Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont szerintem lemaradtam valamirol. mert volt az hogy elmentem zeldával beszélni még a játék közepén kb. akkor a toronyban volt. és valami történt vele és akkor tünt el. nade végülis mitörtént? mert nemigazán értettem 😄 és az a nagy háromszögü piramis a vár körül?
vannak sana homájosságok 😞
az lenne a jo ha lehetne magyar felirat is 😊
-the invisible-
na közben végre rájöttem hogy horgászhatok... annál a csajnál akiél lehet kenuzni vagy mi 😄 ot melette van egy kis másik ajto. azt nem is láttam eddig még 😊
viszont baromi nehéz. egyszerüen nem akad hrogra semmi 😞
na mind1 most abban a tükörvilágban vagyok vagymi 😄 egyébként az a cica vagy nem is tudom micsoda az tök aranyos 😄
fõleg mikor durci a vámpir fogai tok jol álnak 😄
amúgy nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következõ Zelda dobás, 94 óta nagy rajongója vagyok a sorozatnak (akkor kaptam meg a Link's Awakening-et Gameboyra, hehe)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
egyébként télleg van mikor nemtom mit kell csinálni de ilyen gondolkodos feladatban nemkelett a segitseg 😄
-egyszerû, (spiccbotos horgászat a valós életmegfelelõje), tehát egy bot rajta zsinór, horog és csalizható
-a késõbb elérhetõvé váló, egyfajta külön minijátékként szolgáló horgászós rész ami ha csónakbõl történik akkor már orsós bottal történik (pergetõ horgászat)
Aki meg elakad benne és végigjátszást lusta letölteni hozzá...az (le)minõsíti magát, mondjuk ha eredeti lenne biztos végigvinné 😛
De tekerni a zeldában nem kell csak simán kiemelni (én legalábbis még mindent ki tudtam fogni tekerés nélkül, de kiprobalom lehet-e)... Láttam több direkt horgászós progit ami "tekerõs"...
Rapala..
Valami vacak..
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Az enyémben is van „madárka, ki azt mondja --> chip-chip” 😊
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Elvileg ez egy mmo lenne csak arra lennék kiváncsi hogy tényleg meg kezdték e a wirre alakítását vagy sem mert én ugy vettem ki hogy igen :S
érdeklõdni itt vagy privát, jó játékot mindenkinek
WL Nunchuk
shenmuedc: Ha lesz böngészõd és van számítógéped is, akkor kukkantsd meg az ORB-ot, így már majdnem médiacenter a Wii...
...egész pontosan semmi olyant amit kaparós vagy szerepelne rajta hogy nintendo club...
De itt egy másik Zelda is, abban sem látok ilyent, igaz már régebbi, de nem lett a lemezen kívül kivéve belõle semmi... 😄
Tökmindegy igazából, csak fura, azt hittem magyarországra nem jár, de akkor mégsem... Max átvertek... költsék gyógyszerre... 😉
Nalán az ingyen R-Type-t sajnálom kicsit... 😄
egyébként nem kötekedni akartam, csak nem értettem, hogy mit értesz az alatt, hogy eredeti Wii, mert olyan nincs, hogy nem eredeti Wii.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
...egész pontosan semmi olyant amit kaparós vagy szerepelne rajta hogy nintendo club...
De itt egy másik Zelda is, abban sem látok ilyent, igaz már régi, de nem lett a lemezen kívül kivéve belõle semmi... 😄
Tökmindegy igazából, csak fura, azt hittem magyarországra nem jár, de akkor mégsem... Max átvertek... költsék gyógyszerre...
Az érmével levakargatós dolog nem áll!
Este szkennelek <#wink>#wink>
Este felteszem, meluiken találod 😉
F@sznak kötekedsz te itt? <#violent>#violent>
Ha jól tudom egy külön kártyeszen van a kód...
Nos, egyikben sem volt külön cetli ami hasonló lenne rá...
EREDETI Wii-t vettem... 😄
BONTATLAN dobozban, kártya nélkül...
EREDETI Zelda TP máshonnan, szintén kártya nélkül... December vége felé...
Kérem igyekezni Uraim!