10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• toza #9111
    helo!lehetseges h dzsemsz bond kvantum of szolace nem tud elindulni a gepen?igazabol oda attam vkinek aki megcsinalta 1 ora alatt,es nemtom h mivan benne,de eddig ment minden de veletlenul apdeteles ota nem igen indulnak jol a jatekok.. de azota 3.3e rol 3.2e re butitottam,de igy meg updatelni akar.. van oan lancser amivel valoban lehet ntsc s meg 3.3 mas apdetet kovetelo jatekot elinditani?
  • Bhalage
    na vegigtoltam a OKAMI-t
    baszott nagy jatek, tortentet, zene, grafika sztem csucs.

asszem 55ora lett mire vegigtoltam :) fasza
    most en is eloszedek vmi mast
    Dehogynem:D
    pl:most jön le a house of dead overkill,és most tolom a zeldát ki.
    A tony hawks downhil jamet is ki akarom aztán még megvan a metroid prime amibe alig kezdtem bele.
    És nemsokára kijön a monster hunter 3 is.
    És elvileg kijön valami bleach gém is mindjárt.
    És ez így megy rengeteg jó gém van wii-re!
    Én azt a pénzt inkább elköltöm wii kiegészítőkre pl:zapera
    És most anyi bejelentés jött wii-re hogy rengeteg!!!
    Igenis nagyon sok jó gém van wii-re!:D
    Meg ott a class of ninja revolution 2 is amit már kitoltam.
    Sorolhatnám még!
    A zeldában még nagyon az elején lehetek:D
    Mondjuk már megvan a hős ruhám meg minden:D
    MOst ott tartok hogy az a majom bevezetett a templomba az erdő mélyébe.
  • Beast Machine
    igaz, sajnos mind DS-re, mind Wii-re rengeteg shovelware érkezik
  • kisgabo
    jah, az más, ki nem unná... hagyjál ki 1-2 évet.. :)

nincs annyi jó játék Wii re ám...
    Jah és hogy csak tud megbecsülöm az összes wii és gamecube játékomat!
    Csak amit kijátszottam 4-5 ször azt már unom
    Mértne fizetnék én a játékokért?:D250 ft darabja a dvd-nek+az áram:D
    ÉS megbecsülöm őket de most mi a jó az eredetiben????
    Az hogy rá van írva hogy wii meg kapsz hozzá 1 műanyag tokot?:DAmit kb 200 forintbol hoznak ki meg a kézikönyvek.Nem szeretem az eredetit fölösleges, és drága....

7000-14000 ig vannak az eredeti árai, hagyanak már........
  • Zozo76
    marmint az F29 Retaliator-al!
  • Zozo76
    "Ha elkezdesz itt Xbotként trollkodni.."

Szoltam egy rossz szot is?
    Azert mert nincs WIIm meg nem biztos hogy fikazni jarok ide.

Amugy 1992-ben talalkoztam vele elosszor apam fonokenel, egy 386SX-en. Fantasztkus elmeny volt!
  • moonster
    F-29 Retaliator, hmm de komáltam. Első küldi az volt, az Arizónai tréningpályán, h egy vonatot kellett kilőni.
    Azóta is megvan a repcsik iránti szeretet. Most Aerofly Pro Deluxe-el tologatom, ami egy RC repülő szim.
  • kisgabo
    ezért nincs értéke semminek, ahol megy a warez... ha fizettél volna a játékokért, megbecsülnéd.

nekem még mindig bejön wii, bár ritkábban jáccom vele, de szerencsére nem éhezem, hogy eladjam.
    Kössz tudom de azért nem anyira sürgős hogy már holnap elvigyék.Végülis porfogónak használom csak:Damióta kichipelték a gépet..
  • 22Barna22
    helo. kéne nekem Rayman raving rabbids 1 vagy 2. tv party semmiképpsem... nem tudtok vmi hleyet ahol kapni? :S
  • koryne
    Tedd fel vaterára. Ott több esélyed van.
    Senkinek nem kell,a gém?:D
  • Bhalage
    az komoly : )
    amúgy nagyon jo kis jatek volt 1000évvel ezelőtt :D
  • Beast Machine
    azóta megnéztem a kép forrását, és utána is néztem, de én csak 3 éves voltam, amikor ez nagy szám volt, nézzél le :(
  • Bhalage
    RETÁL!!!!
    te ne olvasod mit irogatunk vagy amikor ez volt a legjobb jatek, te meg nem eltel esetleg ?:p
  • Beast Machine
    és ez melyik játékból van?

Ha elkezdesz itt Xbotként trollkodni...
  • Lerstal
    én fél éves Wii-met szeretném eladni, pm me:)
    palos keveset használt
    Akit érdekel 1 eredeti alig használt excite truck,amin még a wii pontok is megvannak!Az kérem jelezze!ÁRat most nem mondok kinek mit ér:elcserélhető lan adaptere,vagy zapere esetleg ráfizetéssel jó álapotú wireless nunchakura is.Szegeden
  • Zozo76
    Csakhogy kep is legyen:

• Bhalage
    retal az nagy jatek volt az tuti :D
    hmmm koszi, de akkor alapvetoen nem rossz jatek a HS kikapcsolodni : )
    lehet megveszem jad ha vhol latok olcsobban
    LEhet de az már a szarabik eset lenne,most valszeg veszek 1 wireless sensor bart és azzal probálom ha azzal se megy akkor pedig wireless nunchaku és kész:D
  • Tobacco
    lehet el van oxidálodva a csati, vagy megvan törve a vezeték.
  • butyokanime
    Sziasztok! Vennék egy kontroller-t "nunchuk"-al (LEHET HÜLYÉN ÍRTAM:)" együtt! Használtat, ami tökéletesen megy. Van valakinek eladó esetleg?jóáron, nem 10 körül mint a boltban...
  • solti
    Nekem megvan, kb olyan mint ha játékterembe játszanál repzaj szimulátorral. Toltam jó pár órán át folyamatosan a szinteket, majd egy baromi nehéznél elakadtam... Nem volt rossz, de a Retaliator még 286-osra jobb volt:D (igaz, nincs annál sokkal jobb repülős progi a mai napig...)
    köszönöm a megoldásokat a kontakt spray az jó 5let,aksim van de az csumáig van töltve szal nem azzal lesz gond!
  • Bhalage
    heatseeker megvan vkinek ?

regen sokat toltam mindenfele repcsis jatekokkal pcn, tudom ez nem szimulator hanem arcade, de azert erdeklne mennyire feelinges vagy láma a jatek.
    akinek megvan 1-2 sor velemenyt irhatna, vagy ha van vmi jo kis kikapcsolos csihi puhi jatek, erdekel.
  • moonster
    Elemcsere esetleg?
  • Totis
    Nekem volt olyan gondom, hogy valamikor pl. nem is érzékelte, hgy rá van dugva. Esetleg kontakt spray-el fújd be a WiiMote érintkezőjét. Talán segít.
  • Probatbicol
    A sensor bar csak egy fényforrás ami alapján a wiimote pozícionálja a saját helyzetét. A nunchuck-nak nincs köze hozzá az, tulajdonképp egy joystick amibe gondolom van egy elmozdulásérzékelő is, ez kábelen adja az információkat a wiimote-nak.
    Gyanús, hogy a nunchuck-al lesz a baj, valami kontakt hiba, esetleg ugyazez a baj lehet a wiimote-ban. Ezekez könnyen tesztelheted, próbáld ki valaki máséval.
    Mostmeg nekem van1 gondom:D
    Az a baj hogy mostanában elégé ritkán nem ól működik a nunchaku vagyis nem toom irányítani normálisan az embereket!pl.nem arra mozog amere kellene vagy meg se moccan!A problémát kb 2 percre meg tudom oldani,úgy hogy disconectelem a remotot és aztán újra conect,szerintetek mivel lehet baj?A sensor baral vagy a nunchakuval?Mert mindkettő eredeti nintendos alig 4 hónaposak.
    Sztem inkább ne tedd, ha 3.3-ra vagy 3.4-re akarja frissíteni akkor már nem nagyon fogja olvasni a másolt gémeket, brickblockerel felpecseled az isoját a gémnek és úgy írd ki és aztán nem kéri az upgradet elvileg.
  • rumkola
    Spary nevű játék upgradelni akarja a hw-sen okosított gépem. Engedhetem vagy mi történik? :)
  • Tobacco
    ok köszi majd megprobálom, mert igy sokszor kifagy a gép
    Külömben meg elégé 1szerűen lehet eltüntetni a chanikat,anyi az egész hogy bemész a beálításokba,aztán aszem a mentéseknél és rámész arra hogy chanelek és törlés:D
  • kisgabo
    szerintem simán, elég titokzatos volt az eladó, vagy inkább fogalmaznám ugy, hogy sumák...
  • moonster
    Ijj, mekkora gyökérség ez!
    Talán egy ban-t is megér...