Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
arra akartam kilyukadni, hogy on-location multiplayernél egyszerûen nem létezik nongamer-hcgamer divide. nem nongamereknek szól, hanem baráti társaságoknak (akár hcgamer baráti társaságoknak is), és a single player csak egy plusz. (mielõtt valaki belémköt, nagyon jó plusz, de ettõl még nem ez a konzol alapja.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
De életkorod alapján kiforrott/tapasztalt gamer sem lehetsz még. 😄 No mind1, ez wiiic toipic, tehát hagyjuk meg hitükben az ittlévõket. Bekussoltam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ott a pont

Én sem nagyi nem vok se beteg, átlag ember és elmondom neked hatszor jobban elvok elötte mint ps 3 vagy többi konzol elött és a gépnél is jobb az hogy ki számít játékosnak azt így nem lehet megfogalmazni de ne mennyünk megint bele a wii játékaiba mert ezek ilyenek és nem is bánom nincs cod 4 meg ilyesmi ez van és kész akinek nem tetszik ne vegyen lol ... egyáltalán nem azért népszerû mert ilyen embereknek szol hanem mert marha élvezetes rajta játszani...

Csibe001
Fejezzétek már be légyszíves, menjetek a ps3 v. x360 topikokba ilyen dumákkal ha nem bírjátok elviselni a wii sikereit. 😊

Sir Quno Jedi
A wiic elsõsorban a nongamer-eknek szól. A nagyiknak, a papáknak, a betegeknek, a mindenkinek. Ezért sikeres. Ámde ezeknek a "programoknak" vajmi kevés közük van a megszokott konzol játék piachoz. "Játékost" ezzel nem nyûgöznek le, max. ideig-óráig (újdonság ereje, lásd. eye-toy).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

QuippeR
X360, PS3: single player, kis létszámú multiplayer
Wii: on-location multiplayer
PC: massively multiplayer

mindegyik platform meglehetõsen sikeres a saját területén. na most, az hogy valakinek mennyire van igénye az on-location multiplayerre, az szerintem nem annak a függvénye, hogy mennyire hcgamer az illetõ.

Sir Quno Jedi
Errõl van szó. A wiiccc nem a magamfajta öreg gémernek való. Ergó felejtõs számomra (is)...

QuippeR
az egy dolog, hogy hülyeséget ír, de ettõl még nem kéne folytatni ezt a hagyományt. a Wii sikerességének meghatározásakor kábé annyira mérvadóak a hcgamerek, amennyire az "oscarosok" hcgamerek.

Sir Quno Jedi
Mer az "oscarosok" azok aztán mérvadó HCgamerek ugyebár...

Totis
Próbálom a környezetemben is népszerûsíteni. Nagyon tetszik mindenkinek...<#zavart1>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

oscarosok is a wii-t választották ,biztos nem véletlenül 😊))
ami jobb az jobb ennyike

CHEAPBOY
Node koporsónak lenni szar dolog, hát még benne😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Azt hogy szar nem mondtam 😄 nekem is bejön szerintem is jó 😄 csak azt mondtam nagyra nött fekete koporso ez nem feltétlenül szar😄

CHEAPBOY
Nemisigazmert a PS3akirály!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

nagyranött fekete koporso ?

mi az a ps3???? 😄

hát igen ami jó az JÓ!

vajon miért nem PS3al vagy XBOX360al játszottak?
TDC Geronimo
erre gondolsz? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Oscar-on a vége felé az egyik szünet után Wii-n nyomták a kivetítõn....<#hawaii><#nevetes2><#fogmosas>
MaDFoX
Affene Zola, nem semmi... elment 500 ingyen pontod... egy bongeszore amivel lehet bongeszni...
Nincs benne torrent kliens se... Neked PC kell apam... SD kartyara letoltesnek vajon mi ertelme lett volna? Elmenteni kepeket vagy mi? Mindegy inkabb nem akarom tudni... GC-re van linux, sztm dobd ki a Wii-t es ruhazz be arra...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Denes888
Nagyon vicces.....

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
Nem letöltõs tudakozó! Még egy ilyen és repülök!

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

zola2000
es ezzel a xarral meg letolteni sem lehet sd kartyara! es erre ment el 500 wii pontom!

A

zola2000
koszi, most mar jo, illetve megse annira, pl nem kezeli a bongeszo a hosszu ekezeteket, nem lehet tobb lapon bongeszni, nem kezeli az opera widgeteket. mondjuk tvn youtubozni jo XD, de pl ha ékezeteket is akarok írni, az sokkal lasabbá teszi a gépelést.

A

Az ország beállításnál ne Magyarországot válaszd ki, hanem mondjuk az UK-t, mert csak néhány országra kínálja a szolgáltatást a nintendo. Úgy mûködni fog.
zola2000
tudom, es erre irja ki, hogy wiiconnect24 and wii shop channel service is not currently offered

A

A wii beállisáoknál találsz egy olyat hogy wiiconnect 24 azt kéne bekapcsolni sztem

zola2000
helo, lenne egy kerdesem, most vettem egy wifi routert a wiihez, de nem tudom hasznalni. Sikerul csatlakozni, de mikor ramegyek a shop chanelre, kiirja, hogy fogadjak el valamilyen agrementet, az meg azt irja ki, hogy a wii shop chanell and the wiiconnect 24 is currenty not offered. ez mit jelent? es hogy lehet megoldani, hogy mukodjon, mert nagyon kene az opera bongeszo.

A

Csibe001
Legjobb választás!! 😊

Totis
Akkor EBay marad...

Csibe001
Ebay a legegyszerûbb, ha onnan nem tudsz rendelni akkor nincs más mint vatera, vagy körbetelefonálni/körbejárni a konzolboltokat.

Totis
Hol lehet ezt megvenni?

Csibe001
Igen, GC-s Mario Kart Double Dash!

Totis
Van olyan Mario Kart amit lehet játszani Wii-n? GC? Az N64-et tudom mert le lehet tölteni retroként.

Csibe001
Ja, küldtem privit. 😊

Sephi
Nem ez a csencs topic! Tudom jól...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Mindennel irányítható, Wiimote, Wiimote+nunchuck és GC irányítóval is.
Classic Controllert nem tudom de gondolom azzal is.

Sziasztok

Valahol olvastam, hogy az SSBB majd nem wiimote-al leszjátszható, hanem classic controllerrel. Igaz ez? És GC joyjal is lehet, vagy kizárólag a classic a jó neki?

+ ha van gyerek, 3-4 eves koraig dugdosod elole a wiimotet 😊😊😊
en ha minden kotel szakad oda szoktam adni neki a classic controllert, azt ugysem hasznalom... 😄
MaDFoX
😄 Nem vicceltem...
A fiam 8 eves, egesz turhetoen elvan angolul...

Kicsomagolni a kodolt fileokat, kivenni beloluk a szovegeket, leforditani es visszatenni, tesztelni es javitani... Nem beszelve a hanganyagokrol, kepekrol stb...

Inkabb szanj ra fel evet es ertsd angolul, mint jatekonkent 1 evet...

najo, de ijenkor jön az hogy ha eetleg lesz gyerekem és wiizne (20 éves vagyok, messze áll tlõem az apaság) de hátha. akkor most mi a fenét csinaljak. jo ez bena érv de mondom h csak kivancsi vokkk
MaDFoX
Egyszerubb megtanulni angolul...

üdv 😄
van egy olyan kérdésem hogy meglehet oldani valahogy hogy idõvel lehessen magyarítani wii játékokat? mármint szerintetek 😄
most nem arra gondolok hogy a legegyszerübb jatekokat is, de amikor kijön egy olyan jo rpg vagy mittudomisén amiben piszokra kell az angol. vajon meglehet majd valositani? eddig szerencsere nemvolt gondom semejik wiijatekkal se, es tanulom is az angolt. csak ugy kivancsi vok 😊
Sziasztok!
Eladó egy Eredeti Far Cry Vengeance karcmentes állatotban.
hátha érdekel vkit.
ára: 10000 huf
Keviny
van benne Wiikey, müxik is, de mivel az NTSC 60 Hz-en megy alapból, a PAL meg 50 Hz, és ezért képet nem kapok csak hangot...

szóval valaki valami megoldást?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Hustler_hu
chippeltesd 😊
Keviny
H E L P!

az volna a kérdésem hogy miként tudom lefuttatni a Wii-n (NTSC-s) Gamecube (PAL-os) játékaimat? (minden GC játék eredeti mielött még...)

van valami freeloader v valami egyéb?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)