Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon ballt is nyomatják, de a többinél még kétséges, hogy egyálltalán engedik e be pillantás szinten..
Most már az umbrella teljes e3 demo movit várom hd-ba! Ahogy jönnek az új movik róla, egyre jobban tetszik( pedig ez egy beta fos még :D)!
Az a elsõ gameplayek katasztrofálisak voltak ( legalábis nagyon nem jött be a akkor a game) de igy valódi hd minõségbe ahogy az ign megcsinálta+ jó hangzásal ( ÜT) kell ez a game :D
Majdnem az egész E3 demo pályát meg mutatják ( az eddigi movik ló pikulák voltak..)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
áhh mindent nagybba kell nézni , egészen más mint a kis stremes.
pl dragin balde nagyobb moviban már áhhhhhhhhhhh szint :)
dragon blade gameplay
Wiikey-jel van vkinek tapasztalata?
De szinvonalas valaszt kaptam a bocsanatkeresre szal tudom kivel van dolgom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elég sokat foglalkozhatak graf-optimalizálás részével ( mert nem csunya a calibur :)
ign azt írja nagyon komoly az írányitása, rendes kombók lesznek nuncsako meg wii motel együtt, de még bugos ilyen térõl, mert néha késik a mote.
De vaz ez is év végén jön ,szinte minden év végén...
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
wiihunoon látható ami sikerült ezekebõl ,de elegem van:D. Miért nem lehet egy oldalon, egy oltári nagy 70 betükel ki irni az eddig be nem jelentett vagy 0 infos címeket? :D
és még jön ubisoft nitro bikes ( bár szerintem nemlehet nagy szám) , midway crusin talán jó lesz,és gondoltam útán nyomzook ,de arról hallgatnak mint a pöcs. :D Most akkor vagy nagyon szar game vagy pedig túl jó ,hogy nemondanak róla semmit. ( nem szeretem az autos gameket ,de ez a secret dolog miatt már érdekel :)
Most mar tenyleg aludnom kell mert meg fogok hulyulni , mar amugy is sok mellebeszeles van.
:D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#idiota>#idiota>
..................
.............
Nights és Super Mario Galaxy videók!
wiihun figyelni :)
Nembaj jönnek jó címek ebben az évben.
Láttátok a forever blue videót? nagyon állat lesz az is!
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
UMBRELLA HD
a nem régen be jelentett trailer. Kötelezõ megnézni, egészen más a game nagy felbontásba a movie.
Hü bazmeg és méghogy nem éri el resi 4 szintjét ( aláza :D)
mond hogy van nem bejelentett tikos porjekt :D