Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BElõre is bocs az idióta kérdésért:
A Wii gond nélkül viszi az összes régi GC-s játékot? Tehát csak bedobom és simán Resident Evil Zerozhatok vagy Rogue Leaderezhetek ha kedvem tartja?

fotográfik kolomp edisön :D

várhatóan mikor fog újra müködni a wiihun?
Törölt felhasználó
Szevasztok

Lenne hozátok egy kérdésem a hd Component AV Cable kompatibilis lenne-e az lcd monitoromal mert venni akarok egyet.És az mért van hogy 5 vezeték van a három helyett azt tudom hogy 2 audió és 3 képre való csak ezt most nem értem hogy miért 5 vezetéke van?
Törölt felhasználó
Kössz
És még messze van a vége most ot tartok hogy kiszabadítotam a szenátort és vlami halyókat kell most elpusztítani
nos nemtudom h mi a probléma, de a xbox meg a ps3 verziokban kicsit másképp van a kardfogás. ott hátra goja, ez ijen speciális :D sajnos a wiiben kimaradt ez. ott normálisan fogja. lehet az introkban is háttal fogja.

nincs semim gáz. sajna a wii elõrefogja, pedig ej de jo lett volna ha wiiben is háttalzuzos levágos van xD
Törölt felhasználó
Helosztok kellene egy kis segítség a star wars force unleashedet akasztom épen és valami kissé zavar az introkban a játékrol mindig úgy látom hogy máshogy van a kard fogja és a fénye hátrafelé van de nekem elõrefelé van valaki esetleg help
kisgabo
köffi.

Csere is érdekelhet.
Törölt felhasználó
Írd be a játék nevét így Rock Band eladó én találtam egyet 40-ért
Keviny
freereg van az ntorrents-en...

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Nem tudja valaki, hogy hol lehet nálunk Rock Band-et kapni? (guglival nem találtam)

kisgabo
sokan térdremegve várják a döntésed. <#wow3>

a super smash-on gondolkodom :D
majd szólok ha döntöttem xD
Metroid Prime 3 7k
Mario Party 8 8k
Super Smash Bros Brawl 8k
Bully 7,5k
Resident Evil 4 8k
Viewtiful Joe 2 2,5k
Eternal Darkness 2,5k
Minden játék kifogástalan állapotban van és teljesen angol.
Hi!

Nagyon egyszerû, belövitek a netet wifi vagy lan adapterrel. Aztán a konzol beállításoknál engedélyezni kell a wiiconnect24 szolgáltatást. Játékokat pedig a wii shop-ban tudtok venni, ha jól emlékszem virtual console néven van a dolog. Természetesen nem ingyen. :) Pontokat kell vásárolni, és ezeket tudjátok beváltani játékokra. Pontokat vehettek konzol boltokban, kaptok az eredeti játékok után, illetve vehetettek bankártyával egybõl a wii shop-ban. Your choice.
Hali!

teljesen fogalmatlan vagyok a a Wiihez:-) viszont kellene egy kis segítség!
egyik barátomnak van Wiije és és nagyonm kellene neki a Mario Cart 64! olyasmit hallotam h wzt úgy elhet letölteni h a Wiit castlakoztatni kellene a nethez és valapgy úgy! nem tudna valaki valami féle leírt adni h hogyan is müködik ez pontosan?

nagyon megköszönném

az elõzõbõl kiamrat a 64, bocs!

üdv
thomika!
Hali!

teljesen fogalmatlan vagyok a a Wiihez:-) viszont kellene egy kis segítség!
egyik barátomnak van Wiije és és nagyonm kellene neki a Mario Cart! olyasmit hallotam h wzt úgy elhet letölteni h a Wiit castlakoztatni kellene a nethez és valapgy úgy! nem tudna valaki valami féle leírt adni h hogyan is müködik ez pontosan?

nagyon megköszönném

üdv
thomika!
Totis
Ha van net-ed és valami WiFi-s router-ed akkor menni fog csak be kell lõni. WPA-t tud.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Törölt felhasználó
Az szép meg lyó csak lan adapterem nincs hozzá
Totis
WiiHUN-on van szervezve bajnokság is Mario Kart-ra.

Törölt felhasználó
De vannak a wiihunon olyan forumosok is akik megadják
Törölt felhasználó
Sajna eddig úgy tom hogy nem mivel wii network nem elérhetõ magyarországrol
Törölt felhasználó
Nézd meg az aprohirdetéseket vagy nézd meg máshol is
Törölt felhasználó
Hm jol hangzik!
Valami 1-2 hét gondolom lesz
még 1 kérdés. a starwars force unleashedet belehet szerezni valahonnan olcsobban mint 12-13-14k huf?
na megvan a mario kart :D
jolenne magyarokal is otlni, hogy lehet megoldani ?:)

ja és azt nemlehet megcisnállni hogy magyarnak mutasson minket? mert engem a junajtid kindom bol ir, mert onnan megy a net.

tehat nem? ugye?:D
Totis
Jól beszélsz!
Végülis egy kvázi puska, amibe bele tudod rakni a Nuchuk-ot és a WiiMote-ot.

Tamogatja hogy ne kozvetlenul a kezedbe fogd az iranyitot hanem beletedd a zapperbe ami gyakrolatilag egy szimpla muanyag keret.

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
kisgabo
mi az hogy zapper kompatibilis..?

Totis
Kijött a CoD5. Egész jókat írnak róla. Zapper kompatibilis. Asszem következõ beszerzendõ cucc.

Beast Machine
átalakítás alatt van az oldal, készül a 3.0-ás kinézet.

...vágod?

kisgabo
kutyát se érdekli a nyomorod. <#kocsog>

Törölt felhasználó
Hé nem tudja valaki mi van a wiihunal.Nem adja ki az oldalt!
kisgabo
battalion wars 2 a pólus mediaban 6990. van még egy 2 nevesebb cucc.

lassan kijön az animal crossing <#finom> azt tuti bezsákolom.

akit érdekel, eladó egy ZELDA, új géphez remek választás.

en az "aerosmithes" gitarral tolom mind2-t, igazabol a masikat ossze sem raktam, de megvan vesz esetere :D

nyko -rol annyit hogy olyan akkumlatoraim vannak+toltoallomas es nagoyn meg vagy veluk elegedve, kurva sokaig birjak

anti hero

moonster
meg kerdezni akartam..mindegyik gyari GH-s gitar mindegyik gh jatekkal kompatibilis?
moonster
X-en toltam havernal GH-t mediumban. Nem kis kihivas volt.
Olvastam, h lehet kapni csunya szoval utangyartott, third party gitarokat is. Nyko meg hasonlo gyartok. Ilyennel van valakinek esetleg tapasztalata?
hat ez szomoru :D en hard-ot tanulgatom de poen (es kurvanehez) :D

anti hero

QuippeR
ja persze, meg talán lehet koopban is tolni. kár, hogy nem vagyok elég kitartó, hogy az easy nehézségen túl is játsszak vele. :D

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

gondolom arrra jo ha egy jofajta party kozepette ripityava zuzodi ka gitar, akkor vehes egy masikat..

nekem is 2 gitarom van, es cska egyet hasznalok.. erted, ha lehetne a kovi GH jatekot gitar nelkul vennem, cska a CDt..

anti hero

QuippeR
na jó, de ugye a gitár mindössze két-háromezerrel olcsóbb, mint a teljes gitár+játék csomag. (nem csak itt, mindenhol.)

nekem megvan eredetiben a játék, és szerintem gitár nélkül nincs értelme játszani, szóval ez tipikusan olyan, hogy az ember vagy megveszi, vagy mással játszik.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

kisgabo
mediamarktban akad pár gém 6990 7990 ruppós áron...

meg is van;

[url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=info]konzolvilág nevû bolt - nézz szét, érdeklõdj telcsin[/url]
váci úton van kb félúton a dózsa gy és a árpád hid közötti metro megallok kozt. :)

anti hero

en ahol vettem a guitar hero jatekot (nekem megvean mind2 eredetiben), ott voltak "csak" gitarok is, de elfelejtettem már a bolt nevét, itt volt a váci úton mindjárt nézek neked vmi elérhetõséget :)

anti hero

Aschil
Ja... csak a konzolon tilos a warez... az más, bocsi.

.:asChil:.

kisgabo
jah,. rém egyszerû grafika, de jó.

meglestem a zeldát.... nem rossz. meg kell szokni a PC után a WII produkcióját... más világ.

animal crossing, és harvest moon lesz az alap nálam.<#vigyor1>

Beast Machine
mivel a konzolos, és nem a PC-s fórumban vagyunk, ez a kérdés tökéletesen irreleváns az itteni wareztiltás fényében.

...vágod?

Aschil
Csak halkan kérdezem, a T. Fórumozók közül hányan használnak illegális operációs rendszert?
"WAREZ = azonnali BAN!"

.:asChil:.

moonster
Már kérdeztem, de lehet, h elsiklottatok felette.
Tud valaki utángyártott, megbízható minõségû Wii Gitárt, ami kompatibilis a gitáros játékokkal?

Bencõ: a seggarc nem neked szólt.
hmm utobbi idoben kicsit vulgarisan fejezem ki magam ;d

anti hero