Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA tessék. Mivel Resi 4 nem tetszik UMbrella sem fog. Azon kívûl sok mindent nem tudok nézni.

jaja nemhiába készül példáúl az umbreállról 100 gameplay... ( mert nincs más nagyon érdemleges) Soul caliburnál megtiltották gameplay videozást...
Dragon ballt is nyomatják, de a többinél még kétséges, hogy egyálltalán engedik e be pillantás szinten..

Most már az umbrella teljes e3 demo movit várom hd-ba! Ahogy jönnek az új movik róla, egyre jobban tetszik( pedig ez egy beta fos még :D)!
Az a elsõ gameplayek katasztrofálisak voltak ( legalábis nagyon nem jött be a akkor a game) de igy valódi hd minõségbe ahogy az ign megcsinálta+ jó hangzásal ( ÜT) kell ez a game :D

Nem fog meg az e3 felhozatal, mert semmi újat nem mutattak :-( Mario karttól meg nem esem hanyatt.

UMBRELLA HD IGN módra!
Majdnem az egész E3 demo pályát meg mutatják ( az eddigi movik ló pikulák voltak..)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az idiote helyére nehogy valaki megsértödjön :D

<#idiota> ez a smili akart lenni :D

:DDD Jaja a nagyobb cím bejelentések le tojva, de hogy mennyi megy el pin pongba![# az már valami idiota

lol látom sokakat érdekel az e3 game felhozatal... :)

Én valami 180-ig mentem el, azután meguntam.

Soul calibur jobb minõségbe
áhh mindent nagybba kell nézni , egészen más mint a kis stremes.

pl dragin balde nagyobb moviban már áhhhhhhhhhhh szint :)

dragon blade gameplay

mennyivel rosszabb az utángyártott RGB kábel, mint az eredeti nintendo?

AHA!! Azóta 61.

Üdv!
Wiikey-jel van vkinek tapasztalata?
hogy érted h mennyi? a visszaütések száma gép ellen v hogy?

Kinek mennyi volt a legtöbb wii play ping-pongban? Bátyámnak 39.

Sephi
Ja ja. Nem aludtam 2 napja es kicsit be is voltam alitva. Nem szokasom.
De szinvonalas valaszt kaptam a bocsanatkeresre szal tudom kivel van dolgom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Soul Calibur legends 60 fps lesz! Ha jól tudom csak a metroid 3 nyújtja még a 60 fps.
Elég sokat foglalkozhatak graf-optimalizálás részével ( mert nem csunya a calibur :)

ign azt írja nagyon komoly az írányitása, rendes kombók lesznek nuncsako meg wii motel együtt, de még bugos ilyen térõl, mert néha késik a mote.
De vaz ez is év végén jön ,szinte minden év végén...

sajna nem vágom

Köszönöm.

Beast Machine
azértcsak ésszel.

...vágod?

na tudom hogy most e3 lázban vagytok azt mondja meg valaki hogy a shop chanelben ahol az account felirat van a gép sorozatszámát ami a hátulján találhato kéne beirni az mire jo???Sephi?Zenty?valaki tudja??

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

KIfáradtam a titkos dolkog keresésébe....
wiihunoon látható ami sikerült ezekebõl ,de elegem van:D. Miért nem lehet egy oldalon, egy oltári nagy 70 betükel ki irni az eddig be nem jelentett vagy 0 infos címeket? :D
és még jön ubisoft nitro bikes ( bár szerintem nemlehet nagy szám) , midway crusin talán jó lesz,és gondoltam útán nyomzook ,de arról hallgatnak mint a pöcs. :D Most akkor vagy nagyon szar game vagy pedig túl jó ,hogy nemondanak róla semmit. ( nem szeretem az autos gameket ,de ez a secret dolog miatt már érdekel :)

Sephi
Bocs. Nezzetek a GS-st es a www.gamtrailers.com oldalakat ott sok info van.

Most mar tenyleg aludnom kell mert meg fogok hulyulni , mar amugy is sok mellebeszeles van.

:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Super Mario Galaxy, Nights, Pinball Hall of Fame videók itt !!!!!

tudja valaki hogy a shop chanelben ott ahol a nintendo club-ba lehet regisztrálni elõtte van még 1 opcio az mire használhato??várom a válaszokat

Kaplan
Eszméletlenül, hihetetlenül, kurta jó! <#szeret>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sztomy69
Hallod, lécc mond már meg mennyi ott az idõ.

lckrz.try.hu

Kaplan
OMFG ez most komoly? <#wilting><#buck>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#idiota>

Kaplan
Jóvanna, azt hittem viccelsz..:D

..................

Sephi
Igen, igazabol otthon vagyok a gep elott es ezzel elem ki magam hogy azt hazudom hogy az E3-mon vagyok.

.............

Kaplan
Ugye nem vettétek be, hogy Sephi ott van?! :DDD

Új videók érkeztek egyenesen az E3-ról!
Nights és Super Mario Galaxy videók!

hü gyerekek Umbrella, metroid atom durvalák lesznek..
wiihun figyelni :)

akkor valszeg szerencsétlen mario kart. Hát nem örülök :) nem kell félre érteni snesen imádtam, de most több tartalmasabb game kellet volna.
Nembaj jönnek jó címek ebben az évben.

Ds.. :D

csibe te inkább majd s hírez :D

Csibe001
Oks, várom :)

Ha ennyire nagy fiú vagy, akkor melyik újságnál vagy újságíró?

Sephi
Nem "szabad". Majd adok cimet :D

tudja valaki hogy a shop chanelben ott ahol a nintendo club-ba lehet regisztrálni elõtte van még 1 opcio az mire használhato??várom a válaszokat.

Csibe001
Szomorodj meg. :P
Nyomass valahova képeket, kiváncsi vagyok Nintendos placcra. :D

Sephi
Szerinted?

Sephi
Semmi titkos project. De nem akarok senkit elszomoritani. Semmi ujdosnsag nincs, csak amirol mar tudunk. Azaz egyetlen egy meglepi van de majd megtudgyatok :D

gneoka
mi a várható megjelenés ?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Lehet hogy én vagyok hülye de a Wii music ugye még nem jelent meg?

Láttátok a forever blue videót? nagyon állat lesz az is!

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

jó ennyi:
UMBRELLA HD

a nem régen be jelentett trailer. Kötelezõ megnézni, egészen más a game nagy felbontásba a movie.
Hü bazmeg és méghogy nem éri el resi 4 szintjét ( aláza :D)

Hogy lehetsz az E3-n amikor csak újságírókat engednek be?

pff vaz mondj már valamit mi várható? :D

mond hogy van nem bejelentett tikos porjekt :D