Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
nomeg, online játék x360-nál fizetõs...
sajna wii ára annyi mint x360 premium /60gb/ ami ugyan csábitó, de nézd meg, milyen játékok érdekelnek.
ha nicns jo pc-d es a nagyon jo grafikat szereted, akkor x360
termeszetesen en ajanlom hogy nezz utana eloben melyik kb milyen, mondjuk mediamarktban szokott kirakva lenni konzol 1-1 jatekkal asszem, nomeg utanaolvasgatni, megnezni mi mennyibe kerul, stb
anti hero
Most akarok be szerezni egy konzolt , tudom hülye topikba írok , de nem tudom mit vegyek xbox 360 vagy wii-t .
2.ti voltatok felháborodva hogy kérdezek
3.a wiihunon legalább nem voltak bunkok velem amikor kérdeztem
4.Én csak xrv komentjére adtam igazat
5.Nézetek vissza nyugodtan ti jötetek rám
AZÉRT ELKÉNE GONDOLKOZNI EZEN NEM???
WiiHun administrator
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
anti hero
azt tolom, most hogy kicsit jobban megszoktam az iranyitast, igy sokkal elvezetesebb : )
anti hero
anti hero
Hogy nem offoljunk... Valaki játszik a Disaster: Day of Crisis-szel? Eszméletlen jó játék. Nagyon tudom ajánlani. Grafika, történet, hangulát... zseniális. Most játszottam végig nemrég. A következõ szint a hard mode lesz ^^
ENYI ERÕVEL TI MEG GAZDAG CSICSKÁK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI AZ HOGY MÁST AZÉRT PISZKÁJÁTOK MERT EZT CSINÁLJA!!!!!!!!!!!
EZEN ELKÉNE GONDOLKOZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE GONDOLOM TI SE VAGYTOK ÁRTATLANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS ÉN IS WIIHUNOS VAGYOK CSAK SZOLOK!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS HAMÁR SEGARCNAK NEVEZTEK AKKOR TI MEG KAPJÁTOK BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS EZT A FORUM SZERKESZTÕINEK IS SZÓL!!!
MERT MINEK KELL AZT OTT KIRAKNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
WAREZ=AZONALI BAN!
ENYI ERÕVEL SOLTI=EGY NAGY CSICSKA!!!!!!!!!!!
ÉS VANNAK PROGIK EGY CSOMÓ PL:WIIFREELOADER
SZÓVAL ENYITT A RÉGIÓ KÜLÖNBSÉGEKRÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://justfuckinggoogleit.com/
de warez-zel nem kell teleugatni a topikot.... arra ott a privát. :)
" úgy kell neked."
ennyi tudással akár hasznosak is lehetnétek.
ÉS EZT ANNAK AKI PISZKÁLJA A WAREZOSOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
A gépnek anyi!
Ved meg a wiifreeloadert.
vagy töltsd le ha chipelt a gép.
5000 huf
De midig el kell indítani ha beraknál egy ntsc-t vagy usa-t.
Enélkül ne futasd ezeket mert roszabb esetben mehetsz a legközelebbi szerelõhöz.
És nem lesz az kis pénz neked!
Viszont egy kérdés a hozzáértõktõl: NTSC-s játékot tudok futtatni PAL-os gépen FW update nélkül?
Vagy lehet, hogy azért fagynak, mert az EU-s firmware is már régi rajta?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
PFFFFFFFFFF...........
Ha meg feltettél NTSC updatetet palos gépre, akkor úgy kell neked. Kismillió megoldás létezik arra, hogyan tiltsd le az update-t.
Egyébként meg vedd meg eredetibe a játékot, úgyse hiszem, hogy az amcsi kuzin hozta ajándékba...
Varok valami uj first party jatekot, amirol ujabb fw-t feltolhatok. A regi jatekok mennek, szal nincs gond.
Aki ert hozza, az igazan elmondhatna, h hogyan lehetne feltenni homebrew-t, twilight hacket, mert csak ugy lehet feltenni a Any Region Changert, amivel visszallithatnam a wii-met, frissites elott.
mas..
Hollehet hozzajutni nem dragan, azaz 10e alatt, eredeti v utangyartott (nyko) wii-s gitarhoz, ami minden guitar heros jatekkal muxik?
kocce
Szal ne frissitsetek mas regioju jatekrol, mert rabasztok, mint en vagy jobban, azaz be sem indul a wii.
Mario Party 8 8k
Super Smash Bros Brawl 8k
Bully 7,5k
Resident Evil 4 8k
Viewtiful Joe 2 2,5k
Eternal Darkness 2,5k
Minden játék kifogástalan állapotban van és teljesen angol.
És van egy eladó után gyártott Gc joy-m 2,5k
ez az oldal hasznos lehet számodra.
A hivatalos európai szabvány a PAL rendszer. Tehát csak PAL-os gépet PAL-os játékkal szabad frissíteni. HA rosszul frissítesz, tönkre is mehet a gép.
Szóval ha eredeti a játék, akkor semmiképpen ne rakd be.
(lehet rosszul tudom, szóval javítsatok ki ha tévedek és elnézést kérek)
1.Ha ráengedném az updatet mi lenne a konzollal nem indulna el??
2.A youtubon látam egy csomó videót amikor updadelték wii-keyre az ntsc-t meg az usa-t is ez mitöl van és nem lett semmi baja a konzolnak?
3.Ha tudták updatelni az ntsc-re meg az usára akkor szerintem az valami patch lehetett nem tudtok valami ilyesmit??
A válaszokat kössz és ne mondjátok senkinek se hogy értetlenkedik mert a forum arra van hogy kérdezünk nem?
ott pont jó ha veszel elég olcson adják szerintem.
Zola2000: Köszi a listát, bár így 30évesen a "Mario" stringet tartalmazó címek már valahogy nem kötnek le, de a Fatal Frame 4-re rácsodálkoztam. Az egyik legjobb horror-sorozat, nem is tudtam, hogy van 4. része.