10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• XRV
    héé héééééé :-) Privátot pls :-) Honnan szereztétek?
  • TrIp
    nem lett rossz a fizika, bár vannak benne érdekes dolgok. próbát megér mindenképp. főleg többjátékosmódban jómóka
  • p00h
    csak ezt tolom 1 hete iszonyatjó!
  • CéZé
    Nálunk pár napja csak ez van bent a wii-ben
  • Beast Machine
    ha sikerül beletenniük valami hiperélethű fizikát, meg némi kreativitást (bár ahogy néztem, abban nem lesz hiány:) ), akkor ez egy jó kis gáma lesz.
  • QuippeR
    király, csak error #001-es, és egyelőre nem tudom, hogyan oldom meg.
  • XRV
    Bloom Blox

• donatus13
    Biztos hogy nem ... regény elején irtam az első mondatba hogy mit nem akarok mondani...
  • trsi
    mostansag szerintem nem, esetleg hasznaltan olcsobb (lentebb valaki arulja is)
  • Totis
    Hát mivel most jelent meg egy darabig biztos nem fog lemenni. Már be van ígérve az asszonynak de előtte Mario Kart-ot szeretnék majd venni.
  • Totis
    Ez igaz. Ennél jobbat egyenlőre nem találtak ki.
  • Csibe001
    Én a wii irányításra nem mondtam.
    Max annyi, hogy elszórakozni jó a wii fps-ekkel de semmi több.Egér plusz billentyűzet irányítást jelenleg nem übereli semmi.
  • XRV
    Szerintetek a Wii Fit-nek kb mikor fog lemenni az ára?
  • solti
    wiimote-tal szerintem lehet olyan jól célozni mint az egérrel, csak az egeret már több mint 10 éve szokja a kezed...
    mezei kontrollerekkel meg sose ertettem hogy lehet jatszani ilyet..
  • Totis
    Kinek mire. Az tény, hogy PC-n sokkal jobb a CoD2 mint konzolon. Pontosabb és gyorsabb célzás. Sokat számít...
  • Csibe001
    Természetesen játszottam (van is).
    De az onrail shooterre jó nem fps-re.
  • Totis
    Játszottál már Zapper-el FPS-t? Olyan mintha paintball-oznál...
  • Csibe001
    GTA IV úgyis jön PC-re is.S a fotelba leülök dolgot simán eljátszhatod pc-vel is. :)
    Plusz ezernyi más dolgot is.S HD filmeket szintúgy lehet PC-n is. :)
    Na meg az irányítás, én emiatt szavazok leginkább PC fejlesztés mellett.Kontrollerrel nem az igazi az fps, nem is volt s nem is lesz.Legalábbis nekem. :)
    Bocsi az offért.
  • solti
    azért van sok Wii eladó, mert geci sokan nyernek a cocacolával:D Ugyanaz a szitu, mint a DS-ekkel a UPC akciónál....csak a félreértések elkerülése végett mondom

pc vs konzol: mind a kettő másra jó. Konzol esetében, főleg a ps3-nál iszonyat olcsón kapsz brutál hardvert, igaz csak játékra jó, de arra nagyon. Wiinél meg játékélményt kapsz:D (xbox360 meg csak simán f@sz@ konzol, hozza azt amit kell, sztem semmi több). Ha csak néha akarsz játszadozni, jó a pc is, de pl konzolt nem kell újratelepíteni soha, és nincs kompatibilitási probléma...nem akarom túlragozni
  • TrIp
    és persze gépre is veszel eredeti játékot, nem?? mert arról nem írtál..
  • LittleBirdY
    Konzolt tényleg érdemesebb venni, főleg az új generációból, ugyanis már sok játékfejlesztő és kiadó cég rájött, hogy a számítógépet csak a komolyabb játékosok használják játékra, az ún. "casual" gamerek konzolt szívesebben vesznek, az egyszerűbb használat és olcsóbb árkategória miatt. Pont az időn több nagy játékfejlesztő cég váltott át konzol exkluzív fejlesztésre, és ez a tendencia csak nőni fog.
  • 0ckH4M
    Amúgy pont fordítva van, a 40gigás Ps3-ak a jobbak. Újabb széria. Így logikus. Ezeken már nem fagy a GTA4 mint amúgy a 60 gigáson. Amúgy nekem azért is konzol, mert érdekelnek az exkluzív játékok, és én gépre nem akarok költeni, elég nekem netezésre. Kényelmesebb egy fotelból játszani, utána meg beküldeni egy Blu Ray filmet és megnézni DTS-ben a Full HD Tv-n.
  • donatus13
    Nem akarok itt semmi warezrol beszélni én ugy tudom hogy a 40 gb ps 3 szar és csak a 60 gb az ami normálisan müködött eddig ami olyan 120 k én multkor 130 elég bika gépeket láttam de én magamnak teszek össze jó ideje aminek következménye hogy mindig utánna járok a dolgoknak és észre vettem hogy most baromira lent vannak az árak a pc téren is igyhát ha belegondolsz 120-140 ért veszel elég bika gépet amin megy a cod crysis elég szép teljesítményen a másik meg Véletlen nem muszáj venned eredeti játékot mert ha meggondolom veszek 10 ps 3 ot az olyan 140 k és 120 az alapgép akkor már valahol olyan 260 körül járok amiből hát hadne mondjam milyen pc ket össze lehet tenni... Amugy nekem is tetszik a ps 3 csak egyszerűen nem akarok konzolt venni mert ugyis a gépen van dolgom szövegszerkesztés netezés ilyesmi ugyis itt csinálom meg ide biztos hogy megjelennek a komolyabb játékok is csak beton gép kell alájuk de szerintem ps 3 al szintet tud tartani a pc na mind 1 ennek a regénynek most vége majd legközelebb többet írok:D:D:D
  • Csibe001
    Ugyanúgy állok én is, én pc-t fogok fejleszten, több konzolt nem akarok. :)
  • donatus13
    Elvileg lehet nem nagyon tudják kiszürni mivan a gépedne max frimware cserékkel... de azzal is csak azt érik el nem müködik a chip mert nem kompatibilisek egymással.
  • XRV
    Érdemes chippeltetni a wii-t? Nem fognak utánajárni, és vagy valami védelmet eszközölni valamikor?
    Végül, vissza lehet e állítani az eredeti állapotot? Mert sztem igen, gondolom, csak cserélnek egy chipet benne... max az eredetit ideadják, és elteszem. Ha gubanc lenne valamikor, csak kicseréltetem.
  • 0ckH4M
    Netről lehet rendelni 10k-ért is. Amúgy az a pár játék ami érdekel, azt megveszem, meg majd cserélgetem, ilyesmi. Pc-re minek költsek? Olcsóbban kijövök Ps3+eredeti játékokkal.
  • donatus13
    Ja és megint sry a dupla postért de ps 3 al csak az a bajom hogy mivel nem lehet chippelni elég borsos ára van egy eredeti játéknak 10-14 k ig általába ami azért nem kevés:)
  • donatus13
    Jah nekem is tetszik de nem veszek többet konzolt csak pc t :)
  • 0ckH4M
    Én is most fogok Ps3-t venni amúgy :-)
  • donatus13
    Ui : játszottam sokkal de csak 3 at szeretek sry a dupla post ért
  • donatus13
    NEm tom , meg msnekre is kiirják hogy eladó meg most netes oldalakon is sokkal több az eladó mint régen.. ... Valszeg azért lehet mert az embereknek nem tetszenek rá a játékok :S énse vagyok oda értük dehát azért elvok vele most sokan áttérnek ps 3 ra mert hogy több a huzó játék... PL cod 4 unreal 3 de ezek már nem olyan ujjak meg igazából én játszom egész wiin 3 játékkal és kifujt:D
  • 0ckH4M
    Attól még, hogy egy valaki beírta, hgoy eladó, nem akarja mindenki eladni :-)
  • XRV
    és miért?
  • donatus13
    Lol most mindenki eladja a wii jét:S:D
  • FECOKING
    wii fitt elado ill egy nintendo wii is akit érdekel irjon privit..eredeti programokkal chipp nélkűl..
  • solti
    rinpocse: a wiiről meg kitudod másolni sd kártyára a mentéseket. Amelyiket nem engedi, arra is van már megoldás a twilight hack segítségével (pl GH3 mentés)
  • rinpocse
    kÖSZÖNÖM
  • Totis
    Minden játéknak megvan a maga mentési metódusa. Valahol pálya vége, van olyan ahol bárhol menthetsz. A mentéseket a rendelkezésre álló - ha jól tudom - 512MB memóriába rakja. A játék "megtalálja" a saját mentését.
  • rinpocse
    Hogyan lehet a játékállásokat menteni, s majd behivni a későbbiekben?