Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Ha elmeséled nekik, hogy nem köpködünk nyuszikat az erkélyrõl, akkor talán megértik... 😉
Én csak azokat írtam le, amiket egyik kolléga hasonló korú fia játszik, náluk nem volt gond.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

QuippeR
mert ami nekünk vicces hülyeség, azt egy kisgyerek még gondolhatja követendõ példának (akár pont azért is, mert a felnõttek viccesnek találják), és a Raving Rabbids-ban azért eléggé "érdekesen" viselkednek a karakterek.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

öregharcsa
kösz mindenkinek..sokat segítettetek, így legalább tuti hogy jó játékot kapnak... 😄

http://pspfilez.extra.hu/

Totis
Esetleg Wii Fit. Nálunk most az a sláger.
Valamint Cooking Mama, Sports Island.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

öregharcsa
miért is?? én nem tudom azért kérdem...ha már így megemlítetted..

QuippeR
mondjuk én a Raymant nem adnám kisgyerek kezébe.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

moonster
jaja, Bobm the Builder is jo
wii sport, wii play, boom blox

enyemek ezeket jatszak.
öregharcsa
uhh..így elsõre elég is lesz..😄😄.

köszönöm a gyors választ...

Anubys
Minden, aminek a címében "Mario" van, Kororimpa, Boom Blox, Boom Blox Bash Party, Lego széria (Lego Star Wars, Lego Batman, Lego Harry Potter, stb), Wii Sports, Rayman Raving Rabbids, Wii Play, Super Monkey Ball, Dog Island, Sonic and the Secter Rings, Cars, így hirtelen...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

öregharcsa
sziasztok!

Rokonok vettek ilyen masinát..a kérdésem az hogy 5-8 éves gyerekeknek milyen programokat ajánlotok, mi az amivel õk jól fognak szórakozni?
konkrét címeket kérnék mivel nem vágom erre mik vannak és melyik lenne jó nekik.
ajándék lenne 😊

köszönöm

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ha minden igaz pénteken érkezik!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Tobacco
Wii sportal jött elõ, utána csinálta a new super marioval is, azt hitem frissités gondja van utána frissitetem 4.2-re. A skate it több órán keresztül megy tökéletesen.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Totis
Le tudod szedni a már ingyenes böngészõt a Wii-re.
WiiWare-eket tudsz leszedni.
Illetve játszani tudsz NET-en keresztül másokkal.

moonster
Sztem a lan adapter helyett inkabb egy wifis routert vegyel. Nem sokkal több, és sokkal univerzálisabb.
De nem akarok kibic lenni.
muramasa teh demon blade eu kiadasrol tud vki vmit?
tudom nem divat mar az orig jatek, de a tort is biztos akkkortajt jon hatha :p

anti hero

Pont jókor kérded, most kaptam üzenetet a wii-n, hogy tölthetõk egyes wiiware játékok demo verziói, ki is próbáltam, mûködik.

Kapcsolattal netezhetsz a wiin, játszhatsz a multiban játékokat amik ezt támogatják, nézegetheted a különbözõ csatornákat pl. hírek, idõjárás stb., vásárolhatsz wiiware és régebbi nintendo játékokat virtuál konzolra stb.
Igen ezt tudtam (azért köszönöm), de a kérdés inkább az hogy miért "jó" nekem az ha a netre csatlakozok vele. Mi mindent tudok a neten csinálni azon kívül hogy tudom frissíteni? Szóval ilyenek érdekelnének.
(sajnos csak vezetékes router van itthon)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Totis
A LAN adapter arra való, hogy vezetékes hálózatra kösd a Wii-t. Viszont alapból a Wii tartalmaz WiFi-t. Ha van egy WiFi-s router-ed akkor azon normálisan mûködik. Nekem is így megy.

A Wii Fit-et én most vettem meg és nagyon nagy party-játék lett otthon. Ajánlom.

Most szándékozok venni egy Wii-t Fit paddal. Már veszegettem ezt-azt hozzá. Most találtam egy lan adaptert. Ez pontosan mire (mi mindenre) jó?

Ha meg van okosítva a wii-d és feltetted a legújabb 4.2E firmware-t akkor elõfordulhatnak ilyenek. Nekem a New Super Mario-val jött ez elõ. Megoldást még nem találtam.
Tobacco
A gépem kezd meg hülyülni, mi lehet a gond? Játszok, és egyszercsak közli vegyem ki a lemezt kapcsoljam ki a gépet és forditsam el, és olvasam el a leírást.

ez a jelenség nincs játékhoz, és ídõhöz kötve.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

A "Trackmania" is jön, jónak néz ki!
http://himiru.hu/blog/2009/11/09/trackmania-wii-videok-2/

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Aschil
Az õrült nyulak ismét itt vannak:

.:asChil:.

Aschil
Ismét megy a wiihungary
Hurrá! <#taps>

Bent van már a Konzolok eladása/cseréje fórumban is, de hátha valaki nem jár arra 😊.
Eladó Guitar Hero World Tour cuccok Wii-re:
Gitár
Játék
Band Pack
Érdeklõdni: kisqqcskukacyahoopontcom címen 😊
Törölt felhasználó
jaja akciós volt😄
kisgabo
gondolom megvetted... kancsesz.

Segítséget kérnék valakitõl,hogy a fifa 10 wii játékban a szabadrúgásnál,hogy kell védeni a kapussal mert sehogy sem jön össze és nagyon uncsi,hogy minden szabadrúgás gól lesz<#falbav> ja és a sorfalat sem tudjuk állítani. Köszi elõre is<#worship>
Törölt felhasználó
Most akasztom a splinter cell double agentet,mindenkinek ajánlom😊
Nagyon pro kis gém😄
moonster
de jó benneteket hallgatni. Mint két testvér! (Ábel és Káin)
Törölt felhasználó
persze persze,gondolom nincsenek ott wii játékok meg minden más,csak véletlen nTORRENTs a neve<#lama>
kisgabo
ez egy oldal cime, te selejt<#kocsog>. nem warez.

Törölt felhasználó
remélem mihamarabb kibanolnak a warezért
kisgabo
http://www.ntorrents.net

free reg. tolhatjátok az arcba a wii iso-kat. black cat jellegû szopóka, alig lehet visszeseedelni, de megoldható...

Valamelyik megy, valamelyik nem, tehát nem értem, minden esetre köszönöm, ebben az esetben elviszem szervizbe, ugyis az xboxom is oda készül <#hehe>
moonster
nyilván a "gyárilag chipelt" azt jelenti, h ugy vette újan, h a "kereskedõ" biztosította, hogy a gép lejátssza a "biztonsági másolatokat" is.

Noh a hibát több dolog okozhatja, szerintem.
DVD olvasó fárad, viszont akkor az elején sem olvasná normálisan.
Talán csak az optika hibásan pozícionál. Lehet, h csak akkor, ha bemelegszik.

Mindenképpen szervíz javasolt.
A régi játékok mennek 5 perc után is?
tehát tudnátok segíteni?
SL
<#wilting>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

*mondta
igen, használtam vettem, és az "úr" azt ondta gyárilag chippelt, nem értek igauán hozzá <#confused>
fishBNS
"gyárilag chippelt" LOL 😄DDD

Sziasztok!
Nemrég vettem egy wii-t gyárilag chippelt, egy darabig jól mûködött, de mostanában kiírok rá egy játkot, és elkezdek vele játszani 5 percen belül azt írja hogy nem tudja olvasni a dvd-t, pedig se nem karcos, se nem piszkos, és semmi! Tudna valaki segíteni???<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Sziasztok! Nem tudjátok mi lehet a wiihungary oldallal? már egy jó ideje nem megy
Törölt felhasználó
hát jah.
koryne
Hát igen, sajnos olyat nem lehet letölteni <#szomoru1>

Xbox Live gamertag: kilencnad

moonster
😊)

Nekem egy Mettalica gitár csücsül a wii mellett, hja és jó a PC-s Frets on Fire-hoz is.
szörnyû dolog is a gyerekkor :o)

anti hero

Törölt felhasználó
Kéne wii gitár,de nincs rá pézxD
kisgabo
nincs téma... jáccunk. 😊

Aschil
Úgy látom a topic kihalt!