10948
color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE
color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE
WAREZ = azonnali BAN!
-
#10372 Hát wii játékok, amik nagyon jónak tűnnek. -
Bhalage #10371 egyuikrol sem hallottam mik ezek?:p -
#10370 Na gyerekek, miért nem pörög a topic, mikor hamarosan ideér a Sakura Wars: So Long My Love, és a Fragile?! -
Dani8 #10369 Ha valakinek van kedve Budokai Tenkaichi 3-azni online, az írjon egy privátot!
Jah és van ez az ingyen 500 Wii pont, ami úgy lesz hogy cserélni kell Wii numbert egymással, abban is bennelennék, mert még nem 30 napja volt az első kapcsolódásom. -
#10368 Ja ertem. Kozben lattam, hogy kisgabo vagy, csak megtevesztett az ikonod.
Amugy figyelmeztetes volt, mert warezrol mertem kerdezni asszem 2 eve.
-
Bhalage #10367 koszi & :( -
#10366 nem a warez, a biztonsági mentés. csak te warezolsz, amiért meg is kaptad a bant. -
#10365 Tehat hogy megertsem. Azert kell a warez, mert a gyerek karcolja a lemezt? Nem kotekedem, csak en kaptam ezert bant itt, latom a szabalyok megvaltoztak. -
#10364 benne van a nevében :)))
Egyébként, áttolták Április 30-ra :(
http://www.gamekyo.com/newsen35117_no-more-heroes-2-a-new-release-date.html -
Bhalage #10363 no more heroes 2 -mikor lesz ? -
#10362 a lemez karcolódik, akkor is, ha folyamatosan csókolgatod.
remélem majd tényleg olyan ügyesen tanitod a gyerekeket, mint ahogy elméletben oktadod, most... -
#10361 Eloszor is gratulalok a szemelyueskedeshez, teged is jol neveltek. Masodszor meg ugy vedem oket, hogy megtanitom neki hogyan rakja be, mert ha mar olyan korban van hogy jatszani tudjon akkor azt is fel tudja fogni, hogy nem szabad agyon tapizni a jatekot. Nem ertem mit ilyen nehez felfogni.
-
#10360 egy műanyag korongra hosszútávon, gyerek, napi használat mellett hogyan vigyázol te csóringer? a ds kártyák nem problémásak.
jó, hogy valaki mindig megmondja a frankót. üjl le, egyes. -
#10359 Nézd meg a ds/psp topicokat, leginkább flash kártyával/cfwvel foglalkoznak, az a baj hogy a játékosok fórumán minden játékhoz külön wareztopic van belinkekve a fejlécbe, itt is az kéne platformonként. -
#10358 Te is tudsz vigyazni a draga dolgaidra, latom. Ez igen, ez warez, ha mas bant kapott erte akkor ezert is az jar. -
#10357 Ez a magyar SG forum. Semmilyen szinten nem mervado, nezd meg a kulfoldi forumokat ott napi szintu a beszelgetes. -
#10356 Esetleg a tegnap kijött Red Steel 2 még javíthat a dolgon. -
Toon Link #10355 Tényleg szomorú, de Magyarország "konzolkultúrája" nem fog megváltozni egyhamar. -
#10354 akkor 1 játék 1 hétig téma lesz...
ds topik is üres. -
#10353 Pár nap, és itt a Calling, majd akkor... :) -
#10352 LOL, EGY HÉT KOMMENT NÉLKÜL?! A világ legnépszerűbb konzoljai magyarországon nem érdekelnek "senkit" kicsit vicces és egyszerre szomorú is... -
#10351 nézőpont kérdése.
ha valóban biztonsági másolatról beszélünk?
vagy tudsz megoldást arra, hogy a gépből ki be rakosgatott /gyerek, asszony / és összekarcolódott olcsó -10/15k- lemezt, valahol fillérekért, de egyáltalán.... újra cserélik?
ugye hogy nem. tehát engedtesség meg, a drága játékok biztonsági másolatának futtatása. -
#10350 Bocs de ez nem warez? -
#10349 Nem, ha uloaderrel próbálom, akkor mintha töltené, aztán se kép se hang, ha neogammával, akkor "an error is occured", de nem error 002. Gondolom nem kéne frissíteni a rendszert 4.3ra, mert az tönkreteheti a gépet, és ennél újabb játékok is mentek (pl tatsunoko vs capcom, wiisports resort), csak ez az egy játék nem akar menni (illetve még a metroid trilogy scrubbolt változatánál is a menü jó, aztán ha indítani akarnám a játékot akkor megfagy) na mindegy... -
#10348 002 hiba? -
#10347 Sziasztok, az eredeti final fantasy crystal bearersről van egy biztonsági másolatom usb hddn, de nem indítja el mert kidob, 4.0ás firmwarem, és a legújabb ciosom van, tudtok olyan usb loadert/beállítást ami elindítja? -
lacikaboy #10346 na de az a lényeg hogy honnan lehet kapni wiifi-t? -
#10345 nem, a menü a régi, ill a 4.0+ fw felett van pár bónusz, de a gyári feeling maradt.
-
lacikaboy #10344 akkor az az hogy átlett alakítva a menü? -
#10343 a wii oprendszerének módosítása. pár vicces fiatalember átítra, igy lehetővé téve a szélesebb körű felhasználást... -
lacikaboy #10342 amúgy mi az a softmod?xd -
lacikaboy #10341 próba cseresznye majd megpróbálom :D
És azt nem tudni hogy honnan lehet kapni egy ilyen wiifi -t?
-
#10340 Nem. Ha tényleg csippelt, és nem softmodos, akkor még frissíthetsz is. -
#10339 nekem soft moddolt, és nem romlott el... opera megy, csak ne frissits. -
lacikaboy #10338 nem fog elromlani a wii-m mert csippelt próbálok vele netre menni? -
#10337 wifi usb a számítógéphez kell, wifi van a wii-ben.
wifi usb / eredeti nintendo 5 használtan 10k újonnan / ap módban megy, néha kínszenvedés hozzá csatlakozni, telepíteni.
inkább egy kompatibilis -és nem a legolcsóbb szutyok- wifi rúter.... pl. linksys wrt54gl. és az jó máshoz is. -
JumpingJackFles #10336 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ha bemegyek a Wii shop -ba akkor nem enged be és kiírja, hogy System update. Nos, az én Wii -n chipelve van. Szabad updatelni? -
lacikaboy #10335 Én úgy olvastam hogy kell 1 wifi usb amihez van 1 CD azt telepítem a számítógépre bedugom a gépbe az usb-t csatlakozom a wii-mre és megy.
Ez igaz?
Vagy kell hozzá még az a többi is amit írtál? -
TomBond #10334 A net nálam sem akar igazán menni. -
#10333 neked mindenképpen kell egy rúter. vagy wifi, vagy kanócos.
ha wifi, akkor egyszerű a dolgod, a wii támogatja alapból.
ha sóherkodsz, veszel 5 ropiért wii lan csatit, majd wifi nélküli rútert, és 10m kábelt. ( és igy megvan a wifi rúter ára )
switch.... felejtős.