Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

A szezort felraktad a TV alá/fölé, biztos hogy jó helyen van?

Szinkronizálni kell a távirányítót és a Wii konzolt. A Wii konzolon az elõlapon lévõ ajtócska mögötti piros hombot kell benyomnod, és rögtön ezután a távirányítón a hátlap alatti piros gombot kell megnyomni. Ha jól csináltad, akkor némi villogást követõen csak 1 kék led fog világítani a távirányítódon. Ezt mindegyik egyes vezeték nélküli eszközzel (távírányítóval, Fit Pad) el kell játszani egyszer.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Szinkronizálni kell a wii-t a távirányítóval. A wiin az elõlapot lenyitva, a távirányítón az elemeknél találsz egy-egy piros gombot.
Ha sikerült akkor az egyik kék led égve marad a távirányítón.
bauer15
Hello segítséget szeretnék kérni most vettünk egy Wii-t.Öszeraktam minden bejön a menü de a távirányítót nem érzékeli.Kell valamit beállítani hogy érzékelelje.
Bármit megnyomok rajta csak villog a négy led.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Beast Machine
Neeeem, két teljesen különbözõ dologról van szó - az igaz, hogy GC mentéseket át tudsz másolni SD kártyára, és vissza, de közvetlenül SD-re menteni nem tudsz.

...vágod?

A korábbi segítséget is köszönöm, sokat segített.

Sziasztok! Az tényleg igaz hogy a gamecube memóriakártya és az sd memória kártya ugyanaz? Mert ezen csodálkozok, mert nem egy helyen van a csatlakozása. Boltban mondták ezt nekem. Elõre is köszi a választ! Üdv. Goo

Beast Machine
Meg a Super Smash Bros Brawl és a Mario Kart Wii, igazad van, el is felejtettem 😮

...vágod?

Anubys
"viszont csak GC és néhány Virtual Console játékhoz jó."

Ez nem teljesen igaz, nekem 2 olyan Wii játékom is van, ami supportálja (Mortal Kombat Armageddon és Metal Slug Collection)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Beast Machine
Igen, GC kontroller kell a GC játékokhoz, viszont csak GC és néhány Virtual Console játékhoz jó. Igen, kell hozzá GC memókártya is, ha akrsz menteni, és igen, tudsz róla törölni/másolni/kutyafüle. Szerezhetsz bármit Vaterán/Teszveszen/eBayen.

Nézted te becses kis konzolod tetejét? Találsz ott 4 db GC kntroller slot, és két memókártya nyílás, ebbõl eredõen természetesen jók hozzá! 😊

Egyébként nem nehéz, a fentebb említett helyeken hemzsegnek a Nintendo cuccok, jó áron.

...vágod?

Sziasztok! Tudnátok segíteni! Elõre is köszönöm. Most vettem az életem elsõ konzolját, nintendo wii-t. Szeretnék gamecube játékokkal játszani. Megrendeltem hozzá gamecube kontrollert, mert gondolom az kell. Szóljatok ha tévedek! Gamecube konroller wii játékokhoz is használható vagy csak gamecube játékokhoz? Azt olvastam hogy még ehhez kell gamecube memóriakártya, ha le akarom menteni a játékot. Memóriakártyáról lehet törölni? Azért kérdem mert nem tudom hogy használtan, mennyire érdemes beszerezni gamecube memóriakártyát. Megtudnátok mondani, hogy hol kell beszerezni a memóriakártyát? Mert az árgép oldalán nem láttam, csak konrollert. De majd lehet, hogy majd jobban utána nézek. Gamecube memóriakártya, ami Gamecube mellet Wii-hez is használható és gamecube konrollerek passzolnak a wii csatlakozó felületéhez? Nekem ez a 2 legfontosabb kérdésem, mert ezeket megvenném. Egyébként gamecube memóriakártyát nehéz beszerezni itthon? mert külföldi online vásárláshoz nem értek. Gondolom minden wii kompatibilis a gamecube-hoz, nem olyan mint a playstation 3, hogy elején hadwaresen, majd szoftveresen és mostanság sehogy se kompatibilis a playstation 2-vel. Azt olvastam wikipedián, hogy online gamecube-ot nem támogatja, nem tudom hogy ez igaz. De ez nem is érdekel, pc-n sem játszottam nagyon online-on. Még nem vettem konzolt sosem, így nincs tapasztalatom, emiatt kérdezem ezeket. Én mindig pc-s voltam. A pc fejlesztés ára miatt, döntöttem úgy hogy áttérek a konzolra. Én csúcs kategóriás pc-t szerettem volna, ami egy konzolhoz mérhetõ. De ennek a végösszege becslésem szerint 140.000 Ft lett volna és még az is lehet hogy keveset mondok. Elsõ benyomásom a wii-rõl az hogy nagyon jó, jobb mint vártam, csak kár hogy egy kontrollert kaptam hozzá. Rendelni lehet hozzá, még így sem közelíti meg egy lehetséges pc fejlesztés horribilis árát. Azt idáig is tudtam, hogy a játék felhozatalban a konzol a nyerõ és nem a pc. Szerintem a pc fejlesztés ezért nem éri meg. Korábban azt gondoltam, hogy ez olcsó, nem drága, de tévedtem. Kis mérete is megnyerõ a wii-nek, azt hittem hogy az akkora mint egy asztali pc, vagy legalább egy normális laptop. Nincsen a wii-hez magyar útmutatóm, de azt mondták hogy email-ben az eladó elküldi nekem. Ha van valakinek digitálisan word formátumban magyar leírása, elküldené nekem? Nagyon hálás lennék érte, email címem: [email protected].
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv. János

Kérdést csak érdekesség miatt tettem fel hírértékként, nem pedig valami más okból. Goo

Sziasztok! Ez a szoftvermod kamu, vagy tényleg mûködik? Ez alatt azt értem hogy nem kell Zelda lemez és nincsenek más akadályok. Remélem a kérdés nem gáz hogy ilyet kérdeztem meg.
Üdv. Goo

Anubys
Maxon írt lemezt jóval nehezebben olvas be, mint lassan írtat + a fejnek sem túl jó.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Dehogy átverés. )
Kiírtam egy -állítólag- gamecube játékot 2mini dvd-re (metal gear solid-twin snakes,dupla lemezes) és a gamecube nem viszi.Vmi olyasmit ír ki,hogy kevés a memória vagy vmi ilyesmi.A gc topicba leírtam.Megnéztem a hozzászólásokat ahonnan letöltöttem és ott írnak vmi wii dolgot.Ezért gondolom,hogy wii játék lehet. Azóta már letöltöttem más helyrõl is,az gond nélkül megy.Így van egy dupla lemezes mgs,amit semmire nem tudok használni.Úgyhogy vagy odaadnám vkinek,akinek van chipelt wii-je vagy kidobnám,mert nekem semmire nem jó.
Nem vagyok pancser.Ha lehúzok vkit biztos nem sunyi,senki módon interneten fogom.. Teljesen ingyen adom. Szerintem 90%,hogy wii játék.

-dvd-írás: mi maxon írjuk asszem lg dvd íróval, és nem volt még semmi különösebb gond. Jah, csak relatíve márkás lemezre írunk (kék tdk vagy benq), noname-kre (riteket meg hasonlókat nagy ívben kerüljük).
-neogamma r8 b7 nekünk müxik, viszi amit vinnie kell
-neroval is imgburn-el is írtunk ki sok lemezt, nem volt nagyon még probléma.
Törölt felhasználó
sztem csak kamu-.-
NeoGamma-t használja valaki?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

moonster
HMm remélem nem valami átverés. Ha valaki írt már neki, ide is írjon, plz.

Kicsit bûzlik...de lehet, h csak az orrom akar becsapni
Sziasztok!
Akinek van egy mûködõ chipelt wii-je írjon rám és küldök neki ingyen egy játékot.
A többit üzenetben.

Anubys
4.0-es fw fölött már "elvileg" supportálja az SDHC-t is. Nem próbáltam még, de itt is azt írják.

shenmuedc
És még valami. A számítógép nem is fogja látni írás után a lemezeket ez teljesen normális. Az sdhc kártya mekkora (gondolom minimum 4gigás nem?) már csak azért mert a wii azt hiszem 2 giga felett nem látja a kártyákat de ez nem biztos) Na befejezem mert bannolnak.
shenmuedc
Igaz, mindenképpen imgburn a nero szart sem ér! 2x-es sebességet viszont már szinte egy lemez sem támogatja, érdemes megnézni a támogatott sebességeket a lemez specifikációjában. vagy érdemes egy külsõ winyóba fektetni a pénzt és bye-bye lemezekkel szüttyögés. ja és nem adatként kell kiírni hanem képfájlként!!!
Szia!

Csak 1-2 tippet szeretnék adni:

A játékok DVD írását max 4-szeres (inkább 2-szeres) sebességgel szabad végrehajtani - ajánlott program: ImgBurn

Me csak egy játékka próbáld ki, hanem csinálj 2-3 félével, mert lehet hogy éppen oylan játékba futottál bele, ami nem mûködik jól (Régebbi játék is legyen köztük).

Akitõl vetted nam adott hozzá lemezeket? Nem próbáltátok ki?

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Sziasztok!
Tegnap vettem a gyerekeimnek egy Nintendo wii-t, ami az eladó szerint flash-elve van.
Próbáltuk az egyszerûbb utat: letöltöttünk egy iso fájlt, néróval adatként kiírtuk DVD-re.... wii elindít, a második ikonra a Neogramma-ra rálép és indít, DVD-t betesz és se kép se hang fekete képernyõ csak.
Aztán ugyanezt megcsináltuk, hogy a néróval a Cd/DVD képfájl lemezre írása opcióval írtuk ki a játékot....ugyanez a helyzet, sõt a számítógép nem lát semmit a DVD lemezen.

Aztán írtam a srácnak akitõl vettem, megadta wehackwii.com oldalt.
A kisebbik fiam a zsebpénzét SDHC kártáyra költötte, megcsináltuk amit leírtak, de semmivel sem vagyunk elõbbre...most itt ül mellettem elkenõdve, hogy se pénze se játéka....
Ha valaki megenné, hogy lépésrõl lépésre elmagyarázza a lényeget azt nagyon megköszönném.. PLÍZHELPMÍ!!!
Tyler
wii ambassador. a nintendo csinált egy toborzó befûzõ dolgot. ha valakinek segítesz létrehozni a wii-s netkapcsolatot és megadja a wii number-ét te meg a sajátod akkor kaptok 500 pontot fejenként. wii shop-on kell aktiválni. ha valakinek van kedve írjon vagy pm. hátha kapunk. persze segítek is ha kell.<#vigyor2>
Online Connection: Connection Ambassador Promotion

\"building better worlds\"

Hello,
létezik olyan kábel amivel a wiit számítógép monitorral össze lehet kötni?
frame rate gondok nincsenek, sztem baratsagosabb lett az iranyitas, egyetlen negativumkent azt tudnam hozzatenni, hogy neha gyorsan kapkod a kamera és néha mozog a szereplõ feje azaz nehez celozni, a grafika csodás. fõleg elsõ pályán a dél amerikai faluban, teljesen el voltam ájulva. a bossfightok is nehezek de nem mindegyik annyira rohadt idegesito mint ami elozobe volt.. 😄

klassz hogy elettel telibb a mozgas es gyakran van a kepernyon a 2ik jatekos (azt hiszem ez single player feature)

a felület szebb es jobb lett.

en ajanlom! mondjuk en majd minden REsivel toltam PCn kezdve

Dead Spacet sajnos nem lattam/nincs meg nekem.

anti hero

Hello!Kérdésem az lenne hogyha van egy táncszõnyegem ahhoz van olyan játék amivel ezt kihasználhatom és saját zenéket is berakhatok?
Életem elsõ konzolja nem nagyon tudom milyen játékok vannak hozzá!Elõre is köszönöm a segítséget!😊
A Resitõl tartok az elözö rész miatt, ugyanis abban elég sok helyen bizony leesett a frame-rate ami engem speciel kifejezetten bosszantott. Tartottam a Dead Space-tõl is, de szerencsére ott minden ok, nagyon tetszett/tetszik a játék. A Muramasa pedig annyira hangulatosra sikerült a videók alapján legalábbis, ami nagyon ritka.
Következõ vásár nekem a Mario Bros Wii lesz.

sziasztok,

megvettem a MURAMASA the demon blade és
a RESIDENT evil darkside chronicles-t

1-1 pályát nyomtam, ajánlom mindkettõt baszott nagy játéknak néznek ki!

anti hero

moonster
MOst látom, hogy létezik BBC iPlayer. Hibát ír ki. Gondolom az only from UK miatt lehet. Valakinek sikerült már kijátszania itthonról?

Végre 0 ponttért elérhetõ a wii Opera. Lehet, h régóta, én csak most fedeztem fel. Jó!

Láttam a wii shopon, h van valami wii segitsegnyujtasi akcio. 500 pontot lehet kapni érte. Valakitud errõl valamit?
MaSzKa
XboxKlub/PS3/Wii/PSP Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

Ez nem reklám/ nem warez/nem flame!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kisgabo
nagykerben a dollárárfolyam miatti /+/ korrekció 1 nap, csökkenés 2 hét volt. a befoglalt cucc árát is megemelte a mohó állat. mondom, készleten volt nem? áá, az nem úgy van. hát qrvaországban nem is.<#action>

moonster
kis hazánkban már szokás, hogy a világáremelés azonnal végrehajtódik, míg a csökkentés nem 😞
kisgabo
40k egy DSi.. na az a sok.

$200-ba kerül, ami mint tudjuk pontosan €200, ami 53413 HUF, szóval még így is olcsón kapod.

PSN: berghold

kisgabo
ennyi lett az ára. ha olcsóbb kell, keress az apróneten lopottat, vagy használtat. <#beka3>

Ez lenne a legolcsóbb? Nem vitték lejjebb az árát?
kisgabo
Sziasztok!
Hol a legolcsóbb most a Wii Bp.-en?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

4.2-es a firmware (ha jól emlékszem) viszont minden más felismeri.

A vezérlõ nem volt szinkronizálva. Megoldva!

Köszönöm a segítséget.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Anubys
- A memóriakártyát valamiért nem ismeri fel (egy 2 gb-os SDHC).

Update-eld a firmware-t, a régiek nem ismerik az SDHC-t, 4.0 felett "elvileg" igen, bár én még nem próbáltam.

- Ami a gyári dobozban volt irányító az megfelelõen mûködik viszont amit vettem hozzá külön az nem akar be sem kapcsolódni.

Semmi életjel vagy csak felvillan párszor a kék led, utána kialszik?
Az elsõ esetben vidd vissza, ha felvillan párszor a led, akkor valószínûleg nincs szinkronizálva, a leírásban megtalálod, hogy hogyan kell.

Törölt felhasználó
Valaki játszik a fifa10-el wii neten???
ATOMBRUTÁL😄
Napi 3-4 órákra képes lekötni
Ha jól emlékszem szinkronizálni kell a wii-vel a távirányítót, kis piros gomb mindkettõn, a távirányítón az elemeknél. Le van írva hogyan kell.
Anubys
Nem kötekedni akarok, csak azt mondtam kissé körülményesen, hogy nézzen utána és döntsön... 😊

Még egy kérdés. Ami a gyári dobozban volt irányító az megfelelõen mûködik viszont amit vettem hozzá külön az nem akar be sem kapcsolódni. Elemet cseréletem benne, de így sem.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Megjött a Wii-m és a Fit-em! <#vigyor2>
A memóriakártyát valamiért nem ismeri fel (egy 2 gb-os SDHC). Vagy van valami amire oda kéne figyelni?

QuippeR
hangsúlyoznám, hogy rólam van szó, én nem adnám kisgyerek kezébe. az esrb-nek, neked meg a kollégádnak lehet más a véleménye, tiszteletben tartom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Anubys
Amúgy http://www.esrb.org/
Írd be a címet a keresõbe, pár mondatban leírják, hogy melyik játékben kb. mi van, és milyen kortól ajánlott. Az elsõ Raving Rabbids E (everyone - nincs korhatár) kategóriás.