Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálkozom tovább!
-the invisible-
de azt mondja nem olvasható a a disc, mit kell csinálnom?
Hogy csináljam ntsc olvasó képessé a wii-met?
Chippelt Wii-t vennék pesten ,méghozzá szombaton.
Cserére PSP-t,DS-t tudok ajánlani.
Priviben írjatok,vagy e-mailen.
[email protected]
Lenne elég sok kérdésem, és pl. MSN-en sokkal könyebb kitárgyalni.
Elõre is köszi.
Hátha valaki szaki tud segíteni, én annyira nem értek az ilyen dolgokhoz... szal tegnap éjjel volt nálunk 1 kollektív ittas wiizés és 1ik srác földkörüli pályára állította a nyko akksis mote-omat ami így kb 3 méter magasságból szétcsattant a padlón és szétesett... a mote-nak nem lett semmi baja, másik akksival mûxik, de konkrétan a nyko akksi úgy tünik meghalt mert akármelyik mote-ba rakom, még csak a ledek se villannak fel gombnyomásra, tölteni is hiába töltöm semmi...
Szal a kérdés:
Mi romolhat el 1 akksiban? Van értelme szétszedni és próbálkozni megjavítani?
Sztem a garim már nem él rá... Én amúgy a 2 akksi közötti pontheggesztésre gyanakszok ami összeköti a 2 cellát, h az törhetett el (akinek van nyko mote akksija tudja h 2 cella van benne "sorbakötve" és csak alul lévõ 2 érintkezõnél adja át az áramot a mote-nak...) Ám ez azért lenne fura mert nagynéha mikor visszaraktuk 1-1 ledvillanást ki lehetett csikarni, de csak 1et!
Na várom a tippeket, elõre is köszi!
bár igy valamivel gyengébb,elmosottabb volt a kép.
Azért ez elég furcsa.
Vagy a Nintendo elég dörzsölt,vagy az utángyártó béna.
NTSC játékot Pl. Redsteel, fut a játék szépen,de a háttér átvált pirosra.
Járt már valaki igy és mi lehet a probléma?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy megoldódott a bibi.
Hmm érhetetlen módon nem PAL rendszerben volt a Wii Sreen beállítása, hanem NTSC és nem vettem észre. Átraktam Palra és okés lett a Start lenyomása után nem fekete képernyõ fogad immár.
ami kétséges meg se veszem, mert kicsit drága a gamma 😊û
szal van valami külföldi honlap vagy info h lenne e demo wiire?
letöltöttem mind a két dolgot, kiírtam dvd-re, de egyelõre nem mertem berakni...
Kérek szépen tapasztalt szaktanácsot😊
köszi
Wiikey-t ajanlom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
most tervezek venni egy wii-t. pro evolution soccer 2008-al szeretnénk játszani ketten. ehhez mire lesz szükség? két remote-ra vagy két nunchuk-ra vagy mindkettõbõl kettõt kell vennem? röviden le tudná nekem írni valaki a wiifree és a wiikey elõnyeit/hátrányait? visszaolvastam valamennyit, de nem sikerült kibogarásznom....
level 18 playstation gamer.
Es ugy egyaltalan, a Classic kontroller annyira ergonomikus, mint amilyennek tunik?
még friss vagyok, és rögtön kérdéssel kezdeném, amit wii tudoroknak szeretnék feltenni: Kaptam egy pár ntsc-s játékot, és szeretnék velük játszani, ehhez letöltöttem a wiikey.cn-rõl ezt: Wiikey 1.9s Update (PAL) és ezt Config 1.9s (PAL), namost innentõl meg vagyok lõve, mit kell csinálnom?
Ha ezzel meg vagyok, akkor menni fog pal és ntsc is?
Tudnátok egy részletes leírást adni, egy hülegyereknek?
Köszi elõre is!
Freeloader
Vagy letöltheted innen-onnan... (google)
.:asChil:.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
két gyors kérdésem lenne, érzékenyebbek ne fessenek 😊
és figyu, mi az a "twilight hack és régiófüggetlenítõ progi" -->ezeket honnan tudom letölteni? Mindekttõ progi?
Privi ha van elado.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Aztan amikor felkapcsolodtam netre, elkezdtem Mario Kart-ot jatszani online. Mondanom sem kell, eletemben nem Mario Kartoztam Wii-n de igyis elso es masodik helyeket ertem el 14 mecsben 😛
Imadom 😄