Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehezebb Wiire játékot portolni mint más konzolokra? Lehetséges hogy azért van soknak gyengébb grafikája mint amit a Wii ki tudna használni, mert az átportolás 'lefárasztja' a csapatot és azután már nem foglalkoznak azzal hogy jobb grafikát csináljanak?
Mondjuk jobban átgondolva ha pl. xbox 360ra is kiadják akkor lebutítani a grafikát már nem lehet túl nehéz...

zola2000
Ja bocsánat, most nézem, hogy a muscle march csak 2010ben jelenik meg európában, de a onechambara már megvan.

A

zola2000
Szerintetek melyik a legjobb 2009es játék wiire, a: Onechambara: Bikini Zombie Slayers

http://www.youtube.com/v/7WWqEO9lxVA
Hot chick hate zombies, NAGYON KOMOLY!

vagy a muscle march?
http://www.youtube.com/v/7j-1M9hwGXM

A

Sephi
Mind a ketto benne van a E3 listaban es nagyon azt fontolgatjak, hogy akkor lesznek csak bemutatva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Törölt felhasználó
Helló tavaly nyáron kaptam kb. 1 éves,felszereltség az az mint a simának csak annyi a különbség hogy adok mellé 1 gamecube joy-t.
Igen azt úgy értem,van benne 1 wiikey 1 chip+softmodoltam így visz mindent.Meg van rajta gecko-s channel így lejátsza az ntsc,usa régiós gémeket is:).Opera telepítve.Több mint 30 játék,1 része sony dvd-n van másik része maxel dvd-n és amikor ki lett chipelve a wii kaptam ajándékba havertól papírtokos játékokat azok memorexek,de azokat nem használtam sokat.Fél éve vettem a géphez meg a wiihez 1 Belkin SurgeMastert,ezt nem adom mellé csak mondom hogy azóta kímélve van a táp az elketromos lökésektõl vagy hogy mondják azt.
Nagyjából ennyi,amm ha közel laksz elviszem.
Engem lehet érdekelne. Milyen idõs a gép? Milyen tartozékokat adsz hozzá?
A mindenevõ alatt azt érted, hogy "minden" játékot visz?
Anubys
10 Feb 2010 - Super Mario Galaxy 2 (Wii)
Dragonology (Wii) - Q1 2010

szerintük...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Törölt felhasználó
call of duty 5,red stell és az összes naruto játék ami wiire készült,beleértve az ntsc-s verziókat is:)Na meg a bleach,dragon ball 3,need for speed undercover,resident evil 4,fifa 2010,pro evulotion soccer 2009:)
moonster
Én most az EA active-ot vettem elõ és végigcsinálok egy 30 napos challenge-et.
Rettenetesen megizzaszt. Jobb most szobában futkorászni, int hóban fagyban seggreülni :)
Bencõ: Te mivel játszottál, ami tényleg tetszett?
Törölt felhasználó
jah vagy 2 hónapja nem írtam ide de mind1:D
És jó micimackózást<#hehe>
kisgabo
szerintem is add el, úgysincs jó játék.

nomeg, legalább nem rontod itt tovább a levegõt. <#vigyor1>

Sephi
Dragonology es SMG2-ot majd 2010 vegen emlegesd. (lehet hamarabb :D)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Törölt felhasználó
jah meg fele nem érdekel, és amúgyis csak késöbb jönnek ki ezek
Anubys
Meg Silent Hill, meg No More Heroes 2, meg Tatsunuko VS Capcom, meg Super Mario Galaxy 2, meg Calling, meg Red Steel 2, meg Dragonology, meg Monster Hunter 3... végülis csupa szarszág, meg Micimackó.... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Törölt felhasználó
Mostanában nem jön ki rá semmi értelmes csak ilyen szarok mint például micimackó....
kisgabo
megunta. mondjuk én se kapcsolta be 2 hónapja, de nem adom el.

most gameboy micrózom...

moonster
Hh eladod Bencõ?
Törölt felhasználó
Az én wii-m is eladó,mindenevõ érdeklõdni itt vagy [email protected]
Szintén 50
üdv, Eladó a wii-m,50k, [email protected]

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

A programok megvannak, nem ismeri fel az usb-t.
Ha azt az USB-s progit akarom rátenni SD kártyáról vagy usb-rõl, akkor nem látja a progit.
Néztem már ezt az oldalt de nem találtam erre választ! :(
öregharcsa
az elõzõ hsz tartalmaz egy linket...ott minden le van írva..

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok!

A wii-n hol tudom megnézni a pendrive-on lévõ játékokat vagy a külsõ vinyós játékokat?
Olyan mintha nem ismérné fel.
Az SD kártyáról a képeket megtudom nézni, de a játékokat, programokat azon sem mutatja.
Mi lehet a baj, vagy hogyan csináljam?
A mariohoz szeretném rátenni a progikat.

Köszi elõre is.
moonster
Ami az alap csomagban van: gép, táp, tv tetejére való érzékelõ, 1db wiimote, 1db nunchuk + 1 játék(wii Sport)
Mivel én is gyerkõcnek vettem fõleg, meg mert partykonzol, így mindenképpen beruháztam még egy wiimote+nunchuk párosba, majd vettem az egyikhez egy motion+ t is, de vennem kell mégegyet :)
Amit érdemes még venni, az egy jó minõségû csuklópánt, mert azt nem adnak a külön vásárolt wiimote-hoz.
Ha veszel motion+ t, akkor ahhoz jár új, hosszabb jacket, h beleférjen a motion+ is, így ara nem kell beruházni.

a wiihungary oldalon találsz a backup lemezek futtatásához segítséget.

Sportkiegészítõt meg hasonlókat nem vettem (teniszütõ, golfütõ...), mert csak a wiimote-ra kell húzni, és mivel nem rögzül, hanem csak szorul, így frankón lelehet zúzni vele a tévét.
Lehet már kapni tudomásom szerint dupla irányítópárral és motion plus-al.
A warezes kérdésedre pedig szerintem megtalálod a választ google-al, de lehet egyébként.

Sziasztok! Most tervezek beruházni egy wii-be csak túl sok infót nem tudok róla, ezért gondoltam utánajárok picit!
Az alap tartozékokon kívül amik járnak a konzolhoz, be kell még ruházni vmibe (gondolok itt pl. arra, hogy ps-eknél egy controller jár)?
Illetve lehet wii-vel is írott játékokkal játszani, ha igen hogyan chippelni kell, v. soft mod (mint Ps-nél), ill mibe kerül egy ilyen megoldás?
Köszi!
moonster

<#pias><#pias><#pias>
Sziasztok!

Neogamma-val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni .

Köszi elõre is.
Sephi
Sziasztok!

Keresek Nintendo Wii-t megvetelere. Nem kell uj legyen de agyon hasznalt sem. Extrak johetnek.

Ha van valakinek elado az jelezze privibe plz.

Koszi

thx :D van ám:D
moonster
feri: sztem ne vegyél akksit, csak sima tölthetõ AA-s elemeket (akksik azok is), de másba is jók.
Lehet, h van is otthon olyan Neked is.
öregharcsa
rendelj kintrõl..pl innen: DealExtreme

http://pspfilez.extra.hu/

akkor azt mondjátok nincs értelme meg venni az akut ozzá ?? mert én is arra készültem hogy vegyek de 10.000 ft:S
moonster
Azok is akksik :) (tölthetõs AA elemek)
Nem is tudom, h miért érdemes venni bele gyári akksit?
Volt már, h a kölök RC kocsijába a wiimoteból szedtük ki az elemeket.
Anubys
Persze: sehogy....

mi is vettünk DJ Hero-t, semmi ilyen problémával nem találkoztunk (max annyi, hogy a kék gombbal nehezebb "szkreccselni":D
Valszeg a wiimote-dal nem stimmel valami, nem lehet, hogy szarok az akksik? (ismerõs vett hozzá akksikat, és állandóan kikapcsol:D) Mi sima tölthetõs elemmel használjuk, és minden okés vele.
Tobacco
Valaki letudná írni, hogy GC memoria kártyáról, hogy lehet átmásolni, és vissza a játékmentéseket sd kártyára?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tjay
sziasztok,
nem reg vettunk egy dj hero controllert, es megszakad a kapcsolat az erzekelo es a contoller kozott eleg random modon. az elem 75%-on, ha leszedem a remote-ot a turntable-rol, akkor mukodik rendesen. kicsit tanacstalan vagyok, hatha tud segiteni valaki.

kösz all jófejek vagytok:D
shenmuedc
Csak Gamecube játékokhoz.
és amugy a wii hez kell memori card ??
shenmuedc
olvaszolya nem tudnátok szigeten valamit <#wow1>
sziasztok van egy olyan problémám hogy a wii nem agya ki a dvd és csak villog a olvaszolya nem tudnátok szigeten valamit elõre is köszönöm
Anubys
Ban nem hiszem, hogy jár érte, de privát üzenetet is lehet küldeni.

köszönöm:D azt akartam még kérdezni hogy itt ellehet kérni más emailját?? vagy azért bannolnak??:O
A Wii-ben van beépített wifi modem, a settingsbõl tudod konfigurálni! (fontos, hogy országnak uk-t vagy germany-t állítsd be, ez se mûködik hivatalosan MOn).
Ha nincs otthon wifid, akkor vegyél wifi routert, azzal jársz a legjobban. (lehet venni USB-s adaptert, de majdnem annyiból router is kijön, és az még sok másra is jó:D)
köszönöm nagyon.
ehez a netezéshez vissz atérve õõõ kell kábel vagy valami szal a modembõl . vagy csak simán lehet??
Anubys
Lemezes játékot alapból nem, Wiiware-t (netrõl letölthetõ, kisebb játékot) illetve Virtual Console játékokat (régebbi gépekre írt játékok emulátorral) igen. Hekkelt gépen, USB-s vincsire viszont tudsz lemezes játékot is installálni.
Netezni Opera Chanel-lel tudsz, de online játék mûködik enélkül is.

jah és hogy lehet netezni??:P
sziasztok! most kaptam wiit kezdõ vagyok még:D erre lehet telepiteni játékot vagy miért van annyi hely ?? thx^^
bauer15
Köszönöm szépen kimaradt a konzolon lévõ ajtós dolog:)

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"