10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Toon Link
    A Zeldák általában 2 évvel bejelentés után jelennek meg. Az OoT-t is 1996-ban jelentették be, és végül 1998-as lett. Ugyanez igaz a Wind Wakerre. 2000-ben jelenetették be, és végül 2002-es játék lett.
  • cybert
    Elképzelhető, emellett az is borítékolható, hogy 1 évig még biztos nem fog megjelenni. Persze ne legyen igazam. De ez még mindig gyenge így.
  • Toon Link
    Az új Zeldát is most fogják bejelenteni.
  • donatus13
    Szerintem meg érdemes mert ahogy látom ő rendes gammákat akar neki pc vagy ps3 lenne a tuti nyerő :) legalábbis szerintem én igazából egyetlen egy igazi húzó nevet láttam mostanában az a COD5 azon kívül semmit 1 játékért meg minek tartson az ember konzolt?:( Cybert el egyet értek .Hol vannak az igazi játékok?
  • p00h
    mintpl?
  • Toon Link
    Szerintem nem érdemes túladni a Wiin, mert most jönnek az igazán Hardcore címek!
  • cybert
    Hi!

Olvastam itt néhány ember kommentjét, hogy rég játszottak már a Wii-jükkel. Ez velem is így van, emellett meg kicsit átverve is érzem magamat. Körülbelül 1 éve nem a hype miatt vettem Wii-t, hanem mert tetszett a koncepció. Tisztában voltam a Wii grafikai hátrányaival, de a nyitócímekből arra számítottam, nem lesz probléma. Perpill pedig az a helyzet, hogy legalább 2 hónapja nem játszottam vele, és a közeljövőben a játékmegjelenések alapján nem is fogok. Nem is értem a Nintendo-t, mert itt van ez a remek irányítás, tetszett a Metroid Prime, tetszett a Excite Truck, és?? hol van a folytatás? arra számítottam, h akkor majd ezután jönnek a hasonlóan jó minőségű autós és fps játékok tonna számra, meg a Wii Sports szintű sport játékok. A fejlesztési idő állítólag igen csekély a többi konzolhoz képest, így nem éretem mi a probléma. Tetszett a Zelda, Scarface, Resi 4, Bully, és fog biztosan az Okami is, ha beszerzem, de ezek mind port-ok, tudom, nem ezt kéne nézni, mert mindegyik jó játék, de ez portolgatós politika nekem akkor se tetszik, lehet velem van a baj. Oké, tudom, casual system, de nem hiszem el, hogy egy casual gamer ne akarna jó autós, fps, sport, meg tudomisén milyen játékokkal játszani. Nem vagyok hardcore gamer, nem játszok minden nap, de igen is igénylem a komoly játékokat arra a heti néhány órára is. Jók a Mario játékok, szeretem őket, sokat játszottam a Mario Bros 1-gyel és a 3-mal, a Mario Kart-tal annak idején, ebből kifolyólag nagyon tetszett a Wii-s Kart (főleg a multi, osztott képernyőn) és a Galaxy is. Nade azért ne ezek határozzák már meg a koncepciót. Na azt hiszem eleget sírtam itt nektek. Személyszerint megvárom az idei E3-mat és döntök a Wii-m sorsáról. Üdv
  • snoopy66
    FoToS küldtem e-mailt neked.
  • Bucsek
    én nemértem, ugy hlottam kijött valami wii frissités, de hiába nyomogatom az updatat, valami error 32007-et irki :(
  • p00h
    igen és csalódás... még mindig a wiisportsos tenisz a legjobb... abban sokkal jobban tudod oda helyezni ahova szeretnéd... itt... annyira nem vészes mondjuk, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle...
  • GPx8
    Top Spin 3-at próbálta már vki?
  • fishBNS
    Igen,mondogatjak kb 2eve =]
  • FoToS
    Srácok vennék jó áéllapotú Wiit megokositva akinek van az dobjon máregy üzit köszi
  • donatus13
    Azt is törik már a firmware-t csinálgatják állandóan vagy mit is pontosan így nem tudom nem értek én ps 3 hoz annyira de több fórumon is említették hogy nem sokára elkészül de amint lentebb említettem minden csak idő kérdése:) Egy időben filmeket se tudták törni vagy ilyesmi erre egy 14 éves kis gyerek törte fel:)
  • shenmuedc #8217
    Csak idő kérdése. A Ps2 sőt még a Ps1 sem kapott sokáig chippet.
  • fishBNS
    akkor mivan a ps3-al? =]
  • donatus13
    Amúgy szerintem jobban átgondolnák ezt most úgy mindenre értem a legális cuccok vs warez ilyen örök szélmalom harc lesz semmi értelme mert valaki úgy is feltöri egy idő után mindig csak idő kérdése és hiába védik le a cuccokat mert sok embernek akkor se lesz 14 k ja hogy megvegye az eredetit bár ez nem biztos de ez csak az én véleményem :) szóval felesleges a szellemet visszazárni a palackba mert úgyis kijön megint :)
  • pokadv
    Megpróbálják visszazárni a szellemet a palackba, de nem fog sikerülni.
  • fishBNS
    Kinyirja a TL Hack-et =]
  • biziclop
    Anyagi okok miatt megválnék gyönyörű állapotban lévő Rezident Evil 4 wii edition,illetve Umbrella Chronicles játékaimtól.Korrekt ajánlatokat priviben várnék,posta oké
  • GraviGyerök
    Ki mit tud a 3.3E -ről???
  • shenmuedc #8210
    Megoldottam.
  • shenmuedc #8209
    Ja és nekem 220602-ás hibakód van ilyenkor mi a baj?
  • pokadv
    Megvan a megoldás.
    http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/992239.html
  • pokadv
    Sajnos a probléma azóta is megvan. Sajnos a News Channel sem megy. Nem tudom hogy miért. Nem hiszem hogy a linksys WRT54GL routerem gonosz módon direkt csak ezt a két channelt blokkolja.
  • shenmuedc #8206
    Nekem mióta feltettem néhány wiiware játékot azóta nem megy a shop channel meg a többi .Internetezni tudok vele és játszani a neten is enged. De mást nem pedig eddig működött, és még a teljes format sem segített.
  • gery1113
    Van még valakinek problémája Nintendo Channel indulásánál keletkező 261412-es számú hibakóddal, vagy csak nekem nem akar működni. Azt írják hogy a routeremmel lehet valami gond, de a Wii Channel, Internet Channel, Mario Kart Channel mind működik.

Szia! Megoldódott a problémád? Ha igen, kérlek írd meg, hogy, hogyan. Nekem is ez a gondom.
  • gery1113
    Szia! Megoldódott a problémád? Ha igen, kérlek írd meg, hogy, hogyan. Nekem is ez a gondom.
  • robrob
    Nem veszem,
    de annak írom, akit esetleg érdekel, a többi meg ugorja...
  • donatus13
    Ne vedd sértésnek de ha már itt valaki pénzt ad valszeg olyan eredeti játékot vesz ami pal os:)
  • robrob
    Eladok egy frissen rendelt Need for Speed Carbon játékot wii-hez,
    amit tudni kell róla:

E-buy-en vettem 7000huf-ért
    Fekete doboz, ami nem eredeti, picit törött
    A játék benne eredeti
    NTSC! De freeloaderrel fut ( http://www.wiifreeloader.com/ ).
    irányár: 5500Huf

kontakt: rkarpati(attt)t-online(dott)hu
  • Totis
    Én meg költözés miatt nem láttam már vagy 3 hónapja a Wii-met. Már alig várom. Heroes 2, Mario Kart,...
    Bár először a Mario Kart-ot fogom megvenni...:)
  • Richard90
    Én most a régebbi GameCube játékokra kattantam rá :D. Eszméletlen jók azok is. Mivel nagy Crash fan vagyok ezért, legtöbbször a crash epizódokkal játszok :) Régi szép idők emlékére, amikor még a PS-en játszottam vele :)
  • Csibe001
    Jaja, nekem is hiányoznak a jó kis egyedi exkluzív játékok.Utoljára SMG-vel játszottam hosszasan, meg picit a Boom Blox-al, sztem most már csak a SSBB-vel fogok...
    Addig PC, sajnálatos ilyet mondani de ez van. :)
  • donatus13
    Jah sokan álnak át ps 3 ra mert ott normális játékok vannak vagy egyszerűen megunták :) Kb én már 3-4 hónapja egyetlen egy játékkal játszom rajta a raiman raving rabbids 2 vel azt semmi mással :)
  • Totis
    Hmmm most meg a Wii-t adja el mindenki? Eddig a DS-t...
  • hairdresser
    65.000ért eladom chipelt wii-met játékokkal(kb 12db)
  • robrob
    Mi a véleményetek a Bigben cuccokról, érdemes vásárolni?
    Vagy mit érdemes venni, kormányból, controler kiegészítőkből?
    És hol?
  • Sephi
    Nintendo Wii Sports Pack a kovetkezo extrákkal :

-Eredeti Wii Key 1.9g (mindent olvas!)
    -extra WiiMote
    -komponens kabel (HD TV)
    -erdeti Wii Sports es Wii Play játékok
    -"játékok"
    -erős elemek mindakét WiiMote-hoz

A gép külalakja sajnos kicsit karcolt (matrica miatt) de egyáltalán nem probléma, hisz a gép tökéletesen műkodik.

55.000 FT

• kozmiviktor

Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes műanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minőségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyővédő fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bővíthető). Érdeklődni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
    Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+műanyag tok

* Ár: 35.000 Ft
    * Feladó: Kozma Viktor
    * Telefon: 06703831867