Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=16597
ha leszedsz egy wii játékot, a rarok összefûzése után általában kapsz egy .iso fájlt, amit az #5519 postban látottak alapján kell kikarcolni
ha .wii kiterjesztést kapsz akkor rawdump-al kell belõle .iso-t csinálni, majd a fentiek szerint ugyanúgy kiírni
(nincs kedve v.kinek warez faq-ot csinálni, hogy ne ismétlõdjenek meg nap mint nap a warez kérdések?)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fizetõst nem írok mer nem szabad 😊
torrent oldalak közül talán a blackcats a legjobb (az invites), illetve a witorrents (ide még asszem szabad a reg)
amúgy mind2 oldalon fenn van még az összes eddig megjelent wii játék
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy lehet Wii játékot kiírni DVD-re?
Próbáltam már Neroval, Alcoholall, DVD decrypterrel, de egyikel sem ment.
A legtöbbször mikor ki szeretném írni az ISO-t, azt írja hogy ismeretlen file formátum.
Ti mit gondoltok az MK: Armageddonról? Én csánltam saját harcost és nagyon erõs. 2 napja Noviceben is elvertek most meg szinte minden embert Hardban verek 😄 😄.
nagy szükségem volna segítségre kérlek írjatok,ja és létszi a privát üzeneteket nem tudom,hogy kel írni és fogadni,mert ez a haverom címe,de ha segítetek megtanulom és megköszönném a segytséget.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Ha a laptopban levo wifi-t be lehet konfigolni Access Point-kent, akkor szerintek kivitelezheto. Az USB-s Nintendo WiFi USB Connector is Access Point-kent mukodik. Szoval szerintem megoldhato, nyilvan driver meg util kerdese...
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Igazabol csak az opera(asszem ez a neve) progit szeretnem valahogy felrakni amig ingyenes.Lemezröl nem lehet ? Augusztusba lesz pénzem valami router félére.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Wi-Fi_USB_Connector
ugyanarra jó mint a rawdump, csak ugye az grafikus felületen mutatja épp hol tart a konvertálás
írás

Azt viszont nem tudom ,mivel irom ki , Nero ? simán isoként ?
Van egy ilyen file xy.wii ezt,hogy irom ki ? <#worship>#worship>
amikor meg játszok, akkor egyáltalán nem melegszik
Keresek valakit aki wiit "okosítana" zala megye környékén reális áron az ajánlatokat privátban várom.
Egyébként melyik az a chip amelyikkel lejátsza a wii a dvd filmeket (a pcm ehez hangos)
A