Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecoking vazzeg nemtudom már hány hónapja megy ez ... 😊(

Ha annyi routerel probálkoztál evidens,hogy nem lehet egáz. ( de ez már 1000-szer le lett írva) probálkoz a régiokal. Állisd be a wiit pl amcsira. uk, németre, franciára, oroszra stb. ha ezekel se megy írj a nintendo supportnak.( a mario foci fõ oldaláról, amit már vagy 20 szor volt az is linkelve) Az itthoni nintendo forgalmazó ezt úgyse tudja kezelni, és ennél többet mi sem tudunk.
Szal hiába hergeled magad meg másokat fölösleges.

miért a konzolosdihoz kell szakértelem? 😄

Kaplan
Srác, inkább menj csajozni! Kérlek! Nem való neked ez a konzolosdi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

the godfather missions 100%ra teljesitve 2 nap alatt😄😄😄 14 óra gameplayel😄
Sephi
Nem adakozasrol van szo de kemeny 15 $. Ha fizeti a szalitasi koltseget akkor en ekudom neki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem is küldhetsz egyet ha már ilyen adakozó vagy nem jönne rosszul,
Ha FECOKING megnyugodna, és megtanulna emberien fogalmazni, akkor szerintem mind megpróbálnánk neki segíteni. De szerintem vannak hozzám hasonlók egy jópáran akik ráuntak a stílusára. És éppen ezért a maradék jótét lelket terrorizálja. FECO nyugi, számolj háromig, és gondold át kétszer hogy mit akarsz írni mielõtt a mehet-re kattintasz.

kõszi a nagylelkûségedet ha akarsz kûldhetsz elfogadom ha ijen sok pénzed van.na hogy tiszta legyen.nem wifit vettem routerem volt meg van is de vettem egy nintendo lan adaptert ez megint csak routeren keresztûl mûkõdik csak kábelel de ezen sem ment van hogy megtalálja de nagyon sokszor nem.ugyhogy ez van.de ha már 4mbit-sec az internet elérésem ami ugye itt Magyar fõldõn nem kevés bár van ennél tõbb is nem megyen a dolog akor kérdem én mivel??szerinted mivel mássab egyeredeti nintendo wii-fi mint egy router ha megmondod és mûkõdi eskûszöm szenté avatlak.és ezután már csak SZENT SEPHI-néven emlegetlek majd.hangsujozom egyébb más dolog mûkõdik még shop chanelrõl is szedtem le gameket az miért megy ez meg miért nem ha megmondja valaki azt megkõszõnem.ja és vedd ki a tiltás hogy elkûldhessem a cimem amire a wiifit kûldheted.bár ha minden igaz holnap megjõn.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

kõszi a nagylelkûségedet ha akarsz kûldhetsz elfogadom ha ijen sok pénzed van.na hogy tiszta legyen.nem wifit vettem routerem volt meg van is de vettem egy nintendo lan adaptert ez megint csak routeren keresztûl mûkõdik csak kábelel de ezen sem ment van hogy megtalálja de nagyon sokszor nem.ugyhogy ez van.de ha már 4mbit-sec az internet elérésem ami ugye itt Magyar fõldõn nem kevés bár van ennél tõbb is nem megyen a dolog akor kérdem én mivel??szerinted mivel mássab egyeredeti nintendo wii-fi mint egy router ha megmondod és mûkõdi eskûszöm szenté avatlak.és ezután már csak SZENT SEPHI-néven emlegetlek majd.hangsujozom egyébb más dolog mûkõdik még shop chanelrõl is szedtem le gameket az miért megy ez meg miért nem ha megmondja valaki azt megkõszõnem.ja és vedd ki a tiltás hogy elkûldhessem a cimem amire a wiifit kûldheted.bár ha minden igaz holnap megjõn.

ezt lècci bôvebben☆☆☆☆☆△◎□◇○

Sephi
Nem vagom a negativ hozzaalast hisz segiteni akarok.
Ez szerintem higgagy le. Mar mondtam neked hogy en eredeti jatekkal jaccom es jelenleg is amerikaban. Szal nekem egybol megtalaja. Es oszinten nem vicceltem hogy kudok neked eredeti nintendo wi-fi-t de most mar latom nincs kinek.... de amugy is.... Nekem eredetileg aszontad hogy mar vettel Nintendo Wi-Fi-t es azzal sem ment.

Akkor most ki kamuzik?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FECOKING Ne Fürdjé' le!

NA MI VAN SEPHI???minek tiltassz ki nem birod a gyûrõdést.jelentem kihivtam a szervizest egy router beállitásra most már megy a nintendo operája ugye ez eddig is jo volt de a foci még mindig nem talál ellenfelet.Szerintem te nagy kamugép lehetsz vagy fizet neked a nintendo pár dolcsit hogy promotáld õket.de most veszek 1 eredeti wifit is szerintem avval se fog menni.ugyan mi lenne más benne mint a 25 ezer forintoson??az hogy a nintendoé csk 9???

Nekem is sikerült megoldani, az volta baj, hogy 12x-essel meg 88x-al próbáltam, de 2x-el viszont jó volt.

Én most nyomom a godfathert! Valami ki...ott jo játék , nagyon össze van rakva szerintem ! Nekem semmi bajom nincs a gémmel , minden fut tökéletesen! Ilyen hogy nincs elöttem semmi nekem a gta san andreas-nál volt még régen ps2-õn , szerintem azért mert karcos volt a dvd , utánna kirtam ujra és jo lett
van chipp
irj privát.

Valakinek még van olyan baja a Godfatherrel, hogy megyek az úton és egyszer csak nincs elöttem semmi. Ha belépek egy házba akkor nagy szürkeség van elöttem és egy csomót kell várni mire normál lesz. aztán megint kimegyek az utzcára megyem 30 métert és szürkeség.

nekem sürgõssen kéne egy chipp,ha valaki valamit tud kérlek szóljatok ha be is szerelik az még jobb,de ha nem baj az sem baj csak kérlek a jüszándék vezessen.akinek van chippje az biztos tud segíteni
köszi
ja én el nem õ hivott ma???

Valaki el akarja adni a chipopelt/chhippeletlen Wiijét? Haveromat érdekelné.

ja vazeeg eddig connectelt is de most valami nem koser most ki..szom a routert aztán megint meglátjuk még 1 napot várok hátha a nintendonál nem koser valami aztán videora veszem ahogy széjjelverem a routert ha az a baja.de ugyebár letõrõltem azt a ki..szott csatlakozási beállitásoknál a cuccot a routert látja amikor be akarom léptetni hogy akkor tõltse akkor jõn a szerver nem elérhetõ duma.na ez van.csápá.

Beast Machine
jaaaaa....

akkor télleg jobb lesz😊

...vágod?

arra emléxem ,hogy meg kelet állni mikor lövészet volt? <#dumcsi>

Beast Machine
"futás közben lövés"

nemérteni, szinyor.

Tudtommal az ÖSSZES Metroidban lehetett mozgás közben lõni<#idiota>

...vágod?

majd a resi 5 😄

faszom nemtudom mi van velem mindig értem írok...
"úgy gondolom"

úgy értem a mostani metroid 3 tuningolt motorra a kettõt. + persze apróságok is vele együtt, mint pl futás közben lövés, ahogy az elsõ kettõbe kimradt 😊

Resi4 nél is átültetés volt úgy ,hogy ps2 extrát nyomtak fel gc-és szintre 😊
Resi 4-nek nem teljesen új ,de tuningolt motorja az a umbrella lesz.

Csibe001
Sztem nem ültetik át új motorra, Resinél sem tették, igaz annak nincs újabb motorja egyenlõre. 😊

Csibe001
Én még ki sem próbáltam multiba, mert utálom az osztott képernyõt, de lehet a móka miatt érdemes lenne 😄

Ez igaz, de ha RS2 multija olyan lesz mint oszott képernyõn az RS1-nek, akkor nagyon ott lesz a szeren. Osztott képernyõn mindig toljuk, bár a campelés egy érdekes dolog <#idiota>

Elképzelhetõ, hogy evvel az új motoral csinálnak egy remaket+ muulti, bár szerintem tele a tökük a fejlesztõknek a metroidból. Ezért kezdenek valami új rpg be...
( de mondjuk úgy is a nintendo szava a döntõ)

jah ,de a metroid 3 multija legaláb olyan minõségü lett volna, mint a singli. ( már csak presztízsbõl is) Red steel 2 remélhetõleg jó lesz ,de azért kétséges... Ennél nem lett volna az 😞

Akkor nyaljanak szart. Majd a Red Steel 2-ben csinálunk egy WiiHUN/SG Fórum klánt.

Csibe001
Viszont elgondolkodnak egy Metroid Saga-n 😄
Legalábbis poénból felvetette a Play magazin riportere azt hiszem.
Jó lenne egy Metroid 1,2 + 3-as pakk idõvel...szép álom?Bár pihenni akarnak a fejlesztõk akkor rókabõrnek elmenne, ha már Resi Wii edition is van, nem?

jah és valószinüleg az multi mód készen van, de nem rakják be...

hírbe nemvolt szívem ki rakni még 😞 :
Metroid 3-nak biztos nem lesz multija! ( ezt az egyik fejlesztõ goré mondta ) + még 1 hetet csuszik a game)
A fejlesztõ szerint a game fejlesztés elején eléggé tervbe volt véve, a nagy online multi ,de ezt végül az utsó pillanatba elvetették.

Szépen magyarosan mondva, természetesen a legszebben kifejezve:
KAPJA BE TÖVIG A NINTENDO SPOROLOS KIS PÖCSÜ JAPÁN FEJÜKET!

köszönöm csak ennyit akartam 😄

igen lebuktam 😄

írta

..... ( szerintem világos volt ,hogy azért írtam ,mert ingyen alapon valami +) szal nem valódi hiba 😄

Sephi
Voltam otthon. Erdelyben. Csodalatosan ment. En nem tudom szerintem itt mar alitasi hibarol van szo.

Amugy jelzem hogy akarhonnan WIFI-ztem mindehol routeren keresztul ment/jott a net szal lehet ez is kozbejaccik.

Az meg hogy toltsetek le az uj Nintendo Wi-Fi drivereket mert az is lehet bibi... persze ha van eredeti n wifitek 😛

nekem is küldhetszn nekem se megy a net 😄

Sephi
FECO eskuszom neked mond meg hol laksz es kuldok neked egy eredeti Nintendo Wi-Fi -t mert mar nekem faj hogy mennyire nem sikerul neked osszeallitani....

Error code:52230 ezt a kodot kapom amikor fel akarom rakni a netre a gépet utána please get again later.most mi a pája meg a szerver nem elérhetõ ûzenet most mi a fene van tudja valaki.amikor fel akarom konfigurálni a gépet netezéshez.

Got my Wii at launch, tried setting up the WiFi with my wireless router, no go since I never figured out how to change the wireless-g setting to auto or mixed. Went out last night and bought the Datel WiFi Max USB connector, still no go, everytime i get to the testing connection bit of the wifi set-up i get the error "Error Code: 52230, Could not connect to the server." I get that time and time again. Any ideas? ezt lefordit
aná nekem valaki???

Én is így voltam vele. Bár wiin kicsivel unalmasabb, ha nem tod összekötni a 2-õt.

Sephi
Bazdmeg. Eletembe nem Pokemonoztam. Az ejjel ejfel fele leultem DS-ezni kicsit. 4 orat toltam. Alig varom kezdjem el Wiin. Faxom kivan. 😄DD

Csibe001
Én így tuti kihagyom. :S

még jó hogy ds nélkül lehet gamelni...

Jó hírem van. Mûködik az NTSC-s Pokémon Region Free után. És még DS nélkül is lehet játszani. Ebben a játékban már látszik, hogy milyen gyönyörû grafikára képes a wii. Bár lehetne kicsit izgalmasabb.

Sephi
Helyess 😄