Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad lehet😊
próbálkozom tovább!

Húú te valamit nagyon félreérthettél. Amiket letöltöttél az a Wiikey chip-hez kell. Ami neked kell az a Datel WiiFreeLoader. Asszem ez a neve.

nem akarom chippeltetni, csak az ntsc letiltását feloldani!

az mi?

hát elõtte nem ártana bele egy wiikey talán 😄D

-the invisible-

Kiírtam dvd-re ezeket: Wiikey 1.9s Update (PAL) és ezt Config 1.9s (PAL),
de azt mondja nem olvasható a a disc, mit kell csinálnom?
Hogy csináljam ntsc olvasó képessé a wii-met?

HeLLoka
Chippelt Wii-t vennék pesten ,méghozzá szombaton.
Cserére PSP-t,DS-t tudok ajánlani.
Priviben írjatok,vagy e-mailen.
[email protected]

sznus
Wii-t szeretnék a közeljövõben vásárolni. Egy tapasztalt, hozzáértõ embert kérnék, hogy írjon nekem privát üzenetet. Azután a többit megbeszéljük.

Lenne elég sok kérdésem, és pl. MSN-en sokkal könyebb kitárgyalni.

Elõre is köszi.

QuippeR
képfájlként

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

helló,ha kiakarok írni 1 játékot,és isoba van,akkor képfájlként kell neroba vagy csak simán az isot tegyem rá a dvd-re adatként?köszi
nem nagyon tudok ilyemsirõl 😊

Sztem maga az aksiban lévõ cellák mehettek tönkre, mert esés során összeérhetnek, lapulhatnak. Amúgy az aksi nem szereti ha leejtik.
szerintem fejen talaltad a szoget 😄, azaz pont ez lehet a baj. bar nekem nem ilyen aksim van, de mas nem tud tortenni par meteres leesestol. mivel nincs gari, nyugodtan szedd szet es forraszd meg. a led ritka felvillanasa is kontakthibara utal a cellak kozott. hajra<#smile>
Sziasztok!
Hátha valaki szaki tud segíteni, én annyira nem értek az ilyen dolgokhoz... szal tegnap éjjel volt nálunk 1 kollektív ittas wiizés és 1ik srác földkörüli pályára állította a nyko akksis mote-omat ami így kb 3 méter magasságból szétcsattant a padlón és szétesett... a mote-nak nem lett semmi baja, másik akksival mûxik, de konkrétan a nyko akksi úgy tünik meghalt mert akármelyik mote-ba rakom, még csak a ledek se villannak fel gombnyomásra, tölteni is hiába töltöm semmi...
Szal a kérdés:

Mi romolhat el 1 akksiban? Van értelme szétszedni és próbálkozni megjavítani?

Sztem a garim már nem él rá... Én amúgy a 2 akksi közötti pontheggesztésre gyanakszok ami összeköti a 2 cellát, h az törhetett el (akinek van nyko mote akksija tudja h 2 cella van benne "sorbakötve" és csak alul lévõ 2 érintkezõnél adja át az áramot a mote-nak...) Ám ez azért lenne fura mert nagynéha mikor visszaraktuk 1-1 ledvillanást ki lehetett csikarni, de csak 1et!
Na várom a tippeket, elõre is köszi!

Igazad volt,visszacseréltem a gyári kábelre és megszünt a piros háttér,
bár igy valamivel gyengébb,elmosottabb volt a kép.
Azért ez elég furcsa.
Vagy a Nintendo elég dörzsölt,vagy az utángyártó béna.
BigBen-es RGB kábellel,de ez elvileg nem lehet gond.
Hustler_hu
Gyári kábelekkel van a TV-re kötve ? Mert szerintem az a baj , hogy nem 😊
Olyan gondom van,hogy amikor a Freeloader betöltése után beteszek egy
NTSC játékot Pl. Redsteel, fut a játék szépen,de a háttér átvált pirosra.
Járt már valaki igy és mi lehet a probléma?
Van még valakinek problémája Nintendo Channel indulásánál keletkezõ 261412-es számú hibakóddal, vagy csak nekem nem akar mûködni. Azt írják hogy a routeremmel lehet valami gond, de a Wii Channel, Internet Channel, Mario Kart Channel mind mûködik.
Sephi
Azzal sok baj volt sajnos. Nekem eleg nehezen sikerult a 8.3 -mas verziot emgcsinaln.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha már eleve PAL-os verzó, azt hogyan csináltad meg hogy jó legyen?
Amúgy megoldódott a bibi.
Hmm érhetetlen módon nem PAL rendszerben volt a Wii Sreen beállítása, hanem NTSC és nem vettem észre. Átraktam Palra és okés lett a Start lenyomása után nem fekete képernyõ fogad immár.
ja igen, és csippeltetni nemakarom ! 😄
üdv. nemtudom hova forduljak, de feltenném ak érdést. van rá lehetõség h egyszer wiire is jöjjenek demok? mert most megjelent ugye ez a nintendo channel, és DS re vannak is demok, de wiire ménem tudnak adni... nagyn megkönnyitené a dolgomat, mert mindig ugy veszek játékot hogy 50x széttesztelt 8.00 fölötti pontozásu játékot veszek 😄

ami kétséges meg se veszem, mert kicsit drága a gamma 😊û

szal van valami külföldi honlap vagy info h lenne e demo wiire?
Én is nagyon várnék egy használati utasítást a wiikey-rõl,
letöltöttem mind a két dolgot, kiírtam dvd-re, de egyelõre nem mertem berakni...

Kérek szépen tapasztalt szaktanácsot😊

köszi

Sephi
En ugy tudom, hogy mindeketto kell.

Wiikey-t ajanlom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sziasztok!

most tervezek venni egy wii-t. pro evolution soccer 2008-al szeretnénk játszani ketten. ehhez mire lesz szükség? két remote-ra vagy két nunchuk-ra vagy mindkettõbõl kettõt kell vennem? röviden le tudná nekem írni valaki a wiifree és a wiikey elõnyeit/hátrányait? visszaolvastam valamennyit, de nem sikerült kibogarásznom....

level 18 playstation gamer.

Sephi
En megcsinaltam, hogy mukodjon. Nem egyszerru.

Leszedtem a Super Smash Bros Brawl NTSC2PAL os verziot, és bejön a menü, amikor rányomok a startra, csak fekete képernyõ van. Kikapcs bekapcs és más geme mûxik, csak ez nem, holot pal-os
bfg900
Hogyha Gamecube-os es Virtual Console-os jatekokkal is akarok jatszani, akkor milyen kontrollerre van szuksegem? Szoval mennek-e a VC jatekok GC kontrollerrel es a GC jatekok iranyithatoak-e a Wii classic gamepaddal?
Es ugy egyaltalan, a Classic kontroller annyira ergonomikus, mint amilyennek tunik?
Szerintetek a wiibrickblocker+regionfrii párossal biztonságosan játszhatok ntsc-s stuffokkal anélkül hogy brick-elném a wiimet? /argon/

Sephi
Leirom privibe.

Sziasztok,

még friss vagyok, és rögtön kérdéssel kezdeném, amit wii tudoroknak szeretnék feltenni: Kaptam egy pár ntsc-s játékot, és szeretnék velük játszani, ehhez letöltöttem a wiikey.cn-rõl ezt: Wiikey 1.9s Update (PAL) és ezt Config 1.9s (PAL), namost innentõl meg vagyok lõve, mit kell csinálnom?
Ha ezzel meg vagyok, akkor menni fog pal és ntsc is?
Tudnátok egy részletes leírást adni, egy hülegyereknek?
Köszi elõre is!

és a gecko? 😛

Aschil
Én úgy tudom , hogy szoftveresen csak a Freeloader régió függetlenít, ehez viszont nem kell a Twilight Hack.

Freeloader

Vagy letöltheted innen-onnan... (google)

.:asChil:.

terasz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nem félsz megauploadtól, akkor napi ajánlatom ez lenne.
terasz
köszi, én is erre gondoltam inkább!
WiiKey!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

terasz
sziasztok!
két gyors kérdésem lenne, érzékenyebbek ne fessenek 😊

1. Multiformatról mi a véleményetek? Tapasztalatotok van vele? Hogyan dolgoznak? 2. Wiikey vagy Argon? Melyiket javasoljátok?
Sephi
Letoltottem egy csomo tools-t a netrol. A tegnap este egy ora allat sikerult ugy megheckelni az eredetirol lemasolt ISO-t, hogy most csodalatosan mukodik. Akit erekel a megoldas az irjon privit. Nem egy konnyu dolog 😄

Lambo fan
no figyu, kéne a program neve amivel függetleniteni tudom a Wii-t.

fishBNS
google

Lambo fan
ó, komolyan?

és figyu, mi az a "twilight hack és régiófüggetlenítõ progi" -->ezeket honnan tudom letölteni? Mindekttõ progi?

ha van chiped akkor megy az NTSC is, ha nincs akkormeg twilight hack és régiófüggetlenítõ progi, és már hasít is ha beszerzed eredeti ntsc-t

Lambo fan
wááá Indianapolis 500 Legends-et akarok PAL-os verzióban MOST!!!!! Miért nem adják már ki???

Pl nekem olyan is volt, hogy ha a TV alá tettem közvetlenül és elõtte még ott volt az állvány, akkor nem volt jó. A megoldás végül is az lett, hogy a TV állvány szélére toltam ki úgy hogy a szenzorok "lefele" is lássanak.
Sephi
Vennek Nintendo Nunchuk (Wii), bolti arnal olcsobban persze.

Privi ha van elado.

Totis
Vagy matrica vagy ITT tudsz rendelni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sephi
Meg valami. A jelenlegi Wii-m agyon van karcolva. Valami megoldast? Esetleg matricazzam agyon? Hol lehet valami fun matricakat (Nintendos) venni?

Sephi
Tegnap nagyon bemorciztam. Eredeti Wi-Fi USB cuccal sehogy sem tudtam felcsatlakozni netre. Vista-ra telepitettem fol es nem akart kapcsolodni. Az a vicc, hogy valami hely kavezo Wi-Fi-jet elerte a Wii es arra csatlakzotam. Nem tudom miert nem latja a Vista... Firewall lenne? Ket geprol is megprobaltam es semmi.

Aztan amikor felkapcsolodtam netre, elkezdtem Mario Kart-ot jatszani online. Mondanom sem kell, eletemben nem Mario Kartoztam Wii-n de igyis elso es masodik helyeket ertem el 14 mecsben 😛

Imadom 😄