Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háááááát azért sztm zelda jobban nézett ki 😄 az a midna meg beképzelt 😄 de nemrossz 😄

viszont szerintem lemaradtam valamirol. mert volt az hogy elmentem zeldával beszélni még a játék közepén kb. akkor a toronyban volt. és valami történt vele és akkor tünt el. nade végülis mitörtént? mert nemigazán értettem 😄 és az a nagy háromszögü piramis a vár körül?

vannak sana homájosságok 😞

az lenne a jo ha lehetne magyar felirat is 😊
azért van vége 😊 megmentetted a világot a twilight-tól, láttad Midnát "emberi" alakban (fúh az a csaj nagyon hot 😄), Ganondorfnak meg annyi, legalábbis a következõ játékig 😄

-the invisible-

na kivégewztem a játékot baromi jo csak a végén nemértem hogy most végülis mi a vége? mert mintha nem is lett volna vége. a feliratokrol meglemaradtam a végén mert bejött a család tvzni 😄 ugyhogy majd ujra végignézem. de na mind1 😄 jo gamma
😊

na közben végre rájöttem hogy horgászhatok... annál a csajnál akiél lehet kenuzni vagy mi 😄 ot melette van egy kis másik ajto. azt nem is láttam eddig még 😊

viszont baromi nehéz. egyszerüen nem akad hrogra semmi 😞
na mind1 most abban a tükörvilágban vagyok vagymi 😄 egyébként az a cica vagy nem is tudom micsoda az tök aranyos 😄

fõleg mikor durci a vámpir fogai tok jol álnak 😄
Keviny
ez a Zeldus annyira nem nehéz, nagyjából lehet tudni hogy mi merre. a Wind Waker az sokkal szemetebb volt. ha nem lett volna leírás tuti pár hónapra elakadok egykét résznél.

amúgy nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következõ Zelda dobás, 94 óta nagy rajongója vagyok a sorozatnak (akkor kaptam meg a Link's Awakening-et Gameboyra, hehe)

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

najo jo jo, de ez a minjáték mikor van?😄 mert nemtom 😞

egyébként télleg van mikor nemtom mit kell csinálni de ilyen gondolkodos feladatban nemkelett a segitseg 😄
Igen, a zeldában két fajta horgászat van:
-egyszerû, (spiccbotos horgászat a valós életmegfelelõje), tehát egy bot rajta zsinór, horog és csalizható
-a késõbb elérhetõvé váló, egyfajta külön minijátékként szolgáló horgászós rész ami ha csónakbõl történik akkor már orsós bottal történik (pergetõ horgászat)

Aki meg elakad benne és végigjátszást lusta letölteni hozzá...az (le)minõsíti magát, mondjuk ha eredeti lenne biztos végigvinné 😛
gameparkba, második körös voltam...576-ban is meglehet próbálni, de nem hiszem, hogy nekik hamarabb lesz...
MaDFoX
Miután megszerezted a horgászbotot gyakorlatilag bárhol tudsz horgászni, ahol halat látsza vízben... De megfelelõ csali nélkül nem mindenhol van kapás is...
De tekerni a zeldában nem kell csak simán kiemelni (én legalábbis még mindent ki tudtam fogni tekerés nélkül, de kiprobalom lehet-e)... Láttam több direkt horgászós progit ami "tekerõs"...
Rapala..
Valami vacak..

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Keviny
ha jól emléxem miután átrepültél Zora's Riveren ott van valami ki gát, rajta egy házikóval, és mellette pedig egy ajtó. na ha ott bemész ott van egy halastó ahol lehet pecázni kiccsónakban.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

pedig nagyon nagyon jo játék, csak az angol elkél nála 😊 amugy meg van végigjátszás elég részletes és jau 😊
TDC Geronimo
rohadt 😞 Merrefele vetted? ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

de, a kezemben van😄 bocsi😄
TDC Geronimo
Guitar Herot, aki pesti nem látott valahol véletlen?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

én már a zelda elején elakadtam mikor a lóra felülök ,nem tom mit kell csinálni😞,így a játék nálam nem szerzett jó pontot

Hali, a Zeldában valaki megmondaná hogy lehet horgászni? mármint arra gondolok amikor a uncsakuval tekerem fol a horgot meg ijenek mert van egy pecabotom de az ijen gagyi. és a wii introjaban lattam meg ijet hogy a vén papa zeldazik és ott horgaszik egy csonakban én meg minnyá végigtolom a gammat és semmi horgászás 😞
Totis
Ha ez valóság akkor nagyon állat! Miért nem a Nintendo-nak jutott ez eszébe. Én is úgy gondoltam bokszolás után, hogy a vezeték csak hátrányt jelent.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

MiQ
Ezek azok a kártyák

Az enyémben is van „madárka, ki azt mondja --> chip-chip” 😊

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Hustler_hu
Lesz Final Fantasy amugy a Wiire , nem ebben a cikkben irnak rola, de mar olvastam mashol, a cime Crystal Cronicles Kingdom (asszem...)
Mégse :S:S nem csinálják meg irányítás miatt kár pedig nem lett volna rossz 😊

a 13k mindkét jétékot tartalmazza, elnézést kihagytam, (boltban a kettõ újonnan együtt jelenleg 28k mellesleg)
red steel+the godfather hibátlan állapotú játékok: 13k, hátha itt még létezik nem széjjelchipelt wii tulaj.....

érdeklõdni itt vagy privát, jó játékot mindenkinek
shenmuedc
<#smile><#smile><#smile><#smile>na egèsz türhetö a net, csak hát a szövegbevitel... De vègre csend van (nem mint pc-n)
shenmuedc
Érdekes dolognak tûnik de sajnos az én netem sávszélessége még a 400 kbitet sem éri el úgyhogy ez sajnos felejtõs (mikrohullámú wlan)
igen a progresszív kép a lényeg. szóval van 5let?
MaDFoX
Ez volt már?
WL Nunchuk

MaDFoX
MiQ: Nagyjából azért tudom mit kéne keresnem... ...de nincs... A dobozokban egyáltalán nem volt hivatkozás a clubra... Persze hogy õszinte legyek annyira nem bánom, mert legalább D2B/uncut széria...

shenmuedc: Ha lesz böngészõd és van számítógéped is, akkor kukkantsd meg az ORB-ot, így már majdnem médiacenter a Wii...

shenmuedc
Mert nem akarja váltottsorosan megjeleníteni a képet ha progresszívben is meg tudja jeleníteni. Más. Sikerült nekem is végre beváltani a csillagokat pontokra. Hajnal 5-kor amikor indultam dolgozni még volt 500-as. Hazaérek be is váltom böngészõre.<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>
Beast Machine
miért akarod kisebb felbontáson tolni a cuccot?

...vágod?

ha alapból 480p re van állítva a videojel, és a játékok átrakják másra, hogyan lehet visszaállítani? pl cod3 ban automatikusan 576i n megy, és kifolyik a szemem tõle. Játékon belul hol lehet ezt átkapcsolni? (pal os játék)
MiQ
PÜ-ben küldjem vagy visszanézel 8 körül?

MaDFoX
"you will find the Club Nintendo registration card" hát nem találtam...
...egész pontosan semmi olyant amit kaparós vagy szerepelne rajta hogy nintendo club...
De itt egy másik Zelda is, abban sem látok ilyent, igaz már régebbi, de nem lett a lemezen kívül kivéve belõle semmi... 😄
Tökmindegy igazából, csak fura, azt hittem magyarországra nem jár, de akkor mégsem... Max átvertek... költsék gyógyszerre... 😉
Nalán az ingyen R-Type-t sajnálom kicsit... 😄

MiQ
Este beszkennelem, akkor eltudod dönteni, hogy van-e neked olyan vagy sem.

MiQ
ok. <#buck>

QuippeR
igen, regisztrálták arra a Wii-re, amit megvettél...

egyébként nem kötekedni akartam, csak nem értettem, hogy mit értesz az alatt, hogy eredeti Wii, mert olyan nincs, hogy nem eredeti Wii.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MaDFoX
"you will find the Club Nintendo registration card" hát nem találtam...
...egész pontosan semmi olyant amit kaparós vagy szerepelne rajta hogy nintendo club...
De itt egy másik Zelda is, abban sem látok ilyent, igaz már régi, de nem lett a lemezen kívül kivéve belõle semmi... 😄
Tökmindegy igazából, csak fura, azt hittem magyarországra nem jár, de akkor mégsem... Max átvertek... költsék gyógyszerre...

MiQ
A Nintendo Clubon ezt írják: „Inside the packaging of your selected Nintendo game or system you will find the Club Nintendo registration card. Locate your unique PIN#. You might need to scratch off a layer with a coin to reveal it.”
Az érmével levakargatós dolog nem áll!

Este szkennelek <#wink>

MiQ
... nem külön kártya
Este felteszem, meluiken találod 😉

MiQ
... csak a kódot már beregisztrálták
F@sznak kötekedsz te itt? <#violent>

MaDFoX
Bolti, nem használt... ...a Zelda is...
Ha jól tudom egy külön kártyeszen van a kód...
Nos, egyikben sem volt külön cetli ami hasonló lenne rá...

QuippeR
ha azt akarod mondani, hogy nem használtan vett, akkor azt mondd, mert az eredeti az teljesen mást jelent. (a használt Wii is eredeti és bolti, csak használt.)

MiQ
... használtan, esetleg Vaterán, behozzavalakitaiwanrólszinteingyenkoffereben verzió?!<#idiota>

QuippeR
miért, hol lehet még Wii-t venni a bolton kívül?

MiQ
... eredeti --> értsd bolti 😉

MiQ
... most melózok, így nem tudom megnézni, melyik cetlin van a kód, de este be is szkennelhetem, ha akarod <#vigyor2>

MaDFoX
Hehe... Jópofa vagy...
EREDETI Wii-t vettem... 😄
BONTATLAN dobozban, kártya nélkül...
EREDETI Zelda TP máshonnan, szintén kártya nélkül... December vége felé...

MiQ
Most néztem és 100 pontos kártya még van EBBEN A PILLANATBAN!

Kérem igyekezni Uraim!

MiQ
... ja, szopatás, de éredemes naponta többször visszanézni, mert minden nap teljesen más idõpontban lehet beváltani a csillagokat. Ráadásul naponta csak 200 kártyát osztanak ki!

MiQ
... pedig, az eredeti Wii-hez jár, és a dobozában ott is van a kártya, és a dobozban található WiiSport regisztrációjáért is kapsz csillagokat.
Én már be is váltottam 2000 csillagot 500 wii-pontra - ebbõl lett böngészõm<#buck>