Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyen máskor is jöhet!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Várható megjelenés: 2008 január 18.
http://www.tothegame.com/res/game/5581/boxshot_us_large.jpg
.:asChil:.
Mert az sajnos nekem nem megy fel.
ha "open" akkor csak ip kell (ha nincs dhcp ami osztja)
ha van rajta valami titkositas, akkor meg kell tudd annak a parametereit, esetleg be kell engedjek a mac cimet a wiinek...
az a leg1xubb ha a wiiben megprobnalsz csatlakozni ra, ha nem sikerul kezdhetsz nyomozni h miert nem 😊
Nekem alapból wifis a netem de a routerem nem a wii n megnéztem és látja a netet akkor elvileg csak egy ip t kérek és akkor tudok rá csatlakozni wii vel ?
Nintendo Wii Sports Pack (Modositott : WiiKey 1.9b)
2x WiiMote
2x Nunchuck
1x Eredeti komponens kabel
1x Classic Controler
1x Super Mario Galaxy (EREDETI)
1x Wii Play (EREDETI)
+ egy csomo "olyan" jatek.
Kizarolag Pesten! A gep es minden hozzavalo, tokeletes alapotban vannak!
85.000 Huf.
Email: [email protected] vagy itt privi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy egyszerû firmware frissítéssel meg lehet ezt oldani. Viszont az ISo Loader miatt szerintem nem aggódnék mert a backup-okat írni is tudják. Szóval kb ugyanott lennének mint eddig.
A Nintendo azért pár dolgot elkapkodott. Pl. egyik ez az USB-s csatolhatóság. Ha lett volna kis eszük akkor 1cm-el vastagabbra csinálják a konzoljukat és 2,5"-os HDD-vel lehetett volna bõvíteni.
Egyébként lehet, hogy nemsokára az SDHC-k elérnek akkora tárolókapacítást (32-64G😎 ami elég kell, hogy legyen...:-) Legalábbis egy darabig.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ez csak filozofálgatás egy esetleges Wii-s Media Center-rõl! Ha lesz egyáltalán!
Mondjuk én szívesen fogadnám. Az egyetlen probléma itt a HDD kezelés. A Wii jelen pillanatban nem tudja. Viszont felreppentek olyan hírek, hogy lesz lehetõség USB-n hozzácsatlakoztatni HDD-t.
más: várható hogy lesz vmikor a wiiben divx lejátszás?
http://www.gamespot.com/video/935598/6171690/mario-party-8-video-review
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
wii video konverter
játék beolvas
játék kiír.
próbaként írtam ki ujraírhatóra és ment.
a maásik. filmeket lejaccik a wii? könyvében olvastam h avikat igen, de nemsikerült eddig 😄
is ha valaki tud akkor irjon thx .
Hogy játék használja-e már? Ezt nemtudom... de kb. ugy lehet elképzelni, mint anno a GBA-GC linket...
Viszont a Nintendo ígért download station channelt... letöltödik a DS demo a Wii-re, és DSel meg leszeded a demot a Wii rõl
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
De mivel éppen most törték fel a Wii-t, csak idõ kérdése.