Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképen érdemes felmenni, VC játékokon kivül tölthetsz le új channeleket, bár nem túl izgalmasak, de lesz nemsokára Wii Demo Channel, DS Download Station Channel, stb
Nincs ban veszély.
Nincs ban veszély.
Sajnos nekem is ez a bajom hogy nem sikerült frissíteni a wiikeyt. Egyébként azt hadd kérdezzem meg hogy akkor ha nem akarok virtual console játékokkal játszani akkor érdemes e a wii-el felmennem a netre. Értem ez alatt azt hogy miket lehet még csinálni vele a neten. Úgy értem vannak e játékdemók ...stb mint x360-on. És hogy van e náluk bannveszély.
Hi!
Sikerült visszaállitani a menüt egy SMG pal-ossal!
Visszább olvastam,hogy 70%-ban nem lehet frissiten a wiikey-t,
erre van valami megoldás?v. lesz?
Sikerült visszaállitani a menüt egy SMG pal-ossal!
Visszább olvastam,hogy 70%-ban nem lehet frissiten a wiikey-t,
erre van valami megoldás?v. lesz?
pfff, ezt már látta valaki?
http://youtube.com/watch?v=nAAkDwwPWOY
http://youtube.com/watch?v=nAAkDwwPWOY
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
én fõleg BenQ vagy Verbatim lemezekre firkálgatok, általában 16X és Neroval. Eddig még nem volt semmi gond, persze néha kiírja, hogy lemez hiba, de elég ritka dolog.
jelenleg Virtual Console játékokat még nem törték fel, úgyhogy csak az mûködik, hogy megveszed a játékokat.
jelenleg Virtual Console játékokat még nem törték fel, úgyhogy csak az mûködik, hogy megveszed a játékokat.
én verbatimra wii gamet imgburn el és nekem eddig problémám nem nagyon volt
Kérdezném a profiktól, Virtual Consol játékokat (azaz SNES, NES ROM-okat) lehet futtatni sd kártyáról wiikey-es wiin?
Ha lehet, akkor hogyan?
Köszi! BUÉK
Ha lehet, akkor hogyan?
Köszi! BUÉK
.:asChil:.
Nálam is mindíg csinálja gamecube játékoknál hogy nem olvassa elsõre. Éredekes hogyha már benne van a lemez és úgy indítom a gépet akkor mér mindíg olvassa (gondolom talán a toc-ot egyszer olvassa talán csak be(de lehet hogy ez hülyeség)).Egyébként wii programot nero-val,gc programot imgburn-al írok.4x-en verbatimra.
nagyon számít a dvd minõsége, illetve maximum 4x-es sebességgel írd ki, mert erre is allergiás. (nem tudom egyébként, hogy miért nem tudott az N egy ezressel drágább modellt belerakni, ami mondjuk normálisan mûködik minden körülmény között.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Sziasztok!
Nem régóta vagyok Wii tulaj. A konzolt használtan vettem és az eladó szerint chippelve van.
Adott is két kiirt játékot és azok futnak is rajta. Azóta letöltöttem a netrõl pár játékot, kiírtam DVD-re (Nero), mint képet, lezárva, de egyik sem fut.
Még korábban próbálgattam a konzolt és ahogy megtalálta a netet, el is kezdte frissiteni magát (Most 3.1 verzión van). Lehet, hogy ezt nem kellett volna?
Mire kell figyelni játékkiírásnál?
- Esteleg számít a nyers DVD minõsége?
- Vagy nem mindegy milyen programmal írom ki?
Ha tudna ezekben valaki segíteni, az nagyon jó lenne! Elõre is köszönöm.
Nem régóta vagyok Wii tulaj. A konzolt használtan vettem és az eladó szerint chippelve van.
Adott is két kiirt játékot és azok futnak is rajta. Azóta letöltöttem a netrõl pár játékot, kiírtam DVD-re (Nero), mint képet, lezárva, de egyik sem fut.
Még korábban próbálgattam a konzolt és ahogy megtalálta a netet, el is kezdte frissiteni magát (Most 3.1 verzión van). Lehet, hogy ezt nem kellett volna?
Mire kell figyelni játékkiírásnál?
- Esteleg számít a nyers DVD minõsége?
- Vagy nem mindegy milyen programmal írom ki?
Ha tudna ezekben valaki segíteni, az nagyon jó lenne! Elõre is köszönöm.
MIlyen programmal érdemes játékot kiirni ?
jé, te még élsz? király, küldök máris privit! 😊
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Ja azt irja nem tudja olvasni de van amikor beolvassa :S nem eredeti ...
Hát jah lehet rosszul lett kiirva milyen progi ajánlott ?
Azt hogy néha megy és néha nem a játék azt az a frissités megoldja ??
<#idiota>#idiota>
hol lehet megnézni milyen chip van a gépembe?
Hallkan megjegyzem, hogy a 24c3-on demontsráltak egy wii-t, amin wii modba saját kódot futattak!!!
Ergo fel van törve a Wii... álmaimban egy külsõ HDD látok mountolható image-ekkel 😊
Ergo fel van törve a Wii... álmaimban egy külsõ HDD látok mountolható image-ekkel 😊
Nyugodtan rakd fel, az smg ezzel menni fog. De voltak akik inkompatibilitásról számoltak be pár régi backupokkal (1.9b-vel is), de ez kevés és hát ekkor még mindig ott van a recover disk...
summázva: rakd fel az 1.9b-t, ha pedig kell az smg, akkor 1.9g
summázva: rakd fel az 1.9b-t, ha pedig kell az smg, akkor 1.9g
wiikey a nyerõ... imho...
Lehetséges, fõleg a sok klónnak köszönhetõen, mivel ugyanaz a csapat áll a d2ckey mögött, lehet arra fokuszálnak, mindeazonáltal ettõl még minden szükséges dolog elérhetõ. Egy külföldi fórum a nagy túlterhelésre hivatkozot állítólag a csapat... ami eléggé olcsó kifogás 😊
igazából lényegtelen
igazából lényegtelen
Ingyenese letölthetõ és kiírva tudod használni.
Érdemes az 1.3-ast letölteni, ebben sok alkalmzás is helyet kapott, SDload, linuxos mediaplayer, diskdumper, stb
Érdemes az 1.3-ast letölteni, ebben sok alkalmzás is helyet kapott, SDload, linuxos mediaplayer, diskdumper, stb
Amugy ezeket s chipeket lehet cserélni ha netán másik kéne?
Nekem is ugyanekkora a fájl mérete s én még a hivatalos oldalról szedtem le.S nekem semmi problémám nincs vele azóta hogy feltettem.
Valaki megmondaná, hogy mekkora annak a "wiikey update 1.9g" fájlnak a mérete amit a hivatalos wiikey oldalról szedett le, mert én torrentrõl szedtem le és nem igazán bízok az ilyenekben. Az anyém az: bootdisk.pal iso, mérete pedig: 41 713 664
És nyugodtan fel lehet ezt a "g"-s updatet tenni? Eddig nem volt vele probléma?
A választ elõre is köszi.
És nyugodtan fel lehet ezt a "g"-s updatet tenni? Eddig nem volt vele probléma?
A választ elõre is köszi.
na valaki ???????????????????????????????????
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Eddigi frissítéseket keress torrent oldalakon nagyon hamar találsz, csak figyelj hogy a megfelelõt tedd fel...
A hivatalos oldal eltûnése viszont tényleg zavaró, vajon lesz-e további firmware?...
Lehet, hogy CycloWiz lesz a nyerõ mégis?
A hivatalos oldal eltûnése viszont tényleg zavaró, vajon lesz-e további firmware?...
Lehet, hogy CycloWiz lesz a nyerõ mégis?
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Ez a kérdés engem is felettébb érdekelne, mert szerettem volna wiikey frissítést letölteni az oldalukról.
ja és a hivatalos wiikey oldal sem elérehtõ meg hosszabb ideje. Bezárták a "céget"?
ha beraknak a gépbe egy wiikeyt, ahhoz kéne kapnom vmi setup lemezt vagy hasonlót? vagy õk ott beállítják és rendben van.
USA s játékokat kiadják ide is nem ?
az X360 mióta bukott termék? a mai napig jönnek ki rá egész jó játékok...
Ja, megkérem a jelenlévõket, h ne alacsonyodjunk le a PS3/X360 fanboyok szintjére, akik néhanapján bejönnek ide mocskolódni. Tartsuk tiszteletben egymást, és egymás konzoljait.
Ja, megkérem a jelenlévõket, h ne alacsonyodjunk le a PS3/X360 fanboyok szintjére, akik néhanapján bejönnek ide mocskolódni. Tartsuk tiszteletben egymást, és egymás konzoljait.
...vágod?
na vetem ujra egy wiit miután ugye oktoberban tuladtam rajta...na nem fontos most végre itt van.heuréka.na problemám van mert vettem hozzá ugye akkoribanegy routert is eladtam .most vettem egy lan adaptert amit nem tudok beállitani.de ez olyan amihez nem kell router hanem a lan kábeles jelbõl csinál wifit asszem.sõt biztos..segitsen nekemvalakihogyan kell akinek van vagy konyit hozzá nagyon kérem PLEASE.nem megy.d-link modemem és t-online netem van segitsetek de minnél hamarabb köszi.irjatok privit vagy akármit csak tudjam hogy kell.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
joestet. +24ora miatt sikerult hellyel-kozel elolvasnom a topicot, de kerdesem lenne, debrecenben vki tud egy helyet ahol foglalkoznak wii chippelessel? nyiregyhazarol oda viszik, de itt meg raknak ra gondolom, 10-15be akarta elvallalni. egyenesen debrecenbe kellene. valaszt koszontem.
rep
rep
dikk 😞 most halottam hogy faszboksz haromszazhatvanra is nyomnak valami mozgaserzekelos cuccot... tiszta szégyen.. bukott a termék és a wii nyomdokaiba akar lépni.
Persze, lezárom a lemezt. Írtam már rakás pc játékot, dvd-t stb. De konzollal elõször van dolgom.
Leszedem az iso file-t, kiírom a játékot és nem látja a lemezt a wii. Valami feltörõ kód vagy frissítés kellene?
Honnan lehet Wii key-t szerezni?
oksa, köszi szépen 😉
be van kapcsolva a WiiConnet24 szolgáltalás ezért sárga a led... ajánlott kikapcsolni, mert csak feleslegesen melegszik tõle a gép
nekem csak egy kérdésem lene de megköszönném ha válaszolnátok 😄
a wii szokott ojat csinalni h magátol bekapcsol?😊
mert nekem ez emgtörtént 1x-2x és nemtom miért...
amikor kikapcsolom akkor sárgán világit a ledje, mikor bevan kapcsolva akkor zöld.
ha kivan lõve nem pirosnak kéne lennie? nah nemértem 😄
a wii szokott ojat csinalni h magátol bekapcsol?😊
mert nekem ez emgtörtént 1x-2x és nemtom miért...
amikor kikapcsolom akkor sárgán világit a ledje, mikor bevan kapcsolva akkor zöld.
ha kivan lõve nem pirosnak kéne lennie? nah nemértem 😄
Köszi!
ez miatt nem tum frissíteni a wiikey-t?
még 1 kérdés
1.0 wiikey setup van fent,1.3-as felrakom (amit nem tudok),1.2-est avval mit érek el?
ez miatt nem tum frissíteni a wiikey-t?
még 1 kérdés
1.0 wiikey setup van fent,1.3-as felrakom (amit nem tudok),1.2-est avval mit érek el?
ja,ja "opera help"ezt irja +még jó pár mondat