Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hustler_hu
Szerintem az építõ jellegü viták sokkal pozítivabbak mint a "mindenki huzzon a kaszjához" Nemhiszem hogy SQJ fikázással állt volna boncolgatni a témát. Elég régi õ is itt és nem mai gyerek 😊
CHEAPBOY
na, itt az elfogultság😛

Mást egy játékért igen, na de nincsendóót?😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
próbáld õket jóhelyre csalogatni amikor vennék😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hustler_hu
Munka után a párommal egy boxmeccs meg vagy tenisz. Tudod az a jó benne, hogy pl. a box rendesen leízzaszt. De nem csak ezért szeretem. Felhozok neked egy példát : Godfather . PC-n egy kalap xar , de wii-n ... Tudod milyen feelingje van szétverni egy másik gangster fejét? Nem csak gombokat nyomkodsz , hanem ott vagy ... benne... Vagy például belopózol vki mögé és széthuzod a controllereket és nyakk megfojtottad vagy rántasz egyet és kitörted a nyakát... Brutális ? Lehet. De nem azért játszom mert megtenném bárkivel , hanem azért, mert ha gangszter vagyok akkor bele is szeretem élni magam. (pl. a Manhunt nem érdekel...) Tehát, ha teniszezek akkor teniszezzek, ne csak egy gombot nyomkodjak, vagy ha golfozok akkor ne az egeret rángassam. De olvasom, hogy te RPG párti vagy. Szeretem az RPG-et is és alig várom Wii-re valamelyiket.(Persze értem, hogy mire cézol azzal, hogy nem szereted ezt a tendenciát ahogy a casual gaming elveszi a teret a massive storybased gamingtõl és egyetértek veled! Szerintem a storybased gaming(és itt nem aztmondom, hogy hardcore, mert ez a kifejezés egy picit félre lett értelmezve...) javára fog válni, hogy, ahogy bõvül a piac (és egyre tõbb a casual gamer...) úgy a fejlesztõk meg fogják teremteni a pénzügyi alapokat casual gamekkal, hogy abban a néhány jó gamaban, tényleg a minõséget biztosítsák. Erre egy tõkéletes példa a net. Ahogy bõvült a felhasználók köre, úgy javultak a mögötte álló tartalmak. A játékipar is ilyen : Shake the moneymaker 😊
FECOKING. meg se klérdezem, de gondolom eredeti 😄😄😄

nekem jólenne de most nincs 9 ruppedrám
Sir Quno Jedi
Azokat mán GC-n sem szereztem be, mert egy-két játékért általában én sem veszek gépet (najó kivétel a Mass Effect). Pedig érdekeltek volna...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nem kell valakinek dragon ball tenkaichi 3 wiire?9ezer forint...

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

jogos a 2 pont 😄
rpg egy jo linkel, + okami reinkarnacioja wiin.
QuippeR
ebbõl a háromból igazából csak a Tales of Symphonia RPG szerintem. 😊

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ime 1 lista.Kb ezek amiket wiin hirtelen erdemes 'megkostolni'(ajanlott sorrendben<#smile>).Amiket nem fogok kihagyni:ezv.ez v. ez v. ez. Es nehany rpg: egy, ketto, harom, stb...
Sir Quno Jedi
Klasszikus jRPG, cRPG, RTS (kevés jó), Adventure, esetleg story based action games. Nekem a tenisz, vagy a peca NEM számítógépes/konzolos játék (mintahogy a sakk sem). Bárhogy ragozzuk, a tetrist is 1x kitalálták és jó. Lehet szebb, gyorsabb, bonyolultabb, avagy egyszerûbb irányítású, de akkor is "CSAK" tetris marad. Ezért kár lenne gépet venni, vagy fejleszteni. Jó játék az, én is szeretem, de újat hozni benne közel lehetetlen (és értelmetlen is lenne).

Ha több új sztori bázisú jósága lenne a nincsendónak ÉS a kornak megfelelõ minõségben, nem lenne krédés a gépük helye a polcomon. Még a nagykonzolok is igen vérszegények egyelõre etéren (nagyon), szal. nem valószínû, hogy ezen bármi változtatni fog nincsendó fronton.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hehe.

Sztem neked a power pc való nem ilyen ps 3 meg ilyesmi... szeintem...

Poen volt <#smile>(ott volt az ufo smile). Bar az eddigi hsz-eid nem tukroztek a partatlansagodat (ill. a wii gyuloletedet csak), ezert irtam azt amit<#smile>. Itt senki sem akkar teged meggyozni, megteriteni, ha erdekel a dolog akkor utana nezel a barataink segitsegevel (google,youtube,gametrailer,stb.), vagy konkret a dolog, akkor rakerdezel. Azt mar mindenki tudja h. mit nem szeretsz, ra kerdezhetek: Es mit szeretsz?<#smile>. Ennek tudataban konnyebb lesz segiteni talan szamodra is figyelemre melto dolgot ajanlani. Ja es meg 1 gondolat, nem igazan tartom okos, helyes, szep , stb...<#smile> dolognak 1 topikban a topiknevet kepzo kifejezesen viccelodni (tudom en demokracia, szolasszabadsag<#smile>), mert biztosan nem igy fogsz konstruktiv hsz-eket kapni (tudod vannak olyan iratlan szabalyok v. mik<#wink>)
Sir Quno Jedi
Pontosan miért is? Csak beszélgetünk. Nem vagyok egyik konzol pártján sem. Volt nálam még PS3 is, veszek azt is és úgy általában nekem full 8, hogy ki gyártja, ha megtalálom rajta amit keresek. Vennék én nincsendót is szívesen, de még mindig (vagy pláne "már" nem) tudnak meggyõzni a kínálatukkal. Ezért is érdekel, ki és mit lát a gépben. Hátha én vagyok alultájékozott, avagy csak simán nem nekem találták ki.

Ha tilos errõl beszélgetni, csak szóltok és nem beszélgetünk róla. Nem kell mindent támadásnak venni automatikusan, ami nem tükrözi a mi elveinket!

Sajnalattal olvasom<#smile>. Akkor moderald magad lecci<#vigyor4>
Sir Quno Jedi

MaDFoX
Akkor csak gratulálni tudok...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Sir Quno Jedi
Mindenképpen itt leszek, sõt szoktam is, mivel én lennék itt (is) a cúna moderátorbácsi. 😄

Draga "
PS2; XBOX360; ASUS P535; LG 37LE2; P5B/E6400/3GB KingMax800/8800GTS320/1.5TB HDD/Revo XL2" fun, azonkivul h. a topik hsz szamlalojat noveled, itt letednek nem sok ertelme van(azaz 0)<#smile>. Igy hat ne tedd!<#ejnye1> Koszi<#wink>
Sir Quno Jedi
Ebben különbözünk. Egy kis teniszért, meg pecázgatásért nem tartanék kozolt (sem). Mennyi idõt tolsz el amúgy ezekre egy héten kb. (átlag)?

Sir Quno Jedi
Még nagykonzolokon sem elég "sokrétû" a kínálat, szal. te mirõl beszélsz?!?! 😄

Sir Quno Jedi
Hja kérem, aki autókás és akció gammáktól sokall be (gyk. ezek hulladékok leginkább), annak szvsz. már tök8, hogy mivel játszik... 😄DD

Hustler_hu
Azért vettem wii-t mert a másik konzolok mit tudnak adni? Nem kell hardwaret fejleszteni és így optimalizaltabb a játék, de, hogy játszom ? Gamepaddal nyomom a FPS-t (na ne röhögtess...)? Ami hanyadik is amióta megjelent a wolf3d ? Mindig ugyanaz ... most akkor attól jobb mert a szétloccsantott fej több poligonból áll ? Vagy nyomjak valami autoversenyzést , két kis karral ? Most attól jobb mert fuckin realtime tükrözõdik benne a másik autó által generált füst? Mégis mit kellene játszak amit nem láttam eddig? Csak eddig xy volt a poliszám, most meg xy*2 ? Huuu, ettol hardcore gamer lettem (imho: A hardcore gamer régebben egészen mást jelentett...)
Wii user vagyok. Teniszezek a bnõmmel. Unokaöcsémmel pecálok. Egyedül játszom egy kis ZackANDWikit vagy neten nyomom a MOHA-H2-t (hja és tényleg célzok és meghúzom a ravaszt...) vagy nyomok egy kis BattleGroundsot.
De most máshogy mint a PC-n(PS-n,XBOX-n). Én irányitok , nem csak az újjaim...
Jóó 😄 ez tetszik 😄 lemmings et csipáltam

Fejlesztok szerint meg az iden 😄, eloszor pc/wii, majd mac/linux. Gondolom meg palya szerkesztes folyik 😄.
Engem pontifexre emlékeztet de király mikorra várható ?😛

shenmuedc
Aki azt szereti ha szinte minden játék arról szól hogy kinek hosszabb a farka az vegyen x360-at vagy ps3-at.
Aki meg JÁTSZANI!!! akar az wii-t.
Ez ilyen egyszerû.
Még mielõtt belémkötne valaki, 32 éves c64-en és az utánna következõ szinte összes platformon megfordult családos gamer vagyok.
Csak besokaltam már az 1 autóverseny 1 akciójáték sémába.
Persze fel lehet sorolni ellenpéldákat de ezek, kis százalékos arányuk miatt sajnos csak a szabályt erõsítõ kivételek.

De természetesen mindenki azzal játszon amivel akar, így kerek a világ. (Bár néhányan mostanában azt állítják újra ellaposodott:-))
World of Goo nagyon f@sza kis game lesz 😊. Lattatok mar, tiszta lemmings jo kis fizkaval 😄
Csibe001
Nem veszekszünk, csak leírtam a véleményem. 😊

Azért ne veszekedjetek peace van csak kifejtette a véleményét😊

Csibe001
Most milyen stílusok??Elég sokrétû a kínálat sztem.
Te egyszerûen GYÛLÖLÖD a wii-t és kész, nincs értelme errõl vitázni veled, egyszer nem tudtad normálisan leírni, hogy Wii meg ez a "játékok" idézõjelben...áhh inkább hagyjuk.
Én többet nem szólok inkább, mert amíg te ennyire elvakult vagy addig nincs mirõl vitázni...

Ehez még azt hozzá tenném hogy mivel a kiadó (persze nem biztos) sürgeti a készítõt elmegy az egész idõ a grafikára és a játékmenet meg össze van gányolva és nagyon rövid és még nem is biztos hogy élvezed :S ez a legnagyobb baj mert nemrég elõvettem 1993 vagy kicsit korábbi,prehistoricot ami még enyhén dosos olyan jól elvoltam vele 😄 és bizony jobban mint egy mai játékkal mert valahogy jobban lekötött😄

Sir Quno Jedi
Nem a hardware a lényeg (bár sokat is számít), hanem az adott játékok és stílusok. Ha PS3/Xbox360-ra lennének ilyen "játékok", mint most wiire, akkor sem érdekelne, hiába lenne "szebb" akár.

Jó magam hallottam olyat is hogy 2010 ben jön az uj wii ami viszont már erõs lesz és hallottam olyat is hogy a teljesítménye megközelíti majd a ps 3 ét persze biztos addigra jön új ps és egyéb konzol de szerintem amit ma már nyújtanak a pc-s játékok grafika terén az bõven elég és igazából ami nekem komolyabb probléma az hogy van egy 1 éves gép amihez jön egy új gamma és nem indul,mert nem bírja el a gép tudod ezaz a dolog ami az agyamra megy és évente xxx ezer forintért gépet venni elég drága dolog😊 szerintem...

Sir Quno Jedi
Ez is igaz. Én nem sportolni ülök le a fotelomba, hamár! 😄

Csibe001
Nem kell feltétlen társaság hozzá, én például nagyon jól eljátszogatok egyedül is, vannak csak partyjátékok wiire meg van single s passz.
ÉN is tapasztaltam egysmást s mégis wii mellett döntöttem, talán nem véletlenül, sõt egy általad HC gamernek titulált haverom is most vett wii-t..szóval ez a sok ember kell a wiihez s akkor élvezetes máris elbukott.
Egy kérdés, ha a wii-ben is egy ps3-as erõsségû hardver lenne akkor is szídnád e? 😉
Mert ez a legnagyobb bajod, hogy nem érted meg hogy nem a grafika a minden...

Sir Quno Jedi
Ja. Nekem az. 😄

QuippeR
de ennyi erõvel szerinted minden hagyományos on-location multiplayer játék (boardgame, wargame, tabletop rpg, puzzle, tudjahalál) rossz, mert miért nem inkább focizni mennek a résztvevõk. én meg spec nagyon szeretem ezeket is, néhánymillió sorstársammal együtt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lehet ezt úgy értette hogy nincs kedve ráznia a csontjait a tv elõtt ezis lehetséges 😛

Az is lehet😊

😄 Én ugy gondolom hogy ma már egy játék abból áll hogy csilli villi grafika játékmenet = 0 és nekem ez a bajom és nem is bánom wii nem csilli villis de legalább jót szórakozom a játék közben amit már a pc s gamekrõl nem mondhatok el persze itt is ott is vannak kivételek de mostanába egyre kevesebb 😞 de igazad van abban is mindenkit csak profit érdekel lásd EA ... nekem pl az a játék amit ea átvesz pl c&c játékok az már maga a katasztrófa mert tiberium warsban is elég nagyot csalodtam mert nem adja vissza azt a régi hangulatot ami még akkor volt 😊

Sir Quno Jedi
Hátõ, ha nem haraxol, de te meg MÁR túlesel a szóráson, amit én képviselnék (vagy már én sem). 😄

Akkor majd én felszólalok mellette, osztom donatus véleményét.

A wiiccc nem a magamfajta öreg gémernek való.

Én pont, hogy az ellenkezõjét gondolom, szívesebben játszok ehhez hasonló játékokkal, mint a "next-gen" példányokkal. Szerintem a retro hangulata miatt fogja meg úgy az idõsebb korosztály szívét is.

Sir Quno Jedi
Én nem vitatkozom. Örülök a wiicesek örömének, de ugyanakkkor veszélyesnek ítélem ezt a tendenciát a saját magam által kedvelt gaming piac/jövõ szempontjából. A kiadókat csak a júzerbázis aka profit érdekli. Ha erre van/lesz igény az csúnya idõket vetít(het) elõ a magamfajta õskövületeknek (is)... 😄

Mind 1 nem baj ha vita van legalább pörög kicsit a fórum😄

Sir Quno Jedi
Nem ez a lényeg, de mind1.

Sir Quno Jedi
Mind1 hogy magyarázzák, de a lényeg amit te is írsz. Társaság kell hozzá feltétlen, ha igazán élvezni akarod a gépen lévõ szoftokat. Ezért nem a hagyományos értelemben vett konzol, hanem csak afféle experimentális újdonság (lowtech köntösben), amit sikerre vitt a hype és a nongamerek/unatkozó gamerek álszent kikívánkozása a ríõllájf felé. Inkább mennének focizni a valós világban, ha már azt hiszik az a követendõ magatartrás... 😄DD Szvsz.

A kiirt életkorom csak kivan irva igen sok mindennel játszottam starcraft-tól kezdve prehistoric-ig mindennel szoval kiforott gamer az nembiztos de jelen pillanatban 324 játék van a gyujtemenyemben ismerek párat,egyedül lövöldözösök terén vagyok elgyengulve