Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 millió dolcsi + a manhunt 2 lightjára pff 😊
http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=16597

Sziasztok van emulátor?
james69holden
valamit rosszul csináltál akkor
ha leszedsz egy wii játékot, a rarok összefûzése után általában kapsz egy .iso fájlt, amit az #5519 postban látottak alapján kell kikarcolni
ha .wii kiterjesztést kapsz akkor rawdump-al kell belõle .iso-t csinálni, majd a fentiek szerint ugyanúgy kiírni

(nincs kedve v.kinek warez faq-ot csinálni, hogy ne ismétlõdjenek meg nap mint nap a warez kérdések?)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát vannak fizetõsök is, de ha ismered a bitorrent rendszert akkor az ajánlott mivel ingyenes és általában gyors is...
fizetõst nem írok mer nem szabad 😊
torrent oldalak közül talán a blackcats a legjobb (az invites), illetve a witorrents (ide még asszem szabad a reg)
amúgy mind2 oldalon fenn van még az összes eddig megjelent wii játék

Sziasztok.

Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy lehet Wii játékot kiírni DVD-re?
Próbáltam már Neroval, Alcoholall, DVD decrypterrel, de egyikel sem ment.
A legtöbbször mikor ki szeretném írni az ISO-t, azt írja hogy ismeretlen file formátum.
teddymac
Wii.-re lehet leszedni játékokat a netröl ? Fizetõs ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Valaki próbálta a Pokemont? Én most szedem le és szeretném tudni, hogy csak ds-el párosítva lehet játszani?
Ti mit gondoltok az MK: Armageddonról? Én csánltam saját harcost és nagyon erõs. 2 napja Noviceben is elvertek most meg szinte minden embert Hardban verek 😄 😄.

esetleg chippet valaki?????????
nagy szükségem volna segítségre kérlek írjatok,ja és létszi a privát üzeneteket nem tudom,hogy kel írni és fogadni,mert ez a haverom címe,de ha segítetek megtanulom és megköszönném a segytséget.
access point kb ugyanaz mint egy switch. Önmagába nem ér sokat, én nem értem, hogy mit bénáztok ennyien a nettel. Laptoppal akár mûködhet ha belehet állítani AP-nek, de akkor meg is kell osztani a netkapcsolatot, és akkor a laptop már ad IP-t a wiinek stb...
teddymac
en nem mondtam,hogy nem akarok csak nincs pénzem most routerre. 😞

teddymac
hát a laptopos dolog ne mjöt össze nem sikerült összehozni a gépeket 😞

TDC Geronimo
kurvajó :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gneoka
minek neked az opera ha utánna nem akarsz majd netezni ?<#conf>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Nekem az Access Pointokkal rossz a tapasztalatom, pda-mal sem bírok csatlakozni hozzá

gneoka
Lan adapterem ugyan nincsen de szerintem õ csak egy IP-re vágyik ezért kell a router, akkor viszont ha egy számítógépbe raksz két darab hálókártyát akkor meglehet csinálni hogy maga a gép legyen a "roter" tehát pl: õ ossza ki az ip-t (kérdés hogy a hálókártya meg a lan adapter együtt nem drágább-e mint egy wi-fi router, vagy hogy pár ezer spórolás megéri-e a kábelt és a sok macerát 😊

ez annyira szánalmas ,hogy kötelezõ megnézni 😄

resi 4 fun video

Hat mar nem ingyenes...
teddymac
nemtom nem az enyém a laptop,de ma megnezem.Nekem csak annyira kell amig az opera progit felteszem a netröl.Remélem még ingyen van.

HAt gondolom a gyari driver eleg kell hogy legyen. Be lehet konfigolni Access Point-kent?
james69holden
Scarface_The_World_is_Yours_PAL_Wii-WiiZARD <#eljen>

teddymac
Es milyen driver vagy util kell hozzá?

Hat most lehet hogy hulyeseget irok, de:
Ha a laptopban levo wifi-t be lehet konfigolni Access Point-kent, akkor szerintek kivitelezheto. Az USB-s Nintendo WiFi USB Connector is Access Point-kent mukodik. Szoval szerintem megoldhato, nyilvan driver meg util kerdese...
bocs ezt privát akartam

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

de a lan adapterhez is kell a router hogy megsugjam.na mind 1 nem ezért baszogatlak nekem segithetnél választani routert mert nekem van 1 gigabyte nevezetû de érdekes mod az online focin ha elenfelet kéne keresni nem mindig talál.ez lehet router hiba???van lan adaPTEREM IS DE AZT IS CSAK ROUTEREN KERESZTÛL LEHET ÁTKÕTNI A WIIBE .ezen se nagyon talál.bár érdekes hogy más opciokat a wiibe ezeket a csatornákat simán viszi pedig azokhoz is kell a router.mejiket javaslod a routerek kõzûl.irj

teddymac
hát itt nincs
legalabbis nem tudok rola 😞

A környéken biztos nincs szabad wifi hozzáférés?

en is😞
teddymac
szomoru vagyok 😞

gneoka
bocs de az 😊 nem lehet kivitelezni

teddymac
Ha a netet rákötöm a laptopra es a laptop kapcsolodik wifin keresztül a wii.-re ? Vagy ez hülyeség ?

teddymac
Segithetnél ....
Igazabol csak az opera(asszem ez a neve) progit szeretnem valahogy felrakni amig ingyenes.Lemezröl nem lehet ? Augusztusba lesz pénzem valami router félére.

Esetleg ezzel...
http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Wi-Fi_USB_Connector
gneoka
Tudtommal nem, vagy wi-fi routert veszel (ha gondolod segítek választani) vagy lan adapter.

teddymac
valahogy meg kene oldanom a netet de se wifis routerem,se lan adapterem nincs. Megoldható ez valahogy laptopal amiben van wifi ?

teddymac

Laptopot összelehet kötni wifin keresztül a Wii.vel ?

Kössz.
Minden egyes új frissítés elött net-en körbe kell nézni, hogy mit írnak a kompatibilitásról. A jelenlegiek (pal esetén 2.2E) mind kompatibilisek.
Lehet nyugodtan, ha pal-os a géped akkor pal-os játékkal kell frissiteni, de netröl is lehet! Bocs ha vmi hülyeséget irtam javitsatok ki!😊
A gép szoftverét nyugodtan lehet frissíteni? Az nem tesz be a chipnek?
james69holden
azzal (is) lehet a ".wii" kiterjesztésbõl ".iso"-t csinálni
ugyanarra jó mint a rawdump, csak ugye az grafikus felületen mutatja épp hol tart a konvertálás

írás

teddymac
Unscrambler progi az mire jó ?

teddymac
😊 Google a barátunk, Rawdump progi csinál a xy.wii böl iso.-t.
Azt viszont nem tudom ,mivel irom ki , Nero ? simán isoként ?

teddymac
Leirná valaki szájbarágosan,hogy kell dvd.-t irni a konzolra , köszönöm.
Van egy ilyen file xy.wii ezt,hogy irom ki ? <#worship>

Igazad van már fél órája ki van kapcsolva a konzol és tök meleg. Most ki is kapcsoltam ezt a wiiconnectet.
sztem kapcsold ki ha nem használod rajta annyit a netet. tök feleslegesen melegíti a gépet, legalábbis nekem nagyon felmelegedett.
amikor meg játszok, akkor egyáltalán nem melegszik

Amikor fent voltam a neten akkor se világított a cd olvasó körüli lámpa. Csak akkor villan egyet mikor bekapcsolom a konzolt. Az nem baj ha a wiiconnect24 mindig be van kapcsolva?
zola2000
Na ma jött meg a wii a tmobiltól wiisportsal, és rayman raving rabitsal. Egész jó, de a grafot kisajnálták belõle (de ahogy elnézem annyira az sem vészes).

Keresek valakit aki wiit "okosítana" zala megye környékén reális áron az ajánlatokat privátban várom.

Egyébként melyik az a chip amelyikkel lejátsza a wii a dvd filmeket (a pcm ehez hangos)

A

Így már jó. Kössz.
james69holden
nem küldtél te (még) nekem semmit 😉

ja lehet kapni csavarhuzot 7 euroba kerûlt amikor én láttam de meg lehet oldani ezt a témát máshogy is.nem mondod hogy hatással volt a video amit kúldtem MSN-re???