Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbe a melegbe néha én se mûködök...
Nem tudom, mert utána Tv és a telefontöltõ is mûködött csak a Wii nem csinált semmit.
lehet az elosztó (ha azt használsz) az nem kapott áramot... nekem is volt már ilyen, igaz akkor a pc-m nem indult 😄
Volt áram mert utánna a tv mûködött. De most már jó. Kb. 1 órája megnéztem és tök jól mûködik, nem tudom mi volt a baja.
Áram van? Konnektorral nincs baj? Hátul a kábeleket ki és vissza dugtad?
Valakinek volt már olyan a Wiijével, hogy játszot kikapcsolt a Wii meg a Tv? Nálam most ez történt, a baj csak az, hogy a Wii nem kapcsol be. A piros lámpája se világít.
Tényleg.. ez nem is rossz ötlet 😄
Szerintem az lesz, hogy veszek egy olyaan tv tunert amibe van komponens kábel bementet és arra kötöm a wii-t. 😄
Akkor nincs sok értelme.
Nem tudja a 480p-t és a hangminõség is elég rossz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Már csak azt kéne tudni, hogy milyen minõségben megy monitoron? Megy HD-ben? MErt ha igen akkor ez lenne mindennek a megoldása.
valami bõvebbet a ps2 extrákrol????
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Kössz.
nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol szemléltetik, hogy mennyivel jobb az RGB kábel, mint a gyári, amit a géphez adnak alapból?
Persze, belekerültek a ps2-s extrák. Ezeket akkor kapod meg, ha végigjátszottad.
hi.nyomom a resit de annak idején kockán is végigtoltam párszor még csak az elején járok na jo 1 kicsit tovább a kérdés ugyan az maradt
? vagy tettek bele valami extrát is??az irányitáson kivûl.
? vagy tettek bele valami extrát is??az irányitáson kivûl.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Figy , én is szenvedtem vele ... úgy oldottam meg : hivsz autot , majd elhuzol a kikotoig , lekaszalod az embereket (lehetoleg uzival mert a skulo kell majd) bepattansz a csonakba , nagyon picit gyorsulj , csak annyit hogy ne maradj le nagyon a hajo mogott (ne is foglalkozz vele) majd fegyverre valt es nyomkodod a Z gombot , egymas utan kaszald le a tamado csonakokat (mivel nem mesz tul gyorsan azaz majdnem allsz igy mindegyik elhuz melletted es siman ki tudod oket loni , legalabbis minimalis manoverezessel) ezekbol lesz vagy 4 hullam azaz 8 db tamado csonak (lehet hogy 10 ...) utanna mar senki sem zaklat , kozelitsd meg a jahtot olyan 90 m -re es tuzelj es kozben gyorsulj fekez gyorsul tehat tartsd messze magad de tuzelj folyamatosan a csonak agyujaval ... nehez de meg lehet csinalni . Az en csonakombol kb mar csak 20% life maradt de lesuljed a fuckin jaht 😊 Hja akkor is szivsz ha kijut a nagy-vizekbe tehat tuzelj rendesen 😊
cseppet sem ironikus
Matol PS3-mon vok.
bye bye wii!!!
Majd a Metroidnal ujra jaccok vele.
bye bye wii!!!
Majd a Metroidnal ujra jaccok vele.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Te hol tartasz?
Mammut-beli Saturnban mintha 59900Ft-ért láttam volna.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem tudok kitalálni, hogy hol járhatsz...
Nem végigjátszás kéne mert tudom, hogy mit kell csinálni csak nem sikerül. Egyszer négy rakétát löttem bele a rakátavetõvel és szinte semmit nem ment az élete!
Huh, passz. Ign-en van frankó végigjátszás.
Ennél olcsóbban lehet most valahol nálunk új Wii-t venni?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hát igen,úgy megértem.
Én viszont kockán az összes lehetséges módban végigtoltam,minden mellékküldetést,fegyvert,tárgyat megcsináltam/megszereztem,viszont az újfajta irányítás miatt be fogom szerezni.
Én viszont kockán az összes lehetséges módban végigtoltam,minden mellékküldetést,fegyvert,tárgyat megcsináltam/megszereztem,viszont az újfajta irányítás miatt be fogom szerezni.
Nem, azt már megcsináltam. Valami Swansong hotel menedzserével kell beszélni és az elküld egy kikötöhöz ahol 5 vagy 6 ember van és áll egy jakt ami ha közel megyek hozzá elindul. Az embereket megölöm és ahol a jakt állt ott áll még egy hajó amin van gépágyú. Ezzel kéne felrobbantani a jaktot de mindig kinyírnak az õrhajók. Próbáltam volna úgy is hogymikor már majdnem felrobban a hajóm beugrok a vízbe és hívok hajót de akkor a vízbe agyon lõnek.
Nem arra gondolsz, amikor egy távcsöves puskás csajjal vagy?
Hi. A Scarfaceben annál a küldetésnél járok amikor a hotelböl elmegyek a kikötõbe és szét kell lõnöm a jaktot. A problémám az, hogy már vagy 100szor próbáltam de nem sikerült. Valakinek sikerült már ha igen az adjon már valami tippet.
Amikor majd at tudsz valtozni kutyusa akkor annak a talatjevel tudod meglatni a szellemet 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
zelda TPben valaki járt abban a szétrobbantható sziklafal mögé rejtett barlangban, aminek az 1ik végén egy láthatatlan, hörgõ-röhögõ, kéken világító lámpát lebegtettõ valami van? meg lehet azt ölni vhogy, v mi az 1általán? v késõbb lesz jelentõsége? (még csak a 2. dungeon után járok)
Virtual Consoleon vannak.
Teddy, játszd ki addig a GC-s Paper Mario-t, sztem az is nagyon jó bár még tesztelem csupán.
Biziclop:Na igen, bár nekem megéri majd az árát, mert én most viszem végig elõször.
Biziclop:Na igen, bár nekem megéri majd az árát, mert én most viszem végig elõször.
nincs valami régi mario game Wii.-re ?
Szõval nem 3d csicsás izé hanem 2d.-s
Szõval nem 3d csicsás izé hanem 2d.-s
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
11.990 v. 12.990 -ért láttam s egyenlõre ennél olcsóbban nemigen lesz sztem.
Teddy: Majd szeptemberben lesz PAL-os Paper Mario.
Teddy: Majd szeptemberben lesz PAL-os Paper Mario.
csá srácokchippet valaki??? tud??
ajánljatok valami fasza játékot
köszi
ajánljatok valami fasza játékot
köszi
En csalodtam az E3ban.
Oroultem volna egy gtanak wiire.
Oroultem volna egy gtanak wiire.
az elég kevés, én 2-3 próbálkozás után 98at csináltam 😊, kb ennyit is játszottam vele 😊
ez az E3-om csak arra jó ,hogy gameplayt nézzél..
Pl jengat lehet bámulni milyen a gamespoton, ha már casual game kell 😄
Pl jengat lehet bámulni milyen a gamespoton, ha már casual game kell 😄
Volt kb 3 cím ami újdonságnak hatott (ezek sem nagy durranások), a többirõl már eddig is lehetett tudni, sztem így értette õ is.
Azért volt egy-két újdonság!
Nights, Mario and Sonic stb..
Nights, Mario and Sonic stb..