10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Aschil
    Csak, hogy tisztás lássunk:

Chippelt wii esetén két féle update létezik.

1. Lehet a chip-et updatelni (a chip firmwart frissíteni)ezt a chip "gyártó" adja ki, ezzel teszi lehetővé, hogy az adott chip képes legyen kijátszani az újabb védelmeket is. (persze ha az adott chippre ez még megoldható ezzel a módszerrel)

2. A wii rendszer update.
    A wii frissíte történhet új játék lemezről, vagy internetről.
    Internetről történő frissítés esetén nem lehet probléma, mert a wii csak az adott régiós (mi esetünkben PAL)frissítést fogja letölteni, illetve telepíteni.
    A lemezről történő frissítéskor lehet gond, ha nem a wii régió kódjának megfelelő lemezről frissítünk.( ha PAL-os gépünk van, akkor csak PAL-os lemezről, ha NTSC-s wii-nk van, akkor csak NTSClemezről frissítsünk)
    Ha nem ezt tesszük, akkor fordulhat elő az un. "Semi Brick" azaz a wii rendszermenü funkciók egy része nem lesz elérhető. Ezt a hibát csak egy újabb frissebb azonos régiókódu frissitéssel javíthatjuk ki.

Csak chippelt wii esetén fordulhat elő a Semi Brick!!!!!! (a nem buherált wii csak a saját régió kódjának megfelelő lemezt futtatja)

A chippelt wiik esetén a 3.2E firmnél magasabb verzióra frissítés okozhat olyan "meglepetéseket", hogy az eddig működő játékok, vagy az újabbak, nem indulnak. Ez azért van mert a Nintendo is küzd a warez ellen, ezért a frissen kiadott firmwarekkel próbálja a warez kiskapukat becsukni.
    A macska-egér harc folytatódik.
    Ezek után a chipelt gépek tulajdonosa maguk döntsék el frissítik e gépüket vagy sem.
  • rumkola
    végreeee....
    köszönöm a választ!

a homebrew nem érdekel egyátalán, ezek szerint pal-os update mehet nyugodtan, minden működni fog mint eddig
  • moonster
    Elméletileg PAL frissítéssel nem lehet gond, de az új firmware-ek blokkolják az illegális programokat futtató környezetet, a hOMEBREW-t.
    Ha NTSC update-et teszel fel a PAL-ra, akkor SEMI-Brickelte valik a géped, ami azt jelenti, h a firmware, menu fele PAL-os, masik fele NTSC, igy nem fog mukodni rendesen, vagy ha nagyot szivsz, akkor egyáltalán.
    Én belefutottam, a setting részt nem értem el, de szerencsére ugyanannak a játéknak a PAL-os változata visszaállította.
    A CHIP-et nem veszélyezteti sztem az Update, mert nálam is fut minden rendesen, mint azelőtt.
  • rumkola
    senki nem írja le hogy miért nem szabad frissíteni, a chip miatt meg tökmindegy hogy ntsc vagy pal....
  • rumkola
    chip van benne....
    de miééééért?
    rendesen ráparáztattok már :))))
  • Beast Machine
    PAL gépre ne tegyél NTSC frissítést, mert naaagyon megbánod.
  • rumkola
    Most akkor nyugodtan engedhetem az updatet? (NTSC-s Rygar akar updatelni)
  • Tobacco
    teljesen mindegy milyen az FW a gépbe lehet 3.3 vagy 3.4-es. Az én gépem 3.4-es és tökéletesen vissz mindent wiininja delux chipel, de 3 napja már chip se kell.softchip
  • toza #9143
    holnap meg is rendelem.. 5 k jo arnak szamit erte?!

3.3 update fuuj!!ne tedd fel!nekem is az kavart be!!! csuuunya genyo 3.3

viszont ez a brickbrack dolog sem tul ok..valoban nem akar updatelni,de cserebe nem megy a jatek :(
    Akkor úgy mondom neked hogy a chip feltelepít a gépre amikor berakják 1 hackelt firmwaret,de ha felfrisíted akkor már eredeti firmware lesz rajta:D
  • rumkola
    Na ne mond már, hogy egy szoftveres update-el kilövik a chippet....
    Ez hihetetlennek hangzik.
    :)
    Azért mert a 3.3e az blokkolja a chipeket és a softmodot is,magyarul nem vinné tovább a másolt játékokat.
    Azt ajánlom rakj fel a memkaridra 1 safe 3.3e-t és updateld a homebrewrol a wii-t.Vagy ha nincs neted akkor sztem hagyd azt a játékot mert az elégé kockázatos lenne.Az updatolást honnan tudjuk meg,onnan hogyha ntsc-s vagy usás a gém akkor elbrickeli vagy nem indul el már alapbol (ez csak a rosszab eset).Ha palos akkor 100% 3.3e-t vagy 3.4e-t fogsz kapni.
  • rumkola
    Igen, de úgy meg csak fekete képernyőt kapok... :S

Honnét tudom mire akar updatelni a játék? Miért nem szabad engedni?
    ha 3.3e-re vagy 3.4e-re akarja akkor ne enged!!
    Ha jol tudom dvd-re írás előtt brickblockerel kell patchelni az isóját a gémnek,és úgy már nem kéri!
    nincs mit,de még mindig megprobálhatod a wiifreeloadert is:D
  • rumkola
    HW-sen modosított Wii-nél, ha egy game system update-t akar, azt szabad engedni? Mi történik?
  • toza #9135
    tudok irni.. vettem eredetit.. de igazabol ures dvd olcsobb.. ezt vettem eszre..
  • toza #9134
    kosz..geckost probaltam de nincs siker:( igazabol forced pal vagy forced ntsc nek kene lennie ha ntsc st akarok paloson?nekem ez nem egyertelmu.. :( kosz
    Hagyd már szegényt:D:D
    És külömben wiifreeloader, vagy geckos csanival kell az ntsc-s játékokat lejáccani.Énekem is van ntsc-s játékom, 2 naruto és hibátlanul futnak.
  • kisgabo
    tanulj meg írni, vegyél eredeti játékot, etc.
  • toza #9131
    ntsc s jatek udatelni akar,sofcsippel probalkozom,de nincs siker..tud vki jobb otlet mondani?! kosz
  • solti
    ideje volt már...egyébként maga a játék hozzáférhető, csak hát ehhez tényleg orig cucc kell. Egyébként a gh3-as wii-s gitárral simán működik, de nekem dob kell!!
    oké:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Probatbicol
    Itt azt írják, a Rock Band 2 wii-re április 24-én fog megjelenni, nem kicsit csúszott.
  • Probatbicol
    Ez a szegedi mm és nem volt több sajnos, itt a ezen kívül már csak a sakk volt 4k-ért mikor én voltam.
  • Bhalage
    láttam a rabbids 2-t a budaörsi mediamarktban
  • donatus13
    jó nagy ökörségek de kb egyszinten vannak a kiadott wii játékokkal .
  • kisgabo
    pólus mediaban my sims, medal of honor, boom blox 3k volt...

sims castaway, meg még egy 2 cim. ma van az akció vége.
  • kisgabo
    én ezresért vettem mario party 8-at... :)

melyik media, volt még?
  • QuippeR
    annyit simán megér, sőt a dupláját is.
  • Tobacco
  • Bhalage
    lol baszki >.<
  • moonster
    mit találtam...betiltott wii játékok, de sztem meg sem jelentek.
    Tényleg szerintetek melyik a legelborultabb wii játék?

http://www.youtube.com/watch?v=rRVhquzo4bU&feature=related
  • moonster
    Bencő legközelebb tedd már linkbe plz

ne kelljen kopi-pésztezni
    köcce
    http://www.youtube.com/watch?v=6YuSeFawuQI
    Érdekes gém:D
  • Probatbicol
    A media markt kiárúsításon 4000-ért megvettem a Fire Emblem Radiant Dawn-t, hát csak lesek, hogy mennyire összetett és jó játék. Számomra ez a stílus újdonság, de nagyon bejön.
  • trsi
    csak egy tipp ezzz. minden 5 ezer es eredeti, de a borito elofordul h. utangyartott. :) ha esetleg erdekel v.mi, kerdezzel ra h. milyen nyelvu (elofordul h. nem angol)
  • Bhalage
    en ugy latom, hgoy sehol nem lehet kapni.

erdeklodj helyeken (pl gamepark stb), hgoy be tudnak-e szerezni, talan igen
  • 22Barna22
    vki? :S
  • zbigi
    Sziasztok!
    Azt szeretnem kerdezni, hogy olyan wiiware gamet, ami csak usaban jelent meg, ra lehet valahogy varazsolni a gepre? Konkretan a LIT csikol...
    A honlapjan azt olvastam hogy nem nagyon tervezik europaban kiadni...