10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• rp
    Remélem itt nem gáz ha megkérdezem, hogy mit kell csinálni a wii-vel ahhoz hogy (biztonsági)másolt dvd-ket olvasson? Meg kell chippelni mint a ps-t? És ha igen hol lehet?
  • reszcsi
    Többen kérdezték, de nem látok választ, mi a különbség a biztonsági másolatot segítő chip-ek között? Ugyanez az alaplapokra is vonatkozik, tehát ha én most venni szeretnék egy Wii-t (mert szeretnék) mi az amire figyeljek? Ha már kiadok ennyi pénzt, nem szeretnék 2 hét után a fejemhez kapni, hogy b+ ezt elcsesztem ...
  • Denes888
    Eladó Wii Red Steel játék. Jó állapotú, dobzásban, leírással. 6000HUF . PM
  • Coco
    Használt Wii Remote-ot keresnék 6000HUF-ért.PM-et küldjetek légyszi!
  • p00h
    mindenféle chippes lejátsza
  • GraviGyerök
    Argonos Wii lejátsza a GameCube-s backupokat?
  • donatus13
    Nagyon komoly: D:D:D
  • 0ckH4M
    Rayman Raving Rabbids 3 trailer. Csak ráakadtak a nyulak a balance boardra...
  • 0ckH4M
    Nyugodtan írjad.
  • Daweee
    Ok, azt gondolom, viszont van itthon egy zsák +os maxell, a kérdés az volt hogy írhatom arra vagy vegyek neki külön -Verbát
  • 0ckH4M
    Mínuszos verba tökéletes
  • Daweee
    Hello
    A biztonsági másolatokat milyen lemezre ajánlatos írni? Nézelődtem, mínuszos Verbát ajánlják, viszont nekem csak plusszos maxell-em van. Szerintetek jó, vagy vegyek valami minuszost? (esetleg Verbát)
    A másik kérdésem pedig hogy mi a különbség a wiikey és az Argon chipek között? van valami hiányossága a key-nek, vagy az Argon tud vmi +-t vagy csak a neve miatt drágább?
    Kössz előre is.
  • sacano1
    Üdv Baranyában esetleg nem tud valaki chipelést?
  • KapuBen
    énse raktam fel:P egyébként engem csak az opera miatt érdekel mert pont azután lett wiim miután fizetős lett:S
  • Richard90
    Már tervbe van véve :D Csak sajna a szolnoki Media Markt még nem kapott szálítmányt :@...
    Már nagyon várom, hogy meglegyen :D
    Anyumnak nagyon tetszik. :)

ui.: Valaki tud egy megbízható konzolboltot, ahol vállalnak chippelést (Wiikey)
    A válaszokat köszönöm :)
  • Probatbicol
    Pont most jártam a media marktban, ahol jó kis eladócsajok játszottak vele, sikítva-röhögve borultak egymás nyakába folyamatosan, szóval valószínűleg tényleg jó :).
  • szando
    Wii Fit-et ajánlom mindenkinek aki fogyni szeretne :) Nagyon jól megcsinálták.
  • solti
    én se raktam fel, egyszerűbb régi GC-s emulátorokkal futtatni ezeket (bár azt se próbáltam mert semmi gc-s hardverem nincs)
  • p00h
    én nem raknám fel, ahogy írták már előttem N nagyon könnyen ki tudja szűrni h van e hackelt VC játék a gépen... vannak már emulátorok wii alá, de ha kockáztatni akarsz...
  • KapuBen
    ááá megtaláltam!ha kell szóljatok és belinkelem.
  • p00h
    pont h nemsok védelme volt... nemrég jött ki a twilight hack meg a memóriát másoló cucc, ezek hiányzottak a VC hackeléshez... Pedig a twilight hacket nem is a VC miatt írták... ez csak 1 hozománya a dolognak :)
    a gmailes teszt feltörése meg azt jelenti h 6 másodperc alatt töri fel a program amit írtak rá, de megírni elég sok idő volt azt a programot...
  • KapuBen
    muszáj a twilight hacket használni a vc telepítéshez?most kezdtem el játszani a zeldát:S
  • Aschil
    Szerintem jó volt a VirtualConsole "védelme", elég sokáig birta (több mint egy év)!!!
    A Microsoft-ot, a MAC OSX-t, a Google Mail CAPTCHA-tesztjét (6 mp alatt), az iPhone-t stb. törik, mint a mogyorót!!
  • Keviny
    csúful fel lett törve a Virtual Console...
  • shenmuedc #7927
    Ez a secret files tunguska milyen játék?
  • Denes888
    Srácok. 50-et simán megér, egy jó állapotú wii, wiikey chippel, copmponens kábellel, és 26 írott játékkal nem?
  • GraviGyerök
    Nem kő , hogy rettegjek NINTENDO haragjától :-)
  • donatus13
    És ezt miért kellett beirni hogy jaj de jo hogy neked nincs wii d? szerinted kit érdekel?
  • shenmuedc #7923
    Én szívesen vennék (pénzért) virtual console játékokat DE amekkora lehúzást csinál belőle a nintendo, kösz nem. Egy akár több mint tíz éves játékért több ezer forintnak megfelelő pont. Na ebből nem kérek. Majd ha 2-300 pont lesz (soha) egy n64 játék na akkor maj megveszem.
  • Aschil
    "Wiinewz.com-ról van az idézet. Rövidítve magyarul: Ha warez VC játékot raksz fel a Wii-dre, és nem olyat amit a shop-ról töltöttél le, akkor az nagyon könnyen detektálható a Nintendo által. Ki tudja, hogy mikor állnak neki kiszűrni ezeket, és akkor jön a nemulass!"

Húha,most jól rám ilyesztett a Nintendó, jó lesz vigyázni!
  • szabzol
    Sziasztok!

Tudnátok nekem valamit mondani a WII "HD képességeiről"? Láttam hogy van hozzá komponens kábel. Milyen felbontást támogat egy HD Ready-s TV-n?

Nagyon szemezgetek a konzollal, és most az árcsökkenés is csábít a vásárlásra. Konkrétan a nagy Nintendo-s címek érdekelnének (Mario, Zelda, Metroid). Ezek még mindig olyan jók, mint a "régi szép időkben"?
  • GraviGyerök
    még jó hogy nekem nincs wii-m

Ui: amelyik macska nyávog az nem karmol
  • esceeper
    Ti milyen márkájú lemezre irjátok a wii-s biztonsági másolatotokat?Én verbatinra irtam eddig,de valahogy nem az igazi,elveszti a gépem a fonalat töltéskor.Elég sokszor elöfordul.Játéktol függetlenül.Váltsak lemezt? Vagy a géppel van valami?
  • LittleBirdY
    Kicsit off, de tud valaki küldeni nekem egy meghívót a sötét cicára, márha van meghívózás?
    [email protected] a cím. Köszi!
  • 0ckH4M
    "For those of you stupid enough to be installing pirated Virtual Console games on your Wii, we would like to direct your attention to Nintendo's licensing agreement, which you can view HERE.

Quote:
    Chapter: Unauthorized Devices or Accessories.

Your Wii Console and the Wii Network Service are not designed for use with any unauthorized device or any non-licensed accessory. You may not use any such device in connection with your Wii Console or Wii Network Service. Such use may be illegal, voids any warranty and is a breach by you of this agreement. Nintendo may take steps to disable any unauthorized device installed in your Wii Console, including, but not limited to detecting and disabling your Wii Console through the Wii Network Service and/or game software. If a modification is detected, your access to the Wii Network Service may be disabled and/or games may be unplayable until the modification is removed. Further, such use may lead to injury to yourself or others and may cause performance issues and/or damage to your Wii Console and the Wii Network Service. Nintendo (as well as any Nintendo licensee or distributor) is not responsible for any damage or loss caused by the use of such device or non-licensed accessory.
    While it would be difficult for them to detect a modchip, these Virtual Console "releases" can be very easily detected.

Don't say we didn't warn you. "

Wiinewz.com-ról van az idézet. Rövidítve magyarul: Ha warez VC játékot raksz fel a Wii-dre, és nem olyat amit a shop-ról töltöttél le, akkor az nagyon könnyen detektálható a Nintendo által. Ki tudja, hogy mikor állnak neki kiszűrni ezeket, és akkor jön a nemulass!
  • trsi
    az 1 csunya fekete macs
  • GraviGyerök
    Köszi. Sikerült.

Ui. csak azt tudnám mi az a fekete macskás oldal
  • solti
    van, a feketemacskás oldalon az új VC torrentek detail-jébe van leírás

Egyébként kell hozzá egy Zelda, leszedsz egy speckó mentést netről, felülírod a sajátodat, elindítod....majd beszélsz a csákóval, és egyszercsak elindul a freeloader. Innentől kezdve indíthatsz homebrew cuccokat. Idáig még legális is...többit keresd meg
  • GraviGyerök
    Van valahol valami leírás, hogy mit hova kell másolni (title.wad) meg ilyesmi?
  • Aschil
    Igen!