Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha annyi routerel probálkoztál evidens,hogy nem lehet egáz. ( de ez már 1000-szer le lett írva) probálkoz a régiokal. Állisd be a wiit pl amcsira. uk, németre, franciára, oroszra stb. ha ezekel se megy írj a nintendo supportnak.( a mario foci fõ oldaláról, amit már vagy 20 szor volt az is linkelve) Az itthoni nintendo forgalmazó ezt úgyse tudja kezelni, és ennél többet mi sem tudunk.
Szal hiába hergeled magad meg másokat fölösleges.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Ez szerintem higgagy le. Mar mondtam neked hogy en eredeti jatekkal jaccom es jelenleg is amerikaban. Szal nekem egybol megtalaja. Es oszinten nem vicceltem hogy kudok neked eredeti nintendo wi-fi-t de most mar latom nincs kinek.... de amugy is.... Nekem eredetileg aszontad hogy mar vettel Nintendo Wi-Fi-t es azzal sem ment.
Akkor most ki kamuzik?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
irj privát.
köszi
nemérteni, szinyor.
Tudtommal az ÖSSZES Metroidban lehetett mozgás közben lõni<#idiota>#idiota>
...vágod?
"úgy gondolom"
Resi4 nél is átültetés volt úgy ,hogy ps2 extrát nyomtak fel gc-és szintre 😊
Resi 4-nek nem teljesen új ,de tuningolt motorja az a umbrella lesz.
( de mondjuk úgy is a nintendo szava a döntõ)
Legalábbis poénból felvetette a Play magazin riportere azt hiszem.
Jó lenne egy Metroid 1,2 + 3-as pakk idõvel...szép álom?Bár pihenni akarnak a fejlesztõk akkor rókabõrnek elmenne, ha már Resi Wii edition is van, nem?
Metroid 3-nak biztos nem lesz multija! ( ezt az egyik fejlesztõ goré mondta ) + még 1 hetet csuszik a game)
A fejlesztõ szerint a game fejlesztés elején eléggé tervbe volt véve, a nagy online multi ,de ezt végül az utsó pillanatba elvetették.
Szépen magyarosan mondva, természetesen a legszebben kifejezve:
KAPJA BE TÖVIG A NINTENDO SPOROLOS KIS PÖCSÜ JAPÁN FEJÜKET!
köszönöm csak ennyit akartam 😄
Amugy jelzem hogy akarhonnan WIFI-ztem mindehol routeren keresztul ment/jott a net szal lehet ez is kozbejaccik.
Az meg hogy toltsetek le az uj Nintendo Wi-Fi drivereket mert az is lehet bibi... persze ha van eredeti n wifitek 😛
aná nekem valaki???