Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Wii-hez/DS-hez/GBA-hoz hasznalatos)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Köszönjük kérdését, és jelenleg nem tervezünk helyi lokalizációta, a két emlitett platformon, de jövõt illetõen nincs kizárva.Reméljünk továbbra is elégedet felhasználonk körébe tudhatjuk!
Tisztelettel: Ea 😄
A
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Már aggódtam, vártam hogy mondd, minden rendben, de így már tudom. 😊
Jobbulást.
"ÚJDONSÁG A csomag tartalamazza a tennis, baseball, bowling, golf, és boxing játékokat." Na ne. Hát a Wii Sports Japánt kivéve része az alapcsomagnak nem?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
10 perc volt mire megszoktam az irányítást,ugyhogy elég egyszerü.
Viszont nem mindekinek jön be az írányitása, még gyakorlás útán sem. Szal ez a 50-50% rizikó faktor megvan. A legegyszerübb csip nélkül , ha használtan veszel. Mivel már régebbi game szerintem aproneten lehetnek jó áron.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csak nekem nem megy a Resi4?
Nekem eljut a menüig aztán bármit választok fagy.
Esetleg kell valamit állítani valahol, hogy fusson?
Köszi elõre is.
Anno a mohat is le fordithatták volna mint a ps2 változatát ,de aztán mégse. Gondolom wiibõl nem lehet akkor mennyiség még.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.Wii-Allstars
ezen amúgy nincs angol nyelv
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Pokémon-ról nem tudok semmit csak azt, hogy rühellem szóval arról tõlem benyomás nem lesz s sajnos nem tudom, hogy az e amire gondolsz. 😊
De annyit tudok, hogy a Pokémon Battle Revolution az elsõ olyan Wii játék ami kommunikál a DS-el.
kössz a driver beszámolót 😊
pokemon battle revolution milyen, az els benyomások alapján?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Harry Potter And The Order Of The Phoenix PAL Wii-Allstars
Transformers the Game USA Wii-MARVEL
Kemény ez a mai nap 😄