
  • SD456
    Hi all!

Nemtudtok valami erről a árcsökkentésről? Azt hallotam, hogy jövő hónapban 35e FT lesz a Wii.
  • Aschil
    Igen, működik!
  • TrIp
    wifi
  • GraviGyerök
    Mármint ezt: WAD installer
  • twingers
    Sziasztok!
    Van egy eladó teljesen új Argon chippes dobozos Nintendo Wii-m egyéb extrákkal, ha vkit érdekel privát üzit küldjön vagy pedig [email protected]
    Ára. 65.000,-
  • GraviGyerök
    Na úgy néz ki, hogy csak megtörték a VC-t. Walakii próbálta már, hogy müxik-e?
  • krissz88
    Seggííítség!! Hogy lehet netezni a wii-n? vagy hol kell rádugni az utp kábelt?
  • trsi
    szep
  • Inquisitor
    The video above showcases High Voltage's Quantum3 gameplay engine ...
    Lap alján, érdemes megnézni. Van még tartalék ebben a gépben ... meg a programozókban is. ;)
  • zola2000
    Az én miim neve: zola200 HU, és angliában van.
  • KapuBen
    lol :D
  • Totis
    Már ezeket kijátszottad:
    - Medal of Honor Heroes 2
    - Red Steel
    - Call of Duty 3
    - Resident Evil 4
    - Metroid Prime 3
  • CHEAPBOY
    akarod csinálok egy jópárat :)
  • cybert
    Valaki tud esetleg arrol, hogy a kozeljovoben jelenik e meg fps a wiire... Kicsit gaz, h ennyire le van xarva ilyen iranyitasi lehetosegek mellett. Az egyetlen megjeleno fps is egy ps2 port lesz:/
  • KapuBen
    hát szvsz ő még azelőtt bent volt a játékban mint mi:) meg szerintem nem sok ember csinál Miyamoto nevű mii4:D
  • TrIp
    tuti ő volt az... bill gates-el is találkoztam már coin módban xD
  • KapuBen
    áááááá találkoztam Miyamotoval battlemodeban:D minden részletét tudom:)Peach-el voltxDDDDDDDDkék a miijének a ruhája.mi győztünk:D mi voltunk a pirosak, ők meg a kékek.a sütipályán mentünk pénzszedőset:D szoros volt xDDDDDDDDD
  • bacsi5514
    SSBB témában:

Wiizard féle releaset szedtem le először, de nem ment sem a freeloaderrel sem a pal patch-el. Van 2 féle NTSC to PAL verzió, az egyik 4.7GB-os és nincsenek benne videók, a másik full. Mindkettő jól működik.
    Fontos, hogy a wii optons-ban 50hz-re állítsd a TV frissítését!!!
    Van update mindegyik SSBB és Mario Kart verzión, de lehet frissíteni, nem cseszi szét a gépet.
  • TrIp
    rossz verziód van ssbb-ből sztem. szedd le a wiizard releaset, és van egy ntsc2pal patch. azzal birizgáld meg, írd ki jól és menni fog 1.9s-sel
  • TrIp
    hagyjad már az espal-t!!! semmi köze a pal vagy ntsc szabványhoz, egy gagyi torrentsite az egész. pal-os játékot szedjél le hamár muszáj
  • MrJones
    hi,ha nővérem spanyolországban él és vesz ott játékot,ESPAL-ost akkor az menni fog a palos wiin?meg spanyol lesz?
  • bfg900
    Freeloader nelkul pontosan ugyanazt csinalja, mint azzal: bejon a disc channelen a jatek animja, majd az inditas utan a gep kikapcsol.
  • Aschil
    freeloader nélkül mit csinál
  • bfg900
    Frissitettem 1.9s-re, a helyzet egyaltalan nem valtozott, a freeloader utan betett SSBB kikapcsolja a gepet :)
  • Bucsek
    előbb sztm ne csipogjon, hanem probald ki h mijen. nekem is van wiim, és eszem ágában sincs csippelni, nemaz me kőgazdag vagyok (rohattul nincs pénzem amugy) hanem mert tisztelem ezt a konzolt és megveszem a játékait, igaz ma vettem a pecsában metroid prime3-at csak 10k volt. de semmi baja nincs tök jól megy. eddig 4 jatekom van de csomot kiprobalnek ra, csak nincs lóvé. egyébként én is csippeltettem volna, csak meggondoltam magam. nembbiztos hogy működne is, vagyis sok olyat halottam hogy néha nemmüködik, meg azt h tönkre is teheti a gépet. de lehet h csak én tévedek. mindenesetre ha veszel wiit, sok sikert hozzá és jó szorakozást :)
  • bfg900
    Nalam is pont ezek a verzioszamok vannak, megcsinaltam a frissitest a Kart lemezrol, sajnos csak annyit ertem el, hogy maskepp akad ki a wii, ha freeloader utan inditanam az SSBB-t :( , konkretan amogy elinditom kikapcsolja a gepet es csak az aramtalanitas segit.
  • LittleBirdY
    Sziasztok!

Most állok Wii vásárlás előtt, és chippelni is szeretném majd. Kíváncsi lennék rá, hogy az Argon chip mennyivel tud többet, illetve egy feleannyiba kerülő Wiikey-nek milyen hátrányai vannak az Argonnal szemben? És ezek után megérie tobb mint a kétszeresét az Argon, mert ha lehet nem költekezném túl magam.
  • trsi
    nem a kerdesedre valaszolva, erdemes a boltokat meg kerdezni az arrol, mert hamarosan wii arcsokkenes varhato. a ponttal kapcsolatosan talan pont annyi jar, amibol tudsz venni 1 bongeszot(valahol lentebb lehetett errol olvasni)
  • trsi
    amennyire en tudom, csak pc tv tunner kartyaval lehet
  • Aschil
    Saját tapasztalat: A netről frissített 3.2E firm frissítés nem elég a Mario Kart Wii [PAL]-nek és a SSBB [NTSC]-nek sem. Fekete képernyő, és fagyás jelentkezik.
    A MArio Kart Wii-ről (mivel PAL-os) frissíteni kell a wiit, (akkor is, ha 3.2E van a gépen)innentől már működni fog. (a SSBB is!!)
    A SSBB-ről [NTSC] nem tanácsos frissíteni mert gondot okozhat!!!

A fentiek wiikey 1.9g és wii 3.2E esetén érvényesek!
  • Scofield
    Hi ALL!
    Most terbezek veni wii-t de csak azt nem tudom hogy ha beregelem a gép akkor majd kapok valamenyi wii pontot?
  • NAAAZOOO
    Sziasztok!
    Eladó egy komplett Wii felszerelés, minden része karcmentes, kitűnő állapotban!
    Irányár: 100000FT

1db Nintendo Wii alapgép
    2db Nintendo Wii Remote Control
    2db Nintendo Wii Nunchuck Controller
    1db Nintendo Wii Zapper

Játékok:
    Madden NFL 08
    Mario Strikers Charged Football
    Resident Evil: The Unbrella Chronicles
    Zelda: Twilight Princess
    Link’s Crossbow Training
    Wii Sports
    Wii Play

Részletekért PM-ben, vagy email-en [email protected]
  • SD456
    Hi all!

Monitorra rá lehet kötni a Wii-t? Ha igen akkor hogyan, és milyen eszközzel ?
  • bfg900
    Nalam detto ugyanez a Mariokart-al.
  • CHEAPBOY
    Amennyiben a legfissebb palos System upate van a gépen (via net), s berakok, egy "elvileg" palos Paper mariot, ami nem mai darab, de system updatet kér az indításhoz... lehet gáz a történetből... aka bricked Wii?
  • Hustler_hu
    nálam működik . Habár én Trauma Centerrel próbáltam ki. Belépsz a wiibe , be a freeloader , kétszer hullámzik a képernyő , kiveszed a loadert be a gamet és inditod ahogy szoktad ...
  • bfg900
    Ha mar itt tartunk, az is lehet, hogy en csinaltam valamit roszul. Ketfajta leirast talatam neten, de felmentem a Datel Freeloader honlapjara is.
    Szoval beizzitottam a gepet, beraktam a freeloader lemezet, megvartam, amig az effekt befejezodott, aztan az "a" esetben elinditottam a freeloadert, mig a "b" esetben csk az effektig hagytam bent (mindkettore talaltam leirast),ezek utan kivettem a lemezt, beraktam a Super Smash Bros Brawl-t es inditottam. Namost mindket lemez inditasakor elment a kep feketebe, a mote elvesztette a kapcsolatot, kialudt rajta a kek led, majd a wii-n csak az eject gomb valt hasznalhatova, azt mondanam, hogy lefagyott majdhogynem.

En benaztam, vagy igy mukodni kellett volna?
  • bfg900
    Epp tegnap frissitettem a gepet 3.2-re, neten keresztul. Probalgatom a freeloader (most eloszor), de nem igazan mukodik. Ugy csinaltam mindent, ahogy a neten kozzetett videokban lattam, de nem indult el vele Super Smash Bros Brawl.
    Elkepzelheto, hogy a fimware frissites miatt nem megy a dolog?