Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítsd át az országot UK-ra

Hi. Felszeretnék menni a Wii Shop Channelre de mikor rámegyek akkor azt írja hogy menjek a arra a Wii network akármire. Erre rá is megyek csak akkor pedig ezt írja ki: WiiConnect 24 and Wii Shop Channel service is not currently beinf offered. Ez miért van?
james69holden
nem lehet

(de nem értem miért lenne szükség erre😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
lehet kapni nalunk valamilyen online aruhazban nintendo csavarhuzot?
(Wii-hez/DS-hez/GBA-hoz hasznalatos)

a resident evil 4 -be lehet valahogy oldalazni?(ezalatt azt értem hogy nem fordulsz jobrabalra hanem nézel elöre és ugy mész jobbra balra)
LOL az E playgrounda kidobó is van 3 vs 3...

nem tudom,hogy mi módon lehet az internetet belekötni,és ami igen fontos lenne hogy hol lehet bele chippet tenni,egyébként haláli ma olyan izomlázam van tegnap 11-ig játszottunk a haverrel,hát nehezen is ébredtem
Sephi
Biztato a neve 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Leírod, hogy mi a bajod és aki tud segít.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

helló már régóta szerettem volna írni,de csak most sikerül.MA beszereztem egy wii-t ezért úgyérzem méltó vagyok a hozzászóláshoz,ám van egy két dolog amit nem igen értek-tudok,remélem segít majd valaki a csapatból. elõre is köszi
zola2000
Én is hasonlóra számítok, de hátha, elvégre lassan ez a két legsikeresebb platform.

A

Ez az alap marketing duma ,és szerintem élni fognak vele ( max kicsit részletesebben sarkítva 😄)

válasz:
Köszönjük kérdését, és jelenleg nem tervezünk helyi lokalizációta, a két emlitett platformon, de jövõt illetõen nincs kizárva.Reméljünk továbbra is elégedet felhasználonk körébe tudhatjuk!

Tisztelettel: Ea 😄

zola2000
Na más téma. Engem eléggé zavart, hogy csak nintendora még nincs magyar nyelvû játék, (lásd új harry potter) ezért írtam egy mailt a magyar eanak, amiben kértem egy jó hosszú listát (xD) a közeljövõben megjelenõ magyar nyelvû játékokról nintendo dsre, és wiire. Ha válaszolnak, akkor felrakom ide.

A

Beast Machine
Transformers TG-t tölti valaki? Wii tulaj TransFan kíváncsi, milyen lett...

...vágod?

obscure 2 még egy jó game! 😄

áh már megvan szal mind1
vki mondja meg hogy kell tölteni a resident 4 be mert kifogyott a köszer de a kádába van még😄😄 cask nemtom hogy kell felhasználni😄 bocs a pacserságért! Amugy szerintem a red steel tök jó és nem olyan gáz az irányitása (szerintem)! Ugyanigy a carbonnál is azt hallottam hogy szar az irányitás de szerintem nem gáz (én tudok vele játszani)(analog kar + wiimote a gáz)
Bocsi a tegnap esti off-ért, már "meggyógyultam" <#idiota>

Sopronban vagy kõzelében tud valaki chippelést mert pest elég messzi van.privát várom az ûzeneteket.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Csibe001
Na, jól van akkor, aztán bõségesen mentsél , elfér... 😄
Már aggódtam, vártam hogy mondd, minden rendben, de így már tudom. 😊
Jobbulást.

A hülyeboltban is ennyi.
"ÚJDONSÁG A csomag tartalamazza a tennis, baseball, bowling, golf, és boxing játékokat." Na ne. Hát a Wii Sports Japánt kivéve része az alapcsomagnak nem?
TDC Geronimo
Jobbulást <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha flashcardon van a pokemonm blue és a diamond vagy mi akkor nem tudod összekötni a ds-t a pokemon wii vagy mia a mivel. Bocsi be vagyok baszva azért nem tudok írni. Most ma vagy már tegnap vagy mia a nap van jött meg a memcard a gc-s és nagyon frankó játszani gc-s játékokat Wii-n. huh kicsit sok sok a whiskey-s kóla megyek aludni. Wii forever és a többi peace. holnap másnaposság hug,,,,

Sephi
Ehh ez a uj Pokemon csak akkor jacchato ha van hozza DS-ed?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

moon08
Jo game a RS csak néha begajdul az irányítása.
10 perc volt mire megszoktam az irányítást,ugyhogy elég egyszerü.
jelenleg legjobb fps wii-re.
Viszont nem mindekinek jön be az írányitása, még gyakorlás útán sem. Szal ez a 50-50% rizikó faktor megvan. A legegyszerübb csip nélkül , ha használtan veszel. Mivel már régebbi game szerintem aproneten lehetnek jó áron.

Igen erre én is kiváncsi vagyok!
Honnan? (Csip nélkül)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sephi
Szerimtem nem erdemes ujjonan venni. Inkabb kolcsonozd.

A red steelrõl leírná valaki a tapasztalatait?Érdemes megvenni?
Ennél itt mi a csavar vajon?
wii
ez egész korrekt ajálat ( sajna nem fizetett reklám 😊

a csip szerintem ok, mivel a menuig eljutott, a wii menuben allitsd at screent 60hz-re.
Csibe001
Próbálgasd átállítani a Wii-t 60Hz-re ill Region Freevel csinálj belõle PAL-ost.Milyen chiped van?

Sziasztok!
Csak nekem nem megy a Resi4?
Nekem eljut a menüig aztán bármit választok fagy.
Esetleg kell valamit állítani valahol, hogy fusson?

Köszi elõre is.
Csibe001
Mondjuk nekem nem is hiányzik, legjobb az angol s szerencsére az mindig van. 😛

x360, pc, ps2 ami teljes forditást kap. Wii ,és a ps3 azt hiszem ki marad bár lehet a végén ki adják..
Anno a mohat is le fordithatták volna mint a ps2 változatát ,de aztán mégse. Gondolom wiibõl nem lehet akkor mennyiség még.

Csibe001
Elvileg az EA-s játékoknak lesznek magyar feliratai, s azt hiszem a Harry Potter EUR kiadásnak szinkronja is lesz.

testerlnx
Az a durva, hogy magyar feliratott tényleg nem lenne nagy ûgy nyomatni a game-ekhez, mégsem csinálják sehol 😞 Nagy néha jön ebben a generációban 360-ra 1-2 game aminek magyar hangja van...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Miért volt már olyan game aminek volt wii-n?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

james69holden
a wii-re kijövõ új harry potter résznek lesz magyar hangja/felirata?

Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.Wii-Allstars

ezen amúgy nincs angol nyelv

pokemon rpg még ninca azthiszem ,de battle ahogy nevébe is benne van harcról szól.

köszi
Csibe001

Miko jelenik meg itthon a Super Paper Mario?
Csibe001
Nincs mit!

Pokémon-ról nem tudok semmit csak azt, hogy rühellem szóval arról tõlem benyomás nem lesz s sajnos nem tudom, hogy az e amire gondolsz. 😊
De annyit tudok, hogy a Pokémon Battle Revolution az elsõ olyan Wii játék ami kommunikál a DS-el.

gneoka
Pokemonból tudsz valami olyat gamecube-ra (vagy nem tudod wii-re fog megjelenni) olyan hogy a csávókával menni kell és fejleszteni (teát a gameboy-os változat nagyképernyõn ,remélem értd mire gondolok nem bírom normálisan megfogalmazni<#worship>

kössz a driver beszámolót 😊

pokemon battle revolution milyen, az els benyomások alapján?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Csibe001
Pokemon Battle Revolution USA Wii-PROMiNENT
Harry Potter And The Order Of The Phoenix PAL Wii-Allstars
Transformers the Game USA Wii-MARVEL

Kemény ez a mai nap 😄

Be is építed?

kb. 11ezer