Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Wii: on-location multiplayer
PC: massively multiplayer
mindegyik platform meglehetõsen sikeres a saját területén. na most, az hogy valakinek mennyire van igénye az on-location multiplayerre, az szerintem nem annak a függvénye, hogy mennyire hcgamer az illetõ.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
ami jobb az jobb ennyike
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
vajon miért nem PS3al vagy XBOX360al játszottak?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nincs benne torrent kliens se... Neked PC kell apam... SD kartyara letoltesnek vajon mi ertelme lett volna? Elmenteni kepeket vagy mi? Mindegy inkabb nem akarom tudni... GC-re van linux, sztm dobd ki a Wii-t es ruhazz be arra...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
A
A
A
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Classic Controllert nem tudom de gondolom azzal is.
Valahol olvastam, hogy az SSBB majd nem wiimote-al leszjátszható, hanem classic controllerrel. Igaz ez? És GC joyjal is lehet, vagy kizárólag a classic a jó neki?
en ha minden kotel szakad oda szoktam adni neki a classic controllert, azt ugysem hasznalom... 😄
A fiam 8 eves, egesz turhetoen elvan angolul...
Kicsomagolni a kodolt fileokat, kivenni beloluk a szovegeket, leforditani es visszatenni, tesztelni es javitani... Nem beszelve a hanganyagokrol, kepekrol stb...
Inkabb szanj ra fel evet es ertsd angolul, mint jatekonkent 1 evet...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
van egy olyan kérdésem hogy meglehet oldani valahogy hogy idõvel lehessen magyarítani wii játékokat? mármint szerintetek 😄
most nem arra gondolok hogy a legegyszerübb jatekokat is, de amikor kijön egy olyan jo rpg vagy mittudomisén amiben piszokra kell az angol. vajon meglehet majd valositani? eddig szerencsere nemvolt gondom semejik wiijatekkal se, es tanulom is az angolt. csak ugy kivancsi vok 😊
Eladó egy Eredeti Far Cry Vengeance karcmentes állatotban.
hátha érdekel vkit.
ára: 10000 huf
szóval valaki valami megoldást?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
az volna a kérdésem hogy miként tudom lefuttatni a Wii-n (NTSC-s) Gamecube (PAL-os) játékaimat? (minden GC játék eredeti mielött még...)
van valami freeloader v valami egyéb?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)