Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szezort felraktad a TV alá/fölé, biztos hogy jó helyen van?
Szinkronizálni kell a távirányítót és a Wii konzolt. A Wii konzolon az elõlapon lévõ ajtócska mögötti piros hombot kell benyomnod, és rögtön ezután a távirányítón a hátlap alatti piros gombot kell megnyomni. Ha jól csináltad, akkor némi villogást követõen csak 1 kék led fog világítani a távirányítódon. Ezt mindegyik egyes vezeték nélküli eszközzel (távírányítóval, Fit Pad) el kell játszani egyszer.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Ha sikerült akkor az egyik kék led égve marad a távirányítón.
Bármit megnyomok rajta csak villog a négy led.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
...vágod?
Ez nem teljesen igaz, nekem 2 olyan Wii játékom is van, ami supportálja (Mortal Kombat Armageddon és Metal Slug Collection)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nézted te becses kis konzolod tetejét? Találsz ott 4 db GC kntroller slot, és két memókártya nyílás, ebbõl eredõen természetesen jók hozzá! 😊
Egyébként nem nehéz, a fentebb említett helyeken hemzsegnek a Nintendo cuccok, jó áron.
...vágod?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv. János
Üdv. Goo
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kiírtam egy -állítólag- gamecube játékot 2mini dvd-re (metal gear solid-twin snakes,dupla lemezes) és a gamecube nem viszi.Vmi olyasmit ír ki,hogy kevés a memória vagy vmi ilyesmi.A gc topicba leírtam.Megnéztem a hozzászólásokat ahonnan letöltöttem és ott írnak vmi wii dolgot.Ezért gondolom,hogy wii játék lehet. Azóta már letöltöttem más helyrõl is,az gond nélkül megy.Így van egy dupla lemezes mgs,amit semmire nem tudok használni.Úgyhogy vagy odaadnám vkinek,akinek van chipelt wii-je vagy kidobnám,mert nekem semmire nem jó.
Nem vagyok pancser.Ha lehúzok vkit biztos nem sunyi,senki módon interneten fogom.. Teljesen ingyen adom. Szerintem 90%,hogy wii játék.
-neogamma r8 b7 nekünk müxik, viszi amit vinnie kell
-neroval is imgburn-el is írtunk ki sok lemezt, nem volt nagyon még probléma.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kicsit bûzlik...de lehet, h csak az orrom akar becsapni
Akinek van egy mûködõ chipelt wii-je írjon rám és küldök neki ingyen egy játékot.
A többit üzenetben.
Csak 1-2 tippet szeretnék adni:
A játékok DVD írását max 4-szeres (inkább 2-szeres) sebességgel szabad végrehajtani - ajánlott program: ImgBurn
Me csak egy játékka próbáld ki, hanem csinálj 2-3 félével, mert lehet hogy éppen oylan játékba futottál bele, ami nem mûködik jól (Régebbi játék is legyen köztük).
Akitõl vetted nam adott hozzá lemezeket? Nem próbáltátok ki?
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Tegnap vettem a gyerekeimnek egy Nintendo wii-t, ami az eladó szerint flash-elve van.
Próbáltuk az egyszerûbb utat: letöltöttünk egy iso fájlt, néróval adatként kiírtuk DVD-re.... wii elindít, a második ikonra a Neogramma-ra rálép és indít, DVD-t betesz és se kép se hang fekete képernyõ csak.
Aztán ugyanezt megcsináltuk, hogy a néróval a Cd/DVD képfájl lemezre írása opcióval írtuk ki a játékot....ugyanez a helyzet, sõt a számítógép nem lát semmit a DVD lemezen.
Aztán írtam a srácnak akitõl vettem, megadta wehackwii.com oldalt.
A kisebbik fiam a zsebpénzét SDHC kártáyra költötte, megcsináltuk amit leírtak, de semmivel sem vagyunk elõbbre...most itt ül mellettem elkenõdve, hogy se pénze se játéka....
Ha valaki megenné, hogy lépésrõl lépésre elmagyarázza a lényeget azt nagyon megköszönném.. PLÍZHELPMÍ!!!
Online Connection: Connection Ambassador Promotion
\"building better worlds\"
létezik olyan kábel amivel a wiit számítógép monitorral össze lehet kötni?
klassz hogy elettel telibb a mozgas es gyakran van a kepernyon a 2ik jatekos (azt hiszem ez single player feature)
a felület szebb es jobb lett.
en ajanlom! mondjuk en majd minden REsivel toltam PCn kezdve
Dead Spacet sajnos nem lattam/nincs meg nekem.
anti hero
Életem elsõ konzolja nem nagyon tudom milyen játékok vannak hozzá!Elõre is köszönöm a segítséget!😊
Következõ vásár nekem a Mario Bros Wii lesz.
megvettem a MURAMASA the demon blade és
a RESIDENT evil darkside chronicles-t
1-1 pályát nyomtam, ajánlom mindkettõt baszott nagy játéknak néznek ki!
anti hero
Végre 0 ponttért elérhetõ a wii Opera. Lehet, h régóta, én csak most fedeztem fel. Jó!
Láttam a wii shopon, h van valami wii segitsegnyujtasi akcio. 500 pontot lehet kapni érte. Valakitud errõl valamit?
most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul
100Ft is segítség!
Ez nem reklám/ nem warez/nem flame!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PSN: berghold
Hol a legolcsóbb most a Wii Bp.-en?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A vezérlõ nem volt szinkronizálva. Megoldva!
Köszönöm a segítséget.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Update-eld a firmware-t, a régiek nem ismerik az SDHC-t, 4.0 felett "elvileg" igen, bár én még nem próbáltam.
- Ami a gyári dobozban volt irányító az megfelelõen mûködik viszont amit vettem hozzá külön az nem akar be sem kapcsolódni.
Semmi életjel vagy csak felvillan párszor a kék led, utána kialszik?
Az elsõ esetben vidd vissza, ha felvillan párszor a led, akkor valószínûleg nincs szinkronizálva, a leírásban megtalálod, hogy hogyan kell.
ATOMBRUTÁL😄
Napi 3-4 órákra képes lekötni
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A memóriakártyát valamiért nem ismeri fel (egy 2 gb-os SDHC). Vagy van valami amire oda kéne figyelni?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Írd be a címet a keresõbe, pár mondatban leírják, hogy melyik játékben kb. mi van, és milyen kortól ajánlott. Az elsõ Raving Rabbids E (everyone - nincs korhatár) kategóriás.