10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Richye111
    Melyik vidék?
  • z123
    ...no most aztán nem értek semmit!!! szóval, ha ez megjelenik akkor tudok tenni valamit v. sem?

szóval a játékot tudom használni valami módon?

köszi:
    Zj
  • Probatbicol
    Most már minden wii termékből hiánycikk lesz? Kezdődött a készülékkel, aztán a Guitar Hero, most meg mire elszántam magam, hogy veszek egy Fit-et már azt se lehet kapni (vidék).
  • QuippeR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    error #001: 'generic wii patcher' és 'trucha signer' kifejezésekre keress
  • fishBNS
    Nem minden haztartasban van hozza specko csavarhuzo... =]
  • pokadv
    Ha elég bátor vagy hozzá, kinyitod és megnézed. Vagy megkérdezed attól aki beletetette vagy beletette.
  • LittleBirdY
    Nem kéri többet a frissítést, miután egyszer megcsinálta.
  • z123
    bocs...
    még egy kérdés: honnan tudom milyen chip van a gépemben???

Köszi:

Zj
  • z123
    Köszönöm a kielégítő választ!

Viszont 2 játék a következő üzenetet adta:

1.: error #001,... (ezt valaki már említette)
    2.: an error has occurred. press the eject...

Na ezekkel mit kezdjek??? Ráadásul az error #001-re ki sem tudom kapcsolni a gépet. (hálózati csatlakozót húztam le)

Köszi:

Zj
  • donatus13
    Nah attol függ milyen chip van a gépedben általába lejátszák de érdemes nem tenni bele updatolni ntsc vel a palos gépet semmi képpen se tedd.
    Firmware tulajdon képpen mint a pc n a bios de azért tessék:
    A firmware (angol: a.m. rögzített szoftver) egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).

Példák firmware-re:

* a személyi számítógépek BIOS-a,
    * Open Firmware az Apple Macintosh számítógépekben,
    * CD/DVD-meghajtók
    * ROM áramkörök programjai,
    * EPROM chipek programjai, amelyek speciális külső eszközzel módosíthatók, de szoftveresen nem.

A firmware bizonyos eszközökben szoftveres úton is frissíthető, például a PC vagy néhány videokártya BIOS-a stb.

Gyakran illetéktelenül módosított firmware-rel érnek el olyan funkciókat, amelyeket a gyártó nem engedélyezett, példa erre a DVD-lejátszók régiókód-ellenőrzésének kikapcsolása.
  • z123
    Köszi!

Utána már többet nem is kérte vagy minden indítás után ismét kéri?

Egyébként lejátsza az NTSC-s biztonsági másolatokat is a PAL-os gép? Csak az update-ra kell figyelni? Nekem azt mondták, hogy csak és kizárólag PAL-os lemezt tegyek bele az általad említett "téglás baleset" miatt???!

Ma hozzájutottam egy-két bizt.más-hoz és többnél is kérte az update-et!!!

Minek kéri egyáltalán?

Mi az a firmware?

Köszi:

Zj
  • GPx8
    Majd ha csökken a kereslet! (Azért mert a GTA IV. meglökte a PS3 és Xbox360 eladásokat, azért még elég erős a kereslet a Wii iránt is).
  • 22Barna22
    MOST AKKOR MÉGSEM CSÖKKEN A WII ÁRA???
  • pokadv
    Akkor sincs gond, ha NTSC-s játékot teszel be. A lényeg hogy ha automatikus frissítéssel van ellátva, akkor a Wii-n magasabb vagy ugyan olyan verziószámú firmware legyen (ezért érdemes mindig a legújabb firmware-t feltenni). Ha így teszel, akkor csak leellenőrzi a játék hogy kell e frissíteni. Miután rájön hogy nincs rá szükség, ugyan úgy fog menni a játék, és a Wii-t sem barmolja szét.
  • pokadv
    Van egy piros gomb a WiiMote-on is és a Wii-n is (SD kártya olvasó mellett). Azt már nem tudom milyen sorrendben, de ha az egyiken megnyomod és utána a másikon is, akkor hozzá párosítja az irányítót a géphez. Ezután elég ha bekapcsolod a remote-ot és felismeri a Wii hogy van. Tehát nem kell folyamatosan reconnectelni mindig amikor 2 irányítóval szeretnél játszani. De egyébként érdemes elolvasni a használati útmutatót, mert ott az ilyen és ehhez hasonló okosságok mind le vannak írva ám.
  • XRV
    egy idő után "ledobja", game kezdetekor mindig hozzá kell adni.
  • 0ckH4M
    Hozzá lehet párosítani a remote-okat, és akkor nem kell mindig ezzel szórakozni. Én csak akkor szoktam ezzel szórakozni, ha a kölcsönkért remote-ot használom. A saját 2 hozzá van párosítva.
  • XRV
    köszi

Végül is rájöttem hogyan kell 2 remote-l játszani a mortal kombat és a boom blox játékokkal. :-)

Főmenüben előhívom a HOME gombbal a Wii remote Settings és ott a RECONNECT funkciót benyomom elöször az egyes, majd a 2 es remote 1-2 gombjait és bingó!
  • LittleBirdY
    Én végül megoldottam. Utána néztem neten a dolognak, és azt írták, hogy ha PAL-os a gép is és a játék is, akkor nem lesz semmi gond az update-tel. Kipróbáltam, a Metroid pár másodperc alatt updatelt, és simán megy a játék. Csak azzal kell, vigyázni, hogy PAL-os géphez nem szabad NTSC-s játékok biztonsági másolatát használni, mert az NTSC-s update brickelheti a gépet, azaz olyan szórakoztatóvá teszi, mintha egy darab téglával játszanál.
  • z123
    Sziasztok!

Hasonló a problémám! Nálam a sakknál teszi ugyanezt!

Kérlek segítsetek!!!

Priviben is jó: [email protected]

Köszi:

Zj
  • snoopy66
    Még mindig eladó egy 2007.juniusában vásárolt szép állapotú nintendo wii játékgép dobozával ,papirjaival ,yaosm chippel.A chippel soha nem volt probléma , nem kell frissiteni meg ilyesmi , minden játékot visz.A gép soha nem fagyott le.Adok hozzá 26 írott és 2 eredeti játékot(wii sport , _link_'s crossbow training.Adok még egy Wi zappert dobozával papírjaival.A géphez 1 nunchuck és 1 remote van, 1 karpánt , 1 sensor bar + kábelek.Adok még egy piros erős anyagú CD tartót amibe 20db CD fér.

Új ár: 70.000 HUF

Ezen az email címen lehet elérni: [email protected](nem az msn cimem)
  • Richye111
    Kedves Wii-sek!
    Viszonylag új wii-s vagyok, ráadásul ez az első konzolom, és nem nagyon értek az ilyesmihez. Lenne egy jópár kérdésem a chippeltetéssel, meg a "biztonsági másolással":) kapcsolatban. Kinek írhatok kérdéseket?
  • SD456
    Hi all!

Tudom, hogy nem szabadna wrz olni, de remélem azért választ kapok erre a kérdésemre is. a Golemkonzol mennyire megbízható chippeltetés ben? Érdemes onnan venni chippelt Wii-t? Ha nem akkor nem tudna valaki mondani olyan oldalt ahonnan érdemes.

Előre is köszönöm!
  • GPx8
    A teljesség igénye nélkül:
    - Wii Sport;
    - Wii Fit;
    - Kororinpa;
    - Mario Strikers Charged Football;
    - Endless Ocean;
    - Bomberman Land;
    - Mario Kart;
    - Boom Blox;
    - Tiger Woods;
    - Pinball Hall of Fame The Williams Collection.
  • SD456
    Értem. Kössz a választ. Amúgy nekem is azért tetszik jobban a Wii mert nem a nagy next-gen grafikára mentek ki hanem a játékélményre.
  • shenmuedc #8006
    Nekem volt xbox360-om, nem volt rossz gép de inkább eladtam és vettem egy wii-t. Ami kell az megvan pc-re is (nagyrészt) még akár jobb grafikával is.
    Viszont azt a játékélményt amit a wii nyújt nem pótolhatja. Évek óta először érzem úgy hogy végre újra konzollal játszom. X-en sajnos nagyon elmentek a GTA és hasonló szemetek felé (Ez csak magánvélemény, tudom mindenki bele van gyönyörödve)
    Szóval ha van egy olyan pc-d ami játékra is alkalmas akkor (szerintem) Wii.
  • SD456
    Hi all!

Nagyon gondolkozom most 2 konzol között. Az Xbox 360 on és a Wii-n gondolkodom. Sok olyan cím van Wii-n amivel szeretnék játszani, (pl.: Zelda részek, Metroid Prime...stb) De az X360 as játékok egy része kijön PC re is. Mondanátok nekem pár nagyon jó játékot ami Wii-n van? Nem nagyon tudom, hogy milyen játékok is vannak rá, csak azokat ismerem amiket videóban láttam.

Előre is köszönöm!
  • LittleBirdY
    Lehetne egy kérdésem? Kiírtam a Metroid Prime 3-at (PAL), a chippelt Wii-hez, és amikor berakom a lemezt, nem jelenik meg a képe a Disc Channelnél, viszont ha belépek a channelbe, akkor kiírja, hogy Initiating Wii update. D2C Pro chip van a gépben, és arra lennék kíváncsi, hogy szabad-e updatelni egy chippelt gépet, mert a Metroidot nem fogja beolvasni addig. Ha updatelem és elromlik valamiért a chip miatt a konzol, akkor lehet software resetet csinálni rajta? Valaki segítsen légyszi!
  • S8DJ
    nem bánnám ha én is nyernék
  • XRV
    Hol és miként tudom megnézni, hogy egy játék ketten játzzható e 2 vezérlővel vagy sem? Esetleg online multival?

Pl a Mortal Kombat Armageddonnál hiába próbálkozom, nem akar menni a 2 játékos mód. Odáig eljutok hogy press +/start button, de hiába nyomom a wii remote-on a + gombot nem reagál (persze előtte kéne hogy összejöjjön a 2 remote-os mód)
    Egyáltalán a MKA játszható 2 játékos móddal?

Wing island is ott van, ogy 2P game és várja a másik remote-t de nem reagál, sőt össze se tudom párosítani.
  • CHEAPBOY
    Hát ez van, 90 Euró a hivatalos ára.
  • donatus13
    Huh nem egy olcsóság:S
  • CHEAPBOY
    hol hirdetnek sok Wii-t így?
  • CHEAPBOY
    24K újonnan felém..
  • donatus13
    Mibe kerül most a wii fit?
  • QuippeR
    ja tényleg, valóban.
  • CHEAPBOY
    hát szerintem idén biztos nem, hacsak vmelyik aruhaz ha berohad nem kezdi el akciozni.
  • TrIp
    van jengás húzogatós része is egyébként :)
  • QuippeR
    olyasmi csak pont fordítva, itt le kell rombolni a jenga-szerű építményeket. egy kis labdával kell dobni az építőelemekre. eddig még csak a tutorialt sikerült végigjátszanom, de szórakoztatónak tűnik.
  • GPx8
    Mit kell ebben a játákban csinálni? Jenga féleség, vagy mi???