10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• ocell
    Köszi!
  • moon08
    /www.gamepark.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=1

Itt a megoldás, Wi-Fi!
  • ocell
    Sziasztok. Hogy kell wii-t frissíteni? Hogy lehet a net-hez kötni egyáltalán? Nincs UDP csatlakozója a gépnek.
    Előre is köszi a segítséget.

[email protected]
  • ocell
    Sziasztok. Hogy kell wii-t frissíteni? Hogy lehet a net-hez kötni egyáltalán? Nincs UDP csatlakozója a gépnek.
    Előre is köszi a segítséget.
  • Xupr
    Eladó vagy elcserélhető PS3ra:
    Wii alapgép,alap tartozékaival(8 hónap garancia,Paper Mario 64 letöltve). 45000ft
    Utángyártott GC Controller. 2500ft
    251 Blokkos Nintendo memóriakártya GC dobozzal. 6000ft
    Classic Controller.5000ft
    Wii Play+Remote+szilikon tok. 10000ft
    Mario Kart+kormány 10000ft
    Rayman Raving Rabbids.5000ft
    Rayman Raving Rabbids(fóliás).6000
    Mario Strikers Charged Football.5000ft
    Geometry Wars Galaxy.5500ft
    Doshin the Giant.2500ft
    Mario Party 5.4000ft
    The Legend of Zelda:The Wind Waker Limited Edition.7000ft
    The Legend of zelda Twiligth Princess.7000ft
  • GPx8
    Nyilván a játék irányítás menüjében...
  • Forcee
    Szasztok. Amelyik játéknál be lehet állitani h bal kezel játszam annak hol lehet?
  • hairdresser
    60ezerért chipes wii 12 játékkal,2007 decemberi,privizz
  • Xupr
    Eladom Wiimet akit érdekel privibe írjon.
  • Richard90
    Jah, oks! :) Ezt nem is tudtam! ;) Kösz az infot!
    Mondjuk én nem szoktam használni ezt a WiiConnect 24 szolgáltatást! Szerintem felesleges. A böngésző megy anélkül is szerencsére.
  • Hustler_hu
    updatellem - update-tel :) LOL
  • Hustler_hu
    Amit ha jól tudom kijavitottak egy updatellem , most már nem veszélyes , csak mondjuk jó sok áramot fogyaszt :)
  • Richard90
    Itt bizony nincsenek túlmelegedési problémák! Ezt garantálhatom! :D (Kivéve ha bekapcsolot a WiiConnect 24-et)
  • 0ckH4M
    Tökéletesen.
  • Alwares
    Engem csupán az érdekelne, hogy a Wii hardver ügyileg mennyire megbízható? Mert X360 után azt hiszem érdemes körülnézni ilyen tájon is...
    Szevasztok Segitsetek!!!!!!!! Venni akkarok egy wii-t de nem tudom hogy milyen csippet érdemes venni vagy hogy ez árt e a gépnek mert azt hallotam hogy a ps2-nek elrontja az alaplapját

Segitségeteket előre köszönöm
  • cybert
    hi! Én is balkezes vagyok, és semmi különbség nincs.
  • Csibe001
    Köszi, nekem elég volt a saját próbám.Nézd meg lcd-n...komolyan ps1-es szint.
  • Forcee
    akkor ok thx
  • Probatbicol
    Azoknál a játékoknál ahol számít (wii sports, guitar hero) be lehet állítani, ha bal kezes vagy, a többi játéknál meg mindegy szvsz. mert a legtöbbször rázás/előrelökés/hátrahúzás/suhintás van az irány annyira nem számít.
  • sznus
    Ahhh... lehet hülyeséget mondtam, mert a gép lehet, hogy akkor másképp érzékeli a mozgást... nemtudom...

Másnak ötlet? Nekem még nincs Wii-m, csak látatlanba válaszoltam. Bár úgy lenne logikus, hogy megcserélve is jól érzékeli a mozgásokat a gép.
  • sznus
    Szerintem egyáltalán nem okozna különösebb gondot.
    Mindkét távirányító szinte teljesen szimmetrikus. Fordítva kell tartani a kezedben őket, és akkor szerintem minden rendben. :-)
    bal kéz: Mote ; jobb kéz: Nunchuk
  • Forcee
    Szasztok
    Akarok venni egy Wiit de balkezes vok és nemtom jelentene valami nehézséget.:D Lenne vele gond?
  • bfg900
    Ki jatszott mar huzamosabb ideig az Alone in the dark-al?
    Kva eros tulzas, hogy a legrondabb jatek, azert egy ilyen mondatot nem artana atgondolni.
    Amivel viszont bajom van az az, hogy az elejen gyakran leesek/meghalok es altalaban nem teljesen vilagos, hogy mit kellett volna tennem. Masodjara mar megcsinalom, de a ritka checkpointok miatt nagyo ntordeli a jatekot es nem igazan tudom beleelni maga abba, hogy mindent ketszer csinalok.
    Kesobb javul a helyzet.
  • zsolics
    Nem tudja valaki, hogy 3.1E -ről,hogy lehet 3.2E -re
    frissiteni a rendszert internet nélkül?
    A Mario Kart meg van nekem és állitólag az 3.2E -t
    használ.
    A játék megy is rendesen,de továbbra is 3.1E -s maradt a
    rendszer verziószáma.
  • Bhalage
    na ma tettem ra a kezem egy resident evil 4 wii editionre

jojo regi jatek meg minden - volt pcre is de annak az iranyitasra el volt baszva nagyon - hat meg kell hogy mondjam, Wiire kotelezo darab, KURVAJO game az tuti :D
  • Xupr
    Eladó vagy elcserélhető Wii játékok:Mario Strikers Charged Football,The Legend of Zelda:Twiligth Princess,Madden NFL 07,Rayman Raving Rabbids(bontatlan).Érdeklődni priviben.
  • donatus13
    Ps 3 vagy wii xbox felejtős :) szerintem nagyon megbízhatatlan...
  • tréj
    sziasztok szerintetek mit érdemesebb venni Wii-t vagy xbox360-at?
  • GraviGyerök
    Na eddig sikerült zárva tartani a palackot.
  • robrob
    need4speed carbonban hol lehet a térképet megtalálni?
    sehogy sem találom a corner hotelt...
  • donatus13
    Az jó azt én is toltam:)
  • GPx8
    Kipróbáltam a TopSpin 3-at. Nekem bejön. Szerintem jó az irányítás és végre nem csak páros meccseket lehet játszani.
  • QuippeR
    hát jó, akkor Alone in the Dark helyett tolja mondjuk a Battalion Wars II-t, hátha az jobb.
  • Csibe001
    Nekem irányítás terén nem volt gondom, legalább ennyi pozitívuma legyen neki. :D
  • LittleBirdY
    Nekem is ezek a problémáim vele, plusz még az is, hogy fps nézetet nagyon elrontották, mert mintha szakaszosan váltana képeket a balra-jobbra-fel-le nézésnél, és amikor alulra kell célozni pl a tűzoltóval, ugrál le-fel a kép és egyszerűen idegesítő a dolog.
  • Csibe001
    Először is a legeslegrondább játék amit wii-re láttam eddig saját szememmel.Szét van mosva minden benne, nagyon gyenge textúrák stb.Hangulata pedig lenne de ilyen kinézettel az is elveszik, plusz még be is lassul sok helyen.Nem egyszer leestem olyan helyekre ahonnan nem volt kiút..
    Meg tipikus idegesítő dolgok pl, elején meg vagyunk zuhanva s folyton pislogni kell manuálisan, de ahogy megkapjuk a karakter tényleges irányítását már nem kell pislogni, érdekesen kitisztult a látása..
    Talán pc-n a kinézet miatt jobb lesz, ott majd a wii-s irányítást fogom hiányolni, mert azzal nincs gond.
  • QuippeR
    nem játszottam még vele, szóval leírhatnád, hogy miért csalódás.
  • Csibe001
    Alone in the darkot??Ez komoly?
    2008-ban ilyen játékot kiadni, egyszerűen undorító.Hatalmas csalódás.
  • QuippeR
    vidd végig a Fire Emblemet meg az Alone in the Darkot, azzal elleszel addig, míg kijön valami.

nekem személy szerint még kupacban állnak azok a játékok, amiket ki szeretnék próbálni. (és akkor a mariokat még nem is számoltam, mert az engem nem érdekel annyira.)