Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Orb nem ANNYIRA rossz, de azert el tudok kepzelni jobbat...
Club csillagokat sajna nem tudom, mert NEM vagyok klubtag, ugyanis nem volt egyik cuccomban sem eddig reg-kartya... :S :C Eredeti progikban es a wii-ben sem...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha annyira meg akarom nézni legroszabb esetben is egyszerûbb a gépet kötni a tévére.
Ha minden igaz valamilyen limit van és éppen elfogyott az erre szánt kártyamennyiség próbálkozzak késõbb azt írja. Azért kurva jó hogy kitalálnak egy ilyen akciót és úgy csinálnak egy feltöltõkártyával minha rendes bolt lennének és elfogyott volna a kenyér gyere vissza holnap.
Na mindegy majd többször próbálkozom hátha egyszer sikerül.
De egy nálam jobb angolos azért lecsekkolhatná ha megkérhetném.
Link alább:
https://wiipointscard.nintendo-europe.com/faq/uk_faq.html
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Hairdresser: Netrol tudod CSAK telepiteni, legegyszerubb wifin kapcsolodni (ha van wifis routered), de letezik adapter (kb 8-10K HUF) ami vezetekkel kapcsolodik (LAN) bár router oda is kell szoval akkor mar egyszerubb a wifi, plane hogy egy wifis router olcsobb...
500 pontba kerul az Opera, 1000 pont 10EUR-ba faj (ami pl. jan.3-an 2389Ft volt) a Wii-rol tudod intezni a dolgot (kulfoldi netes fizetesre alkalmas bankkartya kell), miutan netre kapcsoltad (shopping channel)...
A maradek 500 ponton vehetsz egy regi jatekot (virtual consol) pl... 😄
ES NEM, NEM LEHET MASTOL ATVENNI/INGYEN LETOLTENI/LEMEZROL FELTENNI stb...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Regio lockot nem lehet kiutni valami legalis modon? Mert azt az évi ~3 játékot ami érdekel a gépre szívesen megveszem, csak ez a SSBBrawl fél éves eltolás eléggé felbasz, meg konkrétan a nintendo egész hozzáállása a PAL régióhoz undorító szerintem.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Most kezdtem el sprórólni amit láttam az 50000-ért van és van hozzá sport játék. Azt érdemes megvenni? Jah és a wii-n lehet tört játékokat futtatni? Ésha igen akkor meg kell csippeltetni?
Van egy egesz jonak tuno adatbazis itt: http://nintendo-scene.com/wiitracker/search.php
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lenne egy kérdésem ha meg venném a Super Mario Sunshine-t, de nincs game cube-om de mivel a wii kompatibilis a game cube játékokkal le tudom játszanmi, nyah a lényeg hogy kell a gc kontroler a gc játékokhoz vagy jó a remote is irányítónak??????
Itt a megoldás, kipróbáltam mûködik!!!!!!!!
HOW TO CREATE YOUR EMULATOR-DISC (NES, SNes, GBA, Sega, and more:
1. Download and unpack WiiEmus.rar
2. Copy your ROMS to the corresponding folders.
(Make sure GBA-ROMS have
-->If you leave a folder empty, the respective Emulator isn't placed on the DVD (!)]
-->If you like to use zipped ROMS or Sub-Folders with ROMS sorted alphabetical, place at least ONE unzipped ROM in your SNES/NES/etc-Folders and all others zipped (or unzipped... it's your choise).
3. Execute "MakeWiiEmus.bat"
4. Choose your region (PAL, USA, JAP) and press <RETURN>
5. Burn the resulting "WiiEmus.iso" ... Have fun
<#wink>#wink>
.:asChil:.
Meg kiiras elott az .iso-bol kiveszi az upgrade-t, azaz meg veletlenul sem patcheltek rosszrol...
Regionfree is van (szinten keress) 😉 ami kiveszi a regiokodot igy region override nelkul is futnak az ntsc-k... Azaz maradhat kikapcsolva a RO es nem kell azon aggodni, hogy a baratno/kiskutya random nyom igent mindenre ami a kepernyon megjelenik...
Nem ertem miert nem kapcsolja ki valaki a region override-t, amikor kell...
Siras pl itt: http://www.wiichat.com/nintendo-wii-online/28360-problem-opera-please-help-me.html
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár ez nem baj csak kellenek gc kiegészítõk.
Tényleg nem tud valaki memóriakártyát? Joypadot már rendeltem az 576-tol 2500 ft-ért. Kb ennyiért szeretnék memóriakártyát is. Természetesen nem eredetit.
Ha valaki tudna segíteni, hogyan, és milyen progival lehet NES-SNES-GbAdvanced-N64 romokat DVD-re kiírni, hogy WII-n lehessen futtatni õket, akkor megköszönném!
.:asChil:.