Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
En imadnam a mediacentert, mert minden szart kiirni nem szeretek a TV meg messzebb van a geptol, nem dughatom ra...
Az Orb nem ANNYIRA rossz, de azert el tudok kepzelni jobbat...

Club csillagokat sajna nem tudom, mert NEM vagyok klubtag, ugyanis nem volt egyik cuccomban sem eddig reg-kartya... :S :C Eredeti progikban es a wii-ben sem...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

narumon
Hát boxon meg fõleg azért nincs értelme mert beteszed a lemezt a boxba és lejátszod 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

tökmindegy milyet veszel bele
Aziránt érdeklödõm, hogy a Wii-be milyen SD kártyát lehet tenni?
shenmuedc
Gondolom ez olyasmi lehet mint az xbox360-on a windows media centeres lejátszás. Tehát a számítógépen lévö média tartalmakat lehet megnézni a wii-n. Szerintem sok értelme nincsen. Én x360-on sem láttam sok értelmét.
Ha annyira meg akarom nézni legroszabb esetben is egyszerûbb a gépet kötni a tévére.
Aschil
Ezt ismeri valaki?

.:asChil:.

shenmuedc
Na nagynehezen lefordítgattam (kicsit béna vagyok angolból)
Ha minden igaz valamilyen limit van és éppen elfogyott az erre szánt kártyamennyiség próbálkozzak késõbb azt írja. Azért kurva jó hogy kitalálnak egy ilyen akciót és úgy csinálnak egy feltöltõkártyával minha rendes bolt lennének és elfogyott volna a kenyér gyere vissza holnap.
Na mindegy majd többször próbálkozom hátha egyszer sikerül.

De egy nálam jobb angolos azért lecsekkolhatná ha megkérhetném.

Link alább:

https://wiipointscard.nintendo-europe.com/faq/uk_faq.html
ez jo kérdés mert énis kiváncsi lennék rá 😊
shenmuedc
És azt nem tudod véletlenül hogy a clubnintendon kapott csillagokat hogyan lehet beváltani pontokra? Mert elvileg van 2250 csillagom és egy 500 pontos feltöltés 2000 csillag. Írja is hogy mennyi csillagom van de nem tudom kiválasztani a feltöltést (még a 100 pontost sem). Wiivel is már voltam a neten de ott sem ír semmit. Valaki segítsen!!!
fekete0012
hali a wii-re mivel kell kiírni a játékokat

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Nem azért késnek a PAL játékok, mert ki akar szúrni velünk a Nintendo. Megcsinálják elõször az USA verziót, és amint kész azonnal nyomják is a piacra. Utánna állnak neki leszinkronizálni a játékot más nyelvekre, spanyol francia, stb, és ha megvan akkor jön ki PALosan. Nem játszák azt el, hogy az USA verziót visszatartják, hogy EU-ban ne vérezzen a kicsi játékosok szíve.

MaDFoX
Regio override csak chippel... Es akkor is odafigyelve, de nagyon... 😄

Hairdresser: Netrol tudod CSAK telepiteni, legegyszerubb wifin kapcsolodni (ha van wifis routered), de letezik adapter (kb 8-10K HUF) ami vezetekkel kapcsolodik (LAN) bár router oda is kell szoval akkor mar egyszerubb a wifi, plane hogy egy wifis router olcsobb...
500 pontba kerul az Opera, 1000 pont 10EUR-ba faj (ami pl. jan.3-an 2389Ft volt) a Wii-rol tudod intezni a dolgot (kulfoldi netes fizetesre alkalmas bankkartya kell), miutan netre kapcsoltad (shopping channel)...
A maradek 500 ponton vehetsz egy regi jatekot (virtual consol) pl... 😄

ES NEM, NEM LEHET MASTOL ATVENNI/INGYEN LETOLTENI/LEMEZROL FELTENNI stb...

Totis
Szerintem ha bemész egy Media Markt-ba vagy Electro World-be akkor ott biztos tudsz részletre venni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

hogy lehet wiire telepíteni az opera böngészõt?érdemes?

quack
De a lucasarts csak az xbox/ps3 verziot csinalja

Regio lockot nem lehet kiutni valami legalis modon? Mert azt az évi ~3 játékot ami érdekel a gépre szívesen megveszem, csak ez a SSBBrawl fél éves eltolás eléggé felbasz, meg konkrétan a nintendo egész hozzáállása a PAL régióhoz undorító szerintem.

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sziasztok!Nemtudjátok hol lehet wii-t venni részletre!!Ha valakinek van eladó megveszem vagy game cube+tartozékokkal elcserélném+ráfizetek!!!!SEGÍTSETEK KÖSSZI!!!!
Látom hogy repffc tudsz olyan helyet ahol lehet venni már chipeltetve. Meg tudod adni az elérhetõséget vagy esetleg a honlapcímet?
igen, igen és igen 😊

Helló!

Most kezdtem el sprórólni amit láttam az 50000-ért van és van hozzá sport játék. Azt érdemes megvenni? Jah és a wii-n lehet tört játékokat futtatni? Ésha igen akkor meg kell csippeltetni?
MaDFoX
gaboo7: Szeriaszambol...
Van egy egesz jonak tuno adatbazis itt: http://nintendo-scene.com/wiitracker/search.php

shenmuedc
Szerintem biztosan de számomra ilyen word of warcraft szerû rpg-k a legnagyobb rémálmok. Néhányat már próbáltam de nekem az internetes multinál kevésbé még semmi sem jött be kevésbé legyen bármilyen stílusról szó. Lehet már öreg is vagyok az ilyesmihez nekem kell hogy egy légtérben legyek azokkal akikkel játszom. Nekem nem tetszenek ezek az arctalan dolgok. Az msn-töl pl kiráz a hideg (még kamerával is). Ha valakivel játszani akarok veszem a fáradságot és elmegyek (eljön) hozzám.
Szerintetek wii re készítenek majd mmorpg vagy ilyesmit szerintem nagyon jó lenne 😊

DE kiváncsi leszek puzzle quest is gondolom 4 gb lesz wii re dehogy mit raknak bele arra kiváncsi leszek remélem sokkal többet mint gépre amugy szerintem nagyon jó játék igy gépen nagyon tetszett ajánlom mindenkinek 😊

vegyel olyat ami egybol chippelve van. nalunk arra adnak 1ev garanciat es 8k-val dragabb csak
Sziasztok! Most állok wii vásárlás elött, honnan tudom megállapitani milyen alaplapos a gép? Melyik flesh-t érdemes beletenni? Válaszokat elöre is köszönöm!

Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...

Hustler_hu
kell
de nagyon el lehet indítani, végülis nekem mindig el indul egyszer volt hoogy nem.
Aschil
Egy kis humor!

super mario galaxy az ugye amit nem nagyon lehet elinditani ? :S

köszi
QuippeR
gc controller kell.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hali!
Lenne egy kérdésem ha meg venném a Super Mario Sunshine-t, de nincs game cube-om de mivel a wii kompatibilis a game cube játékokkal le tudom játszanmi, nyah a lényeg hogy kell a gc kontroler a gc játékokhoz vagy jó a remote is irányítónak??????
Aschil
"Help! Ha valaki tudna segíteni, hogyan, és milyen progival lehet NES-SNES-GbAdvanced-N64 romokat DVD-re kiírni, hogy WII-n lehessen futtatni õket, akkor megköszönném!"

Itt a megoldás, kipróbáltam mûködik!!!!!!!!

HOW TO CREATE YOUR EMULATOR-DISC (NES, SNes, GBA, Sega, and more:

1. Download and unpack WiiEmus.rar

2. Copy your ROMS to the corresponding folders.
(Make sure GBA-ROMS have exactly 4 / 8 / 16 MBytes... 32 MB Roms do not work with this EMU)
-->If you leave a folder empty, the respective Emulator isn't placed on the DVD (!)]
-->If you like to use zipped ROMS or Sub-Folders with ROMS sorted alphabetical, place at least ONE unzipped ROM in your SNES/NES/etc-Folders and all others zipped (or unzipped... it's your choise).

3. Execute "MakeWiiEmus.bat"
4. Choose your region (PAL, USA, JAP) and press <RETURN>
5. Burn the resulting "WiiEmus.iso" ... Have fun
<#wink>

MaDFoX
Schtamasnak mar nem, de talan a tobbieknek segit a (wii)brickblocker (keressetek ra nem reklamozok)...
Meg kiiras elott az .iso-bol kiveszi az upgrade-t, azaz meg veletlenul sem patcheltek rosszrol...
Regionfree is van (szinten keress) 😉 ami kiveszi a regiokodot igy region override nelkul is futnak az ntsc-k... Azaz maradhat kikapcsolva a RO es nem kell azon aggodni, hogy a baratno/kiskutya random nyom igent mindenre ami a kepernyon megjelenik...

MaDFoX
schtamas: Mit csinaltal elotte? Ez olyan hibanak tunik, mint amikor valaki rossz regioval updatel... Ebben az esetben sajnos ugy nez ki, kampec... Ezt hivjak "full bricked"-nek az angol forumokon es a pro-k is csak alkatresznek javasoljak utana a gepet... 😞 A "half bricked" gepek amiknek csak a menujebe nem lehet bemenni meg eselyesek, a kovetkezo hivatalos patch segithet...
Nem ertem miert nem kapcsolja ki valaki a region override-t, amikor kell...
Siras pl itt: http://www.wiichat.com/nintendo-wii-online/28360-problem-opera-please-help-me.html

TDC Geronimo
Hm köszi, utánanézek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tv tunerrel simán megtudod oldani, talán ez a legcélszerûbb...persze biztos van átalakító is, de ezt egybõl megveheted bárhol. (én használtam 1 hónapig úgy, és nem volt semmi gond)
TDC Geronimo
Valaki nem tud valami olyan cuccot/kábelt, amivel ki lehet kötni a Wiit monitorra? 20as wide tft-m van, arra szeretném.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Teljesen lefagyott a wii.Csak az opera help lap jön be,de nem lehet semmit sem csinálni.SMG-vel(eredeti)probáltam indítani,de így sem csinál semmit.
shenmuedc
Én úgy tudom csak a gamecubera megjelent emulátorokkal lehet wii-n nyomni.
Bár ez nem baj csak kellenek gc kiegészítõk.
Tényleg nem tud valaki memóriakártyát? Joypadot már rendeltem az 576-tol 2500 ft-ért. Kb ennyiért szeretnék memóriakártyát is. Természetesen nem eredetit.
Aschil
Help!
Ha valaki tudna segíteni, hogyan, és milyen progival lehet NES-SNES-GbAdvanced-N64 romokat DVD-re kiírni, hogy WII-n lehessen futtatni õket, akkor megköszönném!

Aschil
Mario Kart
Várható megjelenés: 2008 I. negyedév.

Aschil
Worms: A Space Oddity
Várható megjelenés: 2008 március 28.

star warsrol mit lehet tudni? jo meg szép a borito de hiaba minden ha nincs a hivatalos oldalon a wii jel. vagyis szerintem 😄
shenmuedc
hát nekem pc-n megvan ott lehet nyomni a neten de wii-n lehet-e azt nem tudom. Úristen worms lesz wii-re? Sürgõsen szereznem kell mégegy irányítót.<#smile><#smile><#smile>
gondolom neten nem lehetséges -_- de nem baj igy is biztos jó lehet amugy a worms a space oditty is nagyon várom jol emlékszem márciusba jön 😊

shenmuedc
Szerintem isteni játék! Most voltam haveroknál ott ps2-n nyomtuk egymás ellen, rengeteg taktikázásra ad lehetõséget , ahogy fejlõdsz meg nagyon baba varázslatok jönnek be. Ennyire multi játékot a worms óta nem élveztem.
Puzzle questrõl valaki kis infot pls ezt lehet többen játszani vagy itt hogy müködik ahogy láttam itt a harc amolyan golyo rakosgatás . valaki játszott vele más konzolon pls mondja el milyen thx.