Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azokat írtam le, amiket egyik kolléga hasonló korú fia játszik, náluk nem volt gond.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
http://pspfilez.extra.hu/
Valamint Cooking Mama, Sports Island.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Rokonok vettek ilyen masinát..a kérdésem az hogy 5-8 éves gyerekeknek milyen programokat ajánlotok, mi az amivel õk jól fognak szórakozni?
konkrét címeket kérnék mivel nem vágom erre mik vannak és melyik lenne jó nekik.
ajándék lenne 😊
köszönöm
http://pspfilez.extra.hu/
Ha minden igaz pénteken érkezik!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
WiiWare-eket tudsz leszedni.
Illetve játszani tudsz NET-en keresztül másokkal.
De nem akarok kibic lenni.
tudom nem divat mar az orig jatek, de a tort is biztos akkkortajt jon hatha :p
anti hero
Kapcsolattal netezhetsz a wiin, játszhatsz a multiban játékokat amik ezt támogatják, nézegetheted a különbözõ csatornákat pl. hírek, idõjárás stb., vásárolhatsz wiiware és régebbi nintendo játékokat virtuál konzolra stb.
(sajnos csak vezetékes router van itthon)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A Wii Fit-et én most vettem meg és nagyon nagy party-játék lett otthon. Ajánlom.
ez a jelenség nincs játékhoz, és ídõhöz kötve.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
http://himiru.hu/blog/2009/11/09/trackmania-wii-videok-2/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Hurrá! <#taps>#taps>
.:asChil:.
Nagyon pro kis gém😄
free reg. tolhatjátok az arcba a wii iso-kat. black cat jellegû szopóka, alig lehet visszeseedelni, de megoldható...
Noh a hibát több dolog okozhatja, szerintem.
DVD olvasó fárad, viszont akkor az elején sem olvasná normálisan.
Talán csak az optika hibásan pozícionál. Lehet, h csak akkor, ha bemelegszik.
Mindenképpen szervíz javasolt.
A régi játékok mennek 5 perc után is?
Nemrég vettem egy wii-t gyárilag chippelt, egy darabig jól mûködött, de mostanában kiírok rá egy játkot, és elkezdek vele játszani 5 percen belül azt írja hogy nem tudja olvasni a dvd-t, pedig se nem karcos, se nem piszkos, és semmi! Tudna valaki segíteni???<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
anti hero