Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jött wiikey
Sephi
Draga.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mennyi most egy új remote?
hol érdemes venni?

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kösz mindenkinek a segítségeket a prince of persiával kapcsolatban.
zeldához hol találok végigjátszást vagy helpet?

gratula a wii nyertesnek!
énis szeretnék nyerni vmit 50-60 ezer ft értékben 😊 😊 😊
Csibe001
Passz, én vettem még a DS-hez régen egy wifis hálókártyát 6000-ért aztán ennyi.

És ezt mennyibõl lehet összehozni?(router,wifi adpter,wifi hálókártya)
Csibe001
Gondolom igen, nekem van egy wifis hálókártyám s ennyi.

Van egy routerem,egy Wifi adapterem mi kell még hogy csatlakozhassak a netre?
Csibe001
Neten keresztül, vagy egyes játékok DVD-i tartalmazzák az aktuális (mihez képest) frissítéseket.Arra kell vigyázni ntsc-nél, hogy ugye azon USA frissítés van egyes DVD-ken s ezt teszi rá (erõlteti) a PAL-os gépre s ezzel hazavágja (állítólag csak a következõ PAL-os frissítésig) a Wii-t.Ezért a legegyszerûbb s legbiztonságosabb, ha te magad frissíted neten keresztül a géped firmware-jét s akkor ilyen gond nem nagyon lehet,vagy utánaolvasol mindig az aktuális release-eknek, csak ugye sokan nem tudnak várni...azok magukra vessenek ilyen esetben.

És hogy kell updatelni a wii-t?(bocs a hülye kérdésekért de most állok wii vásárlás elött)
Csibe001
Van olyan ntsc-s játék amit visz s van olyan amit nem.Hogy tönkreteszi e a wii-t?Igen elõfordulhat, de ha teljesen update-elve van a wii akkor nem fordulhat elõ elméletileg.

NTSC játékokat viszi a chip?Mert egy párszor már a haverom berakta és játszott vele egy félórát de utánna ki is vette.Vagy ez csak idõ kérdése hogy mikor rontja el a chipet?
Beast Machine
gratz

...vágod?

zola2000
Ja, két játékkal, wiisports, és a sonic and the secret rings. Sajnos csip nélkül küldik, de azt majd megoldódik xD

A

Jó hallani, ha valaki nyer :-) Grat

gratula

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

grat hozzá 😊

zola2000
Vááá, hamarabb lesz wiim mint vártam! Letöltöttem a tzonesról a sonic jump játékot, aztán most telefonáltak, hogy nyertem egy nintendo wiit! Hát mondjuk eddig még ilyent nem nyertem, de most...

A

Egyébként azt hallottam hogy a chippelt wii-n csk PAL-os játékot lehet futtatni mert különben tönkre teszi a chipet.Ez igaz?
és a kezed belelog majd a bilibe.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Csibe001
Elõször 20 perc után kiléptem, annyira nem tetszett.Majd betettem újra, nem volt jobb dolgom s kb 2 és fél óra játék után úgy éreztem, hogy érdemes esélyt adni neki, grafika imitt-amott mutat valamit, de összességében szerintem a Godfather szebb volt.Még sok küldetést nem csináltam, mert a városrészeket jártam.S azért van néhány tetszetõs dolog benne.
Lövöldözés is jónak ígérkezik, bár még csak a Tutorialban lövöldöztem.
Volt már néhány verseny is, azok hellyel-közzel tetszenek.
Napszakok váltakoznak ez sem néz ki rosszul.Viszont Godfather után nem tetszik, hogy a B gombot kell nyomkodni verekedésnél, ez már olyan snassz sajnos.
De remélem folytatódik így, hogy több autós küldetés lesz, mert a Driver 1-re emlékeztet emiatt.
Viszont az autós-lövöldözés nagyon izgalmas, ez a legjobb rész eddig az egészben.
Vannak különbözõ helyeken csillagok a városban, ezek amolyan begyûjtendõ cuccok.
Zenék hangulatosak, eddig minimális autótuning is volt, de az autós irányítás kicsit fárasztja a kezem.
Egyenlõre ennyi, ha van még kérdés írjatok.

OFF

Leszedtem gépre ezt az uj safari 3.0.2 böngészöt marha jo ajánlom mindenkinek.Nekem sokkal gyorsabb mint másik 2 (firefox,Internet Explorer)

Sephi
Jah nekem most az Xbox360 korszak miatt nem fekszik hogy elkazdjek uj jatekot Wii-re... ugy meg egy hetig. Milyen lett a Driver?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gneoka
ez lemaradt <#vigyor4>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Ezt próbálgatod : Driver.Parallel.Lines.PAL.Wii-Allstars?
megy? milyen? teljes élmény beszámolót szeretnék

TDC Geronimo
thx

james69holden
szeptember 14.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

TDC Geronimo
És milyen lett Wiire? PC-n tesztelgettem kicsit, de mondom megvárom már a Wii megjelenést.

TDC Geronimo
Jelenlegi állás szerint mikorra várható az európai super paper mario megjelenés, tudja valaki?

Csibe001
Nekem van mentségem, Drivert tesztelgettem.Eléggé mélyrehatóan. <#nyes>

Beast Machine
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!IV

bocs, csak RRR-ezek, és a nyuszik nem tudnak porszívózni, meg kórusban énekelni😄

...vágod?

james69holden
most hogy kijött wii-re is a Resi4, újra aktuális ez a videó 😊

(aki játszik/játszott má' vele az feltétlen nézze meg)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ilyen melegben még játszani sincs kedvem...
(Venni kéne egy k.... légkondit!)<#falbav>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

gneoka
Nem, csak Resident 4-et még csak round 1 -en vittem végig 20 óra alatt most még 20 óráig inaktív vagyok a round 2 ereéig 😊

Apááám!

Mi ez a pangás?<#wow3>
Ennyire meleg van?<#wow1><#wilting><#beka2><#wow3>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

hat ja, de a sony is sokat veszitett az ertekebol, Kutaragi sem veletlenul hagyta ott. este tesztelem a drivert<#buck><#buck><#buck>
ejnye, dádá lesz <#alien2>

pff a nintendo is készen van....
A hírbe le írt részvény emelkedés megint emelkedett, így a sonyt most jóval le hagyta...
Szerintem ez tulzás, most már 😊

jah az íráyitásróél van részletes info. csak azt le nem fordítom most 😄

Annyi ,hogy tuti lehet érzékenységen is állitani ,mint az egereknél. ( ami nekem egy fõ szempont)

Csibe001
Szerintem is mindenki félreértette s most nézi, hogy ez hogy lehet..

régiekbõl van hd arra is azt mondtak mar hogy xbox 350 is elmenne , ígí az újal nem hiszem ,hogy problem lenne 😄

Akkor máskor írd azt, mert így félreérthetõ.

Csibe001
Én nem vagyok akkora Metroid Fan egyenlõre, de mintha olvastam volna valahol , hogy valami megtámad/megfertõz vagy mi s akkor leszel olyan mint az elsõ képen, tehát a rucit nem összegyûjteni kell majd gondolom.
(Nekem dereng valami Psycho Circus-ról)

Beast Machine
néztétek, hogy a második oldalon a jobb felsõ sarokbéli képen milyen Samus rucija? Mintha alkatrészenként kellene összegyûjteni az újabb suitot - tisztára mint a Kiss - Psycho CIrcusban (már ha valaki még emlékszik erre az FPS-csodára😄)

...vágod?

Csibe001
Nyugodj meg, HD nálam jó minõséget jelent s nem technikailag gondoltam.

HD-videó?

SD a játék, mint az összes többi Wii-játék.

Csibe001
Ne is mondd, amiket írnak az újságban...elolvastad remélem s nem csupán a képeket nézted meg!!Írnak az irányításról..s nem kicsit lesz szuper.
Csak jönne már...

Sephi
Arra en is. Meg maga az iranyitasra...
Jaj alig birom kivarni!
!!

Csibe001
Csak valami HD video jöhetne már...kiváncsi lennék én mozgás közben erre..