Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
nem rpg.

...vágod?

zelda ?

ez nagyon jónak tûnik 😊 remélem lesz usa release legalább..

btw: melyik a legjobb rpg wii-re?

-the invisible-

Chocobo's Dungeon

Random generált pályák, specializálódás, egyetlen baja, hogy japánon kívül nem kapható😞(

Battalion wars ban lehet 1 gépen is többen játszani?😊net nélkül😊 hot seatre gondolok

Na most jol megnyugtattal, mar azt hittem, h. a gamet csesztek el, de most mar tudom a tv 82cm-revel van baj <#smile>. BW2 tenyleg jo kis game.
Hustler_hu
Battalion Wars 2 nagyon jo kis gama 😊 ajanlom mindenkinek 😊
Nálam a 112cm-es tévén olvashatók a feliratok 😄

Na ja a betûméret elég kicsi:S

hat ja, csak az ember szeme ne folyna ki, ha olvasni is akar
Totis
Visszakaptam a Wii-met. A haveromnál volt eddig. Nem tudott dönteni, hogy XBOX360 vagy Wii...:-)

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Kiprobáltam puzzle questet nagyon jó ajánlom mindenkinek😊

MEgjelen a puzzle quest és a battalion wars😊

Keviny
amiket már említettem + néhány pl:

-elhaladsz egy gyalogos mellett, és eltûnik
-elütöd a gyalogost aki csak hátrahõköl, mintha csak leleheltem volna hagymásan
-gyalog nekimész a gyalogosnak és eltolod mint egy sakkfigurát
-motorral ütközöl frontálisan egy autóval és nem brunyálsz el, az autó se törik, csak mindketten szépen megálltok
-ha be akarsz lépni egy épületbe és túl közel parkolsz le a mocival, akkor nem bemászol hanem motorrapattansz.
-néha (mikor már komoly fénykardod van) ha egyszerre 5 embert vágsz félbe akkor kicsit beszaggat és átláthatatlanná válik.

kb ennyi volt ami nem tetszett, de mindezt leszámítva állat! 😊

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Csibe001
Miféle szarvashibák?

Keviny
Most értem végére a No More Heroes-nak. Néhol igencsak szarvas hibái ellenére nagyon kellemes és jó játék!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Megjelent valaki kiprobálta az irja meg milyen thx 😊

Hustler_hu
idezet : ""should be ok on my 32" hi def then denkipoop ? "

Not really, on my roomates 32" hd tv it's hard as hell to read Fun game but it looks like they spent 10 minutes porting it from DS.
"

azaz mint ahogy eredetileg mondottam , olvashatatlan a szoveg 😊
de a pc hatter sound effekjeiben igazat adok neked 😊
😞
Megpróbálok reklamálni a clubnintendonál, csak attól félek simán lepattintanak, hogy a mi országunkban nem is elérhetõ a szolgáltatás.

A röhej az, ha tényleg lopás történt az simán lenyomozható lenne, itt vannak a kezemben a kártyák, nyilván megvan, hogy milyen accounton regisztrálták a kódokat, azt tudnák bannolni, de még az is lehet, hogy a gép mac addresse is tárolva van ahova letöltöttek róla.
shenmuedc
Lessz ám!

A wii nem mondja azt pl játék közben pl hogy: WWWWWWrrrrrrruuuuuuummmmmm!!! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! (mint egy pc)
shenmuedc
Hát a mai világban bármi elképzelhetõ!

Nekem mûködött, abból lett nekem is a böngészõ.Amit gyorsan meg is bántam ugyanis eléggé használhatatlan. Persze csak ha van pc-d.
Helló !
Vettem a hétvégén egy wii-t.
Találkozott-e valaki olyan problémával, hogy amikor regisztrálni akarom a product-key-t amit a géphez ill. a sports-hoz adtak, akkor nem fogadja el, azt írja, hogy invalid product key. Ráadásul az elsõ körben még elfogadja, de a regisztáció végén a join gomb után írja a hibát.
Vettem egy wii play-t is, annak a kódját már kaparni kellett, azt el is fogadta, így legalább regisztrálni tudtam egy accountot.

Elképzelhetõ, hogy a valahol felhasználták már a kódjaimat? Media markt-ban vettem, látszólag bontatlan csomagolásban.
Eléggé bosszant a dolog, mert ha jól számoltam a 2 kulccsal pont lenne annyi pont, hogy a browsert letöltsem.
call o

Csibe001
Sztem nagyon is...
Meg most komolyan Wiirõl beszélünk aminek a legnagyobb elõnye az irányítás...Hm? 😊

Hustler_hu
De most komolyan ... szerinted lesz valami külömbség egy puzzle játékban irányitás szempontjából ? 😊
Hivatalos megjelenési dátum még nincs. Elvileg 2008 vége. De sebaj, mert Blizzard nem fog félkész játékot kiadni.

Igen ? én ugy halottam aztsem tudják mikor jelenik meg 😊

Szerintem ez butaság, de ez a téma nem ebbe a fórumba való. Van Wii-m, DS-m, de mégis van 1-2 pc-s játék, amivel szívesen játszok, és fogok játszani. Pl Starcraft2. Már elõ is van rendelve.

Szerintem a pc játékra szar,lehet az akármilyen .így értette nem kell egybõl neki rontani -_-

Huh, nyelvtanból hányas voltál? "Szerintem a pc játékra szar lehet az akármilyen." Ezen egy nyelvtanár sírna komolyan mondom...

😄 ez érdekes hsz 😊

shenmuedc
Nem szeretek pc-n játszani. Vettem egy pc-t játszani aztán nem is használom. Szerintem a pc játékra szar lehet az akármilyen.
Hustler_hu
szedd le pc-re , az abszolut jatszhato 😊
shenmuedc
Ps 2-n is tetszett haveroknál. Gondolom annál nem rosszabb.
Hustler_hu
ne vard annyira , csak rosszat olvastam rola : pl. olvashatatlanok a betuk igy eleg sok feelinget elvesznek ...
shenmuedc
MIKOR LESZ MÁR PAL PUZZLE QUEST??????<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Én benne vagyok! Csak egy idõpontot kellene megbeszélni. Amúgy ntsc-s medal-lal lehet játszani? mármint Pal-os ellen. A múltkor játszottam a neten, de nagyon laggolt.

Valamikor össze kéne ülnünk sg-seknek nyomni multiban egy kis medal of honor heroes2-t.

tényleg elég jó lett a medal of honor heroes.
végre van mivel játszani.........
Most jön ki majd puzzle quest elvileg ma remélem télleg kijön jó lenne 😄

Csibe001
On-rail shooter a neve, de az csak egy mód nevezetesen Arcade a játékban, van Campaign mode ahol normális fps-ként kell irányítani.

ez is olyan h magatol megy az urge neked csak celoznod es lonod kell (nemtom mi a matematikai meghatarozasa ennek a gamestilusnak 😛)
Csibe001
S egész hangulatos is lett. 😉

Denes888
Kijött Palosan a Medal Of Honor Heores 2 !!!

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

MaDFoX
Tényleg, ha már elõjött a weather channel...
Béna vagyok, vagy tényleg nem tudom ugy beállítani az országot, hogy valamennyire közelebb legyen magyarországhoz az idõjárásjelentés ÉS maradjon angol a felület(?)...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Ez a fórum szerintem egy tökéletes válasz a kérdéseidre, csak keress egy kicsit vissza, vagy írd be a keresõbe.

medal of honor heroes 2 32 fõs multival van felszerelve azt mondják az okosok ^^

Wii chippelés és a másoltakkal való játszás mennyiben rontja a játékélményt? Ill. ha a gépem meg van chippelve, akkor a netre fel tudok vele menni? Ugyanis a közeljövõben lenne egy wifi-s router vétel, és gondoltam a neten rejlõ lehetõségeket is kiaknáznám. Van valami netes multiplayer is, ha igen akkor azokkal lehet játszani? Meg a wheater, és a többi channel...
Kérnék egy jó kis leírást a chippelés elõnyeirõl és a hátrányairól.
MaDFoX
128MB 2038-2056 blokk. Ez a maximum... 😊
Néhány kártya nem "teljesen" 128MB, ezért eltér a blokkszám... 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"