10948

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

szexuális büntetést érdemelsz...?

• kisgabo
    má megint kötekecc. szexuális büntetést érdemelsz...

tökmindegy mien platform, arról dalolok, hogy idehaza szabadrabló árak vannak. pl. ds-re 10 fontért vásárolok játékokat / 3000 ft / mig a mediamark/ew nem rest 10+ ropiért mérni, ugyanazt..

egyébként, kint eksönben 20 font volt a mario galaxy, itthon soha nem volt akcióban, főleg nem 6k.
  • Sephi
    Az nem baj, hogy az egyik multiplatform a masik meg exkluziv? Mindig is dragabb volt az utobbi.

Jo az is szamit, hogy hol dragabb, mert van aki 576-ban vesz, van aki UberKonzol-ba... es ugye neha nagy kulombseg van.
  • TomBond
    Hogyan lehet a Wii-vel Internetezni? Sehogy sem sikerül. Vagy venni kell hozzá még valamit? Jelenleg egy vezetékes routerre van rákötve.
  • solti
    hát igen, én az amazonról rendeltem a Wiihez januárban GH 4 band pack-ot, és kb 30,5 volt szállítással. Aztán 1 hét múlva MM-ben újra volt 30 ezerért, de hát ennyi belefér... Durva, hogy amerikából szállítással egy baromi nagy és nehéz doboz szinte ugyanannyira jön ki mint itthon...
  • kisgabo
    angliában, magasabb fizetések, és jobb akciók vannak. mien érdekes...

némi türelemmel, szépem megvehecc mindent akcióban. 10-15 fontért...

szutyokországban ez másként megy, ott reális a fizu mellé a 15k egy játékért, aztán rinyálnak, hogy nem fogy.

ki érti ezt.

hálistennek, sokan rájöttek azért, hogy lehet korrekt áron is játékot kidobni /EA/, és érdekesmód, eladható/bb a cucc. más kérdés, hogy a kereskedők, mohók..
  • zola2000
    A vicces az, hogy én is a 15000res játékokat nem veszem meg, de egy csomó wiiware játékot megvettem eredetibe (pedig tudom hogy lehet törni), nem egy 3000 forintba került ugy hogy bakkártyával veszem a pontokat. Vagy olcsóbb árak kellenének, vagy (inkább) magasabb fizetések.
  • moonster
    igen, semmi baj vele. Teljesen érthető.
  • Bhalage
    sztem így is úgy is le lehet írni és mindkét verzió értelmes.
    legalábbis én értem
  • moonster
    :)
    A kettős tagadás furán jött ki:)
    "régen nem vásároltam"
    nem kukacoskodok, csak csodálom a magyar nyelvet. Szegény külföldi magyarul tanulók
  • Bhalage
    igen az árak totál el vannak szállva : )
    (mostanában én is óvatosan vásárlok, ami azt illeti elég régen nem vásároltam wii játékot : ) majd a NMH2-t azt csá)
    Ha érdekelné őket akkor már ugyanaz lenne mint a microsoftnál,hogy online legalább kiszűrnék a másolt játékokat.
    Na mind1 én most 1 új monitort veszek:D
  • kisgabo
    nem lexarja, csak kicsúszott az irányitás a kezéből. / mint a psp-nél /

kiadott egy gépet, szerinte levédte, okos kis kezek meg szétkapták a programját.

azért megnyugtatlak, ha pl. rajtad múlott volna ( ne kezdj el rám mutogatni, puhány ) vagy a nagy átlagon, akkor még mindig a 15 ropis játékok futtatása lenne csak megoldott.

magyarországon, nemtudom lenne e értelme egyáltalán, ilyen wii játékárak mellett forgalmazni a gépet. kinek van 100 rongya 6-7 játékra, amit a kölök pikkpakk megun.

pc-re egy új bad company 2 8k, wii mariogalaxy 15....

De én wiiröl beszéltem:)
  • shenmuedc #10398
    Azért ds-en már kezdenek tanulni. Az új warioware-t nem bírják rendesen feltörni már egy ideje...
    beszarás hogy a nintendo még mindig leszarja a konzolja biztonságát:D
    Agyonhackelt már a wii:D
    A sok warezkocka meg multizhat kedvére a másolt cuccal:D
    Ezt nevezem:D
  • shenmuedc #10396
    így hívják a legújabb módszert a homebrew chanell telepítésére.
  • moonster
    Ezen a bannerbombon agyalok én is.
    okok:D
  • Beast Machine
    már nem kell, vannak újabb módszerek, de csssssss! :)
    Mé mert mondtam 1 játéknevet?:D
  • kisgabo
    v bannerbomb...
    ÉS 1 zelda:)
  • zola2000
    beirod a googlebe hogy wii softmod, es talalsz telepitesi segitseggel mindennel egyutt, nem bonyolult a telepitese, nem kell mas hozza csak egy sd kartya.
  • hairdresser
    szeretnék softmodot black wii-mre,tud valaki segíteni?irjon árat is,köszi
  • Zozo76
    Na az biztos hogy az Endless Ocean nagyon bejonne a baratnomnek. Van a LIVEn is egy egyszeru kis arcade jatek az is ilyen vizalatti vilagot mutat, persze nyilvan sokkal egyszerubben, de attol is total odavolt. Igaz abban olyan kis debil elolenyek vannak. Amugy persze hogy jo lenne a WII ism de nemigen engedhetem meg magamnak. Szal nekem mar az luxus lenne mert tenyleg nem sokat gyurnem. Az ilyen Marioktol meg ilyenektol a falra maszok. :) Vegre tudtam venni egy HDTVt mar en is, ugyhogy most nagyon jol jott hogy XBOXom van, lestem is a grafikat, szep na. Azert remelem a kovetkezo konzolgeneracio nem lesz ennyire ratyi. Komolyan mindharom konzolnak megvan a maga baja.
  • zola2000
    Minden játékkal lehet a wiihez adott wiimoteal játszani, ha kell még egy játékos, akkor kell mégegy remote, aztán mehet. Az endless ocean meg szép jó nagy és és hosszú játék, a mario is nagyon jó (a galaxy is, a NSMB is, meg a galaxy 2 is az lesz), aztán a zeldát, a metroid triologyt is érdemes beszerezni, meg az idén érkező monster hunter 3mat is semmiképp se hagyd ki...
  • triplet
    Hiába mondtátok azt hogy nem érdmes csak a endless ocean miatt Wii-t venni, én még mindig erősen gondolkozom rajta. Imádom a tengeri környezetet, és csábító ez a 3000+ játékidő:D
    Meg ott van a mario, amivel mamámmal tudnánk játszani:) Kérdés: Az endless ocean-hez kell a remote controller. A mariohoz is az kell vagy elég a klasszikus kontroller? És két játékoshoz két kontroller kell, vagy a Marioval nem is lehet ketten játszani?
  • Sephi
    Mi 90% tarsasagi jatekokra hasznaljuk, neha torna es neha GH. Van egy ket cim ami meg ott csucsul a polcon, majd lassan eloveszem oket.

Jo a Wii a haznal.
  • Bhalage
    szép játék de rövid, és szerintem vannak nála "csúnyább" de szórakoztatóbb játékok...
  • Zozo76
    Sajnos akarmennyire is jo kis gep a WII, nagyon gyenge a jatek felhozatala. Legalabbis az en szempontombol. Elfogadnam a BOX melle de helyette semmikeppen sem. Tenyleg mi van a THE CONDUIT-al? Anno nagyon nyomtak es tetszett is a videok alapjan most az is valahogy elsikkadt.
  • Sephi
    Annyira nem nagy szam a jatek, hogy miatta a boxodat elad. En regebben ha ilyen dontesre vetemedtem, akkor legalabb 5-6 nagy cim miatt tettem.

De ez ugy megvaltozott, mert sporoltam sokat, es most megvan minden konzol. Nekem megerte. Igaz valamelyiken mindig van por egy ido utan de legalabb nem kell cserelgetni oket.
  • Zozo76
    Azert szerintem nezz meg legalabb egy-ket YouTube videot. Elobb utobb raunsz majd az uszkalasra, aztan sajnos nem sok minden marad ha WIId lesz. Persze ez csak maganvelemeny.
  • zola2000
    Hát az endless ocean jobb mint a box :)
  • triplet
    Endless Ocean 2-ről mi a véleményetek? Gondolkozom hogy eladom a boxom, és veszek egy Wiit az Endless ocean miatt:)
  • zola2000
    piratebay ...
  • hairdresser
    wii iso-t honnan?
  • zola2000
    Na jó, inkább ezt érdemes megnézni:

• zola2000
    Na jó, de a sakura wars és a fragile azért elég káváj játékoknak tűnnek, japánban már rég megjelentek, és elég jól értékelték őket, és sikeresek is lettek.

Sakura Wars:

A fragilet meg a #10324 hozzászólásban linkeltem.

Nekem nagyon bejön az ilyenek miatt a wii...
  • Sephi
    Calling-nak is hogy orultunk erre mekkora egy fail lett.