Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hol érdemes venni?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
zeldához hol találok végigjátszást vagy helpet?
gratula a wii nyertesnek!
énis szeretnék nyerni vmit 50-60 ezer ft értékben 😊 😊 😊
A
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
A
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Lövöldözés is jónak ígérkezik, bár még csak a Tutorialban lövöldöztem.
Volt már néhány verseny is, azok hellyel-közzel tetszenek.
Napszakok váltakoznak ez sem néz ki rosszul.Viszont Godfather után nem tetszik, hogy a B gombot kell nyomkodni verekedésnél, ez már olyan snassz sajnos.
De remélem folytatódik így, hogy több autós küldetés lesz, mert a Driver 1-re emlékeztet emiatt.
Viszont az autós-lövöldözés nagyon izgalmas, ez a legjobb rész eddig az egészben.
Vannak különbözõ helyeken csillagok a városban, ezek amolyan begyûjtendõ cuccok.
Zenék hangulatosak, eddig minimális autótuning is volt, de az autós irányítás kicsit fárasztja a kezem.
Egyenlõre ennyi, ha van még kérdés írjatok.
Leszedtem gépre ezt az uj safari 3.0.2 böngészöt marha jo ajánlom mindenkinek.Nekem sokkal gyorsabb mint másik 2 (firefox,Internet Explorer)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
megy? milyen? teljes élmény beszámolót szeretnék
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
bocs, csak RRR-ezek, és a nyuszik nem tudnak porszívózni, meg kórusban énekelni😄
...vágod?
(aki játszik/játszott má' vele az feltétlen nézze meg)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
(Venni kéne egy k.... légkondit!)<#falbav>#falbav>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Mi ez a pangás?<#wow3>#wow3>
Ennyire meleg van?<#wow1>#wow1><#wilting>#wilting><#beka2>#beka2><#wow3>#wow3>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
A hírbe le írt részvény emelkedés megint emelkedett, így a sonyt most jóval le hagyta...
Szerintem ez tulzás, most már 😊
Annyi ,hogy tuti lehet érzékenységen is állitani ,mint az egereknél. ( ami nekem egy fõ szempont)
(Nekem dereng valami Psycho Circus-ról)
...vágod?
SD a játék, mint az összes többi Wii-játék.
Csak jönne már...
Jaj alig birom kivarni!
!!
gratz