10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

Jó ötlet 10-15 k egy alap game inkáb már megyek akkor a jatekcsere.hu-ra és becserélem a ps2 játékaimat
  • kisgabo
    3.3E alap még nem gáz, csak az október 23 utáni aprócska frissitések, amivel a twilight trükköt próbálta feledésbe taszítani drága nintendó barátunk.

nem a játékok árát kéne csökkenteni? :)
  • moonster
    tréj: Ha PAL-os a játék, akkor nem okoz gondot, csak 3.3E-s lesz a firmware-e a gepednek, viszont ha NTSC-s, akkor felig hazavagja geped.
    Nekem 3.3-as FW-m van, de minden ugyanugy indul mint elotte.

A 3.3E nem engedi a regi hackelesi modszereket, ezert nem szoktak frissiteni.

Javitsatok ki, ha tévedek
  • Xupr
    Pláne ,ha valaki privire lusta...
  • kisgabo
    inkább ne. mondjuk 3,2E még nem árt.
  • tréj
    sziasztok lenne egy olyan gondom hogy a wiibe betezsek egy játékot(Wii Music)és kéri hogy updateljem a Wiim ezt elfogadhatom?(vagy nem tom hogy mondjam)
    Nekem 8 egyébként wiihunrol tudtok valamit???
  • kisgabo
    próbáltam, hmm.... inkább vennék animal crossingot a helyedben, vagy, mario galaxy. :)
  • kisgabo
    nem, csak az ostobákat.
  • Totis
    Ki játszott a Call of Duty: World at War-al? Milyen? Érdemes rá beruházni?
    Te csak kritizálsz mindenkit??
  • Bhalage
    azon en is sokat gondolkoztam anno hgoy megvegyem, de nem jutottam el meg arra a pontra :D
  • QuippeR
    nem írom azt, hogy érdekel, mert akkor még beleéli magát, hogy megvenném.
  • rumkola
    Eladók kedvence.
    :)
  • kisgabo
    " esetleg, talán, lehetséges hogy érdekelne. de az is lehet, hogy nem. "

pfff.. mien ratyi szöveg.
  • QuippeR
    ha írnál irányárat is, akkor a mario kart esetleg, talán, lehetséges hogy érdekelne. de az is lehet, hogy nem.
  • kisgabo
    ntsc tv?
  • Xupr
    ELADÓ:
    Mario Sunshine
    Eternal Darkness
    Starfox
    Viewtiful Joe 2
    Excite Truck
    Mario Party 8
    Dragon Ball Z Budokai Tenkatchi 3
    Super Smash Bros. Brawl
    Bully:The Scholarship edition
    Mario Kart Wii kormánnyal
    Metroid Prime 3
    Resident Evil 4 Wii edition
    Érdekel valakit valami vagy teljesen elhal a wii játékok adok veszek részlege?:)
  • moonster
    nem
    meg lehet oldani kulonbozo szoftverekkel, h barmilyen rendszeru jatek fusson
  • TQ cheater
    Sziasztok!

Szóval ha vennék itt egy Wiit akkor csak PAL kiadások működnének rajta? De gondolom magyarországon csak azt lehet kapni, nem?
  • moonster
    NTSC nem a nyelvet jelenti, hanem a videoformatumot
    gondolom linken is ez van

50hz helyett 60 hz
    fps meg 25 helyett 30
    Háát nekem a narutoval olyan gondjaim vnnak hogy ki kell kapcsolni a zenét mert recseg valaki esetleg megoldást tud nekem adni?
    Amit edig probáltam megváltoztatam a wii menülyében a hangzást.
  • koryne
    Enyhe képzavar :)
    NTSC
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csuszik a wiihun
    Az usa ugyanúgy angol az ntsc meg japán
  • moonster
    USA is NTSC :)
    Gondolom Japan verziora gondoltal, bar a is NTSC :)
    ne annyazz, csak kekeckedek.
    Mondjuk én mindenkinek alyánlom a beszerzését wiifreeloadernek nagyon jó cucc elég egyszer lefutatni és aztán már tolhatunk a wiin bármilyen játék pl nekem a force unleashed usán van meg a naruto geikotu ninja taisen 4 meg ntscn:)
  • flevente
    Hello!
    A teljesen új Wii-ken hányas firmware van?
    Azt hallottam, hogy a legalapabb és utána kell felfrissíteni, igez ez?
  • Dj Siegfried
    egyéb célok
  • Xupr
    Szia
    Lehet neten tolni.
  • Anubys
    Ezért írtam, hogy "alapesetben"... :)
    De teljesen igazad van, írhattam volna pontosabban is.
  • Bucsek
    a dbz 3-at lehet neten tolni? lusta vagyok utánanézni :)

lehet érdekel a tenkajicsi 2-t kivégeztem
  • Xupr
    Eladó Dragon Ball Z Budokai Tenkaitchi 3 fóliásan 7,5k.
    Nem igaz wiifreeloader 6000-7000 ft ért kapsz egyet csak talán néz utána a youtubon.Énis onnan szedtem az ötletet hogy vegyek egyet!
  • Anubys
    Már bocs, de a kérdésedből is látszik, hogy gőzöd nincs a témáról... :)
    A konzol azért jó, mert fix hardver. Magyarán, egy Wii játék minden Wii-n ugyanúgy fut, mivel minden Wii ugyanolyan belülről. Illetve nem teljesen, mert vannak különféle régiókba írt játékok, tehát alapesetben egy európai Wii-n csak európai játékot tudsz futtatni, de az minden eu-s Wii-n tökéletesen ugyanúgy megy.
  • Dj Siegfried
    Conduit :)
  • Dani8
    Hello! Lehet hogy veszek egy Wii-t, csak éppen fogalmam sincs az egész témáról. Valami útmutatásnak vagy honlapnak örülnék! Igaziból sok játékot láttam már ami nem jelent meg pcre, ezért ki szeretném próbálni a wii-t. Egy jobb minőségű játék elfutna egy ilyenen mint itt van?: http://www.argep.hu/main.asp?produkt=359449&sort=preis-&min=&max=

• sznus
    Értem! A fene egye meg ezeket, akiknek van idejük oldalakat feltörni. Anno velem a tárhelyszolgáltatóm azért bontott szerződést, mert perl támadást indított valaki egy brazil szerverre... no de ez más tészta! :D
    Várjuk az új oldalt! ;)
    Az jó lessz majd
  • p00h
    meghackelték az oldalt és a php fájlok minden nap átíródtak azért lett mindig fehér az oldal... a jelszavakat megváltoztattuk, szal már nincs gond, csak télleg nem csináltuk már vissza nemtomhanyadjára, de ma kilökünk vmi infót majd!
    a főbb modulok már működnek, én úgy vok vele h sztem a 7végén elindítjuk az oldalt, aztán még az 1-2 hiányzó dolgot majd hozzádobáljuk idővel, csak menjen már :D