Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tennis az elso jatek amit probaltam/probaltunk es baszott nagy sikere volt (pedig baszott kis semmi a zegesz) de szorakoztato mint a picsa ;D

anti hero

kisgabo
beüzemeltem WII, asszony teniszezett 2 órát....<#idiota>

akkor csak megérte.

kisgabo
pc mellé x360 hüjeség, ezért vettem wii-t.

nomeg, online játék x360-nál fizetõs...

sajna wii ára annyi mint x360 premium /60gb/ ami ugyan csábitó, de nézd meg, milyen játékok érdekelnek.

ha nagyon jo pc-d van es kulonleges iranyitasra vagysz, akkor Wii
ha nicns jo pc-d es a nagyon jo grafikat szereted, akkor x360

termeszetesen en ajanlom hogy nezz utana eloben melyik kb milyen, mondjuk mediamarktban szokott kirakva lenni konzol 1-1 jatekkal asszem, nomeg utanaolvasgatni, megnezni mi mennyibe kerul, stb

anti hero

Hali all !

Most akarok be szerezni egy konzolt , tudom hülye topikba írok , de nem tudom mit vegyek xbox 360 vagy wii-t .
Törölt felhasználó
És nézétek legalább felpörgettük a forumot is!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó
IGEn még a youtubon is nézelõdtemés csak ilyen zelda hack chanelek mindenütt.ITT meg az volt hogy régiok között ne tegyünk különbséget
végigolvastad a fórumokat mielõtt kérdeztél? ezt és a wiihunon levõket? ha ezek után se találsz választ, akkor kérdezz. Jah, meg Google. Tudod, itt ez a szokás.
Törölt felhasználó
UI A WIIHUN A KEDVENC OLDALAM
Törölt felhasználó
1.én oda nem írok ilyeneket a wiihunra
2.ti voltatok felháborodva hogy kérdezek
3.a wiihunon legalább nem voltak bunkok velem amikor kérdeztem
4.Én csak xrv komentjére adtam igazat
5.Nézetek vissza nyugodtan ti jötetek rám

AZÉRT ELKÉNE GONDOLKOZNI EZEN NEM???
Bencõ, remélem WiiHunra nem írsz ilyeneket...

WiiHun administrator

kisgabo
no, én tegnap megvettem wii, de nemvót még erõm bekapcsolni...<#wilting>

Anubys
Pubi, elgurult a gyógyszered? Vedd már észre, hogy senki sem vevõ erre a stílusra!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

SHADOWEYES7
Fejezd be a vulgáris hsz-eidet!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Törölt felhasználó
JA de tudnák ha nem jönétek rám a cucc miatt!!!!!!!
Törölt felhasználó
KABD BE kisgabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
kisgabo
primitiv majom. <#banplz><#boxer>

de nagoyn kivancsi vagoyk erre a disasterre is : )

anti hero

en a SW:the force unleashedet szedtem elo, mert pihent kicsit. valahogy nem fogott meg elsore.
azt tolom, most hogy kicsit jobban megszoktam az iranyitast, igy sokkal elvezetesebb : )

anti hero

nem tudnál kicsit kulturáltabban stilusban irogatni??

anti hero

No comment... erre a hozzászólásra csak ezt tudom mondani.

Hogy nem offoljunk... Valaki játszik a Disaster: Day of Crisis-szel? Eszméletlen jó játék. Nagyon tudom ajánlani. Grafika, történet, hangulát... zseniális. Most játszottam végig nemrég. A következõ szint a hard mode lesz ^^

Törölt felhasználó
GONDOLTAM HOGY EZ LESZ A KOMENTBÕL!!!!!!!!!!
ENYI ERÕVEL TI MEG GAZDAG CSICSKÁK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI AZ HOGY MÁST AZÉRT PISZKÁJÁTOK MERT EZT CSINÁLJA!!!!!!!!!!!
EZEN ELKÉNE GONDOLKOZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE GONDOLOM TI SE VAGYTOK ÁRTATLANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS ÉN IS WIIHUNOS VAGYOK CSAK SZOLOK!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS HAMÁR SEGARCNAK NEVEZTEK AKKOR TI MEG KAPJÁTOK BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS EZT A FORUM SZERKESZTÕINEK IS SZÓL!!!
MERT MINEK KELL AZT OTT KIRAKNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
WAREZ=AZONALI BAN!
ENYI ERÕVEL SOLTI=EGY NAGY CSICSKA!!!!!!!!!!!
ÉS VANNAK PROGIK EGY CSOMÓ PL:WIIFREELOADER
SZÓVAL ENYITT A RÉGIÓ KÜLÖNBSÉGEKRÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez nem "úgy kell neked hozzáállás", hanem elõtted pár hozzászólással már le volt írva, hogy régiók között nem kavarunk. Te hülye vagy, megcsináltad, aztán most várod a megoldás. Ahelyett, hogy használnád a Google-t. Pl ha jól emlékszem, a HB channel oldalán elég sok minden le van írva. De ha nem, akkor lehetsz kreatív, pl wiihack.hu. Sõt, még a wiihun.hu-n is van asszem ilyen fórum. Azokat olvasd VÉGIG! Ha ezt mind megtetted, akkor kérdezz. Egyébként ha jól tudom, ez a szokás is...csak mióta minden hülye írogat mindenhová, ez egy kicsit elfelejtõdni látszik. De mégegyszer a lényeg:
http://justfuckinggoogleit.com/
kisgabo
egy játékért sok a 10-15k. ez van.

de warez-zel nem kell teleugatni a topikot.... arra ott a privát. :)

moonster
Na most tanultam megint. Tipikus seggarc hozzáállás.
" úgy kell neked."
ennyi tudással akár hasznosak is lehetnétek.
22Barna22
hát a játékok tényleg nem zsebbölkifizetõsek. már akinek. :D nekem nem de wiim sincs egyenlõre xD

Törölt felhasználó
NAH KI AD NEKEM IGAZAT??

Törölt felhasználó
jajah NAH TUDJÁTOK ITT VAN ELEGEM ÉN NEM ADOK KI EGY JÁTÉKÉRT 10-16 EZRET INKÁBB LETÖLTÖM NEM ÉRDEKEL.
ÉS EZT ANNAK AKI PISZKÁLJA A WAREZOSOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#gunyos1><#gunyos1>
Azért nem pörög a fórum, mert warez = azonnali ban. Elõtte, volt pörgés.
Csibe001
Ennyire nem kell pörögni ezen, hanem fórumokon utánaolvasni hogy van e firmware frissítés az adott ntsc-s játékon...ha nincs akkor semmi gond, ha van akkor meg kell nézni hogy a PAL-os frissítésednél újabb e, ha nem akkor megint semmi gond ha igen akkor wiibrickblocker v. regionfree...

Törölt felhasználó
NTSC-t nem lehet futatni még tilos is!!!!!!!!!!!
A gépnek anyi!
Ved meg a wiifreeloadert.
vagy töltsd le ha chipelt a gép.
5000 huf
De midig el kell indítani ha beraknál egy ntsc-t vagy usa-t.
Enélkül ne futasd ezeket mert roszabb esetben mehetsz a legközelebbi szerelõhöz.
És nem lesz az kis pénz neked!
Anubys
Még nem, várom a fizetésemet... :)
Viszont egy kérdés a hozzáértõktõl: NTSC-s játékot tudok futtatni PAL-os gépen FW update nélkül?
Vagy lehet, hogy azért fagynak, mert az EU-s firmware is már régi rajta?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Törölt felhasználó
Hamár valki torentezik értsen hozzá de wiifree loaderel meg lehet oldani ha kiváncsi vagy rá.Lya és ki lehet szedni a frissítést a wiibrickblockerel.
PFFFFFFFFFF...........
Google a barátod! minek olyat kérdezni, amit 1 perc guglizással meglehet tudni. A HB Channelt úgy kell feltenni, ahogy a honlapjukon le van írva. Ugyanez igaz a többi kérdésedre is.
Ha meg feltettél NTSC updatetet palos gépre, akkor úgy kell neked. Kismillió megoldás létezik arra, hogyan tiltsd le az update-t.
Egyébként meg vedd meg eredetibe a játékot, úgyse hiszem, hogy az amcsi kuzin hozta ajándékba...
moonster
Én ráengedtem, bár merõ véletlen a wii music update-et a wiim-re és semi brickelt lett. (wii - PAL, Wii music Ntsc usa) Annyiban modosult szerencsere, h a settings menube nem tudok bemenni.
Varok valami uj first party jatekot, amirol ujabb fw-t feltolhatok. A regi jatekok mennek, szal nincs gond.
Aki ert hozza, az igazan elmondhatna, h hogyan lehetne feltenni homebrew-t, twilight hacket, mert csak ugy lehet feltenni a Any Region Changert, amivel visszallithatnam a wii-met, frissites elott.

mas..

Hollehet hozzajutni nem dragan, azaz 10e alatt, eredeti v utangyartott (nyko) wii-s gitarhoz, ami minden guitar heros jatekkal muxik?

kocce
Szal ne frissitsetek mas regioju jatekrol, mert rabasztok, mint en vagy jobban, azaz be sem indul a wii.
kisgabo
anubys, megvetted a géped?

Metroid Prime 3 7k
Mario Party 8 8k
Super Smash Bros Brawl 8k
Bully 7,5k
Resident Evil 4 8k
Viewtiful Joe 2 2,5k
Eternal Darkness 2,5k
Minden játék kifogástalan állapotban van és teljesen angol.
És van egy eladó után gyártott Gc joy-m 2,5k
Törölt felhasználó
NAh köszi mindenkinek
http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List:_PAL

ez az oldal hasznos lehet számodra.
Asszem tönkre azért nem megy, de ha pl. telepíted egy palos gépre a 3.3U (azaz NTSC) firmware-t, akkor addig nem igazán használható, amíg nics egy játék ami telepíti a 3,4E firmware-t, habár homebrew channel-ben van olyan program, amellyel általad kiválasztott firmware-t tehetsz fel. kérdés persze, hogy egy brickelt wii-n bejön-e egyáltalán a homebrew channel.
kisgabo
ha most veszek WII-t, azon mien FW lehet? <#confused>

Azért mert az NTSC az USA szabvány.. ott használják. Így õk nyugodtan frissíthetnek.
A hivatalos európai szabvány a PAL rendszer. Tehát csak PAL-os gépet PAL-os játékkal szabad frissíteni. HA rosszul frissítesz, tönkre is mehet a gép.
Szóval ha eredeti a játék, akkor semmiképpen ne rakd be.
(lehet rosszul tudom, szóval javítsatok ki ha tévedek és elnézést kérek)

Törölt felhasználó
OKé most valaki nagyon komolyan magyaráza el mi van itt mert azt mondtátok ne engedjem rá az updatet az usás játékrol is eddig nem is engedtem lenne hozátok 3 kérdésem ha megengeditek.
1.Ha ráengedném az updatet mi lenne a konzollal nem indulna el??
2.A youtubon látam egy csomó videót amikor updadelték wii-keyre az ntsc-t meg az usa-t is ez mitöl van és nem lett semmi baja a konzolnak?
3.Ha tudták updatelni az ntsc-re meg az usára akkor szerintem az valami patch lehetett nem tudtok valami ilyesmit??
A válaszokat kössz és ne mondjátok senkinek se hogy értetlenkedik mert a forum arra van hogy kérdezünk nem?
Törölt felhasználó

ott pont jó ha veszel elég olcson adják szerintem.
kisgabo
hol érdemes WII konzolt veni pesten? gamestore 55900.

tudtok jobb, megbizhatóbb helyet?

kisgabo
héten nekem is lesz WII.

megvettem eredetben Zelda, azzal lehet némi FW okosítás...

zelda nyami

Anubys
X360-at majd akkor veszek, amikor kijön a Killer 3... :)

Zola2000: Köszi a listát, bár így 30évesen a "Mario" stringet tartalmazó címek már valahogy nem kötnek le, de a Fatal Frame 4-re rácsodálkoztam. Az egyik legjobb horror-sorozat, nem is tudtam, hogy van 4. része.

Lehet hogy több embernek van xboxa,nekem is volt de nem kötött le úgy mint a wii,hiába volt jobb a grafja de játékélményben ver mindent a wii és ez nekem fontosabb.Egyébként azért van több box magyarországon mert jobb marketinget kapott és az emberek azt se tudják hogy mi az a wii.

zola2000
Egyébként nem kéne a feljövõ játékokat kiemelni, mint ahogy a DS topicban is van?

A

zola2000
Azért mert mindenki játszik XD

A