Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezony jó játékok jönnek 😊

QuippeR
egyébként a január és a február is nagyon jó hónapnak ígérkezik európai szemszögbõl.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
lehet, de csak egy az egy ellen.

Ezt majd lehet neten nyomni nem tudjátok ? mnert sztem marha jó lenne 😄

jaja király gamek lesznek engem ez a battalion war érdekel 😊

Sephi
Igen de jo nehez is 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Húúúú a Zack and Wiki nagyon jó játék!! Nagyon ajánlom mindenkinek! 😊

shenmuedc
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!
Ilyen máskor is jöhet!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Aschil
Battalion Wars 2
Várható megjelenés: 2008 február 15.

.:asChil:.

Aschil
Donkey Kong Jet Race
Várható megjelenés: 2008 január 25.

Aschil

Aschil
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure
Várható megjelenés: 2008 január 18.

http://www.tothegame.com/res/game/5581/boxshot_us_large.jpg

Aschil
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
várható megjelenés:2008 január 25.

shenmuedc
Nincsen ez usa relase. De más ntsc játékom is van azok mennek. Várjam meg palosan igaz? Tud valaki megjelenési dátumot? Bár megvan pc-re is de mégiscsak wii-re lenne nekem az igazi!
QuippeR
van pal-os puzzle quest?

shenmuedc
Hogy az anyámba tudom elindítani a puzle questet wii-n? Mert startképernyõ bejön aztán csak a nagy fekete semmi. Ide is 1.9g kell?
Mert az sajnos nekem nem megy fel.
hat az h latja az 1 dolog, attol meg nem biztos h be is engedi az a wifivalami amitol te a netet kapod.
ha "open" akkor csak ip kell (ha nincs dhcp ami osztja)
ha van rajta valami titkositas, akkor meg kell tudd annak a parametereit, esetleg be kell engedjek a mac cimet a wiinek...
az a leg1xubb ha a wiiben megprobnalsz csatlakozni ra, ha nem sikerul kezdhetsz nyomozni h miert nem 😊
CSõ
Nekem alapból wifis a netem de a routerem nem a wii n megnéztem és látja a netet akkor elvileg csak egy ip t kérek és akkor tudok rá csatlakozni wii vel ?

Sephi
Elado :

Nintendo Wii Sports Pack (Modositott : WiiKey 1.9b)

2x WiiMote
2x Nunchuck
1x Eredeti komponens kabel
1x Classic Controler
1x Super Mario Galaxy (EREDETI)
1x Wii Play (EREDETI)

+ egy csomo "olyan" jatek.

Kizarolag Pesten! A gep es minden hozzavalo, tokeletes alapotban vannak!

85.000 Huf.

Email: [email protected] vagy itt privi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Totis
2.0-ás USB kapu van rajta. Esetleg WiFi-n keresztüli egység? :-)
Egy egyszerû firmware frissítéssel meg lehet ezt oldani. Viszont az ISo Loader miatt szerintem nem aggódnék mert a backup-okat írni is tudják. Szóval kb ugyanott lennének mint eddig.
A Nintendo azért pár dolgot elkapkodott. Pl. egyik ez az USB-s csatolhatóság. Ha lett volna kis eszük akkor 1cm-el vastagabbra csinálják a konzoljukat és 2,5"-os HDD-vel lehetett volna bõvíteni.
Egyébként lehet, hogy nemsokára az SDHC-k elérnek akkora tárolókapacítást (32-64G😎 ami elég kell, hogy legyen...:-) Legalábbis egy darabig.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Egy egyszerû firmware frissítéssel szerintem megoldható lenne az usb-s HDD. De ezzel 2 baj van. Az egyik az, hogy az USB port sebessége lassú, jó lett volna, ha a Nintendo elõre gondolkozik, és rak valami gyorsabb portot a Wii-re. A másik, ami szerintem inkább a N-nek baj, hogyha lesz USB-s vinyó elég gyorsan lesz iso loader. Utóbbinak viszont nem hiszem, hogy örülne az N.

Totis
Még nincs rá Média Center. Most került csak nyilvánosságra az Exploit. Viszont ha majd lesz egyáltalán akkor jó lenne ha az XBOX-os Media Center képességeit tudná. Többek közt: DivX, DVD, MPEG, MP3, képmegjelenítés, WEB rádió, stb... Az viszont jó kérdés, hogy a Full HD-s Matruska - vagy mi a neve - file-okat képes lessz-e egyáltalán lejátszani ez a hardver.
Ez csak filozofálgatás egy esetleges Wii-s Media Center-rõl! Ha lesz egyáltalán!
Mondjuk én szívesen fogadnám. Az egyetlen probléma itt a HDD kezelés. A Wii jelen pillanatban nem tudja. Viszont felreppentek olyan hírek, hogy lesz lehetõség USB-n hozzácsatlakoztatni HDD-t.

ez a mediacenter mit tud? xboxnál láttam már párszor, de mivel nekem nem az van, nem foglalkoztam vele. +hogyan lehet elõvarázsolni?
Totis
Hivatalosan nem hiszem. Max DVD lejátszás lesz. Viszont most, hogy sikerült exploit-ot futtatni a fépen - chip nélkül - esetleg lesz rá Média center. Persze ehhez meg HDD kell. Nem hiszem, hogy beletolnák a RAM-ba.

a képe sokkal konturosabb lesz, és szebbek a színek is. A hátránya is ebbõl adódik, mivel az élek "recésebbek" lesznek. Mindenesetre 3e forintot simán megér.

más: várható hogy lesz vmikor a wiiben divx lejátszás?
azon gondolkodtam hogy veszek egy rgb kábelt, e nemtom hogy mennyivel lesz szebb a képe. mert videokat néztem néztem de azok is olyan minõségüek voltak 😞 ugyhogy ha tudtok valami infót akkor köszi 😄
hát igen, de annyi pénzem azé nincsen 😊
Érdemes venni egy Wii teniszütõt, abba beledugni a wiimote-ot és az majd megvédi a sérülésektõl!<#smile> A baltát, kést, stb. is ezért találták ki.
nah, megtörtént amit el akartam kerülni, véletlen falhoz baxtam a rimóóótot 😄 de csodálatos modon nemlett baja 😊 atomnagy teniszcsatát vitam és akkor történt a baj 😊
Totis
Kitaláltam a falu-style irányítót. Rá kell ragasztani a baltára a Wii Mote-ot.

MaDFoX
Video Review...
http://www.gamespot.com/video/935598/6171690/mario-party-8-video-review

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Valaki eltudná mondani milyen ez MARIO PARTY 8 ?

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

shenmuedc
BBBBBBBBBBBBB.UUUUUUUUUUUUUUUUU.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.KKKKKKKKKKKKKKKm
KÖssz

http://www.redkawa.com/videoconverters/wiivideo9/

wii video konverter
Per pillanat csak lan adapter és billentyûzet használható a Wii usb portjain. Per pillanat...
én Clone Cdvel csináltam már.
játék beolvas
játék kiír.
próbaként írtam ki ujraírhatóra és ment.
shenmuedc
Csak mjpeg-es avit játszik je divix-et xvid-et nem. Nekem sem megy a pen drive felismerése csak memóriakártyáról kép,zeme.
nem valahol data managment be kell nézni?

wiibe ha bedugom a pendriveot hogyan ismeri fel? mert eddig nemtaláltam meg a modjat 😄

a maásik. filmeket lejaccik a wii? könyvében olvastam h avikat igen, de nemsikerült eddig 😄
Haveromnak kellene egy használt wii 40 körül mert ps 2 adok mellé játékkal
is ha valaki tud akkor irjon thx .

MIvel lehet wii játékot másolni ? cd röl cd re ? meik program ?

Technikailag? Persze!

Hogy játék használja-e már? Ezt nemtudom... de kb. ugy lehet elképzelni, mint anno a GBA-GC linket...

Viszont a Nintendo ígért download station channelt... letöltödik a DS demo a Wii-re, és DSel meg leszeded a demot a Wii rõl
james69holden
ha kellene esetleg valakinek, nekem van egy eladó

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

shenmuedc
Mindenkinek ajánlom komponens kábel beszerzését,én most kaptam egyet és baromi gyönyörûek lettek a színek, tüéles a kép. Rgb kábelhoz képest is baromi nagy ugrás (nekem).
Aschil
A wii-t és a DS-t össze lehet wifi-n kapcsolni?

Nemlehet.

De mivel éppen most törték fel a Wii-t, csak idõ kérdése.