10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• moonster
    Nem, csak van egy PDA-m, és az WEP-et tud használni.
    Hogy lehet törni? segíts már:)) komolyan
  • Totis
    Csak nem DS Lite miatt?
    Jó adatforgalom mellett a 128bit-est elég gyorsan lehet.
  • moonster
    WEP-et sem annyira egyszerű törni. 10 karakteres jelszót kell használni.
    Én WEP-et használok. :)
  • Totis
    A router-ben a DHCP résznél be lehet állítani, hogy a router hány IP-t osszon ki. Ezt tedd minimum 2-re (PC, Wii).
    A Wireless résznél állítsd be a titkosítást WPA-ra (Wii ismeri - ne WEP-re mert azt könnyen lehet törni) és adj meg egy kellően bonyolult jelszót (minimum 10 karakter: kisbetű, nagybetű, szám, spec karakter). Ezt jegyezd le valahova mert ha elfelejted akkor újra meg kell adni.
    Érdemes beállítani a MAC Filtering-et a router-ben. Ezt a PC és a Wii MAC címére értem. A Wii MAC címét így tudod lekérni: Wii Option (kis Wii-s kör balra lent)--> Wii Settings --> Internet --> Console Information
  • Prody
    a számitogépem nem wireless-el csatlakozik a routerhhoz hanem kábellel, falon keresztül ugye. ezt a kábelt kihuztam a PC-mböl meg a routerböl is, tehát a PC-n nem volt internet, hogy felszabaduljon egy hely a routeron... de semmi! reset is megvolt meg minden..
  • Prody
    Sziasztok. nem tudok csatlakozni az internet-re Wii-n. és szeretnék segitséget kérni. tehát van wireless-es routerem, meg is találja. és az IP Adress résznél szarakodik, vagy unable to connect vagy ezen a porton van már device... 52130-as hiba. és forumokon, nintendo meg egyéb honlapokon is néztem megoldást, követtem is az utasitásokat de egyszerüen nem csatlakozik :@
    futtatásnál ugye ipconfig/all-nál, a DNS kódot beirom a primari-hoz meg secondaryhoz is. tehát ezzel tisztában vagyok, de melyik IP cimet irjam be az IP Adress,és a default routerhez ????????? mert beirtam ami oda volt irva de egyszerüen nem csatlakozik.. kérlek valaki segítsen rajtam...köszi
    Kössz a válaszokat!:D
    Nekem most 1 vezetékes routerem van netgear....
    csak még nem probáltam vele így xarakodni:D:D
  • Totis
    Én még nem játszottam NET-en keresztül csak frissítettem a Wii-t és tökéletesen ment.
    Illetve vettem játékot (Super Mario Bros.).
  • Aschil
    Wi-fis router az tuti mükszik.
    Anno a Mariokartot és a Guitar Herot toltuk online az valóban klassz volt. Sok játékos volt fenn a neten. Most nem tudom mi a helyzet.
  • Bhalage
    nekem SMC barricade van (4portos wireless - 2 számítógép, wii van nekem), gyakorlatilag semmit nem kellett csinálni ahhoz, hogy a Wii lássa, Wiivel keresel eszközt és szépen megtalálja, gond nélkül megy, frissít stb.
  • kisgabo
    jaja, teljesen oké egy rúter. linksys wrt54gl csodás.
  • Totis
    Nem éri meg a LAN adapter. Olcsóért lehet venni wireless router-t. A Wii elvileg WPA-t tud. Ezt a ma kapható öszes router tudja. Nem kell legalább kábelezni.
  • Lerstal
    sztem sokan vannak wii online :P ezért probálnám ki Cod5-t majd. ha van wirelesses routered, akkor nem kell lan adapter, simán wirelessesen csatlakozol hozzá, a géped automatikusan megkeresi a routert. max egy jelszó kell hogy belépj. ha viszont nincs routered, vagy wired, akkor kell lan adapter. azt pedig bedugod a Wii-dbe, az adapter másik végébe pedig a PC-dböl kihuzod a hálozati kábelt és bedudog az adapterbe. vagy a modemböl huzod ki a kábelt és ugyanugy, ha nincs routered.
    a wiin csak usb portok vannak,hátul.......
    nem értek hozzá:D
    azért kérdezem.
  • Lerstal
    én sem tudom h müködik ez :D wii-be be van épitve egy wireless lan adapter vagy miafranc amivel lehet csatlakozni egy közelben lévö routerhez.... aminek van egy jelszava, nekem nem fogadja el a jelszót :S :S és igy nem tudok Wiinet-re menni :( tehát minek van a wii lan adapter? mert a router kábelt is be tudom kötni a wii-be ami a PC-mbe megy elvileg, nem?
    Helósztok

Szerintetek megéri a wiihez lan adaptert venni?
    Mert én csakis akkor vennék ha sokan jáccanak wii-n online:D
  • Tobacco
    nekem is tegnapelöt reggel a chello 10 mb/s csomag ami 1024 kb/s helyet 7400 kb/s volt
  • koryne
    Sztem ADSL2 teszt lesz a "hunyó". Megnézik, hogy tudják-e stabilan biztosítani a 24 megát az adott körzetben. Ha letelik a terheléses teszt ideje, visszakapod a régit.
  • moonster
    nem mérsz te semmit
    Örülni kell, h ennyivel jön és kész
  • rumkola
    nem is értem mit okoskodnak itt...
    :DDD
  • moon08
    Akkor most reklamáljak mert 4*es sebességet mérek? :-)
    Jól kibabráltak velem!
  • Beast Machine
    óóbaszki, vedd úgy, h nem szóltam, én barom...

De akkor is furcsa, mert a p2p korlátozás a Speedtestre nem vonatkozik, szal vmi belső gebasz lehet a szolgáltatónál (vagy ha már jóideje ennyi, akkor érdemes lenne reklamálni).
  • Beast Machine
    Lol, nézd már meg, 24 MB/s-es letöltési sebesség 6Mbit-es előfizetésnél (ahol 750 KB/s-el kéne jönnie), pláne úgy, hogy a speedtest.net nem számít p2p forgalomnak?

nekem van 2 Mb-es netem, és ezek az eredmények:
  • kisgabo
    p2p szűrés?
  • moon08
    Off.
    Szerintetek ez mitől van? Jelenleg 6Mbit/1Mbit az előfizetésem! :-)
    Igen 3-4-szer rendeltem megbízhatóak nagyon!
    De kicsipeltetem a wii-met és mostmár nem rendelek tőlük.
    De megbízhatóak.
  • Lerstal
    igen ez az. már néztem:) te innen szoktál venni?
    ha igen, akkor jó, megbízható?
    ez már remélem jó lesz:D
    /gémek olcsóért:D
  • Lerstal
    köszi, majd elnézek ide.
    minden eredeti game 5000 :D
    Igen persze azok de találtam olcsóbban is:D
    joeystation-nél 5k darabja a gémeknek
  • Lerstal
    ja és ezek eredetiek, ugye? (csomagolt, nem használt)
  • Lerstal
    köszi...nekem most igazábol a splinter cell double agent kell Coop mode miatt és a Manhunt 2. találtam www.progame.hu -n is. SCDA 6000FT kb, a Manhunt 2 meg 9000FT körül. olcsó, mert máshol sokkal drágábbak.
    cdgalaxis de használtan olcsóbbak.
    meg még a media markt is jó hely
  • Lerstal
    sziasztok
    hol érdemes vásárolni Wii-re játékokat? ahol lehetőleg olcsóak és sok minden van. köszi
    (googleban kerestem üzletekre, találtam is szimpatikus helyeket, de szerintetek?)
  • heniko08
    sziasztok. nem tudjátok esetleg, hogy Magyarországon Pac-man kapható-e wii-re? vagy esetleg lehet rendelni, vagy ilyesmi?
  • Aschil
    Esetleg a DowngradeTools nevü progival.
  • moonster
    Nekem 3.3E van, de működik minden. Ha szeretném visszaállítani 3.2E-re, akkor azt hogy tehetném meg?
    Valamint, D2C Pro chipem van, hogy tudnék megbizonyosodni róla, h tényleg az van benne, és arról, h lehet-e frissíteni esetleg?

• Aschil
    Erre gondoltál?

"Akkor úgy mondom neked hogy a chip feltelepít a gépre amikor berakják 1 hackelt firmwaret,de ha felfrisíted akkor már eredeti firmware lesz rajta:D"

....?!?!?
    ÉN is ezt magyaráztam:D