Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznus
BENCÕ-nek igaza van. A wiihun.hu jóideje nem elérhetõ. Nem csak neki hiányzik... Korábban napokig az új rendszerre való átállás volt hirdetve, most meg egy fehér oldal fogad napok (lassan már hetek) óta.
Valaki tud információt az oldalról?

kisgabo
gyógyszered? <#lama>

Törölt felhasználó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ wihunozni akarok már végre nem tudja valaki mikor lesz elérhetõ
kisgabo
ird be a gyáriszámot, és élvezz.

wii serial

Sziasztok,meglehet nézni valahogy milyen alaplap van a wii-be anélkül hogy szétszedném?köszi
Hali!

az mitõl lehet h nem tudok felcastalkozni a netre? lan adaptert használok!
Törölt felhasználó
hát moonster mondtam hogy wiibrickblocker rel meg lehet aztán meg rakj be egy wiifreeloadert régiomentesíti a gépet 7000 ft ért vettem de megérte
mi az a semmi brick?😊
hát nem tom de itt le van írva tessék

szerintetek bármilyen usbs mikrofon használható pll a boogiehoz? ha igen, tudtok vmi helyet ahol jó áron lehet venni? eddig a legolcsób is 5e+ volt amit láttam
kisgabo
nekem az usa animal crossing nem állítot semmit, megy. 😊

moonster
A PAL-os Wii MUsic visszaallitotta semi-brickelt wiim.
Eljen!
Szerintem a dobozon és a papírjain a szöveg német lesz,de a játéknak többnyelvûnek kell lennie.
Ha német amazon-ról rendelek wii-s programot, az német nyelvû lesz vagy angol szerintetek? Vagy a legtöbb dolog alapból többnyelvû?

júkéj
kisgabo
áááá, ebay megdrágult, meg a szállitás... usa vagy uk ebay?

ami jó az jó 😊de nem árt szétnézni ebay en biztos ami.....
kisgabo
hát, amilyen fekete karácsonyra van kilátás, lehet, hogy 1-2 nagyobb tol valami akciót...

most a Mediaban 59900 az alap wii, és egy my sims kingdommal 69900. szal kicsit csökkent az ár.

amúgy akcióban akad néhány gém, ami nem 11-14k.

kisgabo
nagyon baba skin, de nem ragasztgatom össza a drágaságom.<#idiota>

moonster
Mario Kart csakis tobbjateksban franko igazan, meg a legtobb wii-s jatek. Ezt a konzolt Multiplayerre hegyeztekki, no meg arra, h az egesz csaladot megmozgassa.
Mi a Boom Bloxot toljuk, meg wii sportot, no meg, ha sikerul vennem GH gitart, akkor GH is leszen. Eddig a konzolstudional találtam a "legolcsóbban" 16500 a gitar, szoftverrel meg 18900.
Ugy gondolom , h hasznaltat nem eri meg venni, mert ki tudja mennyit nyustoltek. Cáfoljatok rám, ha nincs igazam.
Szeretnék venni egy Wii-t,Mario galaxy,és mario kartal.
Érdemes várnom karácsonyig szerintetek?
<#wink>
En ugyan XBOX fan vagyok, de ettol fuggetlenul szivesen olvasom a WII jatekleirasokat is, annak ellenere hogy nekem sem jon be az ilyen Mario meg a tobbi hasonlo (szamomra gyerekes!) jatek, dehat minekutan nemcsak ilyen jatekok vannak rajta en is szivesen olvasom. Foleg az az uj jatek erdekelne a The Conduit... Kivancsi vagyok mit hoztak ki a WIIbol... 😊
Totis
Ezt Kisgabo-ra való tekintettel: Animal Crossing

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

jah meg a kedvencem: a grafika természetesen a pc volt a legjobb, de a konzolosok sem ........ asszem a far cry 2 nél volt a multiplatform cimke alatt XD
<#eljen> én nem tudom , hogy mi gyerekes a mario kart on meg a mario party n ???? Nekem elég a harder difficulty meg a 150 cc az se megy elsõre 😊😊 szóval nem gyerekes szerintem..... de ez csak az én véleményem....
kisgabo
megjelent az Animal Crossing Wii-re, igaz usa, de megy. 😊

Beast Machine
A másik meg, hogy nagyon elfogultak a N felé - "ami N termék, az csak szar/gagyi/gyerekes lehet, ha nem, akkor is jobb a többi konzolon"...

Én legalábbis ezt szûrtem le tõlük...

...vágod?

ha jól láttam 1 db DS játék van benne, amit szarnak értékeltek 😞
a másik meg a bevezetõ amit az a gyök pc gurus alak írt, hogy kellett már változtatni...... én nem tudom miért kellett, mikor megvettem a régebbi számokat autómatikusan csaptam a végére mert ott volt található a nintendo részleg 😊 de most azt se tudtam milyen platform on van egy egy játék :S ... ha nincs nintendo s téma, akkor a nagy N mirõl ír havonta a hivatalaos N magazinban ??? 😄
de nekem ez a zeldás nemmegy... nemtudom máért.... valaki segijjjen mán pls
kisgabo
szoftveres okosítás 10 perc, de venned kel egy zeldát.

csippes 10k, konzolboltok megoldják.

utóbbi nekem nem oké, ne nyúkáljanak a kedvenc gépembe... <#idiota>

hát én kiprobáltam ezt a szart. a star wars force unleasheddel. nemment 😞

azt irja a gamma verzio kell hozzá leszedtem de hogy hogy a fenebe frissitsem... nemtudom fingom nincs.

mindenesetre. error xD
Üdv!
Okosított Wii-t szeretnék venni, akinek van valami ajánlata privizzen.

fotográfik kolomp edisön :D

En is nagy 576 Konzol fan voltam, nagyon sok ujsag megvan, jo par eve folyamatosan veszem. Kivancsi vagyok az ujra en is, de ahogy itt irod nem sok jot remelek tole. Lehet hogy beleszarok az egeszbe es nem veszek tobbet ujsagot. Itt a net innen is meglehet sokmindent tudni. Az internet elofizetest meg ugyis csorgetem. Nem akarok itt a fiatalabb generacio lelkebe taposni de anno meg a Spectrum Vilag es a Commodore Vilag volt szerintem az etalon. Ott nem csak leirtak hogy mi van a jatekban es mirol szol hanem konkret vegigjatszasok es tippek-trukkok voltak benne. Azota nincs olyan ujsag a piacon. 😞
bfg900
Az uj 576 ujsagot en 2x lapoztam at es elhataroztam, hogy tobbet nem fizetek elo ra. Eddig a wc-ben olvastam foleg, de most ott is hagyom.
Pedig 94 ota vasarlom, kisebb megszakitasokkal. Mikor megszunt a KByte, akkor kihagytam par evet es a PS2 vasarlas utan megvettem a Konzolok jo reszt visszamenoleg.
De a mostani nem tetszik.

Nem csak azert, mert mar nem jatszok PC-n, de sikerult visszahozni azt, ami a kilencvenes evekben volt, megpedig, hogy nem jo a pc/konzol arany.
Nekem pl azert, mert van benne pc 😊, de van aki pont forditva fogja erezni.

Aztan a design.

Eloszor percekig kerestem, hogy hova van kiirva az, hogy melyik platformon fut a jatek, de mas egyeb sincs jol megtervezve. Wii-m es PSP-m van, de tenyleg tok felesleges igy megvenni.
XD Az új 576 ban csak a címlapon szerepel a wii szócska, amúgy az újságban ismeretlen szóként szerepel 😞
azt irja nemteheti tönkre a wiit- nameg lelehet törölni xD
na nekiállok megnézni h mi a helyzet 😄 hátha sikerül xD
Ha van vkinek kedve meg ideje és télleg... na akkor probálja már ki valaki. mert megnéztem mit kel csinálni és nekem kinai xD

szal valami jo kis magyaros leirás kéne errõl 😊
zola2000
Nem tudom, wiin még nem hallottam bannolásokról, és nem nagyon szokja tönkretenni a wiit, az ilyen módosítgatás...

A

mert ha ez igy zsiráf. akkor simán letöltök egy két játékot 😄 napersze nintendohoz fogok venni eredetibe is xD
na elolvastam. de nemigazán vágtam le mindent 😄
ha most vmi nemmüködne. v akármi. nemteszi tönkre a wiit- ugye?
és most ez hogy is müködik? mert ha nemjön be meg ijesmi, akkor kilehet törölni vhogy? nehogy már kitiltsanak a netrõl vagy mittudomén XD
kisgabo
azért ez nem igaz, de alakul. kb 60% okés.

zola2000
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOL, már wiikey sem kell, nézzétek meg ezt, és a hozzászólók szerint mûködik

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.org/torrent/4500786/Wii_Backup_Launcher_0.3beta_-_Play_Backups_WITHOUT_a_modchip

A

twilight princess? az télleg jo gamma 😊
kisgabo
nem, jó a pal. de kell majd egy zelda...

Ok, köszi.

Ha most veszek Wii-t, van valami okosság amire figyelni kell? Gondolom van régebbi és újabb típus, van ezek között különbség (minõség, érzékelõ minõség, drive olvasófej stb.)?
Gondolom itthon csak PAL-t kapni, okosítás szempontjából viszont jobb lenne az NTSC nem?

fotográfik kolomp edisön :D

Beast Machine
kell hozzá GC memokártya, csak a Wii mentéseket pakolja a belsõ tárhelyre.

...vágod?

Viszi, bár kell hozzá GC controller és GC memkártya, bár az utóbbiban nem vagyok biztos.