Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk jobban átgondolva ha pl. xbox 360ra is kiadják akkor lebutítani a grafikát már nem lehet túl nehéz...
A
Hot chick hate zombies, NAGYON KOMOLY!
vagy a muscle march?
A
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Igen azt úgy értem,van benne 1 wiikey 1 chip+softmodoltam így visz mindent.Meg van rajta gecko-s channel így lejátsza az ntsc,usa régiós gémeket is:).Opera telepítve.Több mint 30 játék,1 része sony dvd-n van másik része maxel dvd-n és amikor ki lett chipelve a wii kaptam ajándékba havertól papírtokos játékokat azok memorexek,de azokat nem használtam sokat.Fél éve vettem a géphez meg a wiihez 1 Belkin SurgeMastert,ezt nem adom mellé csak mondom hogy azóta kímélve van a táp az elketromos lökésektõl vagy hogy mondják azt.
Nagyjából ennyi,amm ha közel laksz elviszem.
A mindenevõ alatt azt érted, hogy "minden" játékot visz?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Rettenetesen megizzaszt. Jobb most szobában futkorászni, int hóban fagyban seggreülni :)
Bencõ: Te mivel játszottál, ami tényleg tetszett?
És jó micimackózást<#hehe>#hehe>
nomeg, legalább nem rontod itt tovább a levegõt. <#vigyor1>#vigyor1>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
most gameboy micrózom...
Szintén 50
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Ha azt az USB-s progit akarom rátenni SD kártyáról vagy usb-rõl, akkor nem látja a progit.
Néztem már ezt az oldalt de nem találtam erre választ! :(
http://pspfilez.extra.hu/
A wii-n hol tudom megnézni a pendrive-on lévõ játékokat vagy a külsõ vinyós játékokat?
Olyan mintha nem ismérné fel.
Az SD kártyáról a képeket megtudom nézni, de a játékokat, programokat azon sem mutatja.
Mi lehet a baj, vagy hogyan csináljam?
A mariohoz szeretném rátenni a progikat.
Köszi elõre is.
Mivel én is gyerkõcnek vettem fõleg, meg mert partykonzol, így mindenképpen beruháztam még egy wiimote+nunchuk párosba, majd vettem az egyikhez egy motion+ t is, de vennem kell mégegyet :)
Amit érdemes még venni, az egy jó minõségû csuklópánt, mert azt nem adnak a külön vásárolt wiimote-hoz.
Ha veszel motion+ t, akkor ahhoz jár új, hosszabb jacket, h beleférjen a motion+ is, így ara nem kell beruházni.
a wiihungary oldalon találsz a backup lemezek futtatásához segítséget.
Sportkiegészítõt meg hasonlókat nem vettem (teniszütõ, golfütõ...), mert csak a wiimote-ra kell húzni, és mivel nem rögzül, hanem csak szorul, így frankón lelehet zúzni vele a tévét.
A warezes kérdésedre pedig szerintem megtalálod a választ google-al, de lehet egyébként.
Az alap tartozékokon kívül amik járnak a konzolhoz, be kell még ruházni vmibe (gondolok itt pl. arra, hogy ps-eknél egy controller jár)?
Illetve lehet wii-vel is írott játékokkal játszani, ha igen hogyan chippelni kell, v. soft mod (mint Ps-nél), ill mibe kerül egy ilyen megoldás?
Köszi!
Neogamma-val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni .
Köszi elõre is.
Keresek Nintendo Wii-t megvetelere. Nem kell uj legyen de agyon hasznalt sem. Extrak johetnek.
Ha van valakinek elado az jelezze privibe plz.
Koszi
Lehet, h van is otthon olyan Neked is.
Nem is tudom, h miért érdemes venni bele gyári akksit?
Volt már, h a kölök RC kocsijába a wiimoteból szedtük ki az elemeket.
Valszeg a wiimote-dal nem stimmel valami, nem lehet, hogy szarok az akksik? (ismerõs vett hozzá akksikat, és állandóan kikapcsol:D) Mi sima tölthetõs elemmel használjuk, és minden okés vele.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
nem reg vettunk egy dj hero controllert, es megszakad a kapcsolat az erzekelo es a contoller kozott eleg random modon. az elem 75%-on, ha leszedem a remote-ot a turntable-rol, akkor mukodik rendesen. kicsit tanacstalan vagyok, hatha tud segiteni valaki.
Ha nincs otthon wifid, akkor vegyél wifi routert, azzal jársz a legjobban. (lehet venni USB-s adaptert, de majdnem annyiból router is kijön, és az még sok másra is jó:D)
ehez a netezéshez vissz atérve õõõ kell kábel vagy valami szal a modembõl . vagy csak simán lehet??
Netezni Opera Chanel-lel tudsz, de online játék mûködik enélkül is.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"