Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az új wiikey config diskkel lelehet tiltani a lemezrõl történõ frissítést, úgyhogy nyugodtan nyomhatsz update-t mikor kéri, és úgy fog tûnni mintha lefutna, de gyakorlatilag semmi se történik.
Jah, én tapasztalataim szerint Wii annyira nem szereti az rw lemezeket, bár amit imgburn-nel írtam ki (setup disc) az rendben volt
Jah, én tapasztalataim szerint Wii annyira nem szereti az rw lemezeket, bár amit imgburn-nel írtam ki (setup disc) az rendben volt
Én újraírható DVD-re írtam ki ImgBurn-nel 2X-en. De sztem TDK-re nyugodtan kírhatod!
Nem nagyon sikerul kiirnom normalisan az 1.9s frissitest, ugyanis dvd-re valamiert nem engedi a Nero, cd-re irva meg nem simeri fel a lemezt a wii. Melyik fajta nyersanyagra kell?
Nem tudni, mi az a freeloader 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Használj Freeloadert azzal mennie kell, ha a legfrisebb PAL firmed van fenn. (3.2E)
Ha megvan eredetben minek kiírni?
Fontos: NTSC frissítést ne engedd, mert használhatatlanná teheti a géped!
Ha megvan eredetben minek kiírni?
Fontos: NTSC frissítést ne engedd, mert használhatatlanná teheti a géped!
.:asChil:.
Ugy nem megy. Megprobalnam lemasolni az eredetirol, majd rairni egy DL lemezre, de nem tudom milyenre, milyen sebbeseg es kell e layer break...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hali! Töltsd le a legfrissebb frissítést a Wiikey.cn-rõl (1.9s). Írd ki egy DVD-re és indítsd el a frissítési procedúrát. Ha sikerült, akkor elméletileg vinnie kell a játékot.
Amugy ha a clubnintendo oldalon bevaltottam az eredeti jatekaimbol a pontokat es jelzi is az accountomnal, hogy van 500 pontom, akkor a wii shopban is ennek kell latszania? Csak mert ott nulla az egyenlegem.
Gyerekek. Megvettem eredeti Super Smash Bros. Brawl jatekot. Sajnos USA valtozat. Olvastam valahol, hogy el lehet inditani PAL-os kepeken.
Nekem WiiKey van. Hogy lehet ezt elinditani? startbol latom, hogy dual layer lemez kell neki.
Valaki tudna nekem sengiteni?
Nekem WiiKey van. Hogy lehet ezt elinditani? startbol latom, hogy dual layer lemez kell neki.
Valaki tudna nekem sengiteni?
sziasztok
fontos kérdés:
a vágyott játékom az Indyanapolis 500 Legends sem itthon sem a környezõ országok online kinálatában nem láttam! No most mivel csak NTSC-és verziók vannak a torrent oldalakon, elkezdtem leszedni.
Hová kell elvinnem a Wii-m ahhoz, hogy lejátssza a netrõl töltött játékot és hogy az NTSC-set is?
Köszi
Ádám
fontos kérdés:
a vágyott játékom az Indyanapolis 500 Legends sem itthon sem a környezõ országok online kinálatában nem láttam! No most mivel csak NTSC-és verziók vannak a torrent oldalakon, elkezdtem leszedni.
Hová kell elvinnem a Wii-m ahhoz, hogy lejátssza a netrõl töltött játékot és hogy az NTSC-set is?
Köszi
Ádám
Ez nincs régióhoz kötve, a lényeg, hogy a játék támogassa a 480p felbontást. Viszont az itthoni Pal wii gépek alapból nem tudnak lejátszani amcsi ntsc gameket, csak módcsippelés után lehetséges
a 480p-ét az amerikai játékok használják?
Mert ha igen, akkor kénytelen leszek a játékokat ezentul onnan rendelni. No de azokat lejátsza majd a Wii-m???
Mert ha igen, akkor kénytelen leszek a játékokat ezentul onnan rendelni. No de azokat lejátsza majd a Wii-m???
Van egy rossz hírem. Nem minden játék támogatja a 480p-t. Így ha a monitorod csak ezt tudja akkor lehet bukta. Olyat kelett volna venni amin van komponens bemenet. sokkal szebb is lenne a kép mint vga box-al.
tudja zavarni a napfény. viszont szerintem próbálj ki egy utángyártott szenzort... van olyan ami forog. hátha
Wii-re kéne az Indyanapolis 500 Legends. Nem tudja valaki véletlen honnen tudnám megrendelni EU-ból? UDA-ból nemjo mert megvámolják, már jártam igy...
Gondoltam en is erre, de nem ertek a fizikahoz es a technikahoz ilyen szinten, hogy el tudjam donteni, valoban tudja-e zavarni.
az irányítás lehet hogy azért nem megy, mert túlzottan süt a nap (nem látja a napfénytõl a sensor bar infráját). csak egy tipp.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Igazából ennek a konzolnak a legnagyobb gyengéje az irányitás nagyon jó csak tele van hibával én optionsba át állítottam a sensort mert nálam is ilyen hiba volt ugrol össze vissza a mutato olyan zajos az egész hogy iszonyat...
Aggaszto mukodesbol nalam is akad...
Egy ideje azt jatsza a gep, hogy idonkent megbolondul a mote pointere. Ha mozgatom, ossze-vissza vandorol a kepernyon. En ugy vettem eszre, mintha nem tudna eldonteni, hogy a sensor bar a teve alatt, vagy felett van, es valtogat a ket mod kozott, de lehet, hogy tevedek.
Tapasztalt valaki hasonlot.
Aztan megegy: van par eredeti jatekom is, az oszes kartyat atvaltottam pontokra, a clubnintendo oldalan ki is irja, hogy 500 pontom van, de amikor a wii-vel csatlakozok a shopba, nullat mutat.
Egy ideje azt jatsza a gep, hogy idonkent megbolondul a mote pointere. Ha mozgatom, ossze-vissza vandorol a kepernyon. En ugy vettem eszre, mintha nem tudna eldonteni, hogy a sensor bar a teve alatt, vagy felett van, es valtogat a ket mod kozott, de lehet, hogy tevedek.
Tapasztalt valaki hasonlot.
Aztan megegy: van par eredeti jatekom is, az oszes kartyat atvaltottam pontokra, a clubnintendo oldalan ki is irja, hogy 500 pontom van, de amikor a wii-vel csatlakozok a shopba, nullat mutat.
mi a probléma? error #001?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
akkor a következõ kérdésem:
vettem egy új LCD monitort (régire tudott csatlakozni a Wii egy egyszerû sárga RCA kábellel) és az új monitoron csak VGA DVI és HDMI bemenetek vannak. Ezért vettem a Wii-hez egy VGAboxot. A fõmenüt is csak úgy sikerült láthatóvá tennem a Wii-ben, hogy a felbontást a régi monitoron elõtte 480p-re állitottam, mert különben az uj monitoron nem volt kép. Nah most a Wii menüje bejön, de a játéknál megint elsötétül a kép. Ha visszakötöm a régi monitotom, akkor a játékban nem lehet állitani a felbontást, így nem tudom miét nem megy az uj monitoron. Pedig a 6 éves LCD monitorom megy rokonéknak, és nekem itt lenne az uj HD monitor. Van itt valaki aki elektronikai zseni, és tudna adni pár tanácsot, hogy hogyan keltsem életre HD monitoron VGA boxal a Wii játékokat? Köszi.
vettem egy új LCD monitort (régire tudott csatlakozni a Wii egy egyszerû sárga RCA kábellel) és az új monitoron csak VGA DVI és HDMI bemenetek vannak. Ezért vettem a Wii-hez egy VGAboxot. A fõmenüt is csak úgy sikerült láthatóvá tennem a Wii-ben, hogy a felbontást a régi monitoron elõtte 480p-re állitottam, mert különben az uj monitoron nem volt kép. Nah most a Wii menüje bejön, de a játéknál megint elsötétül a kép. Ha visszakötöm a régi monitotom, akkor a játékban nem lehet állitani a felbontást, így nem tudom miét nem megy az uj monitoron. Pedig a 6 éves LCD monitorom megy rokonéknak, és nekem itt lenne az uj HD monitor. Van itt valaki aki elektronikai zseni, és tudna adni pár tanácsot, hogy hogyan keltsem életre HD monitoron VGA boxal a Wii játékokat? Köszi.
sziasztok
kezd a Wii-m aggasztóan viselkedni. Tegnap csináltam rajt egy software update-t a netrõl, mag rákötöttem egy USB-s VGA Box-ot. Aztán este kikapcsoltam , és a LED az elején nem pirosan, hanem narancssárgán világit. Aztán késõ este arra riadtam, hogy közben a lemezmeghajtó körülváltozó intenzitással fel fel villan a kék fény majd elalszik. Kihuztam a 220V-ból, ma reggel viszadugtam. Rendesen pirosan világitott a LED is. Aztán bekapcsoltam, majd körülnéztemés kikpacsoltam, ismér naranycssárga. Nagyon félek, hogy valami elektromos kimaradás tönkrevághatta, és hamarosan kép sem lesz 😞
Valaki tudna valami okosságot mondani erre?
Köszi
Ádám
kezd a Wii-m aggasztóan viselkedni. Tegnap csináltam rajt egy software update-t a netrõl, mag rákötöttem egy USB-s VGA Box-ot. Aztán este kikapcsoltam , és a LED az elején nem pirosan, hanem narancssárgán világit. Aztán késõ este arra riadtam, hogy közben a lemezmeghajtó körülváltozó intenzitással fel fel villan a kék fény majd elalszik. Kihuztam a 220V-ból, ma reggel viszadugtam. Rendesen pirosan világitott a LED is. Aztán bekapcsoltam, majd körülnéztemés kikpacsoltam, ismér naranycssárga. Nagyon félek, hogy valami elektromos kimaradás tönkrevághatta, és hamarosan kép sem lesz 😞
Valaki tudna valami okosságot mondani erre?
Köszi
Ádám
ebbõl is látszik hogy te vagy az aki nem guglizik, mert az 1.9s csak a ssbb-hez egy apró javítás...
válaszolva a kérdésére: imgburn-el írd a lemezeket, ha azzal sem mûködik akkor próbáld másmilyen lemezre. nekem a tdkval csinálta ezt
válaszolva a kérdésére: imgburn-el írd a lemezeket, ha azzal sem mûködik akkor próbáld másmilyen lemezre. nekem a tdkval csinálta ezt
Egy nagyon kedves ismerosomnek kerdem :
A Super smash Brothers brawl c. jatekot, hogy lehet rendesen elinditan... tudgyatok ti hogyan 😄
Privi kerem a valasz, halas leszek!
A Super smash Brothers brawl c. jatekot, hogy lehet rendesen elinditan... tudgyatok ti hogyan 😄
Privi kerem a valasz, halas leszek!
Na letoltotem a 1.9s verziot,ki irtam updateltem a gepet.
Sajnos igy sem indul el a jatek.ugyan azt irja ki
Sajnos igy sem indul el a jatek.ugyan azt irja ki
Nyilván úgy olvasta az 1.9s-t, hogy 1.9-es 😊
ebbõl látszik, hogy nem figyelsz, nemolvasol utána. én 1.9s-et írtam. Létezett már elõtte g is. most komolyan, amikor valaki neked válaszol,legalább olvasd el, ha már lusta vagy keresni.
SOLTI:1.9 van rajta,és googliztam semmi info nem találtam magyar oldalakon.
www.wiikey.cn frissítsd a chip firmware-ét a legújabbra. Asszem 1.9s kell. egyébként mielõtt kérdezel, guglizzál...
Ki irtam 2 iso-t Néroval a menüig föl is ismeri de mikor inditani szeretném,akkor ki irja hogy nem jó a lemez,és rakjak be eredeti wii lemezt.A Gépem 1.9 Wii key van,amitt vettem hozzá backup lemezt a bolta 4 db(zelda,Mario Galaxi,Mario party,Metroid,mind tökéletes.De amitt én irtam nem jó?Miért?
Ja a lemez Sony és 4x lett irva,Plextor iroval
Ja a lemez Sony és 4x lett irva,Plextor iroval
nemá EU-ban nem is kapni? basszák má meg... Ha az USA-bol meg megrendelem akkor meg nem megy el a gépemen me NTSC-és az USA verzio ugye? 😞😞
Azért a Top Spin 3 lehet, hogy jó lesz! (Remélem).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
tavaly decemberben jelent meg usaban wiire. hivatalos oldal ez.
10 percre kipróbáltam...katasztrófa röviden és tömören...mármint a We Ski
kicsit olyan érzés, mikor a Wii Sports után kiadtak ilyen-olyan boxolós, bowlingos stb játékokat, és mindegyik rosszabb volt (kivéve a Tiger Woods, azt tetszett)
a boom blox vagy mi a neve viszont jópofa, csak már fáj a kezem tõle😄
kicsit olyan érzés, mikor a Wii Sports után kiadtak ilyen-olyan boxolós, bowlingos stb játékokat, és mindegyik rosszabb volt (kivéve a Tiger Woods, azt tetszett)
a boom blox vagy mi a neve viszont jópofa, csak már fáj a kezem tõle😄
talan a Indianapolis 500 Legends, v. az Off Road v. Ferrari Challenge Trofeo Pirelli. azert talan mert amennyire en tudom meg nem jelentek meg (palos wiire se)😄
Már van is ::We ski
nehmá hogy Wii-re a Need For Speed Pro Street legyen a legvalósághûbb fizikájú játék, hisz arcade játék. Most ez komoly, hogy ennél csak gagyibb autós játékok vannak irányításban Wii-re? Nem tudom, mert eddig még nem vettem autós játékot rá, de már tervben van.. 😊
Jah igaz xD. Most én így hirtelen a GT5-re gondoltam 😄
Valószínûleg a Rayman 3 😊